Ieşirea Din MATRIX: FILM ANONYMUS - L33t-ul

marți, 19 februarie 2019

FILM ANONYMUS - L33t-ul


Anonymous Movie: The L33t (2016)

Acesta este un film documentar de aproape 3 ore în care ni se prezintă enorm de multă informație în care ni se dezvăluie liniile de sânge și conexiunile acestora cu toate domeniile sistemului de control al matricei, cu Vaticanul, iezuții, iudeii sioniști și alte societăți secreto-discrete, cu sistemul babilonian magic de creat bani din nimic și multe alte conexiuni.

Leet (sau "1337"), cunoscut și ca eleet sau leetspeak, este un sistem de scrieri modificate, utilizat în principal pe Internet. Adesea folosește înlocuitori de caractere în moduri care aseamănă glifurilor lor prin reflecție sau altă asemănare. În plus, modifică anumite cuvinte bazate pe un sistem de sufixe și sensuri alternative. Există multe dialecte sau varietăți lingvistice în diverse comunități online.

Termenul "leet" derivă din cuvântul elită, folosit ca adjectiv pentru a descrie priceperea sau realizarea formidabilă, în special în domeniul jocurilor online și al hackerilor pe computer. Lexiconul leet include scrierea cuvântului 1337 sau l33t.

"Pentru mai multe detalii și multe alte dovezi pe care nu am putut să le acoperim în totalitate sau să ne atingem în această mișcare, vă rugăm să citiți El: The Bloodlines la http://saianarchy.com.

Documentul mai poate fi citit și descărcat AICI.

Vă rugăm să partajați sau să reîncărcați documentul și videoclipul cât doriți. :) 
Mulțumesc. 

Vă rugăm să vizionați Vaxxed.



Pentru mai multe detalii în subiectele abordate, sursele video sunt listate mai jos. Vizitați aceste canale YouTube pentru a afla mai multe: Un apel pentru o revoltă / William Mount / Harald Kautz Vella / Adevărul Stream Media / Adevărul dezvăluit 777 / Live Free or Die / 
Buzunare ale viitorului / Ron Johnson / Știri israeliene Live / The Vigilante de dolari / Presa pentru Adevăr / Fratele Nathaniel / Banii GPS ~ Autorul Expunerea Adevărului /Victurus Libertas / Nu mai este o teorie / Fata de libertate Times / Zachary K Hubbard / Vigilant Christian / Rus Vids / 
C. Ervana / Stiri despre Breaking TV / Adam Trainee / Abel Danger / Stii adevarul Studios /Următoarea rețea de știri / Copilul negru / David Vose / Elite Agenda NWO / Sufletul lui Dumnezeu / Evenimentul care vine în curând / Dahboo77 / Lumea ciudată / Raportul SGT / Big Eye News / 
și multe altele, inclusiv emisiunile de televiziune in masa, pana la știri subterane" SURSA

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI:



TRANSCRIPTUL FILMULUI:

Salutari Urmaritori, 
Bun venit in Lumea Noua. 

Noi suntem Anonymous. 

Am vrut sa impartim ceva cu voi si stim cum va plac filmele asa ca hai sa pornim 

Pt 1 

Oamenii se trezesc din diferite motive. Un eveniment care te face, in final, sa vezi ca ceva nu e cum trebuie. Un documentar sau o descoperire pe care o face, posibil accidental, care te arunca intr-o lume care nu iti vine a crede ca e reala. 

Multi sunt treji, dar si cei care sunt, sunt inca disperant de adormiti din multe privinte. Sa continuam... 

Ce a pornit curiozitatea, care a condus la acest proiect.. a fost ca familiile elite ale lumii, pretind ca sunt descendetii Regelui David si Cain. Insa, refuza sa dezvaluie aceasta genealogie. Totul a pornit, pentru noi, ca si o provocare pur si simplu ca sa aflam genealogia conducatorilor elitei din ziua de azi. In intregime. Ei au ascuns-o foarte bine. Acum. Noi stim de ce. Si a fost mult mai deranjant decat ne-am fi putut imagina. Am expus toate acestea pentru voi intr-o mica cantitate aici. 

Istoria si calea acestei familii elite este pastrata foarte, foarte ascuns. Nu doar traduceri de documente au fost schimbate, dar cele mai originale documente istorice si descoperiri arheologice sunt preluate de catre elita, inchise si sigilate. Ei si-au schimbat numele si termenii atat de des, este ametitor. Asta face foarte dificil sa vedem ce se intampla si sa le urmarim foarte intricata descendenta. Ascunzandu-i, exact cum e intentionat. Speram ca acesta va va ajuta sa incepeti sa vedeti inselaciunea putin mai clar. Dureaza mult timp si studiu ca sa pui firele genealogice ale ADN-ului impreuna. 

Sa nu mai spunem, implica nenumarate ore si luni si pentru cei mai multi oameni, ani de cercetare pentru a afla adevarul real pentru oricare un subiect. Dar sa ii mai si legi pe toti impreuna ca sa dezvalui panza. Calendare, zile, luni si timpuri au fost schimbate prin istorie cand elita ajungea la putere si aliniindu-le inapoi din nou este anost pe putin spus. Religia, educatia si stiinta au fost create si corupte de aceasta elita, care poate fi urmarita inapoi pana la inceput. Inselaciunea si cenzura se afla in fiecare parte a vietilor noaste in ziua de azi. Suntem cu totii pastrati intr-o singura linie de vedere si niciodata capabili sa facem un pas inapoi din stres si muca pentru a vedea imaginea completa a societatii la care contribuim. Cu totii am fost mintiti. Am fost inselati. Dar, multumita internetului, avem abilitatea de a afla orice dorim sa cunoastem. Daca suntem intelepti si putem sa ne folosim discernamantul, putem inca sa aflam adevarul, cat de cat. 

Sunt mult mai multe detalii in cartea noastra EL.The Blood Lines (EL  - Liniile de sânge) Care poate fi citita pe gratis si distribuita cum doriti pe saianarchy.com. Link-ul e in descriere. Noi am facut tot ce am putut ca sa pastram acest video pe intelese si de o lungime rezonabila. Ca sa va ajutam sa aveti minima intelegere a ceea ce ar trebui sa stie toata lumea. Speram ca aceasta mica privite in realitate va va arunca in paginile descoperirilor noastre si mai apoi sa va indemne sa descoperiti adevarul voi insiva. Am citit mii de scrieri istorice originale, de la papyrus la pietre. Am tradus din si in duzine de limbi antice ca sa fim siguri ca informatiile sunt adevarate. Am expus documente ascunse si confidentiale. Am scris descoperirile noastre intr-un document usor de citit pentru toata lumea. Nimeni nu ar trebui sa fie in viata in zilele noastre ale informatiei si sa nu cunoasca adevarul despre lumea noastra. Trebuie sa intelegeti adancimea inselaciunii. Puterea elitei astazi este atotcuprinzatoare si nu avem decat acest moment. Acest timp in istorie ca sa reparam lumea pentru totdeauna. Avem puterea pe masura ce ne trezim si vedem adevarul din jurul nostru. Trebuie sa ne trezim acum, inainte sa fie prea tarziu. 

Haideti sa privim la lumea in care ne aflam astazi. Pentru cei care inca nu sunt constienti, de Reserva Federala, FEMA, colapsul Dolarului si Legea Martiala in America. Va indemnam sa va informati despre ele. Multe vor fi cuprinse aici dar se presupune ca aveti o idee generala despre ce se intampla in America si in multe alte tari in acest moment. Foarte pe scurt, haideti sa privim problema in tema ca sa fim toti pe aceiasi pagina. Problemele create sub controlul elitei ne afecteaza pe toti. 

Acum ca stim ce se intampla in ziua de azi... macar putin mai mult. 

Desigur, sunt mult mai multe lucruri care se petrec in jurul lumii dar o sa detaliem doar ce e necesar pentru acest subiect. 

Pt 2 

Deci cine sunt acesti bancheri si aceasta elita care ne creeaza si ne controleaza vietile? V-au fost expusi cu totii inainte de mai multi. Dar posibil sa ajustam lentila ca sa se vada mai clar. 

Elita care controleaza conducatorii lumii azi sunt toti conectati prin sange si prin credinta. Ei se ascund in spatele a multor lucruri. S-au ascuns sub termenul de Evreu pentru majoritatea istoriei. Ei nu sunt din tribul lui Iuda. De aceea adevaratii Evrei li se opun. Nu sunt Iudei, Juden sau Evrei. Steaua care e numita Steaua lui David este defapt steaua fiului lui Davin, Solomon. David si tribul sau foloseau simbolul lui Menorah. Solomon a fost un luciferian, din descendenta elitei. Ceea ce nu se transmite din partea masculina ci din partea feminina a genelor. Am incetat sa folosim liniile feminine ca identificator al familiei mult inainte de Roma antica. Deoarece masele de oameni si-au dat seama cine sunt. Dupa aceea Elita a schimbat pe folosirea numelui si familiei masculine pentru identificare. Solomon a fost casatorit cu una din descendeti si credinte. Steaua este simbolul lui Lucifer. Noii termeni pentru luciferian in ziua de azi sunt Iezuit (Jesuit) si Zionist. Tineti minte ca mereu folosesc nume diferite, termeni diferiti. Se afla mereu intr-o stare de schimbare. E acelasi lucru. 

