Ieşirea Din MATRIX: COVID 19 - 10 Povestiri despre Minciuna Demonstrabilă a Versiunii Oficiale a Plandemiei! - Janet Ossbaard

joi, 20 ianuarie 2022

COVID 19 - 10 Povestiri despre Minciuna Demonstrabilă a Versiunii Oficiale a Plandemiei! - Janet Ossbaard

COVID - 19 - 10 STORYLINES (2021)

Producătoarea seriei “Căderea Cabalei” șochează din nou, de data aceasta în speța cu Pandemonia, oferindu-ne un material de 90 de minute, puternic cenzurat în 2020, și pentru prima dată tradus în limba română! Mulțumim canalului Telegram https://t.me/AG_RealEducation

Personal cred că am spus cam tot ce putea fi spus pe marginea acestui subiect. Continui să public în continuare totuși avalanșa de informații care apar zi de zi, poate poate se mai trezește vre-un rătăcit care dă pe aici pentru prima dată (ceea ce mă îndoiesc). 

Cine nu e convins de acest documentar și de cele câteva zeci de linkuri noi adăugate la final, îl invit să studieze categoria PLANDEMIE.

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI:


BONUS

(câteva filme mai noi despre terapiile genice covid și alte minciuni plandemuiste)

Dr. Reiner Fuellmih - Revoluție pe întraga planetă


DESPRE VACCINUL MRNA IMPOTRIVA COVID-19 – DR. SUCHARIT BHAKDI & DR. CARRIE MADEJ


Dr. Montanari - Vaccinurile cauzeaza moarte - testele nazale in cel mai bun caz, cancer

Super_explicații_științifice_–_Dr_Byram_Bridle_–_proteina_Spike


Planul Covid-19: Totalitarism - Control Total – Depopulare Dr. Robert Malone - medic virusolog și imunolog, inventatorul tehnologiei ARNm:

„Una dintre problemele noastre este presupunerea că acesta este un vaccin ca oricare altul de până acum, însă nu este’’. Dr. Dan Erickson - medic ATI: „Am fost presați să adăugăm Covid pe lista de diagnostice!”, în timp ce noi credem că nu are nici o legătură cu cauza reală a decesului. Dr. Sucharit Bhakdi: „Totul este acum la un alt nivel, de criminalitate.” Robert Kennedy Jr. - avocat: „Acum 75 de ani, Hermann Goring a dat declarații la procesul de la Nurnberg și a fost întrebat: “Cum i-ați determinat pe germani să fie de acord cu toate acestea?”, și el a răspuns: “E foarte ușor. Tot ceea ce îi trebuie guvernului pentru a-i transforma pe oameni în sclavi, este Frica. Poți face acest lucru într-un regim nazist, o poți face într-un regim socialist, o poți face într-un regim Comunist, o poți face într-o Monarhie și într-o Democrație.”3 comentarii:

 1. Cu ceva ani inaintea plandemiei, am vzut episodul nr 03 din sesiunile de hipnoza a prof. Corrado Malanga este vorba de: https://www.youtube.com/watch?v=Xi1eOjepEMc unde Malanga este in Dialog cu o Memorie ET Activa. Acest dialog incepe pe la min. 50 al filmului.
  Va rog sa vedeti(revedeti poate)aceasta parte din film. Ce ne spune acea memorie ET este foarte aproape cu timpurile noastre din ziua de azi, tinand cont ca filmul a fost facut cu multi ani in urma. As dori si alte pareri si comentarii care cred ca sunt binevenite.

  RăspundețiȘtergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 3. Răzvane tot prost ai rămas? Vai de capul tău ... te tăvălești în chinurile iadului de atâta timp mustind o ură continuă ... cum dracu te mai suporți frățică? Mno ... ce să zic ... universul îmi trimite una caldă una rece, să mă echilibreze ... din fericire am destui care apreciază ce fac, iar proștii ca tine sunt rari ...

  Iată ce mi-a zis cineva alatărieri Corina Ispas
  Favorite · 27 ianuarie la 11:18 ·
  În ultima perioadă simt din ce în ce mai puternică vibrația RECUNOȘTINȚEI ... în legătură cu anumite aspecte din viața mea ...
  Foarte des, această RECUNOȘTINȚĂ se îndreaptă și este despre blogul ”Iesirea Din MATRIX”...
  Iesirea Din MATRIX - pentru mine Nr. 1 în topul celor mai bune site-uri și bloguri ... sute de articole, foarte serios documentate și argumentate ... enorm de multe filme și materiale de super calitate - pentru cei interesați să dea la o parte vălul de minciuni și povești cu care am fost îndoctrinați ... recomandări de cărți sau evenimente interesante ... o muncă titanică depusă de întreaga echipă din spatele acestui site.
  Mulțumesc pentru tot ce am devenit descoperindu-vă !
  Mulțumesc pentru felul magic în care mi-au fost modificate anumite percepții, credințe și sisteme de valori în toți acești ani de când studiez materialele pe care le postați !
  Mulțumesc pentru dedicația voastră continuă de a aduce lumii un plus de valoare !
  Mulțumesc pentru efortul vostru permanent de a merge mai departe, în ciuda tuturor dificultăților de ordin material și nu numai!
  Mulțumesc pentrucă am ieșit din matrix alături de voi !
  Mulțumesc așa ... pur și simplu !
  ”ÎNTR-O ERĂ A INFORMAȚIEI, IGNORANȚA ESTE O ALEGERE!” Acesta este motto-ul site-ului Ieșirea Din MATRIX.
  Pe care eu mi-aș permite să îl completez cu următoarele : Într-o eră a ignoranței, a te informa corect devine o obligație față de Sinele tău divin și nu numai !
  Vă iubesc !
  Să fiți răsplătiți din plin pentru toată munca voastră cu abundență, iubire și prețuire ! https://www.facebook.com/corina.ispas.1/posts/4970310493030565 ... hai fă spume escrocule! Angajează-te la Big Brother ca hater de serviciu ... ai câștiga mai bine decât din taximetrie. Filozoful lui pește prăjit, educat și evoluat care ești tu ...

  RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...