Ieşirea Din MATRIX: ACTUALITATEA ROMANEASCA (10.03.2014)

luni, 10 martie 2014

ACTUALITATEA ROMANEASCA (10.03.2014)


Va prezentam astazi o alta emisiune insa de data asta, realizata pe internet, intitulata ACTUALITATEA ROMANEASCA cu Laurentiu Primo (prezentator al emisiunii MERITOCRATIA de pe NASUL TV). 
Omul cunoaste multe, stie multe, insa la fel ca si in cazul lui Alex Jones, este blocat la un nivel intermediar al aparentelor. Omul vede conspiratia oculta, vede imbarligatura, conecteaza punctele, insa ii lipseste perspectiva mai profunda asupra lucrurilor, dimensiune pe care David Icke  o aduce mereu si mereu in discutie: dimensiunea spirituala. Fara cunoasterea experientiala a propriei identitati omul va ramane la fel de ancorat in materialism, in frica, in lacomie, in viclenie, in separare, in orgoliu, in reactii oarbe instinctuale. Orice sistem promovezi, orice sistem crezi tu ca va functiona, acesta va fi menit  esecului si disparitiei, deoarece oamenii sunt la fel ...sistemul este constituit si gandit de oameni si prin oameni, nu e ceva ce e separat. 
In plus, desi ii apreciem curajul, omul e plin de pesimism si viziuni negative: prin toamna a vorbit despre cometa ISON si despre iarna glaciara ce va urma datorita ei. A fost o iarna neobisnuit de calda. ... lol
Acum crede si trambiteaza sus si tare ca va fi un al 3-lea razboi mondial. Oare?
Din pacate prin aspectul asta de raspandac (din ce in ce mai penibil) de zvonuri alarmiste si negative, care vor sa starneasca frica, nu face altceva decat sa faca jocul ocultilor. I-am sugerat in mai multe comentarii sa fie mai atent cu genul acesta de mentalitate, deoarece acum prin portavocea postului Nasul TV face mult mai mult rau decat crede, caci poate influenta mase mult mai mari de oameni si cu cat sunt mai multi care gandesc ca el cu atat sunt mai multe sanse ca acea realitate sa se intample. 
Haideti sa credem ca orice conflict poate fi rezolvat pe cale amiabila, haideti sa vizionam un viitor mai luminos la care putem ajunge fara varsari de sange, fara zvarcolire si zbucium, fara a mai trece prin alte iaduri, ci gradat, natural, firesc, de la sine, prin oameni treziti care incet incet se rup de acest sistem bolnav si nu-l mai sustin, nu mai participa la jocurile acestuia, indiferent de cate provocari exista in jurul nostru. Sa ne concentram pe ceea ce putem face constructiv, sa urmarim sa ne trezim iubirea in suflet, sa avem initiative pozitive, sa ne straduim pe cat posibil sa fim schimbarea pe care dorim sa o vedem in lume, in spatiul nostru, sa devenim noi insine exemple de echilibru, frumusete, armonie, pace, vindecare, samd.
In ciuda obiectiunilor pe care le avem la adresa lui Laurentiu Primo, va prezentam totusi aceasta emisiune deoarece sunt prezentate si informatii noi, adeseori antisistem, sau nespuse in mass media, fiind mai reale decat celelalte. Insa priviti-o cu detasare si discernamant..

Vedeti AICI un playlist scurt:

3 comentarii:

  1. Actualitatea Romaneasca
    Mie imi pare ca... opiniile si comentariile domnului Primo, dincolo de subiectivismul si limitele lor, in mare parte usor de inteles, sunt, de departe cele mai transante, deschise, si bine intentionate din mass-media 'oficiala' de masa. Consider ca dincolo de accentele puse pe implementarea unei organizari sociale si materiale bazate pe merite, luarile de pozitie ale domnului Primo, au la baza multa onestitate, empatie si umanism. Ma astept ca In viitor, miscarea meritocratica initiata si promovata de el, pe langa aspectele de ordin economic social si politic, sa capate din ce in ce mai mult si valente cu incarcatura spirituala.
    La cum il vad eu pe domnul Primo, miscarea meritocratica este doar un inceput al unei initiative care va continua tot mai mult in viitor sa se dezvolte si sa se maturizeze, si... la care vor contribui foaarte multi oameni cu viziuni umaniste si spirituale.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu n-am urmarit un canal romanesc , de 30 de ani. De ce? Ca sa evit emisiuni de genul asta.
    Omul obisnuit isi duce traiul in ritmul lui in functie de varsta si face abstractie de existenta futuristilor panichistilor farsorilor....
    Omul este conservator si urmareste acele emisiuni care il motiveaza.
    Stiu sigur ca nu intereseaza pentru ca traiesc intrun areal mare unde se comunica,socializeaza.

    RăspundețiȘtergere
  3. Actualitatea romaneasca este un canal pe internet ... a inceput pe Nasul TV, dar CNA-ul l-a interzis, iar acum omul vorbeste doar pe net si cred ca este un canal necesar, care e complet opus la ceea ce exista in mass media romaneasca.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...