Asta e ceea ce sunt. Trebuie doar sa privim la simbolurile lor. Pot fi identificati prin bijuteriile pe care le poarta. Simbolul statutului lor. Asta nu e o gluma. E un fapt dovedit. Si asa e de secole. Da-i Cezarului ceea ce apartine Cezarului. Cine e Cezar? Cel care isi marcheaza simbolul pe tot ce foloseste ca sa ne controleze. 

Multi nu inteleg ca inseamna defapt. Adancimea seriozitatii credintei acestui grup. Credinta lor este cea dupa care traiesc. Pe ce au jurat sa actioneze. Planul pe care il urmaresc este scriptat (scenic) pentru ei din cauza credintei lor. Asadar trebuie sa invatam mai mult. 

Tu, urmarind acestea, noi nu discutam credintele tale aici. Noi discutam despre credinta elitei care ne controleaza. Pentru un moment. Asa ca te rog, relaxeaza-te si pastreaza o minte deschisa. Trebuie sa ne cunoastem maestrii. 

Deci haideti sa ne avantam. 

Fiti constienti. Elita ne orbeste de foarte mult timp. Ei fac tot ce pot ca sa ne tina departe de adevar. Care e juramantul dupa care traiesc? 

Hadeti sa discutam pentru un moment. Cum devina asta atat de masiv fara ca noi sa stim nimic despre el. 

Asta e mult mai usor de vazut daca pur si simplu facem un pas inapoi si privim un exemplu general. Vom intra in detalii pe masura ce continuam dar puneti-va in aceasta situatie. 

Ca exemplu, America contine 29 de universitati Iezuite (Jesuit) si 60 de Licee Iezuite (Jesuit) care sunt cunoscute astazi. Asta se regaseste in toate tarile aflate sub control Iezuit(Jesuit). Nu sunt doar scoli si universitati sub controlul lor dar si spitale, diverse facilitati, organizatii si corporatii. Ei detin media, medicina si multe altele. Cetatenilor li se spune de catre media controlata si altele ca acestea sunt scoli de top, cele mai bune dintre cele mai bune. De ce crezi ca e astfel? Serios, applica conceptul acesta la orice. 

Deci, suntem cu totii vite. Iezuitii (Jesuits) au fondat toate aceste locuri in tarile noastre pe parcursul anilor. Cu planul de a le folosi pentru a ne controla mintile. De multe ori controlul mintii este referit ca si MK Ultra. Ceea ce oamenii nu par sa vada este ca ei deja au aplicat acest concept la tot. Ei practica controlul mintii in masa pe populatie de generatii. Cenzurand ce invatam, ce citim, ce vedem, ce devenim, de la inceput. MK Ultra nu a incetat niciodata. La fel ca restul proiectelor despre care s-a aflat public. Multumita internetului si abilitatea de a acesa cunostinte care nu au fost accesibile inainte. Putem acum sa-i identificam ca si Elita Banchera Iezuita (Banker Jesuit Elite) pe care o stim destul de bine azi. Dar vizuina de iepure e mult mai larga de atat. Eu ne-au infectat fiecare aspect al vietii noastre. Ce mancare mancam, aerul pe care il respiram, bolile pe care le contactam, medicatia, totul. Vom dezvolta aceste subiecte pe masura ce continuam. 

Acum, haideti sa privim la universitati spre exemplu ca sa vedem cum functioneaza in practica. Cum ajung oameni implicati? Cum se lasa sa ajunga sub astfel de control? Pune-te in aceasta situatie. 

Muncesti foarte greu in scoala si iei note bune. Poate primesti o bursa de studiu si esti acceptat la o universitate de top. Un vis devenit realitate. Sansa unei vieti. Unde toata lumea isi doreste sa ajunga. Tu ai fost ales. 

Asa ca pornesti in acest nou inceput pentru a schimba lumea. Esti instant intalnit cu un nou grup de prieteni. Esti acceptat asa ca incerci din greu sa te potrivesti si esti dornic sa ajuti. Aduci bere la petreceri, ei rad la glumele tale. 

Intr-o zi, iti spun sa mergi la o intalnire secreta sau sa li te alaturi mai tarziu, singur. 

Stii ca asta este. Stiai ca era ceva in legatura cu ei, ceva ce faceau. Esti excitat ca in final vor sa imaparta asta cu tine. Vor ca tu sa devii parte din grupul lor. Poate nici nu stii ce grup sunt sau ce reprezinta dar stii ca ei sunt oamenii care au masinile cele mai frumoase, femeile perfecte, banii, puterea. Ei sunt draguti cu tine si tu vrei ce au ei. Ai fost ales, pentru ca ei stiu dupa ce ravnesti, te-au urmarit. Ei te-au ales. 

Majoritatea sunt prea naivi ca sa vada inselaciunea la acest nivel. Din moment ce o vedem in viata de zi cu zi din momentul in care ne nastem. Vecinul tau, crescand, nu i-a placut baiatul de peste drum asa ca a fost evitat sau agresat sau pur si simplu exclus din a fi un prieten. In liceu, copii tari se luau si agresau pe cei care probabil nu se putea imbraca in haine noi sau aveam probleme in scoala. Invatam ca trebuie sa ne potrivim in matrita corecta pentru a ajunge undeva in viata. Mereu este o scara pe care sa urci in aceste societati controlate de Iezuiti(Jesuits). Asta e baza guvernului si a religiei, asta e indoctrinare, control, mental, social. Totul e manipulat si controlat de ei. Un lant de comanda. Un popular si un nepopular. O diviziune. Insa, cei care sunt selectati au o alegere de facut in acest moment de a nu merge mai departe ci de a fugi din capcana poftelor trupesti. 

O societate secreta populara sunt FrancMasonii (Free Masons). Pentru a contina cu cronologia a cum au loc acestea in viata unei persoane, vom continua cu acest exemplu. Prietenii tai te conduc la celalalt grup de prieteni. Masonii. Ai auzit lucruri bune despre ei deoarece esti controlat, vezi stirile in masa. Cautarile pe internet in masa. Crezi povestile care iti sunt spuse. De ce ar fi diferit? 

Pentru cluburile mai serioase cum sunt FrancMasonii (Free Masons), toata lumea. Si vreaus sa spun fiecare persoana care nu stie ce sunt FrancMasonii (Free Masons) cand se implica in ei, nu va afla decat cand e prea tarziu ca sa ii paraseasca. Mereu sunt alegeri pe care le putem face. Dar rareori oamenii cauta destul de adanc pentru a gasi adevarul in ceea ce se implica. Sunt tinuti orbi spre adevar. Ni se spune ca acesti oameni sunt ceea ce ar trebui sa tintim sa devenim. Ei sunt bogati. Ei au viata cea buna. Ei nu s-ar implica niciodata in ceva rau. 

Daca nu sunt un membru de nivel inalt al acestor societati, nu au nici o idee despre realitatea a ceea ce ii implica. Nu doar suntem spusi si controlati de o minciuna, o iluzie, de la inceputul vietii. Dar aceasta iluzie ne impiedica pe majoritatea si sa ne uitam dupa adevar. 

Asa ca te alaturi FrancMasoniilor (Free Masons) cu prietenii tai. Instant esti observat de mai multi oameni, esti contactat de profesori de top si posibili angajatori. Ai o masina noua si banii nu mai sunt o problema. Multumita noilor tai prieteni. Acum, sa spunem ca vrei sa devii un atlet de top, sau muzician, sau advocat, sau doctor. Nu doar un doctor sau atlet oarecare. Un olimpic de top, respectat, faimos, de succes. Vrei faima si avere. E usor sa te pui in pantofii lor in acest punct. Cresti in rang in grupul care iti promite toate acestea, dedicatia iti e rasplatita pe masura ce urci in scara a ceea ce numesti tu succes. Servitorul mereu credincios. Intr-o zi esti ales, vor sa te initieze in al 33-lea rang. Nivelurile de top sunt in final realizabile. Viata cea buna e aproape aici. 

Acesta ar fi un alt moment pentru tine sa faci alegerea de a fugi de ei. Dar esti spalat pe creier. Ai fost orbit tot acest timp, continui sa urci pe scara controlului. Esti concentrat. Lucrezi pentru a fi promovat. Esti motivat. Esti consumat. 

