Ieşirea Din MATRIX: Posedare astrala, liber arbitru, manipulare, control mental si HOPIUM pentru prosti

miercuri, 5 martie 2014

Posedare astrala, liber arbitru, manipulare, control mental si HOPIUM pentru prosti


De curand am abordat intr-un articol ideea liberului arbitru si printre multe alte intrebari se nascuse si aceasta: ce se intampla cu liberul arbitru in cazul posesiei astrale? Mutora le este frica sa nu fie posedati de demoni in timpul calatoriilor astrale de ex. sau in timpul ceremoniilor cu ayahuasca, ciupercute, meditatii profunde samd. 

Aparent „intamplator” am dat de curand peste anumite informatii noi despre aceste aspecte. 

Intr-una din surse (filmul THE PATH - Beyond Physical) ni se spune prin gura unor exploratori ai spatiului constiintei (William Buhlman este unul dintre ei - unul dintre cei mai mari experti in privinta dedublarilor astrale) ca toate aspectele negative, demonii, entitatile aparent rele, agresive, violente, terorizante din planurile subtile, sunt in realitate aspecte ale mintii noastre, niste oglinzi, niste manifestari ale fricilor, dependentelor, rautatilor, urii si conditionarilor noastre mentale, ele putand deveni din sperietori, de fapt niste ajutatori ai procesului nostru evolutiv, daca avem curajul, curiozitatea, puterea sa vedem dincolo de aparente si sa privim cu iubire, iertare si compasiune, aceste aspecte nerezolvate ale fiintei noastre. La nivel ultim probabil asa o fi, nimic nu este in afara noastra, totul este o manifestare a UNICULUI, demonii, reptilienii sau ce-or mai fi, care bantuie prin astralul inferior, sunt si ei una cu tot ce este, iar dualitatea interior-exterior este o iluzie, samd.
 
Insa pana la Dumnezeu, ne mananca sfintii ...  este o vorba inteleapta. Poate ca intreaga lupta bine-rau, este o dualitate necesara intelegerii prin experienta a absolutului unic, insa pana la contopirea completa si constienta cu sursa ultima a intregii manifestari, mai sunt anumite nuante ale acestui joc cosmic iluzoriu. Poate ca la nivel ultim, absolut, nu conteaza ce calitate are visul, ca samsara este un cosmar sau un vis frumos, insa pentru noi cei care inca mai suntem prinsi in iluzie (intr-o proportie mai mica sau mai mare), inca mai conteaza daca aceasta calatorie este prin tunelul groazei sau nu, daca transformam aceasta planeta intr-un cos de gunoi sau nu, daca ne distrugem casa sau nu, daca sunt razboaie sau nu, samd,

O alta sursa este cartea ENTANGLED - The eater of the souls scrisa de Graham Hancock, pe care am citit-o de curand, in care ni se prezinta o perspectiva a raului abisal, la o dimensiune greu de imaginat: un demon reptilian capabil sa distruga nu numai la nivel fizic, lumi si civilizatii, ci si la nivel astral, o prezenta care transcende timpul si spatiu, capabila sa distruga si dublul astral al fiintelor cu care se hranea, dar si sa le posede. Este o perspectiva asupra realitatii extrem de tulburatoare, in carte sugerandu-se ideea ca o astfel de entitate ar fi si cea care conduce din umbra jocurile pe aceasta planeta de milenii, scopul ei ultim fiind existenta proprie prin hranirea din energiile negative ale altora, negativitate generata prin cele mai odioase orori. Cartea i-a fost inspirata in ceremoniile realizate cu ayahuasca in Brazilia si intreaga actiune a romanului are la baza si descoperiri stiintifice de granita, dar si experienta personala a autorului, fiind o combinatie intre fictiune si realitate.

Probabil ca cine se aseamna se aduna si nu intamplator atragi astfel de entitati in aura ta si nu intamplator poti fi posedat de un alt „tu” sub forma de demon sau alta entitate pe frecventa ta subtila ... Cand frecventele de vibratie sunt asemanatoare pot exista astfel de interconectari ... Cert este ca putini oameni sunt permanent pe frecvente inalte, adeseori picam in „pacat”, facem excese, gresim (caci e omeneste) uneori suntem sus pe val, alteori pe vale, bioritmul calatoriei fiind sinuos si oricand putem crea astfel de brese in aura noastra prin care pot patrunde micşunei din astia.

