Ieşirea Din MATRIX: Top top top RUȘINIIIICĂĂĂ ... la profetii, profeti si profitori

vineri, 18 ianuarie 2013

Top top top RUȘINIIIICĂĂĂ ... la profetii, profeti si profitori


In randurile ce urmeaza ne vom stradui, asa cum am promis, sa punem la un loc toate profetiile si toti profetii ametiti/naivi/mincinosi/manipulatori care au imbacsit internetul, tv-ul, presa scrisa si mintea oamenilor, de-a lungul timpului cu fel si fel de predictii care mai de care mai mirobolante si/sau catastrofice. Am strans cateva nume, insa munca este titanica (lucram deja de cateva saptamani la acest articol) si avem nevoie si de ajutorul vostru. Chiar nu avem timp sa trecem in revista toate articolele si site-urile in care am intalnit profetii. Noua ne-au scapat multe nume, suntem siguri, de aceea va rugam trimiteti-ne in comentarii, pe facebook sau in email si alte nume de profeti insotite de un link si o mica descriere a minciunii promovate.

Multi dintre cei expusi de noi astazi spun si foarte multe lucruri adevarate (dupa umila noastra parere) in cartile si filmele lor asa ca nu picati in capcana de a respinge absolut totul la gramada, ci doar sa fiti circumspecti in ceea ce-i priveste pe viitor. Se stie ca oculta parazita a planetei imprastie adevar amestecat cu minciuna pentru a tine mintea omului in confuzie asa ca nu aruncati totul la gramada, ci indepartati doar neghina cu sita discernamantului.  Multi par buni in intentii, sinceri in inima lor si sufletisti si este posibil sa fi devenit instrumente inconstiente ale jocurilor ocultei, din pacate. Probabil ca o parte din ei fac acest joc murdar in cunostinta de cauza, iar acestia ar fi cel mai de blamat.

Unii dintre acesti profeti i-am promovat si noi, din pacate, insa de-a lungul timpului am urmarit sa ramanem cat mai obiectivi (mai ales legat de 21.12.2012) si sa dam apa la moara cat mai putin in special profetiilor catastrofice. Speram ca prin acest articol, cu ingaduinta voastra, sa ne mai spalam o parte din „pacate”. Nu am avut decat buna intentie de a va aduce la cunostinta si alte puncte de vedere despre lumea in care traim. „Nu trageti in mesagerii” ... 

Iar daca in clasamentul nostru exista nume pe care  le-am adaugat pripit ne cerem scuze. Aduceti argumentre pro si contra si vom elimina sau adauga nume din lista. Nu e o lista batuta in cuie ... mici :p
Iata asadar o lista cu multe nume, o lista deschisa, iar ordinea este aleatorie. Nu exista o ordine a importantei, ci o ordine in care ne-au venit noua in minte aceste nume pe masura ce sapam in amintiri.


1) FEDERATIA GALACTICA A LUMINII prin Greg Giles recomanda aici in 11.09.2012 ”Timpul este foarte scurt până când se va declansa furia valurilor oceanului planetar.
Este de asteptat ca aceste fenomene drastice să apară în luna următoare, asa cum arată măsurătorile noastre privind deplasarea plăcilor tectonice si marile tensiuni acumulate în anumite puncte ale scoartei planetare. ... Populatia, mai ales cea diN zonele limitrofe, trebuie să fie cât mai urgent evacuată, îndepărtându-se de tărmuri cât mai mult si pe terenuri înalte. Vor fi puse în pericol toate ambarcatiunile maritime aflate pe apele mărilor si oceanelor lumii”. .. samd

2) KIESHA CROWTHER (Mica Bunicuta) - a zis aici, ca ne vom ilumina cu totii in 21.12.2012, ca se va produce schimbarea polilor magnetici in cateva minute, vor fi cateva zile de intuneric samd

3) BOB DEAN a zis aici ca se va realiza contactul cu extraterestrii in 21.12.2012 si ca povestea cu Nibiru este reala.

4) ARYANA HAVAH in cartea VIATA PE PAMANT incotro face o gramda de profetii aberante (cititi si va minunati despre perioada 2009 -2012 aici )

5) RAMTHA - desi nu am gasit o declaratie a acestuia sau o profetie facuta, avem o cunostinta, mare discipol Ramtha, care ne tinea la curent cu predictiile acestuia despre Elenin si 2012. Probabil ca Ramtha a fost suficient de inteligent sa nu faca astfel de predictii in masa.

Despre cometa Elenin ni s-a spus initial ca va afecta Pamantul si apoi ca de fapt era o nava cosmica. Iar in ceea ce priveste 21.12.2012 toti discipolii lui Ramtha se pregateau de valuri tsunami uriase (ca in filmul 2012). Acest prieten al nostru chiar s-a mutat din Romania in Yelm, SUA (in mijlocul Muntilor Stancosi) pentru a fi mai protejat de catastrofele ce vor veni. Daca gasiti voi pe undeva niste declarati facute de Ramtha despre 21 dec 2012 va rog sa ne trimiteti.

6) MONTAUK PROJECT - unul dintre argumentele importante ca ceva major se va intmpla dupa 21 dec 2012 a fost faptul ca cei care au calatorit in timp in timpul experimentelor de la Montauk nu reuseau sa vad nimic in perioada imediat urmatoare lui 2012, desi au vazut ceva intr-un viitor mult mai indepartat. (dupa cum ne explica prietenul Maryan, se pare ca cei din 82 nu vedeau ce va fi in 2012 si dupa deoarece exista un decalaj de frecventa a vibratiei celor doua momente).

7) Cei din filmul LEGENDA ATLANTIDEI au spus muuulte despe 2012 si avem inca o confirmare (daca mai era necesar) ca acel film a fost creat de oculta parzitica a planetei pentru a induce in eroare masele de oameni.

8) GREGG BRADEN - este unul dintre primii oameni care a vorbit despre 2012 ca punct de referinta pentru umanitate, inca de la inceputul anilor 90. Pentru multi oameni argumentele aduse de Braden in timp au reprezentat o sursa de confirmare ca 2012 este un an deosebit si ceva mega-extra-colosal se va intampla. Credem ca este unul dintra arhitectii mega isteriei 2012. Vedeti aici documentarul „Trezirea la punctul zero” din 1996 in care vorbea de 2012. (se inverseaza polii, se incetineste rotatia pamantului, se pierde campul magnetic, ne indreptam spre timpul fractal zero, magnetism 0 in 2012 samd). In 2012 insa, nu mai era asa de sigur ca se va intampla ceva in 2012. S-a succit ... Vezi aici. A vorbit foarte multe despre nimic, cu un aer foarte savant si plin de importanta de sine ... ca aici de ex.

9) IAN XEL LUNGOLD - a spus multe la viata lui despre 2012 - vezi ce spune la sfarsitul filmului de aici de ex. - dupa o indelungata polologhie trage concluzia ca dupa 21.12.2012 viata asa cum o stim va inceta sa existe, toate evenimentele catastrofice vor avea loc: cutremure, tsunamiuri, samd  (din fericire pt el a parasit corpul fizic in 2005 si nu a vazut ce paralel a fost). 

10) MICHAEL TSARION  - in ciuda bunelor lui idei, anul 2012 a fost unul pe care el l-a profetit ca fiind al schimbarii complete de paradigma. Anul 2012 a fost tema centrala in multe dintre filmele lui (2012- The future of mankind si  2012 - Where histroy ends de ex.). Vedeti aici o declaratie pe scurt a convingerii lui legate de 2012.

11) DAVID ICKE - la inceputul carierei lui de conspirationist, in anii 90, a pus si el botul la teoria lui Braden cu 2012 si i-a sustinut-o (vezi aici) insa pe masura ce ne-am apropiat de 2012 punctul lui de vedere s-a schimbat si a inceput sa vada si el faptul ca exista o manipulare (vezi aici).

12) In documentarul THE OIL CRASH. - A Crude Awakening (2006) produs şi regizat de laureaţii jurnalişti şi producători de filme europeni Basil Gelpke şi Ray McCormack ni se spune ca in 2012 se va incepe prabusirea sociala datorata epuizarii petrolului.

13) DAVID BRUCE HUGHES  - in filmul „2012 - Singularitatea matricei” de aici spune ca în 2012 o singularitate se va produce şi va fi un haos pretutindeni. Aici se explorează ideea de timp fractal (unde temporale) care deasemenea, pare să indice un sfârşit în 2012.

14) LEO ZAGAMI - un smecheras de cartier care se crede Mesia aici , s-a dat mason de gradul 33 aici si a spus ca in 21 dec 2012 se va instaura Noua Ordine Mondiala care este imparatia lui Dumnezeu, iar el e imparatul. (LEUL DIN SION)

15) DAVID WILCOCK in filmul Enigma 2012 pe care nu l-am urmarit decat pe sarite, zice ceva de genul ca sa ne asteptam la mega transformari incepand cu anul 2009, transformari pe toate nivelele (si individuale si sociale) care vor veni ca o avalansa peste noi, iar pamantul va fi asa de transformat ca fenomenele de telaptie, telekinezie samd vor fi la fel de notmale ca orice altceva. Vezi in filmul de aici dupa minutul 8.


16) BIVOLARU GREGORIAN (GRIG/GRIEG/SCUMPI) - vorbeste aici de mega evenimentele „zguduitoare” din 21 dec 2012. GB a mai prezis si impactul cu un meteorit prin anii 90 (predictie publicata in cartea lui Ion Tugui scrisa in combinatie cu un alt „profet” Contele Incapuciato, carte intitulata „7 ani apocaliptici”). De asemenea a prezis un Mega Cutremur in anul 2000 inducand o stare de isterie in randul adeptilor lui, care au meditat ani de zile ca sa previna acel „mega dezastru”.

17) DRUNVALO MELCHIZEDEK - pentru el 21 dec 2012 a fost un moment de focus de-a lungul timpului, o data de aliniere planetara cu centrul galactic (desi sunt mai multe surse oficiale si neoficiale care spun ca aceasta aliniere are loc in fiecare an), cand incepe ciclul feminin planetar, un final al calendarul mayas si al ciclului precesional de 26 000 de ani. Acestea sunt informatii greu de probat si sunt specialisti care spun cu totul altceva (vedeti ce zice Carl Calleman sau John Major Jenkins despre aceste date). Felul in care vorbeste despre 2012 este unul dual, contradictoriu si lasa loc la orice fel de interpretare (joaca la doua capete si e mereu acoperit, orice-ar spune). Pe de-o parte spune ca va fi ok, minunat in 21 dec 2012, pe de alta, din cand in cand arunca pastile de genul: ”ca sa supravietuiesti transformarilor planetare, trecerii in 4d, trebuie sa fii constient” (vezi minutul 3.20 de aici). In acelasi film spune incepand cu min 9.00 ca e posibil sa urmeze, conform unor cercetatori rusi care au studiat cercurile din lanuri, 7 catastrofe pe la sfarsitul lui 2012  sau inceputul lui 2013 (incepand cu eruptiile solare care vor intrerupe curentul electric si va sterge hard diskurile calculatoarelor). El nu face profetii, doar baga in fata ce spun altii. Cert este ca in cartile lui este de acord cu teoriile lui Gregg Braden (expuse mai sus). Mai spune ca in dimensiunea a 4-a nu mai murim, ceea nu suntem de acord. Desi corpurile 4d, astrale, mor mai greu, dar pana la urma orice forma dispare. De fapt credem ca lasa lucrurile un pic neclare tocmai ca sa te duci la seminariile lui de trezire a inimi sa intelegi mai bine care e treaba.

18) Printesa Japoniei, Kaoru Nakamaru, face dezvaluiri „socante” despre anul 2012 aici

19) COBRA ne spune asa aici: „Daca analizati cu atentie harta astrologica privind perioada de pana in 21 dec., inclusiv, veti putea observa o configuratie yod (?) indreptata de la Saturn, la 9 grade Scorpion, Venus, la 9 grade Sagetator si Pluto, la 9 grade Capricorn, spre Jupiter, la 9 grade Gemeni.

Aceasta configuratie poate fi interpretata astfel: Venus care este in conjunctie cu Antares, se opune lui Jupiter, care este in conjunctie cu Aldebaran. Axa Aldebaran-Antares este un filament plecat din interiorul sursei de Lumina Galactica, si semnifica incheierea definitiva a razboaielor si spiritului razboinic, la nivelul Galaxiei noastre, sfarsitul dualitatii si victoria finala a Luminii Divine, in galaxie. ” ( :-)))))) n.n.)

20) care a analizat Crucea din Hendaye a afirmat ca sfarsitul lumii va fi in 21.12.2012. 

22)  BABA VANGA spunea asa: 

2010: Al – III- lea razboi mondial  începe în noiembrie 2010. Incepand ca un război regulat, se va trece la un război nuclear şi chimic. Vanga spune că războiul va fi gata abia în octombrie 2014.

2011: Ca urmare a războiului, dusuri radioactive, vor distruge aproape toata viata in emisfera nordica. Europenii rămasi se vor confrunta cu o ameninţare din partea  musulmanilor, care vor folosi arme chimice pentru a-i extermina.

23) TEHNOLOGIA WEB BOT - este un fel de program de calculator folosit pentru a face predicitii, un program care spunea ca in 21.12.2012 va veni sfarsitul lumii.

24) Harold Egbert Camping un cretin care a profetit ca lumea se va sfarsti pe data de 21 mai 2011.

25) Codul Biblic - Dr. Elyahu Rips, un matematician de origine israeliană care descifrat acest cod spune ca sfârşitul omenirii ar avea loc în 2012.

26) DAN BOZARU - lider MISA (discipolul lui Bivolaru) spune aici printre tone de alte profetii insiruite pe enspe zeci de pagini:

Odată cu apropierea de momentul tranziţiei spre 4D, la 21 decembrie 2012, este de aşteptat ca liniile de câmp magnetic ale Pământului să scadă atât de mult în intensitate, încât la un moment dat va exista o scurtă perioadă de hiatus în care câmpul magnetic al planetei va fi practic nul. În aceste condiţii, este posibil ca unele obiecte şi substanţe solide să capete proprietăţi stranii, lichefiindu-se (deoarece coeziunea intre moleculele si atomii lor va slabi atunci mult in lipsa câmpului magnetic ce le suținea și le conferea impresia de „soliditate”)

27) TOLEC si CONSILIUL ANDROMEDA - au spus ca pe 21.12.2012 Pamantul se va opri din rotatie. Vezi articolul si filmul aici.

28) PUSTNICUL ZOSIMA - Citam de aici: „Una din profetii apartine pustnicului Zosima, fost monah la Manastirea Rarau, apropiat al parintelui Daniil Tudor si, prin urmare, prigonit de autoritatile comuniste. Aceasta profetie vorbeste despre faptul ca, in anul 2011, va fi mare macel in orasele din Romania (revolta, razboi civil sau cutremur?) - pedeapsa ce va prefigura mari framantari politice europene si, in final, izbucnirea celui de-al treilea razboi mondial, ce va incepe prin atacul armatei ruse asupra Turciei si stramtorilor Dardanele si Bosfor.”

29) LORIN FORTUNA - el a mai prezis si niste cutremure care nu au mai venit insa despre 2012 spune ca va exista o moarte fizica planetara aici

Fortuna a mai declarat că sfârșitul lumii va veni în anul 2012 și susține că în acest eveniment nu va pieri toată umanitatea, care este alcătuită din gorilieni și mutanți civilizaționali. Din 6,6 miliarde de oameni, cât numără populația pământului, 600 de milioane de oameni vor scăpa de Apocalipsă. Cei care vor scăpa sunt cei care fac parte din civilizația goriliană. De asemenea, „unii din mutanți vor ajunge pe planeta nouă, dar după o selecție”, în viziunea lui Fortuna.

De asemenea, Fortuna susține că în evenimentele din anul 2012, Terra își va ieși din orbită și va arde, transformându-se în stea care se va numi Steaua Pitică-Albă.

30) CARMEN HARRA - spune aici asa: „"În anul 2012, din cauza alinierii planetare (în care am intrat deja) şi a creşterii intensităţii Soarelui, va fi o problemă inevitabilă cu sateliţii de telecomunicaţii la nivel mondial. Întreruperea transmisiunilor va produce haos şi va duce la căderea totală a sistemului monetar mondial. Dacă băncile cred acum că mai au vreo şansă, după aceea nu vor mai crede nimic. Preşedinţia, ca instituţie, se va desfiinţa, iar monarhia şi papalitatea, aceste sisteme de control, vor ajunge în colaps indirect, ca urmare a prăbuşirii sistemului monetar. Se va crea un nou sistem politic şi un nou sistem monetar, care vor fi mai echitabile. " 

31) CONTELE INCAPUCIATO (Cornel Contescu) - cu ai lui faimosi 7 Ani Apocaliptici de dinainte de anii 2000 a profetit o multime de catastrofe care se vor abate asupra Pamantului inainte de anul 2000. Interesant este ca acest individ, un shambalagiu catastrofic care fara nicio jena inca apare in public, tine conferinte, apare la 6tv, scoate carti samd.

