Ieşirea Din MATRIX: Manipularea si controlul omului prin inginerie genetica si nanotehnologie - conferinta a prof. Charles Morgan la West Point

duminică, 2 ianuarie 2022

Manipularea si controlul omului prin inginerie genetica si nanotehnologie - conferinta a prof. Charles Morgan la West Point

CHARLES MORGAN on WEST POINT Visual Information Division (2018)

„Profesorul Charles Morgan susține  în Aprilie 2018, o conferință la West Point, soldaților americani din „Divizia de informații vizuale” despre cea mai recentă tehnologie din domeniul Bio-războiului, reprogramării ADN și exploatării celulelor umane . VACCINUL va putea schimba nu numai ADN-ul uman, dar poate permite, de asemenea, gândurilor și acțiunilor unei persoane să fie influențate de controlul de la distanță. Tehnologia există absolut și va fi utilizată în masă prin implementarea vax CV19 .  

Dacă urmăriți acest videoclip, îl veți vedea pe profesor confirmând că acum este posibil să controlați mintea altei persoane prin telecomandă și, de asemenea, să controlați mișcările fizice ale corpului, gânduri și funcții ...

Aceasta NU este o teorie a conspirației, acesta este un FAPT !! 

Vreau, de asemenea, să spun că chiar și această tehnologie este încă departe de ultimele progrese care sunt păstrate departe de domeniul public și sunt adesea utilizate împotriva publicului larg. 

 Profesorul dezvăluie că acum pot stoca și ascunde imagini și filme în ADN și bacterii, el mai spune că doar 1 gram de ADN uman poate stoca echivalentul a 7 MILIOANE de iPad-uri - gândiți-vă la asta, doar 1 gram, este absolut uimitor! 

El spune că informațiile și imaginile pot fi, de asemenea, stocate în bacterii pe corpul uman, care pot fi apoi plasate într-un vas și informațiile eliminate și, de asemenea, că atunci când aceleași bacterii se reproduc, descendenții vor fi, de asemenea, codificați cu aceleași informații. 

El spune, de asemenea, că este posibil să programați o celulă și să o direcționați către orice parte a corpului, inclusiv creierul, care poate fi apoi reprogramat și controlat cu o forță exterioară.  

Aceasta înseamnă că CV19 vaxi poate conține toată tehnologia pe care o veți auzi în acest videoclip și este infricosatoar, ce poate face aceeași tehnologie atunci când sunt pregătiți să țintească și să atace !!!

 Acesta este nivelul de acuratețe al acestei tehnologii, încât nanobotii miniaturali cu dimensiunea particulelor de praf pot fi programați pentru a ataca orice porțiune a corpului pentru a livra o sarcină utilă sau un virus direct în fluxul sanguin, organe, creier, ochi etc. 

Celulele ADN reprogramate pot, de asemenea, să stea inactive în orice porțiune a corpului către care au fost direcționate și pot rămâne acolo nedetectate până când este emis semnalul electronic adecvat pentru a le reactiva.  

El mai spune că se pot gestiona și schimba amintirile și percepția oamenilor și că nici măcar nu au nevoie să-i convingă, tot ce este necesar este să le schimbe memoria prin imagini audio și vizuale, cu alte cuvinte TV, care este exact modul în care publicul larg a fost ademenit să creadă în marea Corona.

 Dacă ești creștin, trebuie să știi că aceste vaxxuri le vor permite sataniștilor să-ți schimbe ADN-ul și să-ți modifice percepția despre Dumnezeu, de fapt, vei fi programat sa-l urăsti!!! 

De asemenea, merită menționat faptul că pot ȘTERGE amintirile și le pot instala pe cele FALSE. Imaginați-vă dacă acest lucru este folosit pentru a înșela locuitorii Pământului spre închinarea în fața fiarei și, bineînțeles, asta VA FI, pentru că exact pentru asta a fost creat să facă …” SURSA

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI sau AICI

În completare studiați și : „BORGificarea UMANITĂȚII - Nano-structuri magnetice ce se auto-asamblează descrise într-un document științific”, dar și „Ce Conțin Vaxxchinurile Carcalac 19

BONUS

(câteva filme mai noi despre terapiile genice covid și alte minciuni plandemuiste)

Legaturi periculoase intre cancer si vaccinul Covid


Medic din Germania reclama: Nimeni nu-si asuma vaccinul

Asta a facut Arafat: Remdesivir și Kaletra au omorat sute de oameni. DEZVĂLUIRILE UNEI ASISTENTE din Bihor

STEW PETERS SHOW - Despre conținutul vaccinurilor (cu Aryana Love)

2 comentarii:

  1. Și totuși ,vă doresc un an binecuvantat,cu pace-n suflet, chiar dacă, este tare urât ce se petrece în acest final de era.Cei de la butoane și-au propus distrugerea lumii acesteia,lume care ar trebui schimbata în bine,nu distrusă.Dar indiferent ce va fi,suntem doar trecători grăbiți prin această lume,si ...mai există și altceva!

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...