Ieşirea Din MATRIX: Recâștigați-vă încrederea în sine alături de Joe Dispenza - un interviu realizat de Cristian Mureșan la TVR Cluj

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

miercuri, 16 octombrie 2019

Recâștigați-vă încrederea în sine alături de Joe Dispenza - un interviu realizat de Cristian Mureșan la TVR Cluj


”Astăzi îl veţi cunoaşte pe Dr. Joe Dispenza, cercetător, chiropractician, lector şi scriitor. 

Joe Dispenza a captat pentru prima dată atenţia publicului larg participând în calitate de invitat la filmul documentar-artistic „What the BLEEP Do We Know!?” iar ulterior a apărut şi în “Proiectul 10-10-10 Pilulă sau Percepţie”, difuzat şi în cadrul emisiunii “Ştiinţă şi Cunoaştere”.

Munca lui Joe Dispenza s-a extins, s-a aprofundat şi s-a orientat spre câteva direcţii cheie – toate reflectând pasiunea sa de a explora modul în care oamenii pot folosi descoperirile neuroştiinţelor şi concluziile filosofice derivate din rezultatele fizicii cuantice nu doar pentru a vindeca boli, ci şi pentru a avea o viaţă mai împlinită şi mai fericită.

Dr. Joe Dispenza crede că fiecare dintre noi are potenţiale şi aptitudini insuficient dezvoltate, ce pot fi cunoscute şi educate de către oricine.

În calitate de consultant pentru corporaţii, dr. Joe Dispenza ţine cursuri şi workshop-uri pentru afaceri şi corporaţii interesate în folosirea principiilor neuroştiinţei pentru a stimula creativitatea propriilor angajaţi, inovaţia, productivitatea şi multe altele. 

Programul său corporatist include, de asemenea, consiliere privată pentru managementul de top. A îndrumat personal un grup de 40 de antrenori corporatişti, care predau modelul său de transformare companiilor din toată lumea. 

De curând, a început să certifice antrenori independenţi în folosirea modelului său de schimbare cu clienţii lor personali. 

Ca scriitor, dr. Joe Dispenza a publicat Evolve Your Brain: The Science of Changing Your Mind (Antrenează-ţi creierul! Strategii şi tehnici de transformare mentală) tradusă şi în limba română, urmată de Breaking the Habit of Being Yourself: How to Lose Your Mind and Create a New One (Distruge-ţi obiceiurile nocive. Cum să-ţi determini mintea să lucreze în favoarea ta) deasemenea tradusă în limba română, ambele descriind neuroştiinţa schimbării şi epigeneticii. Ultima sa carte, You are the Placebo: Making Your Mind Matter (apărută şi în versiune românească sub titlul: Tu eşti placebo: Cum să îţi transformi mintea în materie), a ajuns bestseller în New York Times la doar o săptămână de la publicare, bazându-se pe munca sa anterioară. 

Dr. Joe Dispenza a primit titlul de doctor chiropractician la Universitatea Life, unde a absolvit cu magna cum laude. În pregătirea sa postuniversitară a inclus domenii precum neurologia, neuroştiinţa, funcţia creierului şi chimia, biologia celulară, formarea memoriei, îmbătrânirea şi longevitatea. 

Când nu predă şi nu scrie, dr. Joe Dispenza primeşte pacienţi la clinica sa de chiropractică din Olympia, Washington. 

Este mai puţin cunoscut faptul că la vârsta de 23 de ani, cu ocazia unui eveniment sportiv. Fiind biciclist de performanţă, în primăvara anului 1986, în timpul unei curse, o maşină de teren rulând cu viteza de 90km/h, care venea din lateral, l-a lovit în plin pe Joe Dispenza, care a fost propulsat în aer pe o distanţă de câţiva metri, rostogolindu-se apoi încă cel puţin 5 metri până la oprire. Diagnosticul: fracturi multiple prin compresie, ale coloanei toracice, vertebra T8 distrusă peste 60%. Soluţia medicală propusă: laminectomia completă a toracelui cu tijă Harrington. Toate acestea sunt relatate în cartea sa Antrenează-ţi creierul! Strategii şi tehnici de transformare mentală”. Nu întîmplător, vindecarea miraculoasă l-a determinat să studieze temeinic mecanismele psihologice, neurologice şi emoţionale care ulterior le-a revelat semenilor în cărţile şi conferinţele sale.

Urmăriți mai jos interviul pe care i l-am luat la TVR Cluj.”

Cristian Mureșanu


Notă: Joe Dispenza este un prsonaj prezent pe blogul nostru și în alte documentare celebre cum ar fi : E-Motion (2014) și HEAL (2018)
Puteți cumpăra celebrele sale cărți (ce conțin și CD-uri de ghidare): Tu Ești Placebo”(inclusiv CD-ul cu Meditația) , „Antrenează-ți creierul” și „Distruge-ți obiceiurile Nocivedând click pe ele. Cărțile pot fi cumpărate și de AICI.
VEDEȚI INTERVIUL TRADUS AICI + COMENTARII ȘI COMPLETĂRI PE MARGINEA INTERVIULUI, ALĂTURI DE DANIEL DAVID (psiholog):

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

A comenta pe acest blog este un privilegiu, nu un drept.
Referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discutii.
Vă mulțumim!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...