32) GUPTA SWAMI - a zis aici ca 2010 - 2011 va muri presedintele Basescu si populatia Romaniei va fi redusa la jumatate.

33) Un mason de grad inalt care i s-a comnfesat pastroului Lindsey Williams  a zis aici ca „Dolarul american va fi cu siguranţă mort până în anul 2012. Totodată, la scurt timp după aceea, şi celelalte valute vor fi aproape complet lipsite de valoare, deoarece „iluminaţii“ şi Francmasoneria mondială vor introduce o nouă Monedă Unică globală. Această nouă Monedă Unică globală va apare la scurt timp după ce atât dolarul american, cât şi moneda euro vor cădea. Lumea aşa cum o ştim acum va fi complet diferită până la sfârşitul anului 2012”.

34) BORISKA - un copil rus de pe „Marte” a spus  aici  ca in anul 2009 va fi o catastrofa legata de apa.

35) Predicatorul evanghelist american Pat Robertson spune aici ca in 2010 se va prabusi piata bursiera.

36) VIRGIL HÎNCU - a prezis aici un cutremur devastator la sfarsitul lui 2009 si de asemenea a creat isteria de la asa zisul cutremur din 2000 cand toti misanii in frunte cu Bivolaru au meditat ca disperatii la unison cativa ani si au astfel scapat ”la mustata” tara de un cutremur zguduitor (desi cu 1 zi inainte de cutremur GB a  spus ca sigur sigur va fi cutremurul, iar apoi a dat-o la intoarsa ca s-a sucit Dumnezeu).

37) Clarvazatorul Emil Lestanski a prezis aici un cutremur in 20 aprilie 2012.

38) Tradiţia Kalachakra (Roata Timpului) sau cei care au interpretat-o, afirmă aici că după 960 de ani de la revelarea învaţăturii secrete în Tibet (care s-a făcut în anul 1027) va veni o perioadă de 25 de ani care va culmina cu Sfârşitul Timpului. O matematică simplă ne duce la un rezultat intrigant: 1027 + 960 + 25 = 2012.

39) ALEX JONES - pe langa lucrurile bune pe care le spune, deoarece nu are nicio viziune spirituala asupra vietii, el mentine o stare de frica paranoica in randul ascultatorilor lui facand tone de predictii care nu s-au adeverit, facand din el un agent al dezinformarii mai degraba decat un agent al adevarului. Vedeti aici cateva din ele.

Insa multe dintre lucrurile pe care acest individ le spune in filmele sale sunt adevarate. Nu picati in capcana elitelor parazite negand tot ce spune Alex Jones in filmele sale. Nu stim daca Alex Jones este o unealta constienta a elitei. El pare sincer in inima lui si un cautator al adevarului, dar din pacate si el ca orice alt om de pe pamantul asta a fost manipulat prin forta fricii ... Dar asta e parerea noastra momentana.

40) Site-ul ESOTERISM.ro

41) SIRIUS ZOREANU - un penibil care a scris sub pseudonim (sa nu fie deconspirat in prostia lui) care a scris o carte despre 2012 plina de profetii de duzina pe tema 2012. Vezi cartea aici.

42) Nancy Lieder, o asa-zisa clarvazatoare care pretinde ca vehiculeaza mesaje receptionate de la extraterestri, a scris pe site-ul propriu ca locuitorii unei planete imaginare a stelei Zeta Reticuli au vizitat-o si ca Terra este in pericol din cauza planetei X sau Nibiru. Aceasta catastrofa a fost prevazuta initial sa aiba loc in luna mai a anului 2003, dar dupa ce sfarsitul lumii nu a avut loc, a fost "re-programata" in decembrie 2012, inspirandu-se din alta profetie apocaliptica, lasata in urma cu sute de ani de mayasi.

43) O fiinta din pleiade anunta aici contactul cu extraterestrii in 4 aug 2012 

44) BENJAMIN FULFORD - spune in 12.03.2012 aici asa:  

- Va începe instalarea ÎN MASĂ a surselor alternative de energie (in 2340 probabil n.n)
-
Arestarea lui Bill Gates, anunţul unui ziar italian despre demisia Papei care ar urma să aibă loc pe 15 aprilie, şi prezenţa permanentă a unui mareşal american care îl însoţeîte pe Timothy Geithner (omul Cabalei) toate acestea sunt semne că opoziţia Cabalei, dacă mai există, este foarte slabă (nu a specificat care aprilie, asta e adevarat n.n)


-
Se va distribui o instalaţie combinată formată dintro turbină eoliană şi un panou solar care se va monta pe acoperişul caselor, fără a fi necesară plata iniţială (in ce secol? n.n)


- Cabala bancară internaţională va fi rugată să facă o DONAŢIE de 15.000 de miliarde USD cu scopul de a pune capăt războaielor, a sărăciei, a distrugerii mediului şi eliberării umanităţii de boli, sărăcie şi droguri (daca nu au rugat-o frumos nu a percutat ... n.n)

- Va fi un anunţ public pe internet în data de 13 martie semnat de către grupul Anonymous, de către facţiunea gnostică a grupului "Illuminati" şi de către Societatea Dragonul Alb; dacă acest anunţ nu va apare, atunci va fi revoluţie (a fost o laie n.n ... de fapt nu a spus care martie)

- Ambasadele Occidentale din Tokio vor fi toate închise în 20 martie (in ce film? n.n)

Fulford are multe astfel de „profetii” multe cu tenta paranoida accentuata ... asta este ce am spicuit din primul articol citit.

45) Drake - este numele unui militar american care a fost ales de facţiunea celor buni din Pentagon ca să-i reprezinte, explicând public acţiunile lor. In 28.06.2012 anunta aici asa:

S-a dat undă verde! (mai multe despre acesta unda verde aici)

Drake anunţă, întro emisiune care a fost transmisă aseară, că s-a dat undă verde pentru pachetul de acţiuni care este cunoscut sub numele de "Evenimentul". Drake a primit informaţii detaliate de la militari, inclusiv nume şi date, şi a fost rugat să transmită public următoarele:

1. "Cavaleria" îşi va face intrarea "în scenă"
2. La nevoie, militarii vor solicita ajutorul şi cooperarea civililor
3. Relaxaţi-vă şi priviţi "focurile de artificii" - (au trecut si artificiile de revelion si nu s-a intamplat absolut nimic n.n) 

Drake, Fulford, Tolec, Federatia Galactica a Luminii si Wilcock au facut o echipa deosebit de activa in 2012 imbarligand mintiile oamenilor cu fel si fel de sperante si scenarii: ba ca au fost distruse bazele reptiliene, ba ca au fost arestati nu stiu ce oculti sau ca arestarea lor e iminenta, ba ca or sa intre in faliment nu stiu ce banci, samd  ... sunt tone de articole pe site-ul AIM pe care efectiv nu am avut timp sa le studiem in amanuntime. Niste abureli cat casa, manipulari de doi lei, o alba-neagra pentru naivi.

46) Sundar Singh - profetiile acestui profet au dat apa la moara tuturor celor care cred ca tara asta este buricul spiritual al Pamantului si ca mai devreme sau mai tarziu aici va fi Noul Ierusalim. Desi profetiile au fost facute inainte de anii 1940 si se adresau anilor ce urmau, multi romanasi inca asteapta cu speranta ca aceste profetii sa se implineasca. Sundar spune ca ”Veţi şti că acele vremuri sunt aproape atunci când Anglia îşi va pierde puterea, iar Franţa va fi asimilată de popoarele din jur.” ... Cred ca mai aveti de asteptat dragi romanasi. Vedeti aici profetiile acestuia.

 47) Fundaţia Rockefeller, prezice 13000 de morti, la Jocurile Olimpice de la Londra 2012 - „profetiile” acestei fundatii sinistre pareau mai degraba planuri pe termen scurt. Din fericire nu au avut loc ...

48) TUDOR BARBU - a facut multe emisiuni senzationiste la OTV cu titluri de genul : „Raport NASA: A inceput marea transformare. Putini oameni vor trece bariera anului 2012”. Vezi aici, una din emisiuni. Sau aici, o emisiune despre Elenin. Sa-i fie rusine !

49) VALENTIN TARCA - ultimul „rege” agatars spunea in ziarul Buna ziua Brasov că „omenirea a intrat pe ultima sută de metri – în 2012, alinierea planetelor va scufunda Terra în întuneric şi Pământ, îngheţând orice formă de viaţă. În mesajul ce va urma, regele Valentin va vorbi către poporul său despre cum va proceda în ultimul ceas. „În 2012 va fi un dezastru catastrofal. Pentru asta trebuie să ne luăm toate măsurile şi să ne pregătim. Masonii şi-au făcut baze pe lună şi se vor refugia acolo, căci luna nu va fi afectată. Eu unul, intenţionez să mă sinucid înainte de această dată! Decât să mor de frig…”.

50) ION ISTRATE - A anuntat in timp mai multe cutremure care stataeau sau nu sa vina, dar poate una dintre cele mai celebre „profetii” a fost cea din martie 2009 care zice asa aici: “Într-o zi de sărbătoare ( legată de Domnul Iisus ) sâmbătă spre duminică în jurul orei 01:30 – 03:00 în România vor muri peste 20.000 de oameni.”

51) „PETER LEMESURIER cu 'Nostradamus - Ultimele revelatii', carte aparuta 1995; la noi a aparut in 1996.

Citeva citate de la capitolul: '2011- 2015' 


'- 2011 - Incepe o noua era de decadere spirituala a umanitatii (Marea Piramida)'. Nota mea: Pai pina acum de dracu' a fost? Pace, Fericire si lumea radia de fericire, de bunastare?
'- 2012 - Se incheie fereastra profetica a nasterii lui Henric V al Frantei (Nostradamus)
Pentru Franta rasuna o muzica funebra (Nostradamus)'; n.m.: poate de la manele si alte dansuri din buric venite de la tot felul de 'colorati'.
'- 2013 - Ian./Feb. Prima patrundere a islamicilor in Franta de la Sud-Vest (Nostradamus)
Incepe bombardarea 'neasteptata' a nordului Europei de catre musulmani - probabil destinata sa loveasca Marea Britanie si Tarile de Jos (Nostradamus)'” - mesaj primit de la Cactus - multumim!


52) DOINA IONEL - vezi aici cateva profetii mincinoase despre cutremure la OTV.

53) Un politician din Norvegia avertizează aici pregătiri secrete - dezastre planetare in 2012: Vă asigur 100% că toate acestea vor avea loc. Au mai rămas doar 4 ani pentru a ne pregăti. Înarmaţi-vă şi grupaţi-vă, găsiţi-vă un loc unde veţi fi în siguranţă şi asiguraţi-vă provizii de apă şi alimente pentru un timp.

54) MELFIOR RA - Despre „transformarile” planetare din 2012 abereaza aici. 
Si  mai multe nume gasiti aici si aici.

55) COURTNEY BROWN - un alt agarici clarvazator care a zis ca in februarie 2014 se va intampla un mega eveniment. Vedeti AICI afirmatiile lui.

56) HORATIU MIHAI - Aici individul spune ca dupa 2012 va fi raiul pe Pământ, dar vor fi puţini cei care se vor bucura de el ... lol

57) Arhanghelul Mihail - "VAL COSMIC FĂRĂ PRECEDENT VA ATINGE PĂMÂNTUL LA SFÂRȘITUL LUNII SEPTEMBRIE 2015"  

58) Dr. Simon Atkins - susține că Pământul și omenirea vor face un salt în evoluție, odată cu un episod de erupții solare care va avea loc în luna septembrie. O accelerare și o creștere a energiei electromagnetice de la soare, dar și a altor energii cosmice, care vor avea loc de la sfârșitul lunii august până la finele lunii septembrie, vor provoca, în jurul datei de 28 septembrie ceea ce este descrisă ca o „schimbare de frecvență” în conștiință. Energia cosmică așteptată este denumită „Valul X” (Wave X). SURSA

59) RABBI CAHN - spune ca 2015 e an sabatic si in sept vin dezastrele.

 
 LISTA RAMANE DESCHISA


In completare va prezentam doua ametite asemnea multora din topul de mai sus:



Si inca un filmulet despre lupii in blana de oaie ... daca toti ar pati ce pateste cel din film, ar fi o lume mai buna.



71 de comentarii:

  1. Buna seara !Foarte buna si pertinenta lista dv.;eu as vrea sa-l adaug pe Sal Rachele cu cele trei carti ale sale:''Viata la frontiera cunoasterii'' ,''Transformari planetare-Profetii pt. anii 2012-2030'' ,''Transformari planetare 2012-2030''.Sal Rachele a facut si doua documentare legat de acest subiect ,dar acum imi scapa numele .
    Imi pare foarte rau pentru ca am cumparat aceste carti si am pierdut timp pretios ,cand puteam citi altceva .Va multumesc pt. tot ceea ce faceti ,va citesc cu placere si va destainui acum ca sunteti primul blog la care m-am abonat acum patru ani !!!...Toate cele bune si ce-mi doresc mie va doresc si dv. si la toti care va urmaresc !...

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa cum s-a cerut cu ceva timp in urma de catre cateva persoane, vad ca aceasta lista a prins "viata".
    Sincer, va felicit ! Pe voi si pe acele persoane anonime (parca 3 - 4) care au avut inspiratie pentru asa ceva.
    Aceasta lista de ciudati ce se autodefinesc "profeti", "clarvazatori", escroci in toata regula, paranoici, vor fi impartiti pe "sectii" (ca la Spital) de cei ce doresc sa faca o re-analizare a tot ce a insemnat fenomenul 2012, Apocalisa 2012 sau goana dupa senzational cu iz de multi bani.
    Si pana la urma ce vad ? Nu ceva catastrofic, zguduitor cum sperau acesti borfasi, nebuni, aceasta adunatura cu intentii la vedere, ce-ti vorbesc si zambesc frumos, tot timpul aducand aminte de asa-zisa carte sfanta (biblia) & reesapatele versete a lu' neica nostradamus (alt jidan diversionist; de el o sa se mai auda...) si toate astea adunate cantr-o saorma mare cu alte minciuni sfruntate, ca planeta X este in conjunctie cu planeta Y, cu marea cruce astrala, cosmica, alinierea planetelor samd. Mai sa fie !? Din cate stiu, cuvantul apocalipsa inseamna altceva. Nu ceea ce s-a dorit sa se impuna populatiei: starea de frica, panica, generand nesiguranta. Ceea ce doreau acesti saltimbanci. Basca, mai si calatoreau dintr-un oras in altul sa adune cat mai mult banet, fireste pentru sufletele lor "alese", dar uitand sa-i elibereze de griji si de nevoi pe semenii lor.
    Apocalipsa: apokálypsis, revelațiune, din grecescul. apo-kalýpto, revelez, descoperire.
    Da, acum are si sens.
    Anul 2012: Aparitia sau "revelarea la cote paroxistice" unor persoane foarte avide, lacome dupa bani, cu inclinatii mistico-religioase (basca ei le spun ezoterice, new age-iste) spre manipulare unei parti din populatie.
    Lista este edificatoare si ar trebui sa fie punsa la loc de cinste pe acest blog, poate crearea unei rubrici noi, gen: "Profeti, Iluminati. Dar cine sunt ei ?"
    Aceasta lista ar trebui, cuvantul imperios este - trebuie ! sa fie tradusa si in limba engleza spre a fi citita si de alte persoane mai putin informate, care au fost pacalite, amagite de acesti "profeti".
    Nu ar strica sa fie postata si pe YouTube iar in backgroundul filmuletului secvente cu acestia & adresele de rigoare ca fiecare cetatean mai dezghetat sa-i intrebe de sanatate, cum o mai duc, de mamica lor....

    FYM, incearca sa redimensionezi scrisul acestui articol. Si anume, sa fie un pic mai mare si boldat, spre a iesi in evidenta !

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumim ca sunteti alaturi de noi in acest demers. Nu am reusit sa studiem cu atentie toti profetii si filmuletele de pe net si sincer ne este un pic cam dificil sa stam sa ascultam aceste tone de polologhii. Din cate l-am rasfoit pe Sal Rachelle el are niste profetii de genul: daca nu va ploua va fi soare si daca nu va fi soare, e posibil sa fie nori. Si din cate am inteles nu ar fi spus ca ar fi vre-un sfarsit in 2012 ci ca va fi ceva de genul 3 planuri paralele (3 pamanturi paralele) in care pe unul nu se va intampla nimic in aparenta sau ceva de genul , iar pe celelalte , din dimensiunile mai subtile se vor schimba multe. Daca ne puteti da voi mai multe detalii .. sa fie o minciunica concreta , ceva clar , ne-ar ajuta mult ca sa nu trecem prin toate aceste informatii care sunt multe si marunte si sincer am cam obosit sa le tot cautam ...

