vineri, 27 septembrie 2013

SUA contra John Lennon (27.09.2013)

THE US vs. JOHN LENNON (2006)

Deoarece suntem in mijlocul protestelor de la Rosia Montana (care pentru multi inseamna inceputul unei noi revolutii) si deoarece in articolul trecut am vorbit de influenta oculta in industria muzicala, simtim ca urmatorul film si articol leaga intr-un mod interesant lucruri aparent disparate. 
Filmul ne prezinta o latura a vietii lui Lennon, de artist si activist politic, insa este greu sa-ti faci o idee completa despre profunzimea vietii lui Lenon doar din film, daca nu iei in discutie si aspectele oculte. 
Despre viata lui John Lennon mai in detaliu si mai complet gasiti pe wikipedia o multime de informatii. In film ni se prezinta aparentul conflict intre el si Guvernul american, insa noi stim ca in piramida puterii guvernul este undeva pe la baza, deasupra oilor. Exista si o alta fata a problemei, ocultata pe care multi o intuiesc. Nimeni nu ajunge celebru in aceasta industrie muzicala fara suportul ocultilor.

Asta e concluzia la care am ajuns. Cat a fost in Beatles cel putin, Lennon respecta agenda esoterica. Nu intamplator apare pe albumul lor "Sgt Peppers lonely hearts CLUB Band" si Aleister Crowley, vestitul mason satanist, iar hainele lor (ale Beatles-ilor) in poza, sunt specifice celor inregimentati in industria muzicala subordonata ocultilor.

Apoi, ca si Michael Jackson (a carui poveste secreta o vom relata mai pe larg cu alta ocazie) probabil s-a rupt si a vrut sa iasa din hora,  insa din aceasta hora nu se iese decat cu picioarele inainte. De aceea filmul nu explica de ce abia la 5 ani dupa perioada de puternic activism revolutionar a fost ucis, intr-o perioada de aparenta acalmie in care Lennon trecuse de perioada extrem de activa si vocala. Si nu a fost omorat intamplator de acel individ pe nume Mark David Chapman. Nu mai credem in intamplari. 
In poza de mai jos cu Lenon, vedem in fundal in dreapta ca scrie "Cel mai bun mod prin care te poti duce este prin M D C", unde C vine de la Company, aceleasi initiale ca si criminalul. De-a lungul timpului am observat  ca ocultii isi lasa amprentele si ne arata mereu intr-un fel sau altul, ca nimic nu e intamplator, cand ei fac ceva sau pregatesc ceva. Acesta este modul lor cinic de operare.


In fine, un alt aspect al filmului, este cel al protestelor. Dimensiunea protestelor din SUA in anii 60 si 70 a fost uriasa ... proteste de milioane de oameni odata .. si care au fost urmarile? De niciun fel (poate doar la nivel local, minor), insa per general, agenda secreta a mers mai departe. Si au fost multe proteste non-violente, flower power , cu floricele in par si lumanari aprinse (bune de aprins trabucurile sefilor fortelor de ordine, dupa cum declara batjocoritor, in film, unul dintre ei) .
Parazitii paranoici handicapati sufleteste, sociopatii dopati lipsiti de cea mai mica empatie si iubire, care conduc aceasta lume nu tin cont de astfel de manifestari decat de la foarte putin spre deloc. De aceea ne-am mira foarte tare sa vedem ca proiectul cu Rosia Montana sau gazele de sist sau cu toate celelate privatizari impuse de FMI vor pica. Suntem curiosi ce vor face manifestantii atunci cand vor realiza ca politicienii nu dau 2 bani pe protestele lor ... vor continua sa protesteze non violent si atat? 
Asa cum se explica si in documentarul "Thrive" si in "Century Of The Self", singura revolutie adevarata este revolutia interioara (expansiunea constientizarii campului constiintei si experimentarea directa, profunda a  adevaratei noastre identitati spirituale) si o non-participare, non-violenta la sistem (prin greva fiscala sau conceperea de dispozitive free energy ieftine de ex.) si prin alte mijloace (vezi cele 198 de metode din cartea lui Gene Sharp) prin care sa aratam ca nu mai sustinem sistemul asa cum este in general, nu doar partial - proteste non violente de ex, care insa din punctul nostru de vedere sunt mai usor de deturnat). In ceea ce priveste protestele non-violente, cartea lui "GENE SHARP - De la dictatură la democraţie" poate fi folositoare (vedeti si filmul How To Start A Revolution, de pe blogul nostru in acest sens).
In concluzie, filmul este bun, ne ofera o privire dupa un prim val al aparentelor si merita vazut, insa este doar jumatate din poveste. Golurile le completati voi prin studiu aprofundat. Noi va oferim imboldul de a cauta dincolo de aparente, cat mai in profunzime.

Vezi filmul tradus AICI
 


DOWNLOAD RAPID 
 

Niciun comentariu:

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa 1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi. Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.
Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portaal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...