Iar cea de-a 3-a sursa este filmul pe care vi-l prezentam astazi cu Sal Rachele, care intr-un contact telepatic cu arcturienii, ofera un raspuns care ni se pare plin de bun simt, pe marginea acestui subiect.



Noi suntem foarte circumspecti in ceea ce priveste genul acesta de comunicari telepatice si channeling-uri cu fel si fel de entitati din invizibil si de curand am primit din partea unui cititor al blogului un articol foarte interesant pe marginea acestor comunicari si pericolul ce pandeste din umbra vis-a-vis de acestea. Insa mesajul lui Sal pare destul de plin de bun simt si iubire si ne ofera increderea ca tipul e mai ok decat altii si mai bine inspirat.

Asa cu am afirmat de multe ori in ultimii ani, suntem satui de avalansa de mesaje venite de la fel si fel de astfel de canale si indivizi. O parte din acestia i-am demascat in articolul dedicat Profetilor Mincinosi insa alti si alti „clarvazatori” apar si tot apar. De ex. unul care a facut valva de curand este un remote-viewer  (vazator la distanta) pe nume COURTNEY BROWN - un alt agarici clarvazator care a zis ca in februarie 2014 se va intampla un mega eveniment. Vedeti AICI afirmatiile lui. Si mai circula si altele recente care spuneau ca pe 4 martie 2014 sistemul bancar va colapsa sau ca va incepe cel de-al treilea razboi mondial.

Mesajele dezinformatoare, panicarde, manipulatoare sau cele care se straduiesc sa ne mentina vie speranta, dar prin informatii false (care odata descoperite produc o si mai mare furie, dezamagire), fiind considerate pe buna dreptate HOPIUM pentru o minoritate revoltata de oameni (dupa cum spune creatorul articolului de mai jos) apar zilnic pe net si ne straduim sa ramanem in masura posibilului obiectivi si sa cernem cu sita discernamantului „neghina de grau”. Articolul de mai jos este menit sa va amplifice acest disceranamant ca sa nu mai puneti botul la toate mesajele care circula pe net de la fel si fel de spirite de „lumina”.

Iata ce ne spune prietena blogului nostru, care are pseudonimul Spatiu Infinit, despre articolul de mai jos:

Am facut o traducere a unui text pe care il consider, prin esenta pe care o poarta cu sine, de o importanta colosala pentru umanitate.  Autorul a scris aceste articole in urma propriei experiente si asta imi da un sentiment de mare bucurie. Ii multumesc autorului din suflet pentru tot ceea ce face si in numele cui face.

Chiar daca traducerea nu este foarte mestesugita si mintea ar putea gasi hibe va rog sa intelegeti ca a fost facuta de catre o fiinta pentru care Libertatea aflata in amploarea textului este de o mult mai mare importanta.

Pentru cei care au usurinta in lectura in engleza ii invit sa citeasca direct de pe site-ul autorului.

Importanta pentru care va invit sa cititi aceasta serie de doua articole (deocamdata eu am tradus prima parte) are legatura directa cu fiecare dintre noi, in text fiecare se va regasi si isi va putea redefini drumul si intelege implicatiile deciziilor pe care le iau.  Perioada care urmeaza sa se desfasoare poarta in sine Libertatea fiintelor umane iar cei care nu inteleg acest fapt il pot intelege acum. Partea a 2-a a articolului poate fi citita AICI , si partea a 2-a AICI.

Iubire si Incredere,
Spatiu”

Multumim Spatiu pentru traducere.

„De ce nu mai sunt un Lucrator in Lumina
de Cameron Day, din 23 august 2013

Nu, nu m-am alaturat partii intunecate, mai degraba am transcens partile. Articolul e probabil cea mai importanta piesa pe care am scris-o pana acum, si pentru a transmite mesajul complet, e necesar sa amintesc povestea de la inceputul ei. Ramai cu mine si pana la sfarsit ai sa intelegi de ce nu am sa ma mai numesc un "lucrator in lumina" din nou.

Planeta Pamant si o mare parte din coltul asta de univers au fost sunt sub o vraja pentru foarte mult timp, care arunca neincredere in mintile noastre daca sa ne conectam sau nu cu Sursa Infinita a intregii creatii. Vraja ne-a facut sa ne simtim singuri, vulnerabili si inlaturati din Lumile Fericite si Libere intr-o cruda, si devoratoare realitate. Vraja asta este pura fictiune, o deceptie a unor ierarhii inalte care ne-au tinut adanc in transa impreuna cu alte lumi.