    RăspundețiȘtergere
  4. P.S. Cred ca am facut partea noastra de treaba. Cine se simte inspirat sa faca un colaj de filmulete cu profetii mincionoase, sa traduca in engleza este liber sa o faca. O sa publicam si noi acel colaj. Am redimensionat un pic scrisul. Speram sa fie mai ok asa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai dupa ce i-ai promovat cu atata incredere mi se pare normal sa faci curat. Pe langa demascarea propriu zisa, articolul de fata imi suna ca o razvratire, o dezamagire personala fata de acesti falsi profeti si promisiuni si sunt sigur ca nu esti singurul amagit. Dar sper sa fie o lectie valoroasa pentru noi toti si pe viitor sa nu mai asteptam salvarea din exterior, sa ramanem permanent centrati in clipa prezenta ca acolo gasim singurul si cel mai veritabil adevar.
    Multa putere si determinare pe cale. Va imbratisez.

    RăspundețiȘtergere
  6. O idee, o teorie cu care rezonez deplin privind ceea ce oamenii numesc profetii sau preziceri.Nu exista profetii sau preziceri.Ceea ce se intampla in momentul in care o prezicere sau o profetie este facuta, este de fapt citirea, simtirea energie din momentul respectiv cu privirea la "obiectul" prezis.Daca acea energie nu se va schimba profetia se va indeplini si viceversa.De aceea unele dintre "profetii, preziceri" au avut loc iar altele nu.Asta am invatat de la Bashar.Puteti cauta pe Youtube clipuri cu Bashar vorbind despre 2012 si despre ceea ce am scris mai sus, ceea ce este de fapt "o prezicere, o profetie".
    Aici este Bashar vorbind despre ce reprezinta 2012: http://www.youtube.com/watch?v=WGzGqb-nVvE

    RăspundețiȘtergere
  7. Fara a judeca pe nimeni mai aspru decat este cazul,as vrea totusi sa exprim un punct de vedere care a fost omis pana acum;cel al omului care cu riscul de a fi considerat inapoiat sau chiar bigot,merge Duminica la Biserica nu din dorinta de a deveni mai religios ci cu speranta ca intr-o zi va intelege Adevarul...facandu-si din aceasta o Cale spre eliberare si regasire.
    Mai jos o sa citez cateva pasaje biblice, potrivite cred eu,cu discutia in cauza.

    "Dacă se va ridica în mijlocul tău un proroc sau un visător de vise care-ţi va vesti un semn sau o minune,şi se va împlini semnul sau minunea aceea de care ţi-a vorbit el zicând: „Haidem după alţi dumnezei” – dumnezei pe care tu nu-i cunoşti – „şi să le slujim!” să n-asculţi cuvintele acelui proroc sau visător de vise, căci Domnul Dumnezeul vostru vă pune la încercare ca să ştie dacă iubiţi pe Domnul Dumnezeul vostru din toată inima voastră şi din tot sufletul vostru Voi să mergeţi după Domnul Dumnezeul vostru şi de El să vă temeţi; poruncile Lui să le păziţi; de glasul Lui să ascultaţi; Lui să-I slujiţi şi de El să vă alipiţi."(Geneza13:1-4)

    "Dar prorocul care va avea îndrăzneala să spună în Numele Meu un cuvânt pe care nu-i voi porunci să-l spună, sau care va vorbi în numele altor dumnezei, prorocul acela să fie pedepsit cu moartea.”Poate că vei zice în inima ta: „Cum vom cunoaşte cuvântul pe care nu-l va spune Domnul?”
    Când ceea ce va spune prorocul acela în Numele Domnului nu va avea loc şi nu se va întâmpla, va fi un cuvânt pe care nu l-a spus Domnul. Prorocul acela l-a spus din îndrăzneală: să n-ai teamă de el."(Deuteronom18:20-22)

    RăspundețiȘtergere
  8. Acesti proroci nu vorbesc in numele vre-unui Dumnezeu ci in numele lor. Iar a da citate din Tora (Pentateuh care sunt cunoscute în limba română primele cinci cărți ale lui Moise din Vechiului Testament - Geneza, Exodul, Leviticul, Numeri și Deuteronom) niste scrieri inspirate de satanicul Yahweh, Dumnezeul evreilor, mi se pare de asemenea nepotrivit. Pentru noi Yahweh este un extarterestru, un drac (draconian, reptilian poate un anunaki) foarte puternic care si-a insusit postura de zeu in fata prostimii si era in competitie cu alti „zei” din perioada aceea. Facem alergie la Tora asa ca lasati-o mai moale cu astfel de citate.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu mi-am imaginat ca simpla citare a scrierilor biblice ar putea aduce ofensa(alergie...:))) )de aceea la randul meu nu ma voi simti ofensat daca veti sterge continutul postarii anterioare.
    Nu am avut deloc intentia sa deranjez cu acel comentariu ci doar sa exprim un punct de vedere strict personal,fara alte pretentii.
    Va apreciez!

    RăspundețiȘtergere
  10. Lol. Nu e vorba de ofensa ci pur si simplu suntem satui de bigotii care ne dau cu Biblia in cap pe unde apuca. Hai ca Noul Testament mai e cum mai e, acolo se promoveaza un Dumnezeu al iubirii, insa in Vechiul Testament e vorba de alti zei si zeite foarte „umani” prin calitatile lor : gelosi, razbunatori, homofobi, xenofobi, sexisti (Elohom, Sabaot, Adonai si Yahweh). Noi stim ca tu esti un om mai trezit si am tinut sa facem niste precizari. Sunt binevenite comentariile tale, deoarece credem ca multora le vin in cap acele citate. Cu ocazia asta ne-am exprimat parerea despre ele.

    RăspundețiȘtergere
  11. P.P.S. Nu insinuam ca esti bigot XXXWho, caci stim ca nu esti ...

    RăspundețiȘtergere
  12. PROJECT CAMELOT e o alta farsa care a indus in eroare!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Proiectul Camelot a luat interviuri unor indivizi printre care si Bob Dean specificat in articol, dar asta nu inseamna ca ei sunt niste manipulatori. Si va rugam, daca spuneti niste nume, dati-ne un link, un citat dintr-un articol sau film... cat mai multe detalii sunt de ajutor. Astfel de afirmatii nu ne ajuta cu nimic ...

    RăspundețiȘtergere
  14. a-ti omis-o pe inelia benz, blogul faimos.....lovendal

    RăspundețiȘtergere
  15. Este posibil sa existe profetii care desi adevarate ele sa nu se mai implineasca? Este posibil ca multi oameni sa faca meditatii si rugaciuni dupa ce au auzit acele profetii si sa zica " Doamne iarta-ne!" si Dumnezeu sa indeparteze acel pahar al suferintei? Eu cred ca da.
    Este posibil ca multi sa bata campii doar pentru ca sunt schizofrenici? Iarasi, da.
    Adevarul este totdeauna, la mijloc?
    Da. :)

    RăspundețiȘtergere
  16. @Bunul Simt ... De bun simt este sa nu mai faci nicio predictie, iar daca o faci sa-ti asumi consecintele. Iar chestia cu Dumnezeu ne-a iertat poate fi folosita foarte manipulator de diversu gurusi cum a fost Bivolaru. Nu e nimeni care sa cuantifice astfel de chestii si personal nu cred ca Dumnezeu aduce aceste dezastre ci noi insine prin gandurile si frecventele joase pe care le mentinem e posibil sa avem un impact asupra mediului. E foarte usor sa prezici nu stiu ce si apoi sa te acoperi spunand ca dijn cauza ca ai facut meditatii si rugaciuni s-a schimbat soarta. Nu dovedesti nimic prin asta.

    RăspundețiȘtergere
  17. @ Ady si ultimul Anonim ... asa o fi cum spuneti voi, insa daca nu ne dati un link si un citat nu ne mai batem capul sa cautam. Ajutati-ne si voi cu ceva.

    RăspundețiȘtergere
  18. inainte de 21 12 2012 auzisem despre un raspuns dat de o fetita la intrebarea "-Iti este frica de profetiile care vorbesc despre apocalipsa si sfarsitul lumii in decembrie 2012???"
    Copilul a dat un raspuns reporterului uimitor - "Imi este frica ca lucrurile vor fi la fel si totul in lume va fi normal, ca totul va fi ca si pana acum...!!!"
    Noi suntem atrasi si vrem sa auzim de profetii distrugatoare, vrem sa auzim despre haos si alte lucruri rele dar nu vrem ca ele sa se intample cu adevarat, nu vrem sa trecem prin ele tocmai prin frica care ne-o inducem la auzul lor si eu cred ca in felul acesta vrem sa evitam schimbarea, si faptul ca nimic din aceste profetii mai rele nu s-au implinit inca, nu imi pare a fi un semn bun care sa ne bucure.
    Acea fetita prin raspunsul ei a dat un mesaj la care putini s-au gandit - totul in lume are un pret, trebuie sa treci prin focul purificarii, asa cum trebuie sa treci de un examen pt a merge mai departe la scoala de exemplu
    nu s-a intamplat nimic din toate aceste profetii pt ca inca batem pasul pe loc este un mesaj dat omenirii prin faptul ca multe s-au profetit si mai nimic nu s-a intamplat si aceasta stare de lucruri trebuie sa ne dea de gandit
    Repet pt a nu stiu cata oara, elitele care ne conduc sunt f.inteligente si ne fac cu materialul clientului cum vine vb ... ei nu se forteaza deloc ci doar dau frau liber diverselor lucruri din lume dupa care omul ravneste, in cazul de fata profetiile spre exemplu, cu alte cuvinte, noi ne-o facem cu mana noastra ...
    despre viitor nu trebuie gandit nici bine si nici rau caci in viitor va fi doar dumnezeu asa cum este si acum. Toate aceste profetii ne-au testat atasamentul fata de timp in prima faza, un om fara niciun fel de asteptari nu-i pasa de profetii pt ca stie ca starea lui de bucurie nu va fi influentata in vreun fel si traieste fiecare moment ... Toti asteptam cu sufletul la gura aceasta magica zi 21 12 2012 pt ca promitea multe dintre cele care fiinta noastra si le doreste in ascuns si uite cum acest vis s-a spulberat, de fapt piedica 21 12 2012 s-a spulberat...
    Imi este dificil sa accept ca Pavel Corut a avut dreptate cand a spus ca nimic nu se va intampla in decembrie 2012 si sa-i fac mincinosi pe Gregg Braden, Ian Xen Lungold si altii... este adevarat ca au fost si profetii aiuristice care daca le treceai prin filtru interior vedeai stupiditatea lor ... vezi blogul Inuaki cu confederatia galactica care este cu ochi pe noi ca pe butelie si care ne pazeste sa nu cumva sa ne scrintim vreun deget ... :))) si multe alte profetii la care se putea vedea usor ca bat campii.
    Eu nu cred ci sunt convins ca ceva sambure de adevar exista si cand cred asta nu ma iau dupa profetii ci dupa mesajele maestrilor iluminati ai omenirii despre care nu poti afirma ca duc lumea in eroare ... de ex. atat Tolle cat si Osho vorbesc despre zorii unei noi lumi si a unui nou pamant dar niciunu nu spun o data exacta ci doar ca totul este aproape si bate la usa ... Ei doar ne indeamna sa fim vigilenti, sa fim pe faza ... nu aduce clipa ce aduce anul ...!!!
    Toate cele bune va doresc ... si ramane valabil VOM TRAI SI VOM VEDEA CE SI CUM ...!!!

    cu drag neluNNN :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Draguta lista si destul de completa. Cam amestecate un pic lucrurile, cei cu previziuni dinainte sau de dupa 2012, cei cu previziuni pozitive si cei cu negativitate, cei cu schimbarea brusca in 21 decembrie si cei cu o transformare graduala, dar una peste alta o colectie utila.

    Personal merg pe definitia previziunilor conform teoriei probabilitatii. In fiecare moment este posibil sa se intample o infinitate de lucruri. Pentru cei care pot analiza liniile temporale, drumul cu probabilitatea cea mai mare devine previziune.

    Din pacate uita sa mentioneze procentele: astazi 21 ianuarie 2012 sansa ca evenimentul X sa se petreaca in anul 2015 este de 80%. Care nu este egal cu 100% si care nu inseamna ca maine 22 ianuarie probabilitatea respectiva ramane tot la 80%. Poate scadea la 75% sau mai mult iar pana in 2015 poate ajunge la zero... :)

    RăspundețiȘtergere
  20. NO TRUTH TO "END OF THE WORLD" RUMORS
    Hope — not Hype — In Store for 2013 says Ramtha School Founder

    postat pe 7 Decembrie 2012

    http://www.ramtha.com/content/news.aspx

    RăspundețiȘtergere
  21. As mai adauga pe aceasta lista pe Alberto Villoldo, care - ca si Melchised a fost foarte vocal in relatie cu decembrie 2012. Numele lui Villoldo se leaga de o serie de ritualuri pe care le-ar fi adus din Peru, de la urmasii inca. Cert este ca in Peru nu a auzit nimeni de ritualuri Munay Ki, dar costul total asa ziselor traininguri promovate de Villoldo se ridica la cca 10 000 eur / persoana.
    In Romania principala promotoare a lui Villoldo este Anda Ciobanu, care a fondat "scoala de medicina energetica incasa"...o alta sugativa de bani de la naivi.
    Un alt nume care ar putea intra pe lista este Monica Visan, partroana editurii For You, care publica pe banda maculatura esoterica, printre ele fiind prezente cam toate numele despre care se vorbeste in materialul de mai sus.
    Cert este suntem asaltati de o industrie intreaga, care are pretentia ca ilumineaza, practic stoarce sume fabuloase de la oameni care spera ca se vor regasi pe ei insisi dar care nu fac decat sa plateasca speculanti si impostori...

    RăspundețiȘtergere
  22. Manual New World Order scris în urmă cu 108 ani : ”Principalul nostru obiectiv este să slăbim mintea publicului prin nesfârşite critici, făcute în nenumărate direcţii; să îndepărtăm reflecţiile serioase ale publicului căci acestea pot da naştere la rezistenţă; să distragem forţele minţii spre lupte false fără scop. În loc să ne războim să stingem focul, vom folosi pasiunile lor, vom lua ideile lor în loc să le eradicăm, le vom cultiva şi le vom amesteca, important este să nu fie finalizate aceste idei, să rămână într-un veşnic amestec brut, primitiv. Pentru ca opinia publică să fie în mâinile noastre trebuie să o aducem într-o stare de zăpăceală, prin oferirea unor puncte de vedere atât de contradictorii din toate părţile, încât să-i facem pe oameni să-şi piardă capul în acest labirint, pentru a ajunge la concluzia că cel mai bine e să nu-şi mai bată capul cu nici o chestiune politică. Publicul nu trebuie lăsat să analizeze prea serios nici un eveniment, trebuie bombardat cu un şir nesfârşit de evenimente, false probleme şi pasiuni primare. Trebuie să descurajăm orice iniţiativă personală, dacă în spatele ei se află şi inteligenţă, această iniţiativă poate face mai mult decât milioane de oameni, nimic nu e mai periculos decit iniţiativa personală.”

    RăspundețiȘtergere
  23. Ma repet si eu, cea ce am scris tot la tine pe blog.
    Nu am crezut nimic din ce au spus aceste personaje; desigur am fost mai atent la Michael Tsarion, occultist declarat si apartinind unui grup de initiativa.
    2012 Apocalipsa? Asa si? Si mai departe??????????????????
    Profitind de reminiscentele mistice, religioase ale semenilor, acestea sint exacerbate, interferind elementele de credinta mistica cu cele profane, incearcind sistematic sa atraga de partea lor cit mai multi adepti, sub pretextul ca sint singurii detinatori ai 'comunicarii cu divinul/astralul', 'promotori ai pacii', 'ambasadori ai pacii', 'profeti', 'Federatia Galactica a Luminii' sau ce dracu' se mai cred..... ar cunoaste 'calea spre adevar' si ca ar fi in stare sa aduca 'fericirea reala' in rindul oamenilor.
    TOTI, dar toti sint facuti la norma de N grupari obscurantiste, sectariste, milenariste, dorind sa tina Omul pentru acest inceput de secol 21, tot intr-o lume a fantasmelor si a absurdului!!!
    Cunoscind Psihologia Maselor se creaza indemnuri sistematice catre zona comertului (cumpara cartea X, talismanul Y etc.) fastuos etalate publicului, evindetiind la acestia goana morbida dupa bani, forme de idolatrie, sint doar citeva elemente pentru persoanele ce nu ar trebui sa se lase pacalite, absorbite de 'vraja' acestor persoane, curente/grupuri social-religioase, mistice, ezoterice etc., ce tin de-o anumita simbolistica dar si de psihiatrie.
    Secolul 20 este un bun exemplu sau, ar trebui sa fie. Astfel de fenomene sociopate, psihosociale le reintilnim la inceputul lui. Nimic nou sub Soare...
    Si ca sa fiu pacalit cu vorbe dulci de nu stiu ce editura, de aceasta invazie de persoane asa-zis spirituale cu mentalitati feudale care mai bintuie lumea moderna (erijindu-se in ceea ce am scris mai sus), sa cumpar articolul X, Y... Never Forever!

