Ieşirea Din MATRIX: LOCURI MISTERIOASE DIN ROMANIA (13.09.2013)

vineri, 13 septembrie 2013

LOCURI MISTERIOASE DIN ROMANIA (13.09.2013)
”In Romania exista locuri stranii, cu un trecut intunecat si invaluit in mister, pentru care nu exista nici o explicatie stiintifica. Locuri care uimesc, inspaimanta si fascineaza de secole. Fiecare isi are originea in relatarile unor martori oculari a caror integritate nu poate fi pusa la indoiala. Legendele imprastie groaza si interesul apropape obsesiv pentru deslusirea enigmaticului. Aceste istorii neelucidate fac din Romania una dintre cele mai uimitoare, paradoxale si fascinante zone ale lumii. Un taram in care insolitul se impleteste cu realitatea intr-o armonie absolut irezistibila.

Despre toate acestea veti putea urmari in filmul documentar “Locuri Misterioase Din Romania”, ce ii are ca producatori pe scriitorul Paul D. Adrian si pe realizatorul emisiunii “Cronica Supranaturalului”, Dragos Dumitriu. Premiata scriitoare Rodica Bretin este co-autor al scenariului.

Dupa cum veti vedea, odata cu vizionarea filmului documentar, misterele care inconjoara anumite zone din tara noastra dau nastere unor multitudini de intrebari care ne aduc mai aproape de adevarul universal, ce se afla dincolo de intelegerea noastra. Un adevar care va da nastere unei schimbari radicale si fara echivoc a cursului actual al civilizatiei terestre.
Multumiri tuturor celor care au sprijinit realizarea acestui film documentar.”

SURSA: http://esentainfinitului.blogspot.ro/
Locurile misterioase din acest documentar sunt:
Rapa Diavolului - satul Poiana Trestiei, comuna Cosminele, jud. Prahova
Pădurea Radovan - Jud. Dolj
Dealul Lungani  - Jud. Iasi
Poieni - Jud. Cluj
Balta Vrajitoarelor - Padura Boldu - Creteasca, Jud. Ilfov
Manastirea Chiajna, Jud. Ilfov
Cetatea Poenari, Jud. Arges
VEZI FILMUL AICI 

DOWNLOAD RAPID

NOTA NOASTRA: Filmul nu ne-a lasat o impresie prea buna, fiind realizat destul de amator (mai ales sunetul, lipsa de naturalete a prezentatorului (de inteles de altfel) dar si colajul destul de alambicat, de imagini (care uneori nu are legatura cu cele prezentate) insa apreciem orice efort de acest gen prin care diversi oameni doresc sa prezinte anumite informatii altfel, intr-un mod mai intens, mai de impact, caci o imagine valoreaza cat sute de cuvinte, iar un film cu suntet cat mii de cuvinte.
Informatiile prezentate au un parfum de cancan senzationisto-paranormal, cu sclipiri de basm si legenda, insa apreciem ca sunt niste locatii noi, despre care nu am auzit nimic inainte. Par niste locatii „second hand” (mai putin faimoasa Padure Baciu si Castelul Poenari) insa pentru cei din apropierea lor, pot reprezenta un punct de interes. Una peste alta ii uram lui Paul Adrian sa continue si sa se perfectioneze! Bravo si multumim pentru straduinta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...