Notiunile de dualitate si polaritate sunt considerate ca fiind aspecte naturale ale vietii, si ca prin urmare trebuie sa servim o parte sau alta a dualitatii. Modelul asta binar a devenit atat de proeminent incat am pierdut din vedere imaginea de ansamblu a intregii vraji holografice. Intr-adevar am pierdut cu totii privirea de ansamblu si am ajuns sa credem ca dualitatea este suma intregii realitati.
Oamenii au fost conditionati sa venereze deceptia holografica si agentii care au perpetuat-o. Holograma a fost numita de Hindusi Maya iar Gnosticii se refereau la ea ca la Demiurgul Corupt. Am gasit termenul asta ca fiind o descriere foarte curata asupra realitatii si de aici inainte o sa ma refer la holograma si agentii ei ca la Demiurgii Corupti.

Intuneric versus (Falsa) Lumina - Dualitatea Demiurgilor

In vederea capturarii si controlului unui spectru cat mai larg de suflete, demiurgul corupt a impartit agentii sai in 2 tabere aparent diferite: intuneric versus lumina.

Nu toti pot fi sfinti, asa ca trebuie sa fie un loc pentru pacatosi in sistemul demiurgic atata timp cat toata lumea implicata este sub vraja. Ceea ce conteaza cel mai mult pentru demiurg este ca noi sa ii veneram pe agentii sai, indiferent daca sunt in echipa intunecata sau luminoasa.

Sunt multe nume pentru jucatorii din acesta drama cosmica, multi-dimensionala si cu siguranta ai auzit unele din numele lor: Lucifer, Jehova, Beelzebuth, Arhanghelul Inger Michael, Satan (un alt personaj decat Lucifer), Ashtar, mii de Arch-ingeri (joc de cuvinte, Archon inseamna in engleza siret, viclean, - archangel inseamna un inger mai mare in grad in ierarhii, iar originea cuvantului arkhon este greceasca  si se traduce prin conducator) asa numitii "maestrii" inaltati si alte variate channeled (traducere in romana: medium, canal etc)  entitati.

In timp ce unele din fiintele astea joaca pentru echipa intunecata si altii joaca pentru echipa (falsei) luminii, cu TOTII in mod ultim joaca pentru demiurgul corupt care ii controleaza. Asta este, in esenta, marele secret al acestor ierarhii: Nu sunt doar "intunecate, demonice fiinte" dar sunt si cei care pretind a fi ingeri si maestrii ascensionati.

Care este Scopul acestui Control?

Demiurgul corupt este un sistem entropic care si-a indus artificial separarea constiintei si care acum incet moare, iar existenta sa depinde de recolta de energie luata de la sufletele incarnate in sistemul sau si doar asa isi poate asigura existenta. Pentru a avea cea mai mare posibila recolta de energie de la suflete a creat paradigma intuneric-lumina si s-a asigurat ca toate fiintele incarnate intr-o lume aflata sub vraja sa ii vor servi ca un "suflet baterie" ajutandu-l sa-si pastreze energia demiurgica. Pentru "binele" sufletelor va trimite echipa (falsa) a luminii in timp ce sufletele "rele" vor cauta echipa intunecata. Ceea ce nu le este cunoascut acestor echipe este faptul ca servesc cu totii aceluiasi sistem.

Pentru a pastra jocul dualitatii interesant pentru participanti, demiurgul a pus la dispozitie densitati diferite ale existentei in care cei care aleg calea intunericului sau a luminii se pot initia. Asta miscare prin diversele densitati da fiintelor un anumit sentiment de implinire, iar in  fapt navigheaza printr-un labirint demiurgic iluzoriu. Jucatorii de la nivelele cele mai inalte ierarhic stiu ca sunt intr-un sistem de auto-servire, dar sunt multumiti cu asta pentru ca primesc o putere si o mare energie de la cei care ii venereaza.

Ce este "Ierarhia Spirituala"?

Cele mai multe fiinte contactate prin channeling vor pretinde ca sunt afiliate (falsei) luminii si unei "Ierarhii Spirituale" care include "arch(on)angels" ("viclenii ingeri"), "maestrilor ascensionati" si "extraterestrilor pozitivi". Mesajele primite sunt cu miile. Micul secret murdar este ca aceste fiinte sunt subordonate demiurgului corupt si provoaca o lupta in oamenii care nu vor sa fie asociati nici unei ierarhii religioase.

Cu alte cuvinte, miscarea "new age" este o operatiune psihologica multi-dimensionala menita sa canalizeze energia sufletului celui care "crede" in invatator inspre partea superioara a ierarhiei, spre invatatorii "ascensionati"(UN FEL DE MLM ENERGETIC n.n.).