    Cactus \|/


    P.S. Recomand sa cititi: 'Maglavit - miracol sau escrocherie?' http://www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/maglavit-miracol-escrocherie

    Alt lacheu avid dupa bani sau 'profetii' sau viceversa :)) este PETER LEMESURIER cu 'Nostradamus - Ultimele revelatii', carte aparuta 1995; la noi a aparut in 1996.
    Citeva citate de la capitolul: '2011- 2015'
    '- 2011 - Incepe o noua era de decadere spirituala a umanitatii (Marea Piramida)'. Nota mea: Pai pina acum de dracu' a fost? Pace, Fericire si lumea radia de fericire, de bunastare?
    '- 2012 - Se incheie fereastra profetica a nasterii lui Henric V al Frantei (Nostradamus)
    Pentru Franta rasuna o muzica funebra (Nostradamus)'; n.m.: poate de la manele si alte dansuri din buric venite de la tot felul de 'colorati'.
    '- 2013 - Ian./Feb. Prima patrundere a islamicilor in Franta de la Sud-Vest (Nostradamus)
    Incepe bombardarea 'neasteptata' a nordului Europei de catre musulmani - probabil destinata sa loveasca Marea Britanie si Tarile de Jos (Nostradamus)'.
    Si alte minciuni, elucubratii...

    RăspundețiȘtergere
  24. P.P.S. Pentru ala cu ramtha. -> GO to Orient! ->

    RăspundețiȘtergere
  25. Mutlumim Cactus ... L-am adaugat , pe incredere, ca nu avem cartea, pe PETER LEMESURIER ...
    In legatura cu Monica Visan pe langa maculatura spirituala mai publica si materiale valoroase cu care mai echilibreaza balanta.
    Desi celelate nume specificate de voi sunt interesante nu ne ajuta cu nimic. Inca odata, va rugam oferiti-ne un link si/sau niste citate de la acele nume ... chiar nu avem timp sa trecem prin toata maculatura spirituala.
    Despre Munay Ki nu ne pronuntam caci efectiv nu stim.

    RăspundețiȘtergere
  26. In ceea ce-l priveste pe Ramtha e bine ca totusi a anuntat ca nu va fi nimic. Totusi nu intelegem isteria discipolilor lui. Poate s-a sucit de curand si el. Ramane deschisa problema ... Asadar Ramtha e in colimator, dar nu dovedit inca ...

    RăspundețiȘtergere
  27. Ca sa nu existe vreo interpretare din partea cuiva, ca vezi chipurile scriu din auzite, am fotografiat coperta cartii (acelui lacheu amintit mai sus), plus 2 pagini, ultima cu 2011 - 2015, plina de interpretari "revelatoare/profetice" de-a lui neica .nostra-adamus. http://img839.imageshack.us/img839/4521/dsc4128g.jpg http://img191.imageshack.us/img191/1396/dsc4130c.jpg http://img845.imageshack.us/img845/4062/dsc4132p.jpg
    In rest cu aceste edituri, persoane care se erijeaza in tot felul de specialisti "in probleme de viata", "cum sa treci mai usor peste criza" asa-zisa dezvoltare personala si altele... Acest COMERT cu iluzii, prosper in ultima vreme, este tot o forma de inselatorie organizata dar de Next Level (2). Intreaba-i cati cursanti o duc mai bine dupa acele sedinte, cursuri (platite din bani munciti, adunati cu greu; ma refer la unele persoane)???
    Acele persoane, cupluri, familii au scapat cumva de saracie, somaj si alte nevoi personale (de altfel, marunte la nivelul vietii) in care se inglodeste aceasta societate? Dar de aceste griji, framintari cotidiene, create si intretinute artificial (tot timpul) de aceste ridicaturi din gunoaiele ale societatii, numiti - Politicieni?
    ...ar fi prea frumos sa fie adevarat, iar societatea si-ar gasi intr-un final scopul, acela de a ajuta indivizii sa evolueze (la cei care vor), de a forma o civilizatie care sa vada dincolo de micile orizonturi materiale, spre -> Cosmos!


    Cactus \|/


    P.S. "Religia, o fraza de dinsii inventata
    Ca cu a ei putere sa va aplece-n jug,
    Caci de-ar lipsi din inimi speranta de rasplata,
    Dupa ce-amar muncirati mizeri viata toata,
    Ati mai purta osinda ca vita de la plug?"
    Mihai Eminescu.



    RăspundețiȘtergere
  28. Puneti-o si pe DOINA IONEL, cu profetiile ei mincinoase de la OTV! Ne-a prezis atatea cutremure, ca a ramas Bucurestiul intreg si s-a surpat OTV-ul! Rusinica, Ionica!

    RăspundețiȘtergere
  29. eu profetesc ca oamenii..ramasi... vor deveni toti vegetarieni (daca ar manca numai fructe si seminte ar fi ideal)..pana in anul 2030 . id sirvladkar

    RăspundețiȘtergere
  30. Aceasta simpla enumerare a acestor persoane si profetiile lor nu aduce nici cea mai mica raza de lumina pentru a descifra care a fost, si este in continuare, scopul acestei masive promovari a anului 2012 cu varietatea de idei ce il inconjoara. Din lista lipsesc cei care au introdus pe "scena" lumii aceasta idee, doar Gregg Braden este in lista, in schimb doar ati amintit ca "specialisti" pe Carl Calleman si John Major Jenkins, uitandu-i pe Frank Waters, Alan Landsburg, Terence McKenna, Graham Hancock si altii. Goana dupa intocmirea listei avand ca unic criteriu doar emiterea unei profetii legate de anul 2012, va impiedica in continuare sa pierdeti viziunea de ansamblu, daca v-ati depasi simpatiile si antipatiile si ati avea o pozitie obiectiva, ar trebui sa adaugati in aceasta lista si "invatatori spirituali" cum ar fi Eckhart Tolle, Donald Neale Walsch, "oameni de stiinta" cum ar fi Bruce Lipton si Nassim Haramein, dar si invataturile a numeroase channeling-uri, cum ar fi Ramtha, Bashar, Kryon, Matei si multi altii, pe care in continuare, in ignoranta voastra le promovati invataturile dar totusi ii pastrati in "colimator". De fapt, la o analiza obiectiva majoritatea invataturilor spirituale ce au fost, si sunt promovate in continuare pe siteul vostru, nu fac decat sa promoveze falsul ca adevar, in ciuda cuvintelor gen, pace, iubire, lumina, intelepciune, de care nu se face economie in prezentarea acestora.

    Aceasta lista ar trebui insotita si de un top al celor din mediul virtual care au promovat aceste profetii si mai ales invataturi spirituale, top pe care, daca nu ma insel, si aici va rog sa ma corectati daca gresesc, prin numarul zilnic de vizitatori chiar voi sunteti pe primul loc. Stiu ca aveti buna intentie si inima curata in acest demers al vostru, dar ati fost, si sunteti in continuare, in mod inconstient, un excelent instrument de promovare a pseudo-spiritualitatii in mediul virtual din tara noastra, dar si in sufletele oamenilor. Sunteti instrumente ale deceptiei exact ca majoritatea masonilor, cei ale caror puncte de vedere v-ati incapatanat a le aborda si cerceta la ultima noastra intalnire; si aici nu ma refer la pseudo-lojele si organizatiile masonice ce sunt si la noi in tara; daca cumva ati uitat va aduc aminte ca nu sunt mason, ultima oara doar am incercat sa va fac, fara succes, sa cercetati si punctul de vedere al masoneriei.

    Apoi daca tot este momentul adevarului, al criticii constructive, ar trebui sa va faceti si propria analiza a modului in care ati inteles a opera acest site, de multe ori doar prin preluarea si prezentarea, fara discernamant si fara cea mai mica cercetare a numeroase idei, invataturi, sisteme spirituale prezentate prin intermediul a diferite filme sau carti. Poate si datorita faptului, ca nu de putine ori, articolele de prezentare ale "invataturilor spirituale" sunt alaturi de articole ce sunt incadrate in categoria reclama. Si nu in ultimul rand prejudecatile voastre va impiedica sa abordati si partea intunecata a existentei, va incapatanati in continuare la aceasta pseudo-abordare a vietii, de abordare doar a partii "luminoase".

    Sunt multe de spus, nu am intentia de a va convinge si de a va prezenta in acest comentariu ceea ce voi ati ocolit atatia ani, dar nu pot sa nu remarc superficialitatea cu care treceti peste acest fenomen-idee "2012" raspandit masiv in intreaga lume, fenomen care este departe de a-si fi spus ultimul cuvant. Si aici nu ma refer la "Ascensiune", o idee spirituala de baza promovata in cadrul acestui fenomen. Dar totul este si va fi exact cum trebuie sa fie.

    RăspundețiȘtergere
  31. Lista este deschisa .. Insirandu-ne niste nume nu ne ajutati cu nimic. Nu suntem Mafalda si ne straduim si noi pe cat putem sa facem un pic de lumina in incrangatura de informatii. Nu am studiat opera tuturor numelor insirate de dvs insa poate ne ajutati dvs in aceatsa privinta. Nu stiu cand a facut Tolle vreo profetie in afara de faptul ca a spus ca dupa cum vede el directia in care se indreapta lumea, este una care va duce la pierzanie destul de repede. Hancock a vazut in istorie anumite semne ale unor catastrofe care este posibil sa se intample ciclic, iar civilizatiile stravechi ne-au avertizat despre aceste evenimente ciclice, insa nu a dat date exacte ci doar a spus ca este posibil sa se intample una sau alta, in functie de ciclurile precesionale ale pamantului, dar nu a dat date exacte, dimpotriva, mai ales in ultimii ani a fost foarte moderat in limbaj si prognoze. Inceea ce-l priveste pe Jenkins si Calleman nu le-am studiat opera ci doar ce au spus de 2012 in cateva videoclipuri recente si viziunea lor parea ok. Daca ai tu ceva completari te rog sa le aduci. Despre Neale Donald Walsch nu stiu sa fi spus ceva de 2012 samd ... Daca ai niste profetii concrete , citate, linkuri te rog sa ni le dai. A baga la nimereala niste nume care nu-ti convin tie fara argumente nu ni se pare ok.
    Nu suntem pe primul loc in acest top al siteurilor de nisa antisistem si am urmarit sa promovam cat mai putine profetii, iar atunci cand am facut-o, mai ales in ultima vreme am adaugat si o nota suplimentara.
    Nu stim cine sunteti si cand am mai vorbit caci sunteti Anonim.
    In ceea ce priveste reclamele la spiritualitate sau pseudo -spiritualitate cum o numiti, am dezbatut pe larg problema aici http://fymaaa.blogspot.ro/2012/08/precizari-despre-reclame-19082012.html .
    Partea intunecata a existentei am abordat-o si o tot abordam in documentarele dedicate Societatilor secrete, Codexului Alimentar, Big Pharma, Crizei financiare, 11 septembrie 2011, Chemtrails, Haarp, manipuari de tot felul, religii samd .. Sunt cel putin 50% din subiectele de pe acest blog dedicate partii intunecate a lumii ...
    Desi ati investit timp in a cauta nod in papura, nu ati facut nici-un pas in a ne ajuta in vre-un fel in intocmirea acestui top.
    Avem nevoie de linkuri, citate, nu doar nume ...

    RăspundețiȘtergere
  32. P.S. Acum ne-am adus aminte de tine si cu polologhiile tale pro masonerie si pro rosicrucieni ... Nu ne-am schimbat parerile de atunci.
    In ceea ce priveste faptul ca nu esti mason, din cate stim, un mason adevarat nu spune niciodata ca e mason. Insa noi credem ca ASA ESTI RECUNOSCUT DE FRATII TAI !

    RăspundețiȘtergere
  33. Mai mult ca sigur ca nu am ales cea mai buna forma de exprimare din moment ce nu a fost inteles mesajul meu asa cum l-am gandit. Prin urmare, reformulez: aceasta lista ce se rezuma doar la enumerarea unor oameni cu profetiile lor nu ne ajuta cu nimic, in acest moment nu ar trebui sa ne limitam doar la acest aspect, sunt multi oameni si multe organizatii care prin invataturile lor spirituale urmaresc acelasi scop fiind influentati de aceleasi forte din lumea vizibila si invizibila.

    De exemplu, invataturile lui Eckhart Tolle si Donald Neale Walsch, cu pseudo-spiritualitatea ce este exprimata in cadrul lor indreapta omenirea spre aceeasi directie cu cea a ideii-fenomen 2012; aceleasi forte invizibile sunt in spatele ambelor "fenomene" si cu o cercetare temeinica se va descoperi faptul ca aceleasi forte pamantesti sunt si in spatele celor doi "invatatori spirituali", precum si in spatele a ceea ce voi numiti partea intunecata a vietii, in spatele "Societatilor secrete, Codexului Alimentar, Big Pharma, Crizei financiare, 11 septembrie 2011". Ceea ce voi numiti parte intunecata a vietii reprezinta intr-adevar manifestari in plan fizic a acestor forte "intunecate", dar modul in care aceste manifestari sunt abordate de voi, strict din punct de vedere al teoriei conspiratiei, este lipsit de spiritualitate si nu aduce lumina asupra acestui aspect fundamental al vietii. Pe de-o parte va inteleg, nu este ceva ce poate fi abordat usor, in mod superficial, este nevoie de perseverenta si vointa de a afla dincolo de toate adevarul si numai adevarul.

    Tot legat de ideile anului 2012, in acelasi scop al criticii constructive, nu v-am vazut niciodata (aici pot sa ma insel, va rog sa ma corectati daca gresesc, dar de ceva timp nu mai verific decat in treacat siteul vostru) realizand o cercetare proprie, cu cuvintele, ideile si corelatiile proprii, fara idei preluate dintr-un documentar tradus al unui "specialist", a acestui fenomen-idei 2012; stiu, este nevoie de efort, timp si perseverenta, iar domeniile atinse sunt vaste, aici amintind numai astronomia, istoria, despre abordarea spirituala nu mai spun nimic. Astfel daca ati fi realizat aceasta cercetare doar din punct de vedere istoric, ati fi vazut sursele si evolutia acestei idei-fenomen "2012" incepand cu Joseph Goodman, continuand cu Ernst Förstemann, Sylvanus Morley, Edward Thompson si Michael Coe, cel a caror idei si corelatii au fost apoi continuate si dezvoltate organizat in cadrul anilor '70 de cei pe care i-am enumerat in celalalt comentariu, fiind integrata incetul cu incetul in cadrul invataturilor New Age. Eventual aceasta cercetare ar fi putut fi realizata prin intermediul aceluiasi procedeu prin care ati extins si actualizat aceasta lista, adica prin participarea constructiva a celor care citesc acest site; iar acest mod de abordare poate fi folosit pentru toate subiectele, este mult mai indicat decat simpla prezentare a unui documentar insotita doar de o scurta prezentare.

    RăspundețiȘtergere
  34. Referitor la afirmatia mea legata de reclama de pe site, iarasi nu am fost inspirat in a alege ceea mai buna forma de exprimare, problema principala nu consta in prezenta acestor reclame ci in ceea ce reclamele insotesc, si anume invataturile spirituale ce influenteaza sufletele oamenilor, v-am mai spus si altadata, v-o spun si si acum, este nevoie de mai multa responsabilitate atunci cand prezentati anumite idei, invataturi care intr-un fel sau altul, fie ca sunteti sau nu constienti, ii influenteaza pe cei care vin in contact cu ele. Scuza folosita de voi prin ideea ca sunteti doar mesageri nu anuleaza cu nimic responsabilitatea vostra si mai ales efectele invataturilor asupra celorlalti oameni. Majoritatea invataturilor spirituale prezentate de voi reprezinta doar psedo-spiritualitate, in care adevarul este combinat cu falsul, doar pentru a naste minciuna. Si asa cum am mai spus, folosirea de cuvinte gen iubire, pace, lumina, ce sunt intalnite la tot pasul in aceste invataturi nu schimba cu nimic falsul, iluzia in adevar.

    Cat despre Osho si invatatura sa, in cazul nostru particular, justificarea oferirii a ceva in schimbul unui pret, "oamenii inteleg pretul dar nu si valoarea", vedeti numai ceea ce vreti sa vedeti, ceea ce rezoneaza cu sufletul vostru, simpatia pentru Osho, pe care candva, in tinerete, m-a influentat si pe mine, va impiedica sa vedeti faptul ca anumite forte l-au influentat, forte ce se regasesc exprimate si in invatatura sa, invatatura ce nu este aproape de adevar.

    Acum ca am citit mica voastra istorioara din spatele crearii si intretinerii siteului, felicitari pentru efort si perseverenta, dar trebuie sa fiti constienti de faptul ca oricand este loc de mai bine, modul in care intelegeti sa activati prin acest site, nu-l face sa difere prea mult de marea de pseudo-spiritualitate ce este promovata, mai mult inconstient, la noi in tara.