Un American clasic... vreau sa spun sclav.

Aceasta initiere este unde realitatea te loveste cu forta maxima. Santaj. Acum, ai realizat multe lucruri in noua ta prosperitate cu noii tai prieteni, lucruri pe care probabil nu le-ai fi putut face fara banii lor si grupul din care faci parte. Ei stiu toate acestea. Au dovada pentru toate acestea. Iti arata filmari, e-mailuri, apeluri telefonice, inregistrati, poze, multe altele. Iti arata exact ce au nevoie pentru a-ti ruina reputatia si viata. Permanent. Cum au putut sa iti faca asa ceva? Sunt prietenii tai. Te reasigura ca acestea sunt necesare doar pentru a fi siguri ca o sa iti tii gura inchisa. Juri un juramant si un pact de tacere despre grup iar ei te vor mentine in siguranta si in succes. Simti ca nu ai de ales. 

Depui Juramantul. 

Doar ca sa afli ca acesta a fost doar inceputul. Ei executa un ritual de umilire pe tine care in mod tipic implica acte sexuale si o inmormantare pe viu pentru o perioada de timp. Pana cand esti renascut in noua familie. Acum. Trebuie sa iti platesti datoriile. Ei trebuie sa se asigure ca nu vei vorbi niciodata. Ca o tona de caramizi in acest punct. Stii ca nu vei putea iesi niciodata de aici in viata. Ei o confirma. Trebuie sa face un sacrificiu de sange. Da. Un sacrificiu Uman. Viol de Copii. Tortura si Crima. Ucidere Rituala de membrii ai familiei si prieteni. Credeai ca asta e joaca de copii? Asta e cum sa devii o stea. 

Trebuie sa platesti ca sa joci. Vrei mai multa faima sau avere, sau daca cumva ei simt ca lialitatea ta incepe sa scada. Va trebui sa platesti mai mult. Sa iti vinzi sufletul pentru avere si faima. Vom intra in detalii despre ritualuri pe masura ce continuam. Insa. Poti vedea nivelul de saturatie pe care in au si speram ca poti vedea cum a devenit atat de imens incat insalaciunea e greu de vazut. Vizuina iepurelui e foarte larga intradevar. Vom descoperi cat de adanca e in contiuare. Lucrurile mari incep mici. Asta e realitatea elitei care ne controleaza. Aceasta scena poate fi vazuta in fiecare grup(societate secreta) pe care elita Iezuita(Jesuit) au creat-o vreodata. Acela control al mintii, aceiasi schema piramidala. Toate sunt create si controlate de elita Iezuita(Jesuit) asadar conteaza putin ce termen il folosesti. Cercurile de top. Ei ne controleaza pe toti. 

Pentru descendentii elitei. Iezuitii (Jesuits) de top care sunt in control azi. O practica comuna este sa conceapa un asa numit copil important in secret sau in liniste, fara fanfara. Acest copil este important doar pentru public. Copilul poster. Fata schimbarii. Copilul e conceput din descendenti si dar spre adoptie la nastere pentru a ascunde identitatea. Preia un alt nume ceea ce ascunde genealogia. Viata lui e complet inscenata si controlata pe masura ce creste in societatati si le serveste scopul elitei. Acest proces e explicat mai in detaliu in document. 

Tineti minte ca conducatorii marionete sunt controlati de la inceput. Cu totii suntem. E doar la o scara diferita. Pe cand isi dau seama in ce sunt implicati e mult prea tarziu. E in sangele lor. Desi multi nu se vor trezi niciodata, sunt consumati. Cei care se trezesc sunt ucisi. Am vazut asta prin faimoasele asasinari ale lui JFK si Linkoln. 

Din moment ce avem o idee generala a problemei cu care ne confruntam. Cine sunt acesti elitisti Iezuiti(Jesuit) marionete si maestrii in ziua de azi? 

Haideti sa expunem pe cativa foarte repede. 

Acesti oameni corupti pe care ii aratm in societatea noastra curenta traiesc dupa un scenariu. Joaca dupa numere. Toate actiunile lor le sunt date de catre cei care ii controleaza. Si joaca ambele parti. 

Elita Zionista Iezuita (Jesuits) conduce Vaticanul sub legea luciferiana. Da. Elita e o gramada de satanisti. Ei trebuie sa practice ritualuri cu sacrificii umane, ritualuri cu sex cu copii (pedofilie) pentru a-si creste statutul in elita. Nici mie nu imi place mai mult decat voua. Credeti-ma. Dar acesta e adevarul. Nu e deloc placut. Ei controleaza media. Unii au fost descoperiti si expusi dar restul stau si asteapta ca noi sa ii scoatem la lumina. 

Trebuie sa intelegem, marionetele, pe cat sunt de rele. Se pot schimba. Daca au o farama de umanitate in ei. Oricine se poate schimba de partea binelui si adevarului. Trebuie sa facem tot ce putem pentru a-i ajuta. Cand se expun si dezvaluie secretele, trebuie sa ii sustinem si sa stam alaturi de ei. Trebuie sa stie ca exista speranta pentru cei care se ridica pentru ceea ce e corect. Chiar daca nu au facut asta inainte. Desi traiesc dupa juramant si sub legea luciferiana. Pot fi eliberati. Doar nu stiu ca se poate. Sunt inselati. Daca au curajul. Nu am fost promisi niciodata ca viata ar trebui sa fie usoara. Speranta, Libertate, Iubire. Toate sunt dificile. Dar trebuie sa le avem pe toate. Sa fim Umanitate. 

Pt 3 

Deci. Acum stim putin mai multe despre elita din zilele noastre si in ce cred si fac ei. Haideti sa ne uitam la planul pentru Noua Ordine Mondiala pe care o numesc Guvernul Global si Comunitatea Internationala de azi. Are 3 parti. Aceleasi 3 parti pe care au incercat sa le puna in practica de-a-lungul istoriei. Puteti vedea schemele exacte. Miscarile exacte de sah repetate de ei din nou si din nou. In fiecare aspect al vietii. 

Prima parte. Un guvern care se afla deja in loc. Cum am vazut mai inainte, multumita celor 10 regate sub Natiunile Unite (UN) care e controlat si detinut de Vatican. Suntem cu totii sub proprietatea Vaticanului Iezuit (Jesuit). Singurul lucru de facut acum e sa distruga toate tarile si regatele in care noi prostitii credem ca traim astazi. Ca sa ne preia pe toti. 

Urmatoarea parte care are loc acum. O singura valuta. Acesta e motivul pentru care dolarul se dizolva. Distrugerea planuita pe care o vedem astazi numita criza migrantilor cu Orientul Mijlociu si Africa se datoreaza unui razboi planuit inainte de anii 1970. Doar o alta cruciada menita sa destabilizeze tarile, sa depopuleze. Sa destruga istoria din nou ca ei sa o poata rescrie. Mereu au distrus locatii istorice, spitale si scoli. De sceole. De mii de ani. Asta e ce fac ei. Aceiasi elita de descendenti Iezuiti(Jesuit). Toata diviziunea pe care o forteaza asupra noastra si in care ne induc. O folosesc impotriva noastra. Ei creeaza diviziuni de toate felurile la toate nivelele. Apoi, aplica ideea de schimbare. Oricare ar fi schimbarea, va asigura mai multa siguranta sau mai multa pace sau mai multa avere. Orice avem nevoie sa auzim ca sa urmarim lupul in haine de oaie. Ei creeaza o problema. Apoi ei iti ofera solutia. Asa fac acum si cu colapsul dolarului. Politia Mondiala. Guvernul Global numit Comunitate. Si urmand apoi. O religie. 

Din cauza timpului, nu vom putea acoperi multa istorie a elitei deoarece ne concentram pe expunerea lor si a ceea ce fac astazi, in acest film. 

Numele original al acestei grupari de elita and cel pe care il folosesc in secret astazi este Sinagoga lui Satana. Schimbat in Sinagoga lui Zion. Schimbat in Scribi. Farisei. Sadducees. Si asa mai departe. Mult inainte sa se numeasca Iezuiti (Jesuits) se numeau Magi. Iezuit (Jesuit) inseamna Magi sau Magick care este studiul ocultului satanic. Numit Kab allah in ziua de astazi. Este alchemie, astrologie, misticism, ocult. Pentru a fi un adevarat Iezuit (Jesuit) sau Mag trebuie sa fi parte din descendenta, la fel ca si rudele lor, Spartanii. Pastreaza descendenta pura. Mai departe, candidatul trebuie sa fie considerat vrednic. Deobicei, depinzand de statutul financiar combinat cu puterea oculta. Ei studiaza astrologie si folosesc multe simboluri in tot ceea ce fac. Insemne si Simboluri conduc lumea. E un cod. 

