Ieşirea Din MATRIX: BRUCE LIPTON - Puterea Conștiinței

miercuri, 4 septembrie 2013

BRUCE LIPTON - Puterea Conștiinței

THE POWER OF CONSCIOUSNESS (2010) 

Vă prezentăm astazi un interviu oferit in 2010 de Bruce Lipton la CONSCIOUS TV. Pentru cei care nu au auzit de acest om  extraordinar, filmuletul de azi vine la fix, fiind o chintesenta a invataturilor lui Bruce si in acelasi timp o minibiografie interesanta a lui Bruce Lipton (mai ales pentru cei care nu i-au citit cartile).

Prea multe nu ar mai fi de spus. Am tot vorbit de Bruce intr-o multime de articole pe care le puteti studia cu atentie rasfoind categoria BRUCE LIPTON (pe care o puteti explora mai usor din CUPRINS dand click pe BRUCE LIPTON).

Pentru cei care doresc sa aprofundeze si mai mult subiectul, le recomandam sa cumpere cele 3 carti ale lui Lipton, publicate si in Romania de Editura For You, BIOLOGIA CREDINȚEI si EVOLUȚIE SPONTANA (Vol. 1 si 2) și EFECTUL LUNII DE MIERE.

VEDETI EMISIUNEA TRADUSĂ, AICIDOWNLOAD RAPID 

In completare cititi si:
1) Biologia credintei - Bruce H. Lipton
2) Evolutie spontana - vol. 1+2 - Bruce H. Lipton Steve Bhaerman

2 comentarii:

 1. VA MULTUMESC SI VA FAC REVERENTE PTR INCA UN INTERVIU CU BRUCE LIPTON!
  SPER CA DIN CE IN CE MAI MULTI OAMENI SA-L DESCOPERE SI SA-SI SCHIMBE VIETILE.

  Cu pretuire,
  Sergiu-Silvan.
  PACE, LUMINA SI IUBIRE!

  RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...