Un alt secret este ca marea majoritate a asa numitilor "maestrii ascensionati" in "ierarhiile" lor, nu au fost niciodata incarnati intr-un corp uman. Aceste fiinte sunt de o incredibila inselatorie si joaca un joc doar pentru a castiga energia celor care il proslavesc. In universul real, cel in care pacalelile nu isi au locul, nimeni nu i-ar proslavi, dar in iluzoriul "sub-univers" al demiurgului corupt, sunt capabili sa smechereasca oamenii cu inimile curate in a le lua energiile iubirii, devotiunii si a si le atribui.

"Ingerii sireti" sunt mai mult sau mai putin in aceasta categorie. Nu sunt aliniati cu Sursa Infinita a intregii creatii, ci mai degraba servesc o alta fiinta care pozeaza ca si creator: demiurgul corupt. De aceea nu sunt deloc ceea ce as numi eu ingeri.

In onoarea adevaratei naturi iluzorii, inselatoare, a acestor fiinte, i-am numit, intr-un mod mult mai clar:

The Spiritual Liar-archy ( Ierarhia Spirituala a Mincinosilor).

Partea intunecata face ca partea falsei lumini sa dea bine.

Cele doua echipe trebuie sa isi joace partea convingator, iar partea intunecata a imbratisat cu adevarat acest rol de javra mizerabila pregatita sa omoare, violeze, tortureze si alte manifestari depravate.

Partea intunecata este gandita in asa fel incat sa fie extrem de respingatoare pentru ca majoritatea "sufletelor bune" sa se intoarca catre celalalt capat al polaritatii, imbratisand direct falsa lumina, religiile patriarhale sau religia "new age" cu toata legiunea ei de channels si "maestrii".

Pamantul este o planeta extrem de dificil de controlat total de catre demiurgii corupti. Fiintele umane au fost candva foarte constiente de conexiunea lor cu Sursa Infinita si cu toata viata, iar acea constiinta a fost pastrata de oamenii spirituali in trecerea prin aceasta perioada neagra. Pentru ca aceasta constiinta nu a putut fi starpita de fortele intunecate, a fost creat un plan pentru a coopta in totalitate natura spirituala o fiintelor umane.

Religiile patriarhale au fost formate pentru a se impune unui numar de oameni cat mai mare. Pe cei care nu aderau nici unei religii majoritare si care au fost niste outsideri pentru o lunga perioada de timp a fost conceput o "Miscare Teozofica" care a creat baza miscarii "new age" incepand cu anii '50, '60 si '70. Miscarea new age a atras multi oameni din cei care au refuzat alaturarea sistemului ipocrit religios patriarhal.

Demiurgii corupti pareau sa aiba un "raspuns usor" pentru orice dorinta interioara a experientelor umane. Daca religiile nu puteau servi linistirii (adormirii) oamenilor atunci new age o sa mearga f bine. Totul e la fel pentru demurgi, atata timp cat suntem sub control. De aceea este necesar sa transcedem partile impreuna.

Persoanele care fac channeling sunt inselate

Am scris un articol in 2011 despre o parte din problemele ridicate de mesajele venite prin channel (pe care il gasiti aici). Daca religiile poti fi considerate a fi "opium pentru mase" atunci mesajele channeling sunt "HOPIUM pentru o minoritate revoltata" (HOPE + OPIUM = Speranta + Opiu n.n.). Toate mesajele venite prin mediumi care vin de la ierarhiile spirituale mincinoase sunt in esenta acceleasi atunci cand le devoalezi de vorbaria inflorata.

Iata substratul unui mesaj transmis prin medium, condensat in cateva randuri:

"Dragii mei, sunteti foarte iubiti de noi toti cei din ierarhiile spirituale (mincinoase). Vrem de mult sa ne reunim cu tine pentru ca suntem familia ta de mult pierduta. Fiti tari si tineti intr-u lumina, pentru ca o sa ne facem cunoscuta prezenta in curand. Asteapta (si sufera) si vom veni sa te salvam din situatia ta. Cand o sa ajungem o sa construim o cusca noua (new ©age) pentru tine si pamant."