Steaua este probabil cea mai populara. Steaua lui Solomon care reprezinta Saturn. Apollo. Baal. Nimrod. Osiris. Zeul soarelui care este EL sau, Satana. hexagrama si pentagramul sunt amandoua simboluri luciferiane cu diferite si adanci insemnari. Ca si toate simbolurile. Daca vrei sa fii treaz atunci ai face bine sa stii ce inseamna simbolurile cu care te spala pe creier sublim si blatant. 

Asadar, Magi, scurtat din Maju siya, care erau vrajitori, magicieni, astrologi din Persia in si mult inainte de 4 i.Hr. In acele vremuri erau cunoscuti ca si regi. E doar un alt termen pentru preoti. Sunt magicieni. Maestrii ai inselatoriei. Mereu isi schimba numele, deoarece stiu ca induce confuzie in cei care nu sunt vigilenti. Ridicati prin orice alt nume. Trebuie sa fim treji. 

Structura de putere sau Guvernul pe care il folosesc are nevoie de 2 lideri. In Vatican astazi vedem un Papa negru si alb. Cand conduceau Egiptul antic era un preot si un rege. Inainte de asta cand erau inca in padurile din Germania si se numeau Pannonieni dupa zeul lor Pan care e Lucifer. Foloseau un Kagan si Bek. Ei s-au mutat la Roma si au creat Generalul si un Chaplain*. Militie si Religie. Marioneta Forta Militara si Maestrul Vantului. Speram ca puteti vedea care e mai puternic si sa nu mai hraniti trolli. 

Alakazar a atentionat odata: "Audienta se va uita mereu unde se uita magicianul. Magicianul nu trebuie sa se uite niciodata la ce vrea sa ascunda. Audienta va considera important ce magicianul trateaza ca fiind important, si neimportant ceea ce magicianul trateaza neimportant." 

Un mare preot Egiptean, Kartir, a condus o cruciada sa purifice Zoro astrian ism. Astfel isi numea elita religia in acel timp. Kartir a condus cruciada ca sa faca ce fac cruciadele. Depopulare. Fortand populatia intr-o anumita guvernare sau religie. La fel ca si cruciadele din ziua de azi. A cioplit in fetade pietroase de munte invataturile Zoroastriane, care se pot vedea si in ziua de azi in Iran si prin Orientul mijlociu. Zoroastrianii credeau focul ca fiind sacru si Kartir a limitat folosirea focului de catre evreii adevarati, incluzand flacarile folosite in lampi. Au incercat sa domine educatia evreilor si le-au distrus sinagogile. Incepeti sa vedeti cum nimic nu s-a schimbat. Elita nu sunt evreii. 

Persia a fost invadata. Preotii Zoroastriani au decis ca au nevoie de o religie nou, din nou. Au ales un devotat Romano-Catolic numit Muhammad sa studieze si sa devina un discipol al Kab Allah. Elita a sters numele pe care il aveau din copiile documentelor lui si l-au creat pe Muhammad ca noul Zoroaster. Iezuit (Jesuit). Copil Poster. Ca de-obicei. Totul e expus in propriile lor scrieri. Quran-ul detaliaza complet. Nu fiti suparati. Au facut acelasi lucru cu fiecare religie. L-au folosit pe Ignatus Layola ca si noua fata a Iezuitilor(Jesuits) pentru a face aceiasi schimbare de nume. Din nou. La ce va asteptati. Religia e o indoctrinare. Un program de control al mintii. Si nu avem pe cine sa invinuim decat pe noi insine. 

In acest timp, in Egipt. Preotii Iezuiti(Jesuit) numiti Zoro astriani pe atunci. Au decis sa schimber zeul lor Nimrod in Horus si Osiris ale caror ochi ii putem vedea in varful piramidei lor. Idolatrizarea soarelui a dominat Egiptul la fel cum a dominat fiecare imperiu in istorie. Lucifer e zeul soarelui, ingerul luminii. Ii schimba numele des. Schimba termenii des. Pretinzand ca pot sa transfere zeul soare Osiris intr-un biscuite circular. In ritual, credinciosii mancau biscuitele care credeau ca a devenit acum carnea zeului lor Lucifer. Literele IHS pe biscuitii in forma de soare reprezinta Isis. Horus. Set. 

Joseph Smith a fost fata Mormonismului care a fost inceput, ca si Scientology in acelasi fel ca Muhammad. Joseph Smith a fost drogat de catre CIA. I-au citit pasaje din biblie si l-au facut sa scrie ce a auzit. Iar masele fara minte devoreaza toata propaganda pe care elita o arunca catre ei. Billy Graham, Rush Limbaugh, Jerry Falwell si toti ceilalti mega oameni din jurul lumii. Toti profeti falsi. Imprastie minciuni si fura bani pe care ii dau elitei. Eii sunt copii afis pentru adevar si libertate. Edward Snowden si Julian Assange. Amandoi bine cunoscuti agenti CIA au fondati si conectati cu Rothschilds. Amandoi sunt folositi pentru a contracara pe adevaratii avertizori si pentru a fura bani prin crearea de fonduri si fundatii pretinzand ca sunt pentru a sustine pe cineva care e exploatat. Pentru ca au devaluit adevar. Asa a functionat din totdeauna. Divide si cucereste (Divide et impera). Au creat orice au nevoie pentru a continua sa creeze diviziune intre noi toti. Ne mana in grupuri si ne tin spalati pe creier si orbi. Ne hranesc propaganda pe care noi o credem fara sa o gandim din cauza controlului lor mintal. 

Adevarul nu e confortabil si totul e un fapt. Si mult mai multe sunt scrise si dezvaluite de noi. Puteti gasi mult mai multe despre toate religiile in documentul nostru. Majoritatea inselaciunilor lor sunt create in acelasi fel. Un pion e folosit ca si fata adevarului sau schimbarii, o marioneta. Cand treaba e terminata, elita ii sacrifica sau ii face un profet sau un sfant. Sau castigator al unui premiu. Vedeta. Elita joaca pe ambele parti. Mereu. Asadar, cum putem sti cine e un real vorbitor de adevar si luptator pentru umanitate. Pentru inceput trebuie sa fim diligenti. Trebuie sa urmarim. Si trebuie sa actionam cand incalca limitele. Ca o vipera in nisip, asteptam ca ei sa faca un pas prea aproape si atacam atunci cand o fac. Noi suntem cei care trebuie sa ii pastram in ordine. Puterea e a noastra. Ei trebuie sa ne spuna planurile lor inainte sa le aplice. Conform juramantului. Un juramant mai adanc decat cele discutate pana acum. 

Modelul lor poate fi vazut prin istorie si tribul lor e expus cu mult mai multe detalii in scrierile noaste asa ca vom continua cu ce se intampla azi. 

Cavalerii din Malta (Knights of Malta) cunoscuti si ca Ordinul Militar Suveran din Malta. Se prezinta ca fiind o organizatie caritabila si lucreaza impreuna cu ONU din 1994 oferind spitale si ajutor pentru saraci, infometati si afectati de dezastre naturale. Alte brate se numesc FEMA si Crucea Rosie. Ele continua sa impinga lumea pe agenda depopularizarii. Ce mod mai bun decat atunci cand esti in control al sanatatii, mancarii, medicatiei. Elita ii iubeste pe cei bolnavi si saraci pentru ca ei sunt mai aproape de moarte ceea ce e exact ce vor ca tu sa patesti. Sa mori. De aceea Crucea Rosie imprastie boli in vaccinurile lor ca sa experimenteze pe si ca sa ucida milioane de oameni in fiecare an in numele caritatii. Ei sunt inselatori. FEMA e in conducerea taberelor de moarte care au fost folosite de peste o suta de ani in America. Asta nu ar mai trebuie explicat pentru voi sau oricine altcineva. Numarul de filmari si documente expuse pe aceste subiecte este masiv. Nu exista scuza pentru ignoranta. 

Inca crezi ca Ordinea Globala Singulara nu e stabilita. Vrei sa te plangi si sa pari socat si uimit cand elita isi joaca jocurile. Asta nu e socant. Nu e nimic nou. Si mai este mult, mult mai mult. 

Pt 4 

Stim ca elita practica sacrificii rituale, atacuri false si alte feluri de distrugere pentru a pastra pe toata lumea intr-o stare de frica. De ce aceasta constanta inundare de frica? Deoarece, elita sun oameni foarte intunecati si negativi. Tot ce fac este sa creeze tensiune si frica, o frecventa stresata. Ei se hranesc cu frica si energie negativa. Deci haideti sa discutam cateva tactici de depopularizare pe care le folosesc si cum ne afecteaza. 