    Cat despre afirmatia voastra ca as fi mason, ati ramas cu impresia si prejudecata de la ultima noastra intalnire, in care am inceput, fara a termina, sa va fac sa aruncati o privire obiectiva in invataturile masoneriei, pentru ca trebuie sa stiti, niciodata nu veti cunoaste cu adevarat ceva atata timp cat manifestati o predispozitie negativa sau pozitiva, predispozitie ce va da nastere la manifestarea prejudecatii, o importanta piedica in descoperirea adevarului. Si daca ati fi citit mai atent comentariul meu anterior ati fi vazut ca am afirmat faptul ca si voi sunteti in mod inconstient un instrument al deceptiei, al minciunii oferite ca adevar, asa cum sunt si majoritatea masonilor, principiul este acelasi, doar manifestat la o scara diferita.

    Aceeasi sete pentru Adevar care va conduce si pe voi este impulsul pentru multi dintre cei care fac parte din masonerie; si aici nu ma refer la masoneria din tara noastra, unde in unele pseudo-loje masonice si nu numai, setea de bani, putere si influenta reprezinta impulsul principal. Sunt multi oameni de la noi din tara, cat si din afara, care au facut parte din masonerie, si au adus contributii notabile pentru evolutia in bine a societatii umane, la nivel local sau global, dar asta, nu schimba cu nimic concluzia, la care am ajuns prin propria cercetare, ca masoneria, privita in imaginea ei de ansamblu, de la formarea ei sub forma masoneriei moderne in anul 1717, este organizatia ce reprezinta, sub influenta anumitor forte, prin acoperirea si organizarea pe intreg globul, principalul instrument de deceptie al timpurilor noastre, al carui scop este in realitate, intr-un mod extrem de subtil, contrar celui declarat oficial, total opus evolutiei umane.

    Succes in continuare si fie ca articolele voastre sa fie mult mai pertinente, sa nu va rezumati doar la luarea si pastrarea in "colimator", sa aveti in toate o atitudine mai responsabila, mai ferma si mai curajoasa, consecinta a cercetarii proprii si nu preluate. Si nu uitati, fie ca suntem sau nu constienti, toti suntem masoni, constructori in Creatia Unicului de la care am plecat si la care ne vom intoarce.

    RăspundețiȘtergere
  35. Acestea sunt parerile dvs. si sunteti liber sa credeti ce vreti. Nu am investigat fenomenul 2012 cu atat atentie pentru ca nu am crezut cu adevarat ca va fi ceva in acest an, insa am prezentat, e adevarat ideile diversilor „specialisti” care si-au dedicat o mare parte din viata cercetand acest an. Cu atat mai putin nu o vom face acum, dupa trecerea anului. Nu cunoastem numele mentionate de dvs.
    Deci ne-am dat doar cu parerea pe marginea profetiilor exprimate.
    Ne cerem scuze ca nu ne ridicam la nivelul jurnalistului de investigatii pe care-l doriti, dar momentan atat putem face. Daca aveti dvs, pareri mai interesante, faceti un blog, postati cercetarea si asteptati feedbackul.
    In ceea ce priveste fortele intunecate ascunse in spatele evenimentelor fizice intunecate exista pe blog o multime de documentare care abordeaza acest fapt. Seria filmelor de la Enigma Channell de ex. - ca sa dam unul rapid (Illuminati, Secret Space, Spirit World, samd) abordeaza din plin latura subtila, din spatele evenimentelor.
    Mai este o vorba ... numai cine nu munceste nu greseste. Poate gresim prin modul nostru de a fi, poate nu, insa nu sunteti in masura sa ne judecati.
    Multumim ca v-ati exprimat opinia. Sunteti un fin observator, dar cam arogant ...
    O seara linistita.

    RăspundețiȘtergere
  36. frumos....top....dar cu toate astea o sa-mi permit anumite sugestii
    din top lipsesc cu desavirsire...cei ce au facut profetii voalate
    adica nu au iesit niciodata ...sa afirme ca la o anume data exacta...se va intimpla...ci au tinut discursuri...in care anuntau iminenta schimbarii
    o sa-mi permit sa nu postez trimiterile la ei...ci doar sa-i enumar pt un motiv simplu
    de toti am aflat citind articole... pe acest blog... iesirea din matrix
    asa... la o prima vedere... acestia sint inelia benz, ekhart toole, nassim haramein, mai este iranianul ala de anunta ca in septembrie trecut.... va face publice niste tehnologii grozave, apoi marea pleiada de... invatatori spirituali...care anuntau iminenta trecere in alte dimensiuni ...si trezirea in masa
    o sa-mi permit sa fac o sugestie
    creerea a inca unui top paralel cu acesta, in care sa figureze dor numele...alesilor, iar in acesta sa fie descrisi
    iar in topul nou... sa poata fi votati ... asa ca si la topurile muzicale
    in acest fel... ar aparea o imagine mai clara... a numarului de persoane care ...au inghitit galusca...dar si care galusca... a fost mai apreciata
    din nou...revin asupra unui aspect...din top lipsesc...cei cu profetiile vooalate ... in special romanii... si mai ales aceia ce au reclama... pe blog
    sincer... nu vreau sa cred ca exista un conflict de interese....intre reclama si top
    astfel... promotorii schimbarii iminente...de la radiestezistii lui claudian, maestrii reiki. din romania, oreste, si toti cei ce sau perindat prin emisiunea lui... de 2 ani incoace...grupuletul ce tinea conferinte ...pe cronica supranaturalului...sint absenti totali din top
    la fel cei cu ...ayuhasca, alte... ierburi si binenteles....blogurile de profil...incepind cu lovendal, efemeride, etc
    sau poate ca ar fi bun un top numai al blogurilor...e si asta o idee......oricum...sint curios pina unde va merge acest top... pt ca observ ca...multa lume e interesata de el....MOTU35

    RăspundețiȘtergere
  37. Parca vorbim cu turcii frate .... Nu ne ajutati cu nmic insirandu-ne nume ...Dati-ne citate, linkuri exacte si apoi vedem ce si cum.

    RăspundețiȘtergere
  38. LuptatorulPasnic:

    Apostolul pavel ne invata: 'Cerceteaza TOTUL si pastreaza cele de trebuinta' Nu conteaza cine spune adevarul atata timp cat o face. Multi din profetii de mai sus au spus si mult adevar,tine de noi daca alegem informatiile corecte sau cele false,depinde de nivelul de perceptie al fiecaruia. Important e sa ne axam pe acei profeti/invatatori/lideri spirituali care ne inspira cu adevarat,care creaza pace si siguranta in interiorul nostru. Adevaratii maestrii spirituali stiu ca totul este bine si asa va ramane,chiar daca in aparenta totul pare un haos. De aceea un Maestru spiritual autentic nu+-ti va induce frica niciodata despre profetii apocaliptice sau mai stiu eu ce orori. Eu nu critic si nu judec pe nimeni ,am invatat multe de la asa zisii 'profeti',dar am filtrat informatiile prin propria mea minte,deci nu este nimic rau. Din cate stiu eu Eckart Tolle nu a facut nici o profetie despre 2012 si nici nu a vb baliverne,ci chiar din contra,el vb despre linistirea mintii pentru gasirea pacii interioare,invatatura ce o gasim si in Buddhism,Taoism,Zen... Recomand sa urmariti conferintele lui E. Tolle cele din India, sunt primele si mi se par cele mai autentice. Un alt invatator spiritual autentic e Anthony De Mello care a fost redus la tacere de catre Vaticasn. Pentru mine adevaratele invataturi sunt cele care fac trimitere la interiorul omului. Hristos spune clar 'Imparatia Cerurilor este inauntrul nostru. Va recomand sa-l urmariti pe Daniel Meze in emisiuena lui Oreste - Cred ca e singura emisune din Romania in care s-a spus atat de mult adevar spiritual. Puteti gasi emisiunea pe youtube.


    RăspundețiȘtergere
  39. Sal Rachele despre anul 2012 (subtitrat în limba română) .

    http://www.youtube.com/watch?v=Z8huNeOZgMY

    RăspundețiȘtergere
  40. Melfior Ra

    uite ce scrie

    http://www.melfior-ra.ro/despre.html

    RăspundețiȘtergere
  41. inca una cu Melfior Ra



    http://www.youtube.com/watch?v=jeOUGqrlfcA

    RăspundețiȘtergere
  42. Am adaugat-o pe Melfior Ra.
    De acord Luptatorul Pasnic.
    Linkul catre Sal Rachele e la un film de 1 ora pe care sincer nu mai avem starea sa-l ascultam. Daca ne puteti indruma catre un minut anume ar fi super ...
    @Motul Nu ne amintim de profetiile facute de Nassim sau Tolle pentru vreo data anume.
    Fundatia Keshe a zis doar ca va trimite guvernelor prin septembrie tehnologia free energy, nu au profetit ceva anume. Oricum tehnologia promovata de ei este extrem de scumpa s nerentabila. Nu inteleg la ce fel de top te referi.
    Ce legatura are ayahuasca cu topul profetiilor? Frate incepi sa le amesteci si esti confuz ... sincer acum. Te rugam sa ne trimiti link si citate frate cand ai ceva de reprosat. Blogul lui Lovendal, tabloidul de scandal senzationist paranormalo - spiritualo - profetic e mult prea imbacsit de informatii care mai de care mai elucubrante si efectiv nu am avut rabdarea sa-l parcurgem. Daca are cineva bunavointa sa o faca sa ne dea si niste linkuri ii multumim. Din site-ul efemeride.ro am luat vreo 2 linkuri deja pentru acest articol. O mizerie de site si ala. Site-ul AIM ar fi in top totusi cu tonele de profetii.

    RăspundețiȘtergere
  43. Personal sunt de parere ca toata aceste povesti (despre 2012 si nu numai) cu accente de paranoia si isterie constituie materiale de manipulare,poate ca acest Project Beam a inceput acum 40 de ani,cine poate garanta ca nu ar fi asa?
    In orice caz insa,mentionarea in context a lui Osho Si E.Tolle e mai mult decat abuziva,e in totala necunoastere de cauza.Nimic din viata si activitatea lui Osho nu are vreo legatura acest fenomen specific ignorantei si amortelii mentale specifice zilelor noastre iar in ceea ce-l priveste pe E.Tolle,el se inscrie in siajul ideilor si invataturilor lui Krishnamurti in primul rand si,poate, Gurdjieff.Nu e nimic comun intre ceea ce au ales sa impartaseasca acesti Oameni semenilor lor si ceea ce au preferat sa comercializeze toti acesti guru si profeti apocaliptici.

    RăspundețiȘtergere
  44. Era si normal sa apara acest efect de recul in care unii au gasit pretextul suprem sa se lepede de absolut orice invatatura spirituala pe pretextul ca toate sunt ameteli venite la gramada, de la niste ametiti, manipulatori. E mult mai simplu sa pornesti o vanatoare de vrajitoare , sa generalizezi, sa arunci totul la gunoi, sa distrugi totul decat sa discerni cu atentie si dorinta de adevar ... Majoritatea evita acest efort ...

    RăspundețiȘtergere
  45. Departe de mine gandul de a ma indeparta de adevarata spiritualitate, ma lepad doar de pseudo-spiritualitatea ce este promovata pe toate caile posibile in timpurile noastre, pseudo-spiritualitate care in viitorul apropiat isi va arata roadele.

    Nu am intentia de a dovedi faptul ca majoritatea invataturilor spirituale promovate (promovate si nu existente) in timpurile noastre nu sunt ceea ce par a fi, stiu ca este un efort inutil pentru cei care "rezoneaza" cu aceste invataturi, tot demersul meu constituie un indemn la o viziune obiectiva, la un mod de viata in care ratiunea si capacitatea de a gandi sa va fie un instrument de care sa va folositi si nu sa-l suprimati, asa cum este recomandat de exemplu in invatatura lui Osho dar si in ceea a lui Eckhart Tolle, cu a sa idee de traire in prezent, idee ce este aplicata in mod total gresit si folosita ocult in scop distructiv, ca atatea alte idei "spirituale" goale dar frumoase, ale timpurilor noastre..

    In sprijinul acestui indemn voi incerca sa realizez o scurta prezentare, in care voi prezenta cat se poate de concis anumite aspecte, pe care fiecare le va judeca dupa cum ii va dicta intelepciunea.

    Pe siteul www.globalspirit.org in dreapta jos, la carti recomandate spre a fi citite pentru a intelege mai bine fenomenul de "trezire globala a constiintei", prima carte este cea a lui Eckhart Tolle - A New Earth: Awakening Your Life's Purpose. In cadrul aceluiasi site cercetati si pagina "Global Councils" in care sunt prezentati membrii celor 17 Consilii Globale specifice. Cei care vor cerceta cu atentia numele acestor membri vor ajunge, cu rabdare, la asa numita "elita". Nu este o coincidenta sau o alta incercare a "elitei" de a manipula oamenii prin asocierea fortata cu "invatatorii spirituali" ai zilelor noastre, este un fapt concret pentru oricine va cerceta cu obiectivitate aceste aspecte, si anume, faptul ca "elita" actualii conducatori ai planetei reprezinta forta ce sprijina majoritatea invataturilor spirituale promovate ale timpurilor noastre.

    Siteul www.globalspirit.org este siteul oficial al Comisiei Mondiale a Conştiinţei şi Spiritualităţii Globale (World Commission on Global Consciousness and Spirituality), comisie care este in stransa legatura cu Clubul de la Budapesta, iar prin asocierea lor a luat nastere Consiliul Mondial al înţelepciunii (World Wisdom Council). Clubul de la Budapesta este infiintat de Ervin Laszlo, membru fondator al Clubului de la Roma, al carui frate mai mic este, fiind creat pentru scopuri "culturale si spirituale". Clubul de la Roma l-ati amintit si voi in prezentarile voastre de cateva ori, este un important "think-tank" la vedere al elitei. Cei care vor sa afle rapid o prezentare detaliata a acestuia ii sfatuiesc sa inceapa cu cartea lui John Coleman, primul care a adus la cunostinta lumii despre existenta acestuia la linkul www.pdfarchive.info/pdf/C/Co/Coleman_John_-_The_Club_of_Rome.pdf . Clubul de la Roma este doar unul din instrumentele Comitetului Celor 300, a carui prezentare detaliata a aceluiasi John Coleman o gasiti la linkul http://img560.imageshack.us/img560/4598/thestoryofthecommitteeo.pdf. Din lipsa de surse concise care sa va ofere cat de cat o imagine de ansamblu am apelat la cel care-si spune John Coleman, dar acesta nu este numele lui real, si scopurile, se pare, nu-i sunt cele declarate. Referitor la Comitetul celor 300 puteti analiza o alta sursa, mai veche dar mai curata, si anume cea a contelui Spiridovich din anul 1926: www.resist.com/SecretGovernment-Spiridovich.pdf. Nu imbratisati in totalitate nici viziunea lui Coleman nici pe cea a lui Spiridovich dar ajutati-va de datele prezentate de acesta pentru a va face, prin cercetare proprie, macar o idee generala despre ceea ce inseamna in plan fizic Clubul de la Roma si rolul sau in vastul angrenaj al fortelor din spatele acestuia, in care Comitetul celor 300 este doar un alt instrument.

    RăspundețiȘtergere
  46. In urma cercetarii se va descoperi, faptul ca aceleasi forte ce stau in spatele Clubului de la Roma sunt si in spatele "evenimentelor fizice intunecate" asa cum le numiti voi, ceea ce si voi ati surprins destul de bine in prezentarile si documentarele voastre. Dar acelasi forte sunt, in mod constient sau inconstient, si in spatele oamenilor care raspandesc invataturile spirituale. Aceeasi oameni care vorbesc de pace si iubire sunt sprijiniti de oameni ale caror actiuni si decizii nu au avut alt rezultat decat moartea si distrugerea.

    Sunt multi oameni ce sunt folositi, in mod constient sau nu, de catre aceste forte. Osho, pe numele sau real Chandra Mohan Jain, ulterior schimbat in Bhagwan Shree Rajneesh, este cel care in tinerete m-a influentat si pe mine, am rezonat si eu cu invataturile sale, invataturi ce aveau, pe atunci, savoarea adevaratei "spiritualitati" dincolo de orice dogma religioasa. Dar si Osho a fost doar o unealta, ce a avut si are inca un succes in intreaga lume iar invataturile sale au influentat si influenteaza sufletele a milioane de oameni. Osho nu este strain de asa numita "elita", si mai ales de fortele din spatele acesteia, fiind un membru onorific al "think-tankului" elitei insarcinat cu spiritualitatea, al Clubului de la Budapesta. Osho a fost numit post mortem membru onorific al clubului, a murit cu 3 ani inainte de crearea Clubului de la Budapesta, Club ce este doar o masca de fatada a anumitor forte ce au activat si activeaza independent de acesta. In prezent nu mai este prezentat ca membru pe siteul oficial al Clubului de la Budapesta www.clubofbudapest.org/members.php, se pare ca este singurul membru onorific al carui nume nu mai este mentionat, poate si pentru faptul ca este membrul onorific care a avut cea mai influenta "spirituala" asupra oamenilor. Se poate verifica pe siteul Internet Archive faptul ca la arhivele anului anului 2008, Osho avea (si inca are) calitatea de membru onorific al Clubului de la Budapesta; de exemplu la linkul http://web.archive.org/web/20080218163947/http://www.clubofbudapest.org/members.php.