Am crezut  ca dezinformarile din mesajele venite de la "Ingerul Mihail"," Saint Germain" etc erau un rezultat a fortelor intunecate care interferau cu mediumul fara ca el sa aiba constiinta asta. Ceea ce nu am inteles atunci cand am scris "Cine vorbeste cu adevarat prin mediumul asta" (vezi AICI) a fost ca mesajele de la "fiintele cu adevarat de lumina" nu erau interceptate si corpute de partea intunecata, dar mai degraba ca mesajele veneau din partea luminii "false" a ierarhiilor spiritual mincinoase.

"Lucratorii in lumina" sunt din greu folositi

In 1998 cand am intrat pentru prima data in categoria celor care se ocupau de curatari energetice, nu am auzit niciodata termenul de "lucrator in lumina" chiar daca era deja inventat. Am auzit pentru prima data expresia la inceputul anului 2000 si mi-a sunat ciudat la vremea respectiva. Acum inteleg de ce: pentru ca "lumina" ierarhiilor spirituale mincinoase incercau sa ne faca sa lucram pentru lumina FALSA si pentru sistemul demiurgic dual.

Intelege ca este un efort masiv in plina desfasurare sustinut de catre fiintele pe care o sa le numesc de acum "Agentii Divini" pentru a anula demiurgul corupt. Cand se intampla asta, toate fiintele care si-au castigat puterea prin demiurg vor pierde ceea ce au furat si vor avea de infruntat inselaciunea pe care au propagat-o. Nici unul din ei nu vor ca asta sa se intample, asa ca in viclenia lor au conceput un plan foarte inteligent prin care sa mineze tot acest efort.

Planul a fost simplu: apropierea tuturor fiintelor incarnate ca Agenti Divini, in mod obisnuit in stare de somn dar cateodata si in timpul scenariului "rapirilor extraterestre", timp in care le era comunicat ca pentru a-si indeplini misiunea trebuiau sa "lucreze pentru lumina (falsa)" si sa primeasca comenzi de la ierarhiile spiritual mincinoase.

Acest plan a functionat INCREDIBIL de bine, in mare parte pentru ca Agentii Divini au avut dificultati in a se adapta pe pamant. Societatile aici au fost deformate, inversate spiritual si abuzive, densitatea vibrationala este grea, memoria este in mare parte curatata si in general ne-am dori sa NU fi fost aici. Asa ca orice fiinta care emana lumina (chiar lumina falsa) si iubire putea face un Agent Divin sa se simta ca si cand sunt in contact cu adevaratele fiinte divine.

Inca imi mai amintesc experienta recrutarii mele de catre lumina falsa cand aveam 6 ani intr-o stare de vis extrem de vie. M-au convins ca indeplineam misiunea mea ca Agent Divin lucrand pentru ei. Cred ca au stiut intotdeauna ca pana la urma am sa imi dau seama de fals, cu toate astea a durat mult, foarte mult timp.

Te-ai trezit vreodata mai obosit decat atunci cand te-ai dus la culcare?

Multi Agenti Divini care au fost recrutati ca lucratori in lumina au raportat ca se trezeau mai obositi decat atunci cand mergeau la culcare si ca visele lor erau pline de lupte. In timpul acestor "vise-misiune" cei din ierarhiile spiritual mincinoase ii storceau pe cei care ii controlau de atata energie cat puteau. Puteau sa se trezeasca avand memoria unor misiuni de lupta cu cei intunecati, iar in final rezultatul era ca trupul, mintea si sufletul erau deposedate de energie care alimenta in timpul asta fiintele de lumina (falsa).

Acum cateva luni am revocat TOATE acordurile facute cu orice fiinta care nu aveau in vedere cel mai bun interes al meu, indiferent CINE aceste fiinte erau sau pretindeau ca sunt. Poate suna ca un lucru simplu, dar intr-un fel a fost un efort mare de concentrare si observare pana la cel mai mic amanunt asta. In timpul acestui proces, am simtit resistenta din partea fiintelor care pretindeau a fi pozitive, dar am stat puternic, hotarat si le-am spus ca refuz sa fiu manipulat in a-mi da energia demiurgilor.

Asta mi-a dat privilegiul de a fi tinta atat fortelor intunecate (ankle biters in traducere libera glezna amara) si a celor din echipa liminii false (ierarhiilor spirituale mincinoase). Cei din echipa luminii false s-au angajat intr-adevar intr-un razboi psihic in feluri mult mai subtile decat cei intunecati. Infrangerea acestor atacuri a meritat pentru ca acum sunt mult mai aliniat cu adevarata mea misiune de a pune capat demiurgilor fara a mai fi atras in lupta dualitatii.