Tehnologiile CERN si HAARP din jurul lumii sunt folosite zilnic pentru a incarca frecventele in atmosfera si pamant. Aceste frecvente incalzesc atmosfera si astfel au reusit sa creeze incalzirea globala. Din nou, prentu a crea panica. Cerceteaza fizici Scalare si cum CERN si HAARP vor fi si sunt folosite sa controleze urmele de chimicale care sunt in aerul nostru, in apa si mancare. Deci si in noi. Sa nu mentionam substantele toxice aflate in urmele de chimicale(chemtrails) lasate de avioane. Toate sunt usor de gasit. Va imploram sa cautati aceste informatii si sa cunoasteti adevarul. Ei controleaza frecventele si deoarece fiecare are o toleranta diferita, rezultatele sunt devastatoare. Ei doar va arata moarte si distrugere pe care au creat-o pentru a va infricosa. Ca sa va deranjeze frecventele corpurilor. Totul e creat din fecvente. Ei au schimbat pana si tonalitatea muzicii. Au ajustat-o cativa hertzi cu ere in urma. Doar atat cat sa nu observam. Effectul e incet. O alta infectie, o alta broasca fierband incet. Nu observam pana cand frecventa nu mai e acolo. Iar mintile si corpurile noaste por sa se normalizeze. Tot ce fac ei e ca sa nu avem pace. Creeaza boli si medicamente si mancaruri ca sa ne ucida incet. Ne hranesc cu minciuni si frica pe platformele media controlate de ei. Ne programeaza cu frica de dinainte sa ne nastem. In fiecare zona a existentei noastre suntem sub stres. Stressul creaza boala si moarte. Trebuie sa spargem sistemul. Cunoasterea invinge frica. Nu-ti fie frica. 

Haideti sa ne uitam la asta putin mai mult ca sa intelegeti mai bine. 

Cand corpul tau are ceva toxic in el, incearca sa il tina departe cat de mult poate. Otravurile in mancarurile GMO (modificate genetic) sunt depuse ca si grasime din moment ce nu sunt benefice sistemului. La fel cum produci mucus cand esti racit. Corpul tau incearca sa il tina departe pentru ca e daunator. Cand te detoxifiezi sau pierzi greutate, la inceput te simti bolnav si obosit. Asta pentru ca eliberezi toxinele pe care le-ai depozitat in sistem. Oamenii spun sa bei multa apa deoarece ai nevoie sa iti cureti sistempul si sa il pastrezi curat. Urmele de chimicale(Chemtrails) sunt un alt front de batalie asupra corpurilor si mintilor noastre. Calciu dur se aduna in creier si in alte zone ale corpului. Asta impiedica cresterea creierului, a memoriei si multe alte probleme. La fel cum vaccinurile topesc si deformeaza parti ale creierului cauzand distrugeri masive. Exista un documentar foarte informativ despre vacinuri numit Vaxxed. Linkul se afla in descriere impreuna cu un like catre un video cu GMO si situatia mancarurilor modificate genetic. Nu vom intra in detalii aici deoarece nu avem timp. 

Exista un leac, vom discuta asta mai tarziu. Cand esti curat, vei realiza ca tensiunea, frica si panica vor fi eliberate. Vei putea sa gandesti clar si sa iti amintesti lucruri. Cand frecventele tale sunt normale, nu vei mai simti depresie sau anxietate si multe probleme de sanatate sau mentale vor disparea complet. Cand putem sa fim liberi, sa mancam mancare adevarata, sa bem apa proaspata, sa respiram aer curat. Cand suntem liberi. 

Acum, am vorbit despre ritualuri private. Cum ramane cu ritualurile pe care le practica pentru ca noi sa le vedem? 

Elita foloseste o farsa sau un eveniment steag fals pentru a proiecta social si pentru a-si practica ritualurile in plin vaz. Au facut aceste proiectari sociale de-alungul istoriei. Oameni mor. Oameni care apar la stiri si in fata camerelor sunt platiti de CIA si alte grupari cu nume de 3 litere fara legaturi cu guvernul. Toate sub controlul Vaticanului. Actorii platiti sunt contractati in tacere, platiti frumos pentru serviciile lor slabe. In mod tipic printr-un fond pentru care noi, publicul, donam ca idiotii fara sa ne uitam mai departe. Unii actori sunt folositi de mai multe ori, cum am vazut in bombardamentele din Boston si Paris si alte evenimente cu impuscaturi. Sau care se dau drept doctori cand e nevoie pentru o sperietura epidemica. Oamenii ucisi sunt sacrificii de sange iar evenimentele insasi sunt ritualuri inscenate. Lumea e o scena. Ei rad de stupiditatea noastra in cinismul lor. 

Si-au tencuit hexagramul pe Iudei ca un simbol al sacrificiului catre Lucifer. Holocaustul celui de-al doilea razboi mondial, la fel ca toate celelalte, a fost planuit si pregatit de ei cu generatii in urma. Fiecare generatie transmitand invataturile urmatoareia si continuand planul. Uciderea in masă e un Ritual de Sacrificiu Umam Luciferian, Iezuit(Jesuit). 

Au macelarit sute cu gripa porcina, cancer si experimente cu SIDA. Ca sa nu mentionam pe nenumaratele celelalte. Iezuitii(Jesuits) Catolici, Maicile, Calugarii, Preotii defileaza apoi prin tarile saracite de elita. Traficheaza copii pentru ritualurile lor cu sex si sange si aduc boli care ucid milioane prin vaccinurile produse de Crucea Rosie. Violeaza si pradeaza asa cum au facut din totdeauna. Cei care fac cea mai buna treaba in agenda lor de depopulare si ocult sunt transformati in sfinti si pusi pentru cei orbi sa se roage la ei. 

Crima face bani. Razboaiele platesc. Peste 38 de milioane de oameni au murit in primul razboi mondial. Doar Rockefellers au facut aproximativ 5 dolari si 27 de centi per moarte. 

Experimentul Tuskegee a inceput dupa acestea. Un alt program de control al populatiei realizat cu succes. Credeti ca Zika, Ebola si ciuma Bubonica sunt diferite? Nimic nou. Creeaza boli cu care ne infecteaza ca sa ne ucida de mii de ani. Razboi Biologic, Genocid. 

Pt 5 

Informare, Dez informare. 

Elita a cumparat presa scrisa pe cat de curand a fost inventata, la fel ca toate inventiile defapt. Cnd TV-ul a fost scos pentru public, au facut exact la fel. Daca nu li se ofera acces de catre inventator, acesta e redus la tacere sau ucis si inventia preluata. Cand cineva nu poate fi santajat sau amenintat sau platit pentru tacere, elita nu are niciun motiv sa ii pastreze in viata. Moartea nu ii afecteaza pentru ca viata nu conteaza pentru ei. Nu le pasa de tine. Ei detin media, fiecare persoana pe care o vezi in mod regulat la Televizor este in controlul lor. Ei il controleaza. Daca nu esti in agenda lor nu esti vazut sau auzit. Cenzura nu e nimic nou. Incepe la inceputul a tot ceea ce fac. 

Ei nu pot suporta libertatea. Trebuie sa creeze tabere de moarte numite tari. Divizandu-ne intr-o infinitate de feluri. Ei trebuie sa creeze populatii care sunt needucate, bolnave si nemotivate. Sunt maestrii inselaciunii usor realizate de controlul lor asupra mediei, educatiei, averii, religieis si guvernului. Deoarece ei idolatrizeaza moartea. Este tot ceea ce ei vad si sunt orbiti de ea. Ei nu au libertate pentru ca fac juraminte si pledoarii care fac libertatea imposibila. 

Ne controleaza mintea prin divertisment si inselaciune. Nu ar trebui sa fie greu de inteles cum se face. Mesajele subliminale au fost expuse din nou si dnou in filmele, jocurile si reclamele pe care le urmarim. Nu se opreste aici. Suntem incuiate intr-o lume de fantezie, visand la stele. O realitate falsa. Hollywood, Disney. Programarea prin TV ne afecteaza de generatii deja. Controlandu-ne perceptia. Tot ceea ce vedem la programarea prin Tele viziune sau prin orice alta forma de media in masa este scriptata, toti sunt actori. Politicienii, stirile, toti oferiti un scenariu. Joaca jocul folosind numere si simboluri. Sporturile sunt inscenate. Premiile, competitiile, concursurile de talente. Jocurile Olimpice, ritualul de celebrare pentru elitii numiti Apollo si Zeus in Roma cand au inceput in primele jocuri sa macelareasca credinciosi in Hristos. Inca celebram acest ritual luciferian in toata lumea. Scriptat. Filmele sunt scriptate la fel ca si stirile, totul e un spectacol. Totul facut sa te mentina intr-o realitate care nu are insemnatate sau existenta. E o operatie psihologica, la fel ca si razboaiele si violenta. 