    Prin invataturile sale Osho reprezinta unul dintre cele mai subtile si mai de succes instrumente ale "elitei" si ale fortelor din spatele acesteia. Osho este cel a carui viziune de Guvern Mondial - www.oshoworld.com/osho_now/world_vision_osho.asp#onew - coincide oarecum cu cea a "elitei", acelasi Osho care in falsitatea si ipocrizia sa, recomanda trairea completa a vietii in mod spontan iar el si-a petrecut cea mai mare parte a vietii in cadrul propriei sale biblioteci (se pare cea mai mare biblioteca privata din lume) unde citea pina la 10 carti pe zi si chiar si mai mult. El este cel care afirma in " Books I have Loved " urmatoarele: "I must have read more than any man alive on the earth, and remember, I am not boasting but simply stating a fact. I must have read at least one hundred thousand books, possibly more, but not less than that, because after that I stopped counting". Dar numarul cartilor citite de el este mai mare, in jur de 150.000 dupa cum afirma chiar el insusi in acest filmulet: http://www.youtube.com/watch?v=j1h8-WvzexY .

    Deja ar trebui sa nu mai spun nimic in ceea ce-l priveste pe "iluminatul" Osho si a sa spiritualitate. Dar voi continua, cu siguranta "cel mai mare maestru spiritual" al sec. XX merita ceva mai mult decat atat, mai ales avand in vedere fortele ce au stat in spatele sau si efectele invataturii sale care mai afecteaza inca sufletele multor oameni. Osho a citit zilnic pina in anul 1980, cu perioade in care intra in biblioteca dimineata si nu mai iesea decat seara, uneori noaptea tarziu, in care rarele contacte cu oamenii erau, in general, in cadrul discursurilor sale zilnice care tineau in jur de 90 minute.

    RăspundețiȘtergere
  47. Un adevarat "iluminat" autodeclarat care, conform propriilor declaratii, a atins "iluminarea" la 21 de ani dar a continuat sa citeasca zi de zi inca 27 de ani. Osho este cel care si-a justificat spiritual stilul de viata hedonist, printre altele, cumparandu-si o data la 2 saptamani un Rolls Royce astfel incat nu mai ajungeau banii pentru hranirea oamenilor din cadrul comunitatii sale, ajungand astfel pe langa persoana "cea mai educata" din intreaga lumea si in acelasi timp posesorul a celor mai multe Rolls-Royce-uri din intreaga lume, nu mai putin de 93, ca sa nu mai amintim si de celelalte masini detinute, si aici doborand un alt record.

    Osho este cel care a criticat "sistemul" dar in acelasi timp a incasat milioane prin acordarea unor servicii "spirituale" de relaxare unor companii ce faceau parte din acesta. Osho este cel care la inceput a apreciat si alti oameni si invataturile lor spirituale pentru a ajunge la sfarsit la a se dezice de tot cea a zis initial, afirmand ca totul a fost premeditat, si aruncand cu noroi in ceilalti invatatori spirituali, el, cel care si-a luat singur numele de Acharya (invatator spiritual) numai pentru a renunta la el si a lua apoi numele de Bhagwan (Cel Divin, Binecuvantat). Osho este cel pentru care minciuna

    Osho este cel care in "spiritualitatea" sa este de acord cu invataturile unor oameni cum ar fi Bertrand Russell, un mare "filozof" si nu numai al sec. XX, cel care a primit premiul Nobel pentru "promovarea umanitarismului si a libertatatii de constiinta" a caror idei coincid cu cele ale lui Osho. Pentru cei prea comozi pentru a analiza singuri acest fapt, desi demersul meu nu se adreseaza acestora, in filmuletul in care Osho afirma ca a citit 150.000 carti, la minutul 11:25, Osho se lauda cu cei a caror opere le-a studiat in tinerete iar Bertrand Russell este mentionat imediat dupa Socrate, Plato si Aristotel, acestia fiind de fapt singurii filozofi mentionati. Pentru cei care nu stiu cine este Bertrand Russell, acesta este unul dintre oamenii invatati ai asa numite "elite", cel care a facut parte din organizatii precum Fabian Society, Royal Society, The Coefficients, avand ca colegi instrumente importante ale "elitei" cum ar fi: Maurice Strong, Rothschild L. Walter, Huxley Andrew, Alfred Milner, Arthur Balfour, Charles Darwin, H.G. Wells si altii. Cei care vor sa cunoasca crampeie din viziunea lui Bertrand Russell privind viitorul umanitatii sa cerceteze cu atentie a sa opera "The Impact of Science on Society": www.encognitive.com/files/New world order, illuminati, population control, vaccines--encognitive.pdf.
    Tot Osho este cel care, in ciuda inteligentei sale si a nenumaratelor carti pe care le-a citit afirma faptul ca revolutia din Rusia din 1917 a fost un "accident" iar Lenin si Stalin sunt eroii sai, spunand despre acestia:

    "What Lenin and Stalin have produced has given a good foundation for anybody to raise the temple of consciousness. And this temple will not belong to any religion; it will belong to all individuals who want to enter into initiation, who want to enter on the path.… "(in cartea Communism and Zen Fire)
    Osho este cel care afirma in aceeasi carte:
    "The whole credit for protecting the Soviet Union and communism goes to Joseph Stalin. But of course he had to use murder, no trials in the courts, no wastage of time. He had not much time to waste in fighting in the courts. Simply finishing people immediately, just on a suspicion.… It used to be said, and is still said in every capitalist country, that "You cannot kill one innocent man, even if you have to leave ninety-nine criminals just to save one innocent man." Joseph Stalin turned the whole thing upside down. He said, "You cannot leave one criminal, even if you have to kill ninety-nine innocent men.
    So it is not a question of individuals, it is not a question of innocence, it is a question of saving communism at any cost. "

    RăspundețiȘtergere
  48. Aceasta este adevarata "constiinta" ce se vrea a fi implantata de catre anumite forte, entitati spirituale pentru care Osho a fost doar un instrument, forte care vor, printre altele, sa faca din Stalin un sfant, cum a si fost propus, icoane cu acesta deja existand in Rusia, unde peste 3/4 din oameni, in ignoranta lor dar si datorita manipularii, cred ca Stalin a fost un adevarat erou al poporului rus, in ciuda milioanelor de oameni care au murit datorita actiunilor si deciziilor sale. Nu ar fi singurul caz de "sfant" ce a omorat oameni, Aloysius Stepinac arhipiescopul Zagrebului ce a sprijinit si binecuvantat executarea a sute de mii de oameni in al 2lea razboi mondial, intr-unul dintre cele mai crude genocide realizate vreodate in numele religiei, este un alt "sfant", "martir" declarat al bisericii catolice.
    Si pentru a ne pastra obiectivitatea in numele adevarului, trebuie sa afirmam faptul ca asemenea "sfinti" se gasesc in tot ceea ce omul numeste religie, prin urmare si in religia ortodoxa, din care voi aminti doar pe "sfânta şi drept-credincioasa" Teodora a II-a, cea despre care istoria afirma doar ca i-a "persecutat pe inconoclaști și pe paulicieni", uitand a prezenta cu obiectivate faptul ca din ordinele imparatesei Teodora a II-a au fost omorati zeci de mii de oameni, numai pentru simplul fapt ca aveau o alta credinta, fara a face deosebire ca erau femei sau copii. Iar paulicienii nu sunt singurii care au avut aceasta soarta. Si astfel datorita eforturilor imparatesei Teodora a II-a si prin "gratia lui Dumnezeu" s-a infaptuit triumful total asupra "ereticilor" care au respins inchinarea la icoane, cultul acestora fiind restaurat definitiv in dogma oficiala a religii ortodoxe, nu crestine. Dar acesta este doar un aspect al influentelor fortelor ce ofera intunericul ca lumina in timpurile noastre.

    Am scris ceva mai mult despre Osho in principal datorita faptului ca, candva, ideile sale m-au influentat si pe mine, stiu foarte bine din experienta proprie efectul "spiritualitatii" invataturilor sale, sunt multe de spus despre Osho, nu am intentia si nici timpul necesar pentru a expune acum si alte aspecte ale "spiritualitatii" sale, cei care vor sa afle adevarul o pot face incepand cu linkul http://oshosearch.net/Convert/Mahasattva_Veeren_Speaks_Full.html unde sunt mentionate unele din aceste aspecte, dar mult mai important de facut mi se pare a fi facuta urmatoarea observatie.

    Osho, un om care majoritatea vietii si-a petrecut-o citind, cel care si-a petrecut viata cu oamenii mai putin decat 99% din populatia planetei, cel care a fost un mare ipocrit si un mincinos ("deceiver" cum el insusi a judecat pe ceilalti, nu este o judecata din partea mea, doar o observatie), cel al carui ego nu avea limite, cel care si-a justificat spiritual toate "defectele" umane dar nu a pregetat in a judeca arogant pe ceilalti, si pentru care impusul materialismului a fost mai puternic decat cel al spiritualitatii in ciuda imaginii afisate, este totusi un om care a avut si are in continuare un mare succes cu a sa spiritualitate, de fapt pseudo-spiritualitate.

    Modul stralucit in care a amestecat minciuna cu adevarul, alaturi de predispozitia naturala a oamenilor de a accepta adevarul care le asigura cel mai mare confort, sunt unele dintre cele mai importante elemente ce au asigurat succesul invataturilor sale, precum si al nenumaratilor guru si invatatori spirituali din toate timpurile. Acesti factori sunt cei ce determina "hipnoza" oamenilor facandu-i sa asculte vorbele in loc sa urmareasca faptele. Dar o analiza mai pertinenta si cu adevarat obiectiva va descoperi si alti factori ai succesului cum ar fi faptul ca natura oamenilor care urmeaza un alt om se aseamana cu natura acestuia, sau mai simplu spus cei care se aseamana se aduna.

    RăspundețiȘtergere
  49. Dupa cum putem observa este o legatura intre Osho si Ekhart Tolle prin intermediul Clubului de la Budapesta, si implicit prin intermediul "elitei". In ambele cazuri se va descoperi analizand viata si invatatura acestora faptul ca sunt sprijiniti de "elita", desi uneori nu pare asa, dimpotriva, dar "teatrul" si imitatia sunt necesare pentru indeplinirea scopului. Ekhart Tolle, Donald Neale Walsch si atatia alti "Osho" ai zilelor noastre nu fac altceva decat sa ofere intunericul ca lumina, sunt fariseii timpurilor noastre, "vii" pe dinafara si "morti" pe dinauntru.

    Privitor la Krishnamurti daca mergem ceva mai profund, vom descoperi faptul ca fortele care stau in spatele Clubului de la Roma au determinat la incepului sec. XX prin Annie Besant si Charles Webster Leadbeater alegerea tanarului Jiddu Krishnamurti ca mijloc de manifestare in plan fizic a unei entitati spirituale "Christice", manifestare ce nu s-a mai concretizat prin refuzul si retragerea acestuia.

    Michael Laitman este un alt invatator spiritual promovat al zilelor noastre, autoritatea suprema in falsa cabala new-age, si el un membru deplin al Consiliul Mondial al înţelepciunii (World Wisdom Council). Organizatia sa, Bnei Baruch, este un instrument de manipulare si raspandire a acestei false cabala, adevar amestecat cu minciuna, rezultat al influentelor fortelor ce se opun evolutiei. Daniel Meze urmeaza invatatura lui Michael Laitman, iar adevarul oricare ar fi el nu se spune la televizor, cu atat mai mult cel spiritual care se traieste.

    Adevarul nu se spune nici in documentare "independente". Doua dintre ultimele documentare aparute pe internet si anume "2012: Marea Tranziţie - Un nou început" si "Crossroads - La Răscruce de Drumuri" reprezinta alte instrumente subtile de influentare a oamenilor in a accepta ceea ce se pregateste. In al 2-lea documentar chiar apar si membri ai "think-tankurilor" elitei, Ervin Laszlo fiind unul dintre ei, pe cand in primul se condamna aceasta elita, si se pune accent pe "trezirea globala spirituala" in lupta contra acestei elite. Daca ar fi asa simplu ... Asta faceti si voi, in mod inconstient, pe siteul vostru, pe de-o parte condamnati elita, pe de-o parte o sprijiniti prin raspandirea invataturilor promovate tot de elita. Si daca nu sunt promovate direct de catre elita, sunt rezultatul si influenta fortelor ce stau in spatele acesteia, asa cum sunt nenumaratele invataturi channeling (Bashar, Ramtha si restul), reiki si altele.

    Privitor la invataturile primite prin channeling acestea sunt promovate in continuare fara niciun discernamant si fara o analiza profunda a acestora, in general numai pentru simplul fapt ca rezoneaza cu asteptarile oamenilor. Daca se va face o cercetare atenta si serioasa a fenomenului channeling sau spiritism (cum a fost cunoscut initial) se va descoperi faptul ca comunicarile entitatilor spirituale, oricare ar fi ele, nu sunt obligatoriu a fi conform adevarului, dimpotriva, si atunci se va manifesta o retinere inteleapta in a promova fara o analiza corespunzatoare mesajele acestora.

    Atitudinea voastra de a lua din invataturile spirituale numai ceea ce este frumos si cu care se rezoneaza este asemanatoare cu atitudinea unui alegator in preajma votului care asculta si rezoneaza cu cuvintele de dreptate si justitie spuse din gura unui politician, dar nu ia o pozitie hotarata de disociere fata de modul de viata al acestuia, dimpotriva sprijina in continuare prin vot intreaga activitate a acestuia numai in baza acelor cuvinte. Cuvintele nu au acelasi inteles spuse in conditii diferite iar politicienii sunt doar un exemplu.

    RăspundețiȘtergere
  50. Un alt exemplu in acest sens, este ideea filmului Matrix. Filmul Matrix reprezinta doar o pseudo-dezvaluire a adevaratei realitati. Intreg filmul Matrix este o conditionare si o manipulare extrem de subtila si de inteligenta a oamenilor, un impuls controlat de schimbare a Vechii Ordini cu o Noua Ordine, dar cu pastrarea acelorasi influente si in cu totul alte conditii, totul fiind intr-o continua evolutie. Si sunt nenumarate instrumentele de acest fel, oameni si organizatii pe care-i vedeti ca fiind contra "elitei" si a fortelor din spatele acesteia, dar in realitate, reprezinta intr-un mod extrem de subtil, instrumente ale acelorasi forte.

    Retragerea Papei Benedict al XVI-lea luna trecuta si alegerea unui nou Papa, Papa Francisc, ultimul Papa ce marcheaza sfarsitul "religiei", conform fabricatei "profetii" a lui Malachy, este doar un alt pas din acelasi plan de "trezire spirituala". Un prim aspect de mentionat in ceea ce-l priveste pe acest ultim Papa, iezuit, este legat de insasi definitia cuvantului iezuit asa cum este dat ca adjectiv in dictionar, si anume iezuit inseamna duplicitar, fals, fariseic, fățarnic, ipocrit, mincinos, perfid, prefăcut, șiret, viclean. Este un prim aspect important de retinut in a caracteriza ceea ce inseamna iezuism, si mai ales a caracteriza fortele din spatele acestuia, dar pentru o imagine cu adevarat completa a iezuismului este nevoie de o prezentare si cercetare profunda si obiectiva a istoriei acestuia, cercetare ce nu reprezinta scopul acestei scurte prezentari. Dar pot sa va asigur de faptul ca oricine va realiza cu seriozitate, perseverenta si obiectivitate o asemenea cercetare va ajunge la concluzia ca cuvintele mentionate sunt blande in a descrie iezuismul, si nu surprind decat in treacat imaginea acestuia si a fortelor din spatele acestuia.

    Inainte de a continua prezentarea Papei banuiesc ca ati remarcat pina acum imaginea de "sfant" ce incearca a se construi de catre mass-media in jurul acestui Papa. Putine sunt informatiile adevarate care razbat in mass media despre natura adevarata a ordinului iezuit si despre anumite aspecte ale vietii lui Jorge Mario Bergoglio, actualul Papa si nu este de mirare avand in vedere faptul ca toate sursele majore de informare sunt controlate de forte ce urmaresc acelasi scop. Dar nu putine sunt semnele si mesajele oculte transmise in fotografiile cu noul Papa; in acest sens voi mentiona doar 3 fotografii pe care le gasiti pe siteul Associated Press www.apimages.com cautand "Cayetano"; sunt 3 fotografii ale unor evenimente din trecut care sunt singurele introduse pentru prima oara pe internet dupa numirea noului Papa, dintre care 2 apar de 2 ori.