Este deasemenea foarte placut sa am un somn bun cand ma duc la culcare, sa nu mai fiu atras in orice ridicola "misiune importiva intunericului" pe care fiintele de lumina sunt atat de bucuroase sa insceneze pentru "lucratorii in lumina" (acum ca stiu originea acestei fraze, cu adevarat, ma infioar…)

Despre ce e vorba in Golden ( C )age? (cusca de aur) 

Fiintele de lumina falsa in lucru pentru demiurgul corupt vor sa mentina controlul asupra rasei umane. Energia sufletului nostru si acordul nostru de a trai intr-o cusca da putere demiurgului si fiintelor care ii servesc si nu vor da asa usor drumul la asta.

Suntem in momentul asta intr-o zbatere pentru libertatea noastra. Fiintele spirituale ale ierarhiilor mincinoase vor sa ne ne mute din, cusca foarte inconfortabila in care suntem in una cu o stare putin mai extinsa de existenta, dar una care sa fie in control ferm din partea lor.

O metafora pentru a descrie starea noastra actuala este ca suntem precum o adunatura de pui de gaina tinuti intr-un mic, intunecat, urat mirositoar cotet de gaini. Fermierii sunt pregatiti sa ne lase afara din cotet intr-o arie mai larga, ingradita, intr-o arie in care sa ne simtim mai liberi, dar tot sub controlul lor. Asta e felul fermierilor in a se asigura ca pot continua sa se hraneasca cu energiile noastre, facandu-ne sa ne simtim liberi, multumita „bunavointei” celor care ne tin captivi.

Ierarhiile spirituale mincinoase nu vor ca noi sa crestem de unii singuri intr-un loc unde puterea de sine sa ne permita sa plecam pur si simplu din tot sistemul lor de control. Asta e motivul pentru care mesajele, venite prin mediumi, subtil iau sau limiteaza puterea oamenilor, in timp ce pretind ca le ofera solutii pline de incurajari. Atata timp cat o sa stam si o sa asteptam pe "baietii buni" sa vina sa ne salveze, nu vom fi capabili sa discernem cine are cu adevarat cele mai bune intentii ale inimii, si nici nu vom fi capabili sa rezolvam singuri propriile probleme.


Solutii pentru o dualitate contaminata

Cum poate o persoana sa iasa din paradigma dualitatii? Primul pas este in a te angaja intr-o Eliberare  Interioara a sistemului de protocoale si revocarea tuturor intelegerilor pe care le-ai facut cu oricare fiinta care nu are cel mai mare interes al tau in minte. Pasul urmator este de revocare a tuturor acordurilor in urma carora vezi realitatea in mod polarizat. De fiecare data cand revoci o intelegere fi sigur ca iti retragi si energia pe care ai investit-o in asta. Apoi afirma-ti angajamentul de a transcende paradigma controlului demiurgului corupt fara a fi atras in siretlicuri fara sens ale luptei intre polatitati.

Deasemenea recomand o scurta practica pentru a revoca toate acordurile date prin care experimentam suferinta, relatii defectuoase, probleme de sanatate, financiare, disfunctii familiale si orice altceva care in viata ta  te trage energetic in jos. Numarul si calitatea acordurilor pe care le-am dat inconstient in aceasta realitate matrix falsa este cu adevarat uimitor. Cand esti atent la toate subtilele si vulgarele acorduri care indica clar crearea unor bariere invizibile la inchisoarea ta, ai sa afli cu adevarat ca este atat de necesara revocarea acordurilor. 

Dupa ce te-ai angajat intr-un asemenea proces, ai sa observi mai putin "contact" cu fiinte ale luminii false, si te poti simti cam singur pana te obisnuiesti cu schimbarea. Este un foarte bun moment pentru a intari legatura cu Sinele Superior, cu inima Pamantului si cu inima Galaxiei. Pe masura ce te adaptezi, poti observa un somn mai bun si sentimentul ca poti vedea cu mai mare usurinta prin deceptiile deghizate in pozitiv.
Daca esti contactat de vre-o fiinta ii poti spune ca vrei sa comunici doar cu fiinte care au transcens dualitatea si care sunt in afara sistemului demiurgului corupt. Pune orice fiinta care incearca sa te contacteze la un test. Pune in chestiune punctul lor slab: "Esti parte a demiurgului?" fiintele ale Adevaratei Lumini Divine care exista in afara demiurgului, in Universul Real vor raspunde cu bucurie la intrebarea sta. Doar fi constient ca aceste fiinte nu vorbesc in acelasi limbaj ca noi, ei comunica cu asa numitul "suflet telepatic".