Creaza distrageri, miscari, proteste, le fondeaza. Ei le creeaza, ei le controleaza. Daca nu ei le incep si devin populare, sunt curand infiltrate de elita si preluate. Vietile negrilor conteaza(Black Lives Matter) Panterele negre(Black Panthers) si Ku Klux Klan, toate exact la fel, aceiasi agenda, aceleasi fonduri, acelasi control. Tot timpul joaca in ambele tabere. Ne pun unii impotriva altora in speranta ca vom muri mai repede si nu vom vedea ca ei sunt problema. Black Lives Mater a fost creata de George Soros ca sa porneasca un razboi al raselor in America la fel ca in anii 1800. Acum vom vedea protestele pentru conducta de petrol in america care se vor transforma intr-un razboi al raselor intre Descendentii Amerindienilor impotriva descendentilor imigrantilor. Insa, nici descendentii nativilor americani nu isi cerceteaza in destul adevarul lor. Precum tribul din care provin a fost procreat impreuna cu tribul elitei mult inainte sa se separe si au locuit in america in timp ce triburile navigau pe oceane. Facand troc cu aur si opium. Cei care nu s-au separat si au ramas in America sa fie numiti Indieni, au continuat cu elita si s-au adunat in Egipt. Indiferent, niciunul nu scapa de miciuni. Elita va continua sa fabrice diviziune si evenimente pana cand pot sa ceara legea martiala fara sa observe nimeni. 

Nu exista ceva cum ar fi rasism, suntem toti o rasa. Suntem rasa umana. Asta e tot ce primiti. Scuze dar nu esti special pentru ca te-ai nascut. Nimeni nu e. 

Astfel vedem in descendentii elitei de astazi, sunt familii Arabe, Turci, Germane si Asiatice implicate. Asta deoarece nu e vorba de rasa. Suntem toti o rasa. Ceea ce conteaza pentru elita de top. In interiorul elitei este puritatea sangelui lor. Pentru ei, puritatea sangelui creste puterile satanice pe care le poseda. Nu culoarea pielii sau tara sau orice altceva. Aceste diferente au fost creata ca sa ne pastreze pe noi separati si divizati. Suntem cu totii atacati in mod egal de catre elita, ne vor pe toti morti. Nu vedeti ca rad de noi in timp ca cadem prada jocurilor lor de fiecare data. Arunca o bomba intr-o cladire, pun imaginea unui avion deasupra si iti spun ce s-a intamplat. Ne privesc cum alergam de ici colo ca si gandacii, familii si vieti distruse. Ei rad. Deoarece ne-au spus inainte ce ne vor face si noi tot ii lasam sa o faca si reactionam la fel de fiecare data. Da, ei rad. Ei pacalesc masele si masele le hranesc pacaleala. Ar fi compatimitor daca nu am fi cu totii la fel de vinovati. 

Totul pare atat de evident dar pe masura ce ne uitam in jur se pare ca inca nimeni nu intelege imaginea. 

Suntem saturati in distractii, diviziune si deceptie. Suntem pastrati muncind ca sclavii toata ziua si multi pentru mai mult de atat. Apoi ne conectam de bunavoie la spalare pe creier ca sa usuram stresul sclaviei noastre. Ne asortam sclavia cu spalarea pe creier, jucam niste jocuri, facem mai multe selfie-uri ca sa primim aprecieri pe facebook si ne umplem gaura de neinsemnatate care viata noastra a devenit. Contribuind si traind in realitatea falsa in care suntem, nu o sa ne faca niciodata fericiti sau impliniti in viata. Viata e mai mult, ceea ce inseamna ca noi trebuie sa fim mai mult. Oamenii au un gol in ei deoarece noi suntem meniti sa avem libertate adevarata si sa viata si fericire si iubire. Suntem meniti sa avem pace si daruire, trebuie sa fim mai mult decat suntem. Toata lumea se intreaba de ce nu sunt fericiti si la felc a idiotii se duc sa alerge dupa fiecare bucatica de zahar pe care elita le-o arunca. Sutem obsedati de viata lor pe care au fortat-o asupra noastra. Trebuie sa scapam de obsesie. 

Educatia e mare parte din experimentul controlului mental practicat pe oameni. Totul a inceput in jur de 940 d.Hr. Gerbert d'Aurillac, care e cunoscut sub numele lui Iezuit(Jesuit) Papa Sylvester II, un alchemist, fiu de cioban, ceea ce ar trebui sa explice totul deja. A devenit capul scolii catolice in Rheims. El a avut, citat nici un fundal dar in final i-a fost dat unul fals de catre biserica care a denumit a manastire dupa el. O practica comuna si in zilele noastre. Vieti false pentru actori falsi pentru o existenta falsa. El a reintrodus ceea ce numim acum artele liberale, studiile sociale si educatia publica si asa a fost sistemul nostru educational incepand de atunci. Gerbert a fost un descendent din Theodoric IV continuand descendenta elitei. Asa functioneaza, e singura cale care functioneaza. 

Astazi vedem implementarea nucleului comun. Un termen nou pentru nou editie de educatie oferita de elita. Nu vom discuta acestea mai departe deoarece e destul de usor sa gasiti adevarul despre subiect. 

E important de tinut mine ca profesorii pe care ii vedem in scoli, la fel ca si doctorii pe care ii vizitam, toti au fost si sunt spalati pe creier la fel ca noi. Isi traiesc vietile, educatia lor a fost controlata de la inceput. Ei, la fel ca si noi, au primit doar minciuni ca hrana. Este datoria noastra sa trezim pe toata lumea pe care putem. Sa le aratam doctorilor notstrii, profesorilor si advocatilor si pastorilor nostrii adevarata inselaciune si adevaratul control sun care ne afla. Noi cei care suntem treji avem o datorie de a-i trezi pe cei care nu sunt. Ca un efect in lant, adevarul se va extinde in jurul lumii. Dar, trebuie sa arunci prima farama de adevar catre masele de oameni. Tot ce trebuie facut e ca adevarul sa fie auzit. Asta e tot. 

Pt 6 

Nu fiti descurajati. Stim ca informatia aceasta este foarte intensa si pentru cei care abia se trezesc sau inca dorm poate fi acaparanta la inceput. Doar cunoasterea va vindeca acest lucru. 

In mandria lor, ei au gresit. Ei nu sunt perfecti desi sunt foarte bine planificati si dedicati. Nu se asteptau ca internetul sa decoleze asa cum a facut-o si sa permita ca atat de mult informatie sa fie transmisa atat de larg. Totul a fost consumat de public mai repede decat experimentele lor de dinainte. Au fost in mare parte capabili sa ne tina distrasi cu jocurile, filmele si platformele de socializare. 

Insa, nu se asteptau la Anonymous. Ei nu i-au asteptat. 

Internetul este domeniul nostru. Noi suntem pazitorii. Noi am invatat sistemul bestiei, sistemul de control al noii ordini mondiale. Matricea. De aceea incearca sa il ia inapoi. Oamenii incep sa realizeze cenzura care are loc pe twitter, facebook si youtube. Internetul e cenzurat in fiecare tara. La fel ca fiecare bucata de tehnologie pe care ai permisiunea sa o cumperi a fost creata de elita. Complet echipat cu orice au nevoie sa te cenzureze si sa te urmareasca. Sa te controleze. La fel si cu uneltele pe care le ofera. Motoare de cautare controlate si cenzurate de ei. Google. Wikipedia. Controlate de ei. La fel si cu internetul acum, vor sa controleze tot ceea ce vezi, auzi, spui, faci si zici. 

Pe 1 Octombie 2015 Obama a inmanat internetul la entitati private globale, cuiul final in sarcofagul libertatii. Informatie, Cunoastere, Adevar, acestea sunt uneltele noastre si fara ele, specia umana moare. 

In trecut, tari si triburi, de-a-lungul secolelor i-au eliminat pe elita de la putere. Au eradicat raul din societati si i-au alungat de pe taramurile lor. Elita a invatat, trebuie sa controleze informatia. Trebuie sa controleze cunoasterea ca noi sa nu gasaim niciodata adevarul. Ei lupta intr-un razboi cibernetic de ceva vreme cu intensitate din ce in ce mai mare. Se infiltreaza in miscari pentru adevar, in scurgeri de informatii si in grupari Anonymous. Se ascund sub aceste etichete doar ca sa incerce sa ii acapareze pe cei care lupta pentru adevar si libertate. Guvernul in special ataca Anonymous din moment ce este cea mai cunoscuta marca pe internet a luptatorilor pentru adevar. Suntem cunoscuti ca luptam impotriva guvernelor si le expunem coruptia. Luptam pentru umanitate. Anonymous e doar atat. Ideea de umanitate. De aceea nu exista un lider. Nu exista o organizatie. Nu exista o lista de membrii sau sec. De aceea anonymous spune ca anonymous e toata lumea. Ideea de umanitate si ceea ce poate fi traieste in fiecare din noi. Daca ii permitem sa fie vazuta si auzita. Cei care fac asta si cei care actioneaza in numele ei sunt Anonymous. Astfel agentii inselaciunii sunt introdusi si devin tot mai multi acum online. Infiltrandu-se si creain dezinformare si diviziune. Si, ca deobicei, noi ii expunem. 