    Pentru a continua scurta prezentare a acestui ultim Papa, va rog sa vizualizati aceasta fotografie: estaticos.20minutos.com/img2/recortes/2013/03/14/4211-944-550.jpg. Este realizata in ziua in care Papa Francis a fost ales si s-a facut cunoscut oamenilor, eveniment pe care-l puteti urmari in acest filmulet: www.youtube.com/watch?v=pv9jN5eoR7s. La o observare atenta a filmuletului veti observa faptul ca gestul surprins in fotografie, litera "M" in cadrul ambelor maini, un gest nenatural facut in mod constient, nu este intamplator, si este realizat de nenumarate ori, din prima clipa in care si-a facut aparitia pina la sfarsit. La o privire superficiala, gestul poate parea gestul traditional de binecuvantare conform dogmei religioase catolice, dar acest fapt nu corespunde adevarului, precum puteti descoperi singuri in aceasta scurta prezentare a istoriei acestui semn: www.newliturgicalmovement.org/2010/02/latin-gesture-of-benediction-history-in.html. Astfel, se va descoperi faptul ca gestul facut de Papa nu este cel al binecuvantarii, asa cum este oficial recunoscut de dogma, dar este folosit in locul acestui gest.

    RăspundețiȘtergere
  51. Trebuie sa recunoastem, intr-adevar, nu conteaza modul in care se tin degetele atunci cand cineva are intentia sincera de a binecuvanta, in sensul adevarat al cuvantului, de fapt nici nu trebuie facut vreun gest anume, dar in cazul nostru gestul este facut si este nevoie de o scurta analiza a acestuia. Gestul poate fi inteles ca reprezentand litera M, care poate simboliza intelepciune, apa, haos, punct dar si pentagrama, masonerie, Moloch si atatea altele. Orice simbol are multiple intelesuri, in functie de scopul si intentia celui care-l foloseste. Pentru a merge mai departe, va rog sa analizati aceasta pagina in care sunt prezentate fotografii a diferiti oameni, ce au trait de la 1400 incoace, oameni ce au fost surprinsi facand acelasi gest: www.pseudoreality.org/westside.html. Bineinteles, este foarte posibil ca in unele fotografii sa fie o pura intamplare pozitia in care sunt tinute degetele, si deasemenea realizarea aceluiasi gest neinsemnand neaparat faptul ca oamenii au fost intreaga viata sub influenta acelorasi forte, este nevoie de o analiza atenta a istoriei si vietii acestora. De exemplu Goethe este unul dintre cei care s-a desprins de influenta acestor forte. Ideea de retinut este faptul ca fortele ce au influentat acesti oameni nu s-au restrans si nu au inceput nici cu ordinul Iluminatilor fondat de Adam Weishaupt in 1776, nici cu ordinul iezuit (Societatea lui Iisus) fondat de de Ignatius of Loyola in 1539.

    In acest punct va rog sa cercetati cu atentie acest site: www.armageddonconspiracy.co.uk, un site ce prezinta o cantitate mare de informatii despre "Iluminatii". Desi pentru un sceptic poate parea o metoda ingenioasa de publicitate a celui care a publicat o serie de carti sub pseudonimul "Mike Hockney" va asigur ca nu este cazul. La o analiza superficiala a numeroaselor informatii si idei din cadrul siteului as putea ajunge foarte usor la concluzia ca fac parte de fapt din Iluminatii si nu stiu, dar o analiza reala si atenta va scoate foarte usor la iveala numeroasele minciuni strecurate in aceasta pseudo-prezentare a Iluminatilor bazata pe principiul de baza: cel mai bun loc de a ascunde o minciuna este intre doua adevaruri. Iar acest site este doar unul din nenumaratele instrumente ale deceptiei fortelor care stau printre altele, si in spatele asa numitului ordin Iezuit. Siteul este doar un instrument ceva mai subtil dintr-o multitudine de alte "instrumente", din care ceva mai celebre sunt cele care "expun" Noua Ordine Mondiala, din care enumar doar pe David Icke, Alex Jones si Allan Watt, pentru a ma limita doar la cei pe care-i sprijiniti prin linkuri externe pe siteul vostru. Privitor la alte "instrumente" celebre putem aminti si latura economica a acestora cum ar fi John Perkins, Noam Chomsky, latura stiintifica cu Nassim Haramein si Bruce Lipton, precum si laturi specializate cum ar fi cea a Vaticanului din care il voi aminti doar pe Avro Manhattan, cu ale sale dezvaluiri "incendiare" insotite de minciuni, atat cat trebuie si atunci cand trebuie. Desi sunt perfect de acord cu "Ïluminatii" atunci cand afirma: "Understanding the nature of evil is one of the first steps on the road to illumination" totusi nu pot sa nu remarc parodia si pseudo-prezentarea extrem de concisa a acestei naturi a "raului".

    RăspundețiȘtergere
  52. Si ca sa revenim la cursul prezentarii, vom remarca faptul ca simbolul literei M il regasim reprezentat si in cadrul miscarii promovate pe siteul anterior, sub numele simplu de "Miscarea" (The Movement). Dar asa cum am spus un simbol poate avea intelesuri diferite iar simboluri diferite pot avea acelasi inteles. In acest sens va rog sa analizati colectia aceasta de fotografii: www.facebook.com/ZSPhotoArchive/photos_albums (nu necesita inregistrare pe facebook pentru cei care au evitat, nu au simtit impulsul de a avea un asemenea cont). Stiu, multe fotografii sunt neinspirat si fortat alese, dar intrebarea generala care, banuiesc, ca se va naste va fi cu siguranta aceeasi. Il gasim si pe proaspatul Papa, si pe Osho, si alti oameni "instrumente" celebre sau mai putin celebre. Legatura dintre toate aceste simboluri este faptul ca toate simbolizeaza "forta" al carui numar este 666. Un simbol asemantor literei "M il gasim reprezentat si in aceasta icoana ce o reprezinta pe sfanta Teodora - : sfintisiicoane.files.wordpress.com/2012/02/sf-teodora-aparatoarea-ortodoxiei-6.gif

    Numarul 666 este reprezentat si in cadrul simbolului ordinului Iezuit pe care il gasiti aici: en.wikipedia.org/wiki/File:Ihs-logo.svg prin intermediul Soarelui Negru (Black Sun), iar forta din spatele acestui simbol este cunoscuta, si sub numele de Sorath (Sorat), forta solara, demonul solar ce conduce evolutia in cadrul sistemului nostru solar pe calea suferintei. Aceasta forta este cea care s-a manifestat pe pamant prin intermediul lui Hitler si a oamenilor din preajma acestuia, aceasta forta este cea care isi va trimite in curand un nou "copil" spre manifestare.
    Forte ceva mai mici, dar care raspund impulsului aceluiasi Soare Negru sunt cele care l-au influentat si pe Osho fiind mentionate de acesta sub denumirea de "Ashoka nine". Referitor la aceste forte Osho afirma: "They were trying to create a situation in which Buddha’s coming incarnation could be possible, because Buddha had said that after twenty-five centuries he would again be born. His name would be Maitreya. And an enlightened person like Gautam Buddha is capable of conceiving the person who is going to be enlightened after twenty-five centuries – Buddha predicted it. For this happening Ashoka’s circle of nine has been working for centuries. Now the time is near." (cartea - I Am The Gate)
    Intr-adevar timpul este aproape, scena este pregatita pentru manifestarea ultimelor evenimente inainte de aparitia lui "Maitreya" care se va manifesta curand, munca depusa de cateva secole de o multitudine de organizatii si ordine mai mult sau mai putin secrete se va concretiza in viitorul apropiat. In acest sens va rog sa cercetati o alta opera a unui alt instrument al Soarelui Negru, si anume compania Heliofant, ce prevesteste sosirea acestui "copil" al aceluiasi Soare Negru, si anume filmuletul "I, pet goat II": www.youtube.com/watch?v=f_OawJA68jI, filmulet plin de simboluri si intelesuri oculte, ce prezinta printre altele, extrem de concis, evenimentele care vor pregati terenul pentru manifestarea acestuia, evenimente in cadrul carora si Papa Francisc, ultimul Papa, isi are rolul sau.

    RăspundețiȘtergere
  53. Acest "copil" este cunoscut si sub numele de anti-Christ iar venirea, manifestarea sa va fi insotita de manifestarea altor entitati spirituale cunoscute prin diverse nume gen "Ascended Masters", "Serpents of Wisdom". Pentru anumite aspecte privitoare la sosirea anti-Christului, ce se vrea a fi a 2-a venire a lui Hristos pe Pamant pentru a infiinta "Imparatia lui Dumnezeu pe Pamant" puteti cerceta "dogma" oficiala adresata maselor, rezultat al invataturilor fortelor ce sprijina sosirea acestuia, in opera lui Alice Bailey, iar pentru o imagine diferita de cea a dogmei New Age va rog sa cercetati anumite aspecte din cartea lui Jan van Rijckenborgh - Unmasking: www.scribd.com/doc/131874270/Jan-Van-Rijckenborgh-Unmasking - in principal prima parte - "The Shadow of the coming Events" iar pentru o viziune si mai profunda va rog sa cercetati acest eseu "Sosirea lui Ahriman" (The Advent of Ahriman): www.lubomir.name/The_Advent_of_Ahriman.pdf - ce surprinde pe scurt viziunea lui Rudolf Steiner.

    Ce va aduce viitorul? Cu siguranta nu un salt in constiinta si in evolutie, nu acesta este modul in care Evolutia se realizeaza in Eternitate. Iar pentru a afla viitorul orice om intelept cerceteaza trecutul. In mod paradoxal religia, rezultat al anumitor influente, va disparea doar pentru a aparea intr-o alta forma evoluata, rezultat al acelorasi influente. Ceea ce omul numeste acum rau, va capata o cu totul alta semnificatie in viitor, conditiile de manifestare a "raului", a fortelor care se opun Evolutiei se vor schimba, asa si cum se vor schimba si cele de manifestare a "binelui", a fortelor care sprijina Evolutia. Daca in trecut omul a omorat un alt om pentru o bucata de pamant, pentru a evolua in a ucide in numele "religiei", in viitor omul va realiza acelasi lucru in numele iubirii si a evolutiei. Se vor manifesta influente asemanatoare, dar in alte conditii, cu cele ale fortelor care au avut ca rezultat zambetul oamenilor in timp ce omorau alti oameni in numele religiei in cadrul genocidului din Croatia din al 2-lea razboi mondial, genocid "binecuvantat" de "sfantul" Aloysius Stepinac cu sprijinul iezuitilor. Aceeasi iezuiti care au asigurat retragerea si protectia celor vinovati de acest genocid spre alte tari, din care cea mai importanta este Argentina, tara din care a fost ales ultimul Papa. Cei care vor sa cerceteze acest genocid desfasurat atat de aproape de timpurile noastre, pot incepe cu aceasta carte: www.scribd.com/doc/334936/Genocide-in-croatia

    "The old world is going to end, and a new world is going to begin" afirma Osho. Si adevarul este ca asa se va si intampla, totul evolueaza, dar in acest proces de evolutie sunt anumite forte ce se opun acestuia. Dar adevarul este ca si aceste forte sprijina prin natura lor la randul lor Evolutia. Fiecare are un scop Intelept oranduit, si fortele din spatele acestei parti intunecate a vietii sunt conduse de Legile Unicului, spre evolutia lor, a noastra si a Intregului. Iar modul in care majoritatea "spiritualitatii" timpurilor noastre, sub influenta anumitor forte, abordeaza partea intunecata a vietii, printr-o atitudine de ignorare sau de respingere si condamnare din start a acesteia nu este o abordare inteleapta si nu ajuta absolut deloc omul in evolutia sa, dimpotriva.

    Inchei prin a spune, ca tot ce am afirmat este in scop constructiv, desi uneori poate parea altfel. Si asa cum ati spus si voi, fie sa nu evitati efortul de a discerne cu atentie, sinceritate si, mai presus de toate dorinta de adevar, ceea ce este spiritualitate de pseudo-spiritualitate.

    RăspundețiȘtergere
  54. Salut din nou,
    iti multumim pentru efortul deosebit de a aduce la cunostinta noastra aceste informatii. Sincer recunoastem ca nu le stiam si ca merita intr-adevar sa ne aplecam cu atentie asupra lor. Ne-ai dat mult material de studiu ... Este pacat ca astfel de argumente si analiza stau ascunse undeva intr-un colt de blog (la noi). Suntem deshisi la argumente pertinente asa cum ai adus tu acum (comparatiov cu alte dati). Daca doresti sa ajuti si mai mult te invitam sa contribui cu astfel de materiale pe acest blog (si daca vrei si poti, sa traduci si anumite filmulete care sa vina in sprijinul ideilor tale). Ca si misiune acest blog este menit a prezenta informatii alternative (insotite uneori de parerile noastre subiective). Poate ca si noi am fost si suntem manipulati, nu negam asta, insa suntem deschisi catre orice idee alternativa argumentata. Ai cumva vre-un site sau vre-un blog pe undeva? E pacat ca o astfel de cuinoastere ca cea pe care o detineti sa se risipeasca ... Toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere
  55. Si eu va multumesc pentru faptul ca ati publicat comentariile fara a le cenzura, spre deosebire de alte siteuri "contra sistem" si despre "spiritualitate".

    Intr-adevar, aveti mult material de studiu, mult mai mult decat pare la prima vedere, pe masura ce veti parcurge materialul veti intelege ce vreau sa spun. In tot studiul vostru, pe care sper sa-l realizati, sa nu uitati latura spirituala, cea mai importanta dintre toate.

    Nu am site si nici nu voi avea vreodata, nu sunt adeptul acestui gen de comunicare, rece in ceea ce ma priveste, prefer intalnirea, virtuala in cazul nostru, sub forma forumului, un mod mult mai eficient de comunicare si colaborare decat prin intermediul unui simplu site. Daca va fi un asemenea forum, deocamdata doar in stadiul de plan, va voi anunta, daca veti avea bunavointa de a va alatura.

    Nu detin nicio cunoastere pe care sa n-o aveti si voi adanc in sufletul vostru.

    RăspundețiȘtergere
  56. Forumul trebuie sa fie foarte cunoscut ca sa fie un mijloc eficient de comunicare. Pentru a grabi procesul este nevoie de aceasta comunicare si impartasire de idei. Nu stim cand vom gasi timp sa parcurgem cu asa mare atentie ceea ce ne-ati dat de studiat , de aceea ne-ar fi de mare folos ajutorul dvs. Pana una alta ar prinde foarte bine abordarea pe rand, a informatiilor surprinse in comentariul dvs. De ex. sa-l luati la puricat pe Osho , cu linkuri, poze si filmulete , citate (toate traduse in limba romana) ... apoi sa-l abordam pe Tolle, pe Walsch samd ... nu le putem face noi pe toate si de acea avem nevoie de ajutor. Sunteti cu mult inaintea noastra in acest studiu si ar fi pacat sa se iroseasca aceasta cunoastere. Consideram ca in prima instanta, pana se va face cunoscut forumul dvs. prezentarea pe blogul nostru ar avea un impact mai mare si veti putea lua in considerare si feedbackul primit. Pana vom accesa adevarata cunoastere din sufletul nostru, dupa cum puteti vedea, e posibil sa ratacim haotic prin noianul de informatii, pierzand timp pretios.

    RăspundețiȘtergere
  57. Sariti foarte usor peste ultima idee din comentariul anterior, cea mai importanta din toate, care spusa intr-un alt mod ar suna astfel: singura cunoastere care conteaza este cea care se naste in sufletul vostru. Iar aceasta cunoastere nu se poate grabi, trebuie sa vina in mod natural. Oricat de multe informatii si concluzii v-as prezenta ele nu ar avea nicio valoare adevarata daca nu sunt cercetate de voi insiva si ati ajuns la aceleasi concluzii prin efort propriu. Aceasta este singura valoare, cea nascuta din cercetarea si experienta proprie, orice alta valoare impusa de asa zisa "spiritualitate" cum ar fi schimbul de energie sub forma banilor sau alte idei asemenea nu sunt decat rezultatul anumitor influente si reprezinta de fapt o imitatie a spiritualitatii, o pseudo-spiritualitate.

    Cand am afirmat ca aveti mult material de studiu nu m-am referit neaparat la actiunea de citire a intregului material, am specificat in mod deosebit a se avea in vedere latura spirituala in studiul vostru. Urmand acest principiu de exemplu privitor la Osho, nu este nevoie de o analiza suplimentara si profunda a acestuia. Doar analizati in sufletul vostru faptul ca Osho este omul care a citit cele mai multe carti in istoria cunoscuta, practic cea mai mare parte a vietii si-a trait-o citind. Eu n-am avut sansa sa aflu acest lucru cand "rezonam" cu invaturile sale, ar fi fost mai simplu sa realizez ce se ascunde in spatele invataturilor sale, am urmat o alta cale, dar acum ar trebui sa fie mai simplu pentru toti cei care inca mai rezoneaza cu invaturile sale.

