Ieşirea Din MATRIX: G.I. JOE 1 - Ascensiunea Cobrei - filmul de week - end

sâmbătă, 16 februarie 2019

G.I. JOE 1 - Ascensiunea Cobrei - filmul de week - endG.I. JOE 1 - Rise Of Cobra (2009)


Continuăm astăzi lista de FILME DE SUFLET cu un film în care, conform unor informatori gen Emery Smith și Corey Goode, ni s-ar prezenta o grămadă de tehnologii care există deja, despre care omul de rând nu are nici cea mai mică idee. Atât.

Despre ce este vorba pe foarte scurt:
"G.I.J.O.E. este acronimul unei baze militare situate în Europa, Global Integrated Joint Operating Entity. Misiunea bazei, ai cărei soldați au trecut cele mai dificile teste fizice și intelectuale pentru a face parte din această echipă de elită, este să rezolve misiuni secrete peste tot pe glob. În filmul lui Sommers, soldații își folosesc echipamentele de ultimă generație pentru a contracara periculoasele activități ale unui traficant de arme" SURSA

„Căpitanul Duke Hauser (Channing Tatum) și echipa G.I. Joe sunt atacați în timpul nopții la baza operativă de către trupele de asalt ale armatei S.U.A. Acestea iau prin surprindere soldatii G.I. Joe care credeau că asistă la un antrenament nocturn și reușesc să-i elimine aproape pe toți. Singurii rămași în viață, căpitanul Duke Hauser, Roadblock (Dwayne Johnson) și Jaye (Adrianne Palicki) hotărăsc să ceară ajutorul experimentatului veteran Joe, pentru a face față noului inamic al omenirii, cel care a dat ordinul pentru ca gruparea G.I.Joe să fie anihilată complet, nimeni altul decât președintele Statelor Unite ale Americii (Jonathan Pryce). Firefly (Ray Stevenson) și Zartan (Arnold Vosloo), pun la cale un plan de cucerire și control al lumii cu ajutorul organizației Cobra. Cei care se vor opune vor fi distruși fără milă de arsenalul nuclear pe care aceștia îl dețin în dotare.

Misiunea ultimilor agenți G.I.Joe rămași în viață va fi una aproape imposibilă, deoarece au fost declarați inamici ai statului și sunt vânați pentru a fi eliminați, însă dorința lor de răzbunare, curajul, tehnologia avansată pe care o dețin și abilitățile fizice ieșite din comun sunt atuurile prin care doresc să își doboare adversarii și să arate adevărul întregii lumi." SURSA

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI:
Calitate Full HD 1080p

Server 1


Server 2


Server 3


2 comentarii:

Paul Marian spunea...

Felicitări pentru postare ! Era/Este nevoie de prezentarea nevăzutei dar existentei tehnologii a secolului XXI ce bănuim (și despre care se vorbește în divulgări)că se folosește în prezent, dar discret ... și total ascunsă populației de la suprafața planetei, atât de controlată încă ... prin multe mijloace. Când vezi dincolo de aparențe, începi să înțelegi ... pe ce lume trăiești.

FreeYourMind spunea...

Multam :)

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...