Internetul e domeniu Anonymous. Deceptia lor a functionat pentru mult timp, dar, timpul lor e terminat. 

Anarhia rasare, e timpul pentru umanitate sa fie libera. La fel ca fiecare specie pe pamant. Trebuie sa fim liberi. 

Multi se intreaba de ce nimeni nu a spus nimic inainte. Pai, pur si simplu, probabil nu te-ai uitat. De-a-lungul timpului poti urmarii calea imbibata in sangele avertizorilor curgand prin istorie. Noi expunem si avertizam corutia si raul iar ei ne ucid unul cate unul. Deoarece umanitatea nu sta cu noi. 

Cand Obama a facut legala asasinarea cetatenilor americani si non americani fara proces in orice tara cu o drona, nimeni nu a aruncat un ochi. Acum suntem pesti intr-un butoi. In ultimii ani, sute de cercetatori medicali au fost ucisi pentru a fi redusi la tacere. Zeci de judecatori au fost omorati. Nu vei afla despre asa ceva in media obisnuita. Elita stie ca partenerii avertizorilor vor afla de moartea lui si mesajul astfel transmis e pentru ei, nu pentru public. 

2 Februarie 2013, Philip Marshal si cei doi copii ai lui si catelul lor shih tzu, Suki au for impuscati in casa lor din California. Nimeni din familia lor care a venit la locul faptei nu a avut permisiunea de a participa la inmormantare. Publicul a fost mintit cum ca omul a innebunit si a ucis pe toata lumea dupa care si-a luat viata. El a fost ucis pentru ca scria carti care expuneau lucrarile celor din CIA. 

Michael Hastings a expus pe Generalul Stanley Mac Chrystal, comandant de top al fortelor Statelor Unite in Afghanistan, si lucra la o poveste despre CIA. A contactat Wiki Leaks cu ingrijorarile lui legate de FBI si dupa cateva ore a fost omorat. "Dl. Hastings se presupune ca a fost singur in masina care a lovit un copac la viteza mare. Conform biroului Coroner din Los Angeles." Astfel spuse New York Times. Jom Stone, a adaugat, "Nu exista nici un fel de dauna datorata impactului pe aceasta masina. Singurele daune aici sunt explozia din spate, nu izbitura din fata si evident a ratat copacul in timp ce s-a rostogolit pana la oprire." 

Wikileaks e cunoscut ca un loc de atractie folosit de elita. La fel ca si The Guardian, Courage Foundation si multe altele. Tineti mine, joaca in ambele tabere. Sunt maestrii inselaciunii. Pionii elitei sunt usor de gasit. Pentru cei care urmaresc. Ei sunt asigurati de catre elita. De aceea sunt inca in viata si apar la Televizor in mod frecvent. Ei au un produs de vandut. Sunt folositit de elita sa atraga oameni inocenti. Unui om i-ar placea sa creada ca Assange si Snowden au fot oameni buni la un moment. Ca au fost luptatori pentru libertate si vorbitori de adevar. Putem doar sa speram ca intr-o zi toate dovezile vor arata ca sunt o infectie a elitei. Amandoi sustinuti si protejati de familia Rothschild si vor fi pana cand nu mai e nevoie de ei. Pana cand nu mai sunt o senzatie in media. Nu mai sunt vedete. La fel ca actorii, muzicienii si altii, sunt de sacrificiu. Sunt acolo doar ca sa ofere mediei o poveste cu care sa te distraga. Nu esti liber. Putem doar spera ca se vor intoarce impotriva elitei, la fel ca ceilalti care au incercat sa se exprime inainte sau care au vorbit despre adevar in trecut. Daca ne unim, poate le va oferi celor care se ascund curajul sa se ridice in fata noastra si sa se elibereze. La inceput discrediteaza, apoi reduc la tacere. 

Ted Gunderson, sef al FBI si Agent Special, a fost ucis dupa ce a expus urmele chimice(Chemtrails). Truman Capote a fost ucis cu o arma, legat si batut pentru cuvintele pe care le-a scris si transmis lumii. Nu doar am pierdut de mult libertatea de exprimare dar pana si libertatea cititorului sa aleaga ce sa citeasca a disparut. Multi care vorbesc impotriva elitei Iezuite sunt ucisi prin zdrobirea gatului. Mereu au simbolism in mortile avertizorilor care enerveaza oamenii gresiti. E foarte personal pentru elite. Au o problema mare cu controlul furiei si raului din interiorul lor. 

Sunt mult mai multi dar, la fel ca toti care avertizeaza despre ce se intampla. Nu vrem sa fim idolatrizati si pusi la expozitie. Nu suntem eroi, Nu suntem idoli. Adevarul e ceea ce conteaza, nu persoana care il spune. De aceea identitatea nu conteaza cand vine vorba de adevar. Anonymous stie asta. 

Daca atat de multi mor, si cei care intra in asa ceva si decid sa vorbeasca ajung sa moara, de ce o fac? 

Pai 

Vine o vreme in viata ta cand trebuie sa decizi ce o sa faci cu ea. Vrei sa fii un sclav? Sau vrei sa fii liber? Exista asa ceva numit sa faci ceva. Pur si simplu pentru ca e lucrul corect sa il faci. Acesta e cazul si cu noi. Oamenii nu vor sa moara, mai ales sa moara impotriva dorintei lor intr-un mod oribil. Dar adevarul ne elibereaza. Si odata ce am fost eliberati si stim adevarul, nu il putem ascunde. Nu exista cale de intoarcere. Nu exista predare. Adevarul e mai mare de atat. Toata lumea trebuie sa poata sa cunoasca adevarul. 

E atat de simplu. Nu exista o intrebare sau o decizie de facut. Zarul a fost aruncat. Noi suntem cei nerusinati. Neinlantuiti. Trebuie sa facem ce e bine. Trebuie sa vorbim adevarul. 

Pt 7 

Acum, am parcurs o cale lunga. Dar cum putem sa scapam din acest sistem? 

Va fi munca grea, cu totii trebuie sa invatam sa gandim. Odata ce am scapat de controlul mintal si de indoctrinare. Trebuie sa reinvatam fiecare lucru pe care il stim. Trebuie sa ne schimbam pe noi, gandurile noastre, actiunile noastre. 

Trebuie sa luptam sa mentinem adevarul in siguranta si liber. Nu e totdeauna confortabil, nu e usor. Nu trebuie sa fie. Viata ar trebui sa fie mult mai mult decat ce ne e permis astazi. Trebuie sa invatam sa citim printre minciuni. 

Astazi lucram toata ziua ca sa casticam cat altcineva ne spune ca valoreaza timpul si munca noastra. Primim hartiile si fiarele pe care ne permit ei sa le avem. Apoi altcineva ne spune cat de mult le datoram lor din ce am castigat. Ne e dictat ce mancare ne e permis sa mancam in funcrie de hartiile si metalele pe are le-am castigat. Suntem sclavi. Si prea multi sunt prea orbi ca sa realizeze asta. 

Platim taxe din banii care ne e spus ca putem sa ii avem. Zeciuiala noastra pentru preaiubitul guvern care face atat de multe pentru noi. Ne iau banii si ne dau inapoi mai multe legi si reguli, mai multe restrictii, mai multe sanse pentru noi sa o dam in bara ca sa ne poata lua mai multi bani. Sau si mai bine, sa ne incuie in custi ca pe animale. 

Cu drag va trimiteti copii in tari straine pe care nu le puteti gasi pe harta pentru ca maestrii vostrii asta va spun sa faceti. Sunteti fericiti sa trimiteti si sa fiti trimisi ca sa ucideti stranini de care nu va pasa destul cat sa invatati despre. Sunteti fericiti sa serviti maestrul banilor si razboiului si sa macelariti copii inocenti, femei si barbati. Fericiti sa devastati familii pe care nu le cunoasteti. De ce sa va pese? Nu e familia voastra, e imposibil ca ei sa fie ca si voi. Ei nu gandesc, viseaza sau rad, la fel ca voi. Daca credeti ca tara voastra e singura tara din lume care poate avea viata in ea. Voi sunteti problema. 

Fiecare om care imbraca o uniforma si ia o arma este un inamic al celor care nu o fac. Nu fiti prostiti mai mult de atat. Toti care astfel depun un juramant. Desi multi ii sarbatoreste ca eroi, patrioti. Americanii in special au o erectie sanatoasa pentru eroii lor patrioti. La fel ca Nazistii. Restul lumii ii numeste salbatici criminali insetati de sange, ceea ce e putin mai exact. 