Felul de comunicare este un indicator major

Fortele Luminii Divine Adevarate care exista in afara demiurgului corupt nu sunt sunt legate de dinamica creierului stang respectiv drept si de polaritatea intuneric-lumina, cele care definesc sub-universul demiurgic. Asta inseamna ca NU se aud ca o voce in capul tau! In loc, folosesc "telepatia sufletului" pentru a emana sentimente, expresii arhetipale si o extrem de pura lumina care vorbeste direct sufletului tau.

Diferenta dintre fiintele Luminii Divine Adevarate si cele ale falsei ierarhii spiritual mincinoase este ca lumina adevarata este calda, invaluitoare, pura si exprima iubire neconditionata in timp ce lumina falsa este rece si patrunde intr-un mod inconfortabil, dominant si adesea intr-o maniera exagerat masculina. Ierarhiile spirituale mincinoase sunt un grup masculin-dominant si chiar si femeile din structurile lor au o energie foarte masculina. Asta este motivul pentru care structurile lor religioase au toate o figura masculina ca si dumnezeu si nu mentioneaza iubirea creatoare feminina.

O alta diferenta majora intre fiintele luminii false din sistemul demiurgic si fiintele Adevaratei Lumini Divine care sunt aliniate cu Sursa Infinita este ca Lumina Divina nu incearca sa controleaze, sa manipuleaze sau sa judece in nici o forma. Infinita Sursa NU va impune o agenda asupra ta, cu toate astea te va sprijini in misiunea pe care ti-o alegi in a ajuta demascarea demiurgului corupt. Nu iti vor fi date "ordine" de catre Sursa Infinita sau de fiintele Luminii Divine Adevarate care opereaza in afara demiurgilor. Nu iti vor trimite o nesfarsita si istovitoare, energetic, misiune in timpul viselor tale si nu iti vor cere sa faci ceva din care sa rezulte o pierdere a energiei sufletului asa cum impostorii luminii false a ierarhiilor spirituale fac.

Fiintele Luminii Divine Adevarate sustin, iubesc, hranesc si le pasa de tine ca individ. Pentru ei nu esti doar o piesa intr-o masina, ei inteleg ca esti un aspect vital de o mare importanta in tesatura creatiei. Au cel mai mare respect pentru cei care s-au oferit voluntar sa se incarneze in "sistemul bestiei" al demiurgului corupt pentru a ajuta la dezasamblarea lui din interior. Pentru ca, asa este, trebuie ca Agentii Divini sa lucreze atat din interior cat si din afara lui pentru a-l putea anula.

Discernamantul este Vital!

Am sa scriu mai multe despre subiectul asta si implicatiile lui. In acelasi timp, te indemn sa iti cresti drastic scepticismul si sa iti folosesti la maxim discernamantul. Foloseste-ti intuitia si logica in informatiile pe care le primesti si intreaba-te "care este agenda aici?" Este intr-adevar o foarte mare, multi-dimensionala "conspiratie" in desfasurare pe planeta asta, si ne stoarce de toata energia impingandu-ne catre o parte sau ala a polaritatii. Oricine te indeamna sa "alegi o parte" pur si simplu nu s-au trezit la faptul ca amandoua partile sunt fatete ale aceleiasi monede care este controlata de demiurgul corupt.

Te indemn sa discuti toate ideile astea cu apropiatii tai si sa fi atent la felurile in care ai fost manipulat de catre falsa lumina in trecut. Nu este nici o rusine in asta - fiintele de lumina falsa sunt mincinosi foarte talentati si manipulatori.

Multi dintre cei care ati ales sa cititi asta ati ales deja sa fiti Agenti Divini si v-ati incarnat special pentru motivul asta de a dezasambla sistemul de control demiurgic. Ai facut deja o alegere si acum trebuie sa porti misiunea ta individuala. Pentru a face asta, e necesar sa iti intrebi Sinele Interior Divin sa iti dezvaluie, daca asta este ceea ce in mod special ai nevoie. 

Fi puternic si in lumina adevarata a Sinelui Interior Divin si a Infinitei Surse.
Multa iubire,

Cameron Day”


Partea a 2-a a articolului poate fi citita AICI , si partea a 2-a AICI.

Nota Noastra: este foarte interesanta radacina comuna a termenului Archangel si Archon si e f posibil sa fie o falsa dualitate intre ingeri si demoni, intre lumina si intuneric. Va recomandam sa studiati cu atentie despre aceste aspecte in Manuscrisele gnostice de la Nag Hammadi (despre ipostazele Arhonilor si despre Originea lumii).

