Ieşirea Din MATRIX: VINDECARE - Cel mai puternic vindecător este în interior

marți, 12 februarie 2019

VINDECARE - Cel mai puternic vindecător este în interior

HEAL (2018)
- The Most Powerful Healer Is Within

"Directorul documentarului, Kelly Noonan Gores, ne poartă într-o călătorie științifică și spirituală, unde descoperim că gândurile noastre, credințele și emoțiile au un impact enorm asupra sanatatii si a capacității noastre de a ne vindeca. Cea mai recentă știință relevă faptul că nu suntem victime ale genelor și nici nu ar trebui să credem un prognostic înfricoșător. Adevărul este că avem mai mult control asupra sănătății și a vieții decât am fost învățați să credem. Acest film vă va împuternici cu o nouă înțelegere a naturii miraculoase a corpului uman și a vindecătorului extraordinar din noi toți.

HEAL nu numai că ne conectează la mintea strălucită a oamenilor de știință și a învățătorilor spirituali, dar urmează și trei persoane în călătoria lor de vindecare. Vindecarea poate fi extrem de complexă și profund personală, dar se poate întâmpla și spontan, într-un moment.
Prin aceste povestiri inspirate și emoționale, aflăm ce funcționează, ce nu, și de ce.

Dispunând de Dr. Deepak Chopra, Dr. Joe Dispenza, Anita Moorjani, Bruce Lipton, Marianne Williamson, Dr. Michael Beckwith, Gregg Braden, Anthony William Medium Medical, Dr. Kelly Turner si multe altele." SURSA

VEZI DOCUMENTARUL TRADUS AICI

Server 1 - Netflix (prima lună gratuita) 

Server 2

Server 3
Un comentariu:

Unknown spunea...

Superb ! multumesc din inima !

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...