Speram ca urmatorul clip va va ajuta sa intelegeti cum putem sa traim in pace. Fara un guvern sau o clasa conducatoare care sa ne controleze. Vom lasa deasemenea linkuri in descriere catre alte video-uri care va pot invata schimbarile pe care trebuie sa le facem ca s ne eliberam din captivitate. 

Toata lumea vrea schimbare, dar, schimbarea trebuie sa inceapa cu tine. Cunoasterea elimina frica. Nu-ti fie frica de nimic. 

Asadar, pentru inceput, cum functioneaza societatea fara controlul cu care suntem obisnuiti acum? Specia umana, la fel ca toate celelalte specii, daca ii e permis sa fie umana, necorupta de control, va prospera in pace. La fel ca orice alta specie care traieste natural. La fel si noi. 

Fara guvern, fara conducatori, fara spalare pe creier, fara control. Trebuie sa actionam ca oameni, trebuie sa fim responsabili pentru actiunile noastre si ale celor din jurul nostru. Trebuie sa invatam ce inseamna sa fin responsabili si raspunzatori. 

Deci, acum ca stim cum societatea ar trebui sa functioneze, cum o facem sa se intample? Suntem cu totii sub atat de mult control mental si trauma. Cu totii suntem dependenti de ceva. Mancare, medicina. Avem otravire prin urmele chimice(Chemtrails) si multe altele. Trebuie sa ne vindecam si cu un guvern, societatea nu se poate vindeca niciodata. Cand suntem sanatosi, fericiti si curati, mintile noastre pot functiona corect. Corpurile noastre pot functiona asa cum trebuie sa o faca. 

Deci trebuie sa invatam sa facem asta. Cum devenim sanatosi? Dr. Sebi a fost ucis recent de catre guvern deoarece a vindecat cander, SIDA, schizofrenia, depresia, diabetul si multe altele. Natural. El doar a patentat leaculrile cand a fost inchis si ucis. Pamantul produce tot ce umanitatea are nevoie sa supravietuiasca liber si deschis. Puteti sa intelegeti asta? 

Trebuie sa ne trezim cu totii si sa actionam. In Octombrie 2016 Iezuitii(Jesuits) si-au ales un nou Papa Negru. Acestea si multe alte evenimente importante au loc in continuare. Multe vor fi devastatoare. Daca masele nu se trezesc sa le opreasca desigur. Va fi interesant intr-adever, vom vedea ce se va intampla. Daca te ridici cu noi sau daca vei fi lasat in urma. 

Acum se infurie in razboaie, departate si masive, in consecintele neglijentei noastre. 

Pacatele noastre le permite sa contiue cu raid-urile dupa voia lor. 

Penalizarea pentru pacatele noastre este ca au ajuns sa fie foarte cunoscuti si temuti. 

Regele Ermanaric a scris in jurnalul sau inainte ca el si regatul lui a fie acaparati si distrusi de elita. Pe vremea aceea cunoscuti ca si Antes. Primul secol i.Hr. 

Sunt mult mai multe pe care trebuie sa le stii. Insa, ai invatat destul de multe pentru o zi. 

Te rog distribuie acest video si urmareste link-urile din descriere. Ajuta sa trezim pe cat mai multi putem. 

Lupta noastra nu e impotriva carnii si sangelui. 

Lupta noastra e impotriva conducatorilor. 

Impotriva autoritatilor. 

Impotriva puterilor acestei lumi intunecate. 

Si impotriva forcelor raului. 

Asteptati-ne.” SURSA

6 comentarii:

  1. Se spune, la inceput, in Pt.2 ca steaua (lui David) este simbolul lui Lucifer,
    Din cate stiu eu, acele 2 triunghiuri suprapuse reprezinta o transpunere in plan a doua tetraedre intrepatrunse, utilizata ca simbol al corpului de Lumina, sau Merkaba. Ce parere aveti ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Zeul Soarelui este Lucifer ? Lucifer, este de fapt zeul luminii ? despre care lumina vorbesc cei de la anonymous ? Incep sa ma indoiesc de buna lor credinta !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu personal cred ca fiecare simbol e neutru pana cand oamenii incep sa-l incarce intr-un fel sau altul ..sigur exista o energie a formei , dar si aceasta energie nu este satanica sau divina, este energie ..cum o folosesti si cu ce intentie poate fi interpretat ca benefic sau malefic ... Ca si focul ..este acesta bun sau rau? El este neutru. Steaua lui David, cubul (care poate fi desfacut ca si cruce) si hexagonul sunt intercorelate si se cuprind unele pe celalte, functie de modul cum le privesti. Am analizat pe larg simbolul aici https://fymaaa.blogspot.com/2017/04/david-icke-matricea-saturn-luna.html
    Legat de Soare si Lucifer mda, nu stiu ce sa zic. Majoritatea interpretarilor spun ca Lucifer ar fi Venus, steaua diminetii. Insa toata aceasta simbologie este foarte complicata ... Exista surse cum ar fi David Talbott in Saturn Myth , carte analizata pe larg in cadrul seriei de documetare SIMBOLURI ALE UNUI CER ET https://fymaaa.blogspot.com/2017/12/simboluri-ale-unui-cer-extraterestru.html spune ca de fapt Soarele din vechime ar fi fost Saturnul , un Saturn care ar fi decazut cumva si care acum are doar influentele pe care le are, locul sau fiind luat de Soare (Sun, Hellios) ... De aici multe incurcaturi intre Lucifer, Satan, Saturn, Soare samd ...
    Noi va prezentam si alte puncte de vedere, alte viziuni, sa intelegeti ca nu e totul cum credem , chiar si in domeniul alternativ ...

    Cine e detinatorul adevarului absolut pe aici?

    Pana una alta cercetam.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunteti constienti ca suntem la fel de fricosi ca oamenii ce traiau odinioara in pestera? Fricile s-au complicat, pentru ca asta face mintea: complica.
    Daca o sa priviti cu atentie inapoi in istorie, o sa observati cele doua linii genetice care se confrunta. Este una pura, venind din planurile inalte, reprezentata de profeti si Invatatori, sfinti, alta probabil tot pura, provenind din liniile genetice ale rasei draco. Nefacand nimic concret in plan fizic, evident ca hranesti rasele care te domina. Ele au tot interesul sa le hranesti egregorul minte colectiva, inchisoarea ta si a mea. A mea nu mai este pentru ca mi-am regasit creatorul din mine, copilul pentru care nu exista bariere sau linii de timp de netrecut. Dar...eu m-am reconectat la oceanul informational. Cu inima. Cu mintea nu vei putea face asta niciodata. Si nu se poate fara ca tu sa nu faci nimic pentru acest TOT in care viețuiesti. Numai sa ai grija sa nu faci voluntariat pentru "sistem". O faci pe cont propriu. Sistemul face voluntariat cu mainile tinerilor atrasi in capcanele lui tocmai pentru ca nativ sunt ecologisti sau iubesc animalele. Rotary sau alte cluburi elitiste fac mare propaganda pe tema "ecologie" sau teme sociale. Zeii reptilieni au festelit-o! Si-au dat seama ca s-a defectat o rotita in sistemul Dumnezeu, adica tot ceea ce este creat, nu inventat cu mintea, si scoate castanele din foc cu maini de copii si tineri naivi si buni la suflet. Pana la urma, si asta e bine, decat doar sa stai si sa comentezi cinic despre sistemul-inchisoare. Copiii si tinerii vor ridica vibratia lumii in care traim si reptilele nu vor mai suporta vibratia 5D spre care ascensionam. In crestinism, separarea se numeste "cernere". Si chiar asa este. Nu vrei sa urci, cobori. Stagnezi prea mult si doar vorbesti, tot cobori. Adica, nu poti sta cu dosul in doua luntri si nu poti fi sluga la doi stapani. Nu ca Dumnezeu ar avea nevoie de faptele noastre bune...Noi avem. Pentru ca asa ne construim Corpul de Lumina. La oceanul informational nu ne reconectat cu hainele de firma sau de fițe😀. Cu cat aura noastra este mai complexa si mai diversificat colorata, cu atat mai puternici in fata atacurilor iezuite sau de alt tip suntem. Practic, le trimitem inapoi atacurile. Ii batem cu armele lor. Construisem un sistem de protectie a Romaniei. Pe fb, lucrand cu oamenii ca mine, cei altruisti. Evident, a fost distrus de insiratorii de vorbe. Asta e...macar am incercat. Eu stiu sa ies din Matrix. Voi??

    RăspundețiȘtergere
  5. La ce orgoliu de fiinta eliberata ai, m-as mira.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc pentru raspunsuri, aveti dreptate,la aspectele aratate de dvs. mu m-am gandit, nu stiu daca Anonymous a gandit astfel.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...