    Toti, sau aproape toti, am citit in viata noastra o carte, eu unul nu am citit niciodata o carte intr-o singura zi. Imaginati-va ca ati citi o carte pe zi, apoi 3 carti pe zi, apoi 10 carti pe zi, si incercati sa simtiti cu toata fiinta voastra cum v-ar fi viata derulandu-se astfel zi de zi pentru o perioada de timp de peste 20 de ani. Atunci o sa simtiti singuri ce vreau sa spun prin aceste cuvinte. Atunci intreaga invatatura a lui Osho va va apare intr-o alta lumina, veti reusi sa vedeti dincolo de cuvintele goale si frumoase ale invataturii sale, dincolo de imaginea falsa cu care este imbracata spiritualitatea acestuia, veti vedea pseudo-spiritualitatea in splendoarea ei.

    La Osho este mai usor datorita faptului de necontestat ca este "cel mai educat om din lume", la ceilalti "invatatori spirituali" aspectele pot fi intr-adevar diferite dar nu neaparat mai subtile. Folositi-va de intuitia si ratiunea cu care va este inzestrat spiritul pentru a descoperi acelasi principiu si in invataturile si viata celorlalti "invatatori spirituali". Nu este nevoie de a lua la analizat in detaliu viata si invataturile acestora, principiul de baza trebuie sa va fie faptul sa nu acceptati nimic fara o cercetare proprie iar ceea ce acceptati sa-si aibe neaparat radacinile in cunoasterea ce se naste in sufletul vostru. Nici cuvintele si ideile exprimate in aceste comentarii nu trebuie sa le vedeti decat ca niste simple informatii de care va puteti ajuta sau nu in cercetarea proprie.

    Astfel trebuie sa urmati in cercetarea voastra in principal latura spirituala si nu latura istorica, economica sau cea a teoriei conspiratiei ce reprezinta aspecte mai putin importante, daca nu si aspecte deformate, intentionat sau nu, ale realitatii. Iar in aceasta cercetare a laturii spirituale sa nu uitati sa nu va alaturati niciunei simpatii sau antipatii. Astfel veti reusi sa vedeti si alte detalii care la inceput v-au scapat vederii, dar acum va vor iesi clar in evidenta.

    RăspundețiȘtergere
  58. Sper sa ma intelegeti de ce nu voi da curs propunerii voastre de a-l lua la analizat detaliat pe Osho, Tolle sau Walsch. Iar ei nu sunt singurii "invatatori spirituali" ce promoveaza pseudo-spiritualitatea de ce m-as limita numai la ei? Nu trebuie sa alergati sa descoperiti toate imitatiile, toate falsurile, veti avea de munca toata viata, trebuie sa invatati sa deosebiti spiritualitatea de pseudo-spiritualitate, adevarul de fals, iar acest lucru il puteti invata doar in singuratatea si adancimea sufletului vostru.

    Daca va intereseaza am facut o singura analiza ceva mai detaliata a unui alt mare "invatator spiritual", a carei invataturi isi manifesta influentele la noi in tara, si anume "avatarul" Samael Aun Weor. Descrierea si analiza acestuia o gasiti la acest link: www.speedyshare.com/eshMa/Samael-Aun-Weor.rar . Datorita faptului ca am evitat pe cat posibil explicatiile ezoterice si m-am limitat in general la citate din invataturile sale este nevoie si de cartile acestuia, pe care le gasiti la acest link: www.speedyshare.com/QxUeZ/Samael-Aun-Weor-carti.rar .

    Ceea ce voi numiti "ratacire haotica" nu este timp pierdut pretios, este insasi procesul de invatare si evolutie, nici un timp nu este pierdut fara rost. In orice caz, observ ca numiti "ratacire haotica" iar alteori va justificati spre folosul propriu aceasta "ratacire haotica", si aici ma refer la acceptarea tacita a reclamei pseudo-spiritualitatii pentru a va asigura un venit propriu, sau nu considerati a fi astfel invatatura care promoveaza channelingul la comanda cu ingeri, arhangheli si alte entitati spirituale, cum este chiar in acest moment o reclama pe siteul vostru. Este doar o observatie si sper s-o luati ca atare. In ceea ce ma priveste niciodata nu voi promova o astfel de invatatura, care in principiu, nu difera de practica din Evul Mediu de vanzare a indulgentelor pentru iertarea pacatelor, doar s-au schimbat timpurile. Un sfat al carui adevar sper sa-l descoperiti singuri in adancul sufletului vostru este faptul ca intotdeauna pseudo-spiritualitatea este insotita de ideea de "compensare" sub forma banilor sau a altor bunuri si servicii, este rezultatul anumitor influente ce nu se regasesc in adevarata spiritualitate.

    Nu este un pacat faptul ca cunoasterea mea se iroseste, eventual putem numi "pacat" faptul ca omul asteapta intotdeauna cunoasterea din exterior si nu de la singurul loc unde o poate gasi, si anume in el insusi. Sper sa nu insistati in acest "pacat". Sper sa nu evitati efortul de care tot vorbiti, si nu sunteti singurii. Sper sa va folositi in articolele voastre de orice idee prezentata de mine doar daca ati ajuns prin propria cercetare la aceeasi concluzie, altfel nu faceti decat sa puneti in aplicare principiul de raspandire si amplificare a pseudo-spiritualitatii.

    In incheire va readuc aminte un adevar strecurat printre invataturile celor ce-si spun "Iluminatii" si anume: "Understanding the nature of evil is one of the first steps on the road to illumination", adica "Intelegerea naturii raului este unul dintre primii pasi ai Iluminarii". Meditati la profundele aspectele din spatele acestei idei iar in meditatia voastra sa nu uitati de faptul ca totul are un scop, Totul urmeaza negraita Intelepciune a Unicului de la care am plecat cu totii si la care ne vom intoarce.

    RăspundețiȘtergere
  59. Nu ne consideram detinatorii Adevarului Suprem si credem ca nici dvs. nu sunteti ... Ne consideram niste intermediari, niste mesageri care inca mai evolueaza (si cred ca atat cat suntem aici in aceasta experienta asta facem cu totii) care se dumiresc la randul lor, niste oameni care aduc informatii alternative celor cunoscute prin mass media si atunci cand consideram ca rezonam sau avem o parere de exprimat o facem. Exista imediat cum intrati pe blog un AVERTISMENT mare http://fymaaa.blogspot.ro/p/avertisment.html in care indemnam oamenii sa cerceteze cele spuse de noi si sa nu ne creada neaparat ... Despre RECLAME am mai vorbit aici http://fymaaa.blogspot.ro/2012/08/precizari-despre-reclame-19082012.html.

    RăspundețiȘtergere
  60. Nu sunt un "invatator spiritual" pentru a afirma faptul ca sunt in posesia Adevarului Suprem, stiu doar ca cunosc adevarul atat cat mi s-a revelat prin propria cercetare, si nu este un adevar de care sa ma agat, stiu ca este doar temporar, o treapta spre un alt adevar. Iar ceea ce omul numeste Adevar Suprem il vom cunoaste in Eternitate si tot atunci vom descoperi faptul ca insasi acest Adevar Suprem nu exista, exista doar Adevarul care evolueaza in Eternitate, intrega Creatie si Legile sale fiind intr-un Etern proces de Evolutie.

    Deocamdata ma voi opri aici cu comentariile. Sper sa depuneti "efortul sincer" pe care-l evita majoritatea, sa va schimbati alternanta articol preluat-reclama si sa prezentati pe site si propriile voastre analize sau macar propriile articole. Evenimente pe scena lumii vor fi destule. Nu le puteti face voi pe toate e adevarat, nimeni nu poate, dar puteti incepe. Va voi ajuta doar in cazul in care veti depune efortul sincer de a incepe macar, altfel inseamna ca comentariile mele nu v-au fost adresate.

    RăspundețiȘtergere
  61. Din cand in cand mai publicam si materialele noastre, concepute in intregime de noi, cum este cel de la articolul acesta cu TOP RUSINICA ...

    RăspundețiȘtergere
  62. Smecherul Bashar nu apare in top.Dansul e mai destept decat astia din topul de mai sus .Face predictii pe anii 2025...2030(pana atunci cred ca si moare,neavand cine sa-l mai judece).Nu vad in top pe George Kavassilas si Terence Mackenna.La o analiza a tot,nu mai sunt sigur ca stimm clar in ce an suntem si ce erori s-au mai strecurat in calendarele noastre.Poate nici nu am intrat in 2012 si atunci topul....!?Ce zice-ti baieti?

    RăspundețiȘtergere
  63. Ce a zis Kavassilas? Ce a zis McKenna? Vrem linkuri ... vrem citate. Astfel de comentarii le vom sterge din start de acum incolo.
    Si daca am fi in 1900 toamna ce? Toate predictiile s-au facut in special pe baza calendarului mayas, data care ar fi corespuns cu 21.12.2012 a calendarul gregorian, sau cu cine stie ce an evreiesc, sau chinezesc sau egipean, sau indian ... ce conteaza ?

    RăspundețiȘtergere
  64. Dupa cate observ deja ati reluat raspandirea fara discernamant a invataturilor celor care in acest articol au fost suspectati a fi profitori si profeti falsi. Ma refer la ultimul articol legat de Sal Rachele. Sau si el face parte din categoria celor care nu au fost dovediti, alaturi de Ramtha, Bashar si restul. Desi o sa-mi raspundeti ca este doar parerea mea eu va spun doar ca entitatile din spatelor acestor oameni nu sunt cele ce pretind a fi iar invataturilor lor aduc numai iluzia, o iluzie frumoasa intr-adevar dar totusi o iluzie.

    Dar iarasi este numai alegerea voastra pe care o respect in a sprijini asemenea oameni si invataturi, aceasta pseudo-spiritualitate in ceea ce ma priveste, care imbraca cele mai variate forme, de la invataturile lui Osho si Krishnamurti, care m-au influentat si pe mine candva, ceva mai subtile, pina la altele mult mai evidente. Nu mai spun si de faptul ca am observat faptul ca promovati oameni de stiinta precum Michael Persinger in articolul preluat legat de documentarul "Solar Revolution", in a carui activitate "stiintifica" demnitatea fiintei umane este calcata in picioare, si incet incet se pot descoperi si influentele oculte din spatele acestuia, totul in numele progresului stiintific care numai evolutia omenirii in adevaratul sens nu va avea ca rezultat.

    Desi intentia va este sincera vointa va este intepenita in iluzie si numai de voi depinde sa realizati acest lucru. Imi aduceti aminte de urmatorul fapt: cand eram copil una din modalitatile de a ma trezi din vis era ajungerea in vis in exact acelasi loc cu cel in care dormeam, dar nu de putine ori visul continua cu faptul ca ma trezeam, ma sculam din pat si mergeam prin casa si prin imprejurimi si trebuia sa se intample iarasi ceva in vis ca sa realizez faptul ca de fapt visez in continuare.

    Ma voi opri aici cu comentariile. Va doresc sa descoperiti in voi forta si intelepciunea de a descoperi adevarul.

    RăspundețiȘtergere
  65. Intr-adevar, e parerea ta. Cu Sal Rachele nu prea rezonam dar am intalnit o multime de oameni care au fost ajutati de Sal, prin Fondatori, sa evolueze. Cine suntem noi sa-i judecam? Dar tu continui sa judeci si sa ne judeci, ca un mare „crestin” ce te consideri ... In ceea ce priveste articolele preluate de la Marian Matei, sincer ne consideram inferiori in cunoastere si intelegere decat el si avem incredere ca este bine intentionat. Ce-ar fi sa-l mai apostrofrezi si pe el?

    RăspundețiȘtergere
  66. Nu am intentia de a judeca pe nimeni, iertare daca pare astfel. Cum judecata pare din partea voastra si etichetarea mea ca "crestin". Nu am absolut nimic cu niciunul dintre oamenii ale caror nume am fost nevoit sa le mentionez, adevarul este singurul care ma intereseaza. Este ca si cum dorim sa facem o analiza a societatii umane in general si atunci cand ajungem la analiza obiectiva a clasei conducatoare am putea fi suspectati de judecata si de rea intentie atunci cand ajungem la concluzia ca pentru majoritatea covarsitoare a politicienilor cuvintele le sunt doar minciuni iar faptele doar imbold de realizare personala si nu pentru binele celorlalti asa cum promit. Nu este o judecata, este doar o observatie, si singurul scop este cel constructiv.

    Asa cum am mai spus nu ma indoiesc de buna intentie a vostra si eventual a colaboratorului vostru, si este numai problema voastra starea de inferioritate pe care v-o asumati in mod constient, si nu ma indoiesc nici de faptul ca iluzia oferita de Sal & Fondatorii este frumoasa, dar tot o iluzie ramane, foarte posibil sa ma insel si atunci va promit ca voi reveni asupra acestui fapt.

    Si nu sunt crestin, sunt doar un om.

    RăspundețiȘtergere
  67. Ok, Esti un om care considera versiunea basmului cu Iisus din Biblie adevarul absolut, imuabil, intangibil, nemodificat, neciuntit, neinterpretat ... Cum se numeste un astfel de om? Credeam ca se numeste crestin ... scuze daca am interpretat gresit si am pus o eticheta aiurea!

    RăspundețiȘtergere
  68. Cum nici Pavel Corut nu putea lipsi dintre acesti profeti interpretand frofetind si el in cheia proprie psihotronica, iata ce spune in cartea 'Dumnezeu nu foloseste armament psihotronic':
    "Folosirea de holograme proiectate pe nori, mai ales în timpul nopţii, este cunoscută încă din anii ‘70 ai secolului trecut. Majoritatea populaţiei nu ştie nimic despre acest procedeu de confuzionare mistică. Pentru „apocalipsa” din 21.12.2012, se pregătesc scene holografice tari, cum ar fi:
    • Isus Hristos luptându-se cu Satana. Scena a fost verificată în deşerturile americane şi libian (irakian).
    • Dumnezeu-Şabaot, de dimensiuni uriaşe, se va adresa mulţimilor cu mesaje mistice.
    • Oameni deja îndoctrinaţi mistic vor începe să delireze în turme mari.
    • Luptătorii care pot destrăma scamatoriile vor fi vânaţi fără milă, încă din acest an.
    Eu vă sfătuiesc să fiti mai reticenţi cu scenele mistice.
    Dumnezeu şi divinităţile subordonate nu se arată nimănui.
    Domniile Lor ne inspiră direct în creierul cognitiv, prin iluminări bruşte. Din această cauză, nu e bine să consumăm
    nici o substanţă care ne diminuează capacitatea raţională a creierului cognitiv (alcool, droguri etc."

    Eu nu neg existenta tehnologiilor cu care s-ar putea produce asemenea fenomene, dar cred ca foarte putini oameni ar pune botul la o astfel de manipulare holografica.

    RăspundețiȘtergere
  69. Pavel Corut a exprimat clar si concis cu mult timp inainte de 2012 faptul ca Apocalipsa 2012 este o actiune de razboi psihologic (vezi aici http://dezvatatorul.blogspot.com/2010/01/apocalipsa-2012-actiune-de-razboi.html). Ce spune el in acea carte este o interpretare personala a Proiectului Blue Beam http://fymaaa.blogspot.com/2009/12/proiectul-blue-beam-11122009.html iar faptul ca a crezut ca e posibil sa se intample pe 21.12.2012 nu-l face un profet mincinos ci neinspirat. Faptul ca nu a folosit cuvantul posibil sau probabil este intr-adevar regretabil si ii confera o bila neagra (printre multe altele), insa doar pentru atata lucru nu merita bagat in clasamentul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  70. Intr-adevar Pamantul, Soarele si Ecuatorul galaxiei "Milky Way" se afla pe aceeasi linie in fiecare an ("alinierea galactica").
    Dar...
    O data la aproximativ 26.000 ani aceasta aliniere se realizeaza in momentul in care Pamantul se afla la Solstitiul de Iarna in emisfera nordica. Si asta e pura astronomie (precesiunea echinoctiilor etc).

    De ce si cum calendarul unei civilizatii apuse considerau perioada de aprox 26.000 de ani ca fiind un ciclu ("marele an") nu suntem in masura sa discutam aici si acum, cu foarte putinele resurse la indemana.

    Spunea cineva in comentarii ca ar trebui inclus si Alberto Villoldo. Momentan nu cred ca sunt destule dovezi! Tocmai am vizionat un discurs in care vorbeste intr-adevar si despre 2012 dar ca sfarsitul unui ciclu al timpului si al perceptiei asupra vietii pe Pamant. Linkul este aici (you tube) . Iar faptul ca incaseaza o suma de bani pentru servicii care nu au efect in forma materiala este irelevant.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...