VEZI AICI FILMUL DE ASTAZI:


Acest film face parte dintr-un set de doua DVD-uri care contin peste 15 ore de inregistrari cu Sal Rachele, sustinute cu ocazia atelierului de la Brasov din Septembrie 2013 (fiind prima parte din DVD-ul 2). Daca doriti acest set de DVD-uri , acesta costa 50 de lei (iar transportul prin Posta Romana 10 lei - deci in total 60 de lei) si ne puteti contacta la adresa
 iesireadinmatrix@gmail.com .

Ce contine DVD-ul
DVD 1

Introducere
Meditatie pentru vindecare si regenerarea celor 6 corpuri interioare
Prezentari
Meditatie pentru vindecarea corpului emotional si mental
Comunicare cu Fondatorii 1
Meditatie pentru recuperarea sufletului

DVD 2

Comunicare cu Arcturienii despre posedare astrala, demoni samd
Vindecare
Meditatie pentru a fi constient de momentul prezent
Comunicare cu Fondatorii 2
Despre relatiile intre suflete cu Leah
Meditatie de activare a Ascensiunii
Despre celelate DVD-uri cu SAL RACHELE gasiti mai multe informatii aici.

In completare studiati si Călătoria Noastră Acasă şi Marea Înşelătorie

8 comentarii:

  1. Partea a 2-a am gasit-o tradusa in doua link-uri, o parte pe:
    http://sfatuitoarea.blogspot.ro/2014/02/spune-le-lorzilor-karmei-ca-esti.html ,si alta parte pe : http://sfatuitoarea.blogspot.ro/2014/02/spune-le-lorzilor-karmei-ca-esti_3.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu trebuie sa va multumesc fiindca pe blogul dumneavoastra am gasit mereu raspunsuri la intrebarile mele, lucru confirmat si de aceasta data.Parerile dv. sunt foarte importante pentru mine pentru ca de fiecare data simt ca rezonez cu ele.O zi frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ne bucuram ca suntem pe aceasi frecventa de unda ...

    @ Flavian, din greseala am dat pe Stergere in loc de Publicare la mesajul tau.
    Acesta e mesajul lui Flavian:
    Poate sunt utile si linkurile astea: http://inspatelescenei2012.blogspot.ro/2014/02/anuntul-lunii-februarie-lui-courtney_16.html?showComment=1392627902999#c772699931550546637

    Alte evenimente asteptate in martie: http://remerra.blogspot.com/2014/02/2014-portalul-pleiadian-transmisii-1.html?showComment=1392811106469#c2914852980845695289

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Flavian Sincer, sunt extrem de circumspect cand vine vorba de profeti pentru o anumita perioada sau data ... Legat de Ison s-a spus ca va fi cea mai grea iarna din toate timpurile .. a fost o laie .. Pentru americani a fost mai grea e adevarat, dar pt noi a fost ok.
    In rest eu personal mi-as dori sa se intample odata ceva palpabil nu numai subtil pe care doar o mana de initiati si sensibilosi sa le simta ... Insa nu mai cred si sincer cred ca inca odata este vorba de HOPIUM.
    M-as bucura sa ma insel!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte foarte frumos, multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Omul modern tinde spre o gandire simplista, fara meandre filosofice. Cred ca gandirea analitica cu despicarea firului in paispe era specifica anilor de glorie ai filosofiei in lipsa altor ocupatii. Omul modern nu are timp , asa ca si-l foloseste cat mai practic , pentru ca este putin.

    RăspundețiȘtergere
  7. De mai mult timp trăiec cu impresia că între dumnezeu şi întuneric există o cârdăşie, sute de milioane poate chiar miliarde de crime odioase, comise de biserică,(inchiziţia,iezuiţii), în numele lui, el nimic, trăiesc ca nababii prostind lumea, popii beţivi curvari, violatori, el tot nimic, oamenii se roagă de două mii de ani pentru pace şi linişte, iar războaiele, foametea şi chinurile oamenilor se măresc, intunericul prinde proporţii. Afirmaţia lui Cameron Day este foarte pertinentă, din nefericire foarte puţini vor mai da peste acest articol şi doar câţiva îl vor putea înţelege, demonii deja deţin principalele pârgii ale planetei, noi oamenii trebuie să ne debarasăm de clasa politică şi biserică, om mai avea timp să înţelegem cum?.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...