Ieşirea Din MATRIX: Tim Freke - Cunoaștere, experiență, mister

sâmbătă, 2 februarie 2019

Tim Freke - Cunoaștere, experiență, misterTim Freke este un filozof pioner, ale cărui cărți de succes, discursuri inspiraționale și retrageri au schimbat vieți, au atins inimile și mințile a sute de mii de oameni în întreaga lume.

Tim este autorul a 35 de cărți, traduse în peste 15 limbi, incluzând "Misterele lui Isus", care a fost una dintre cele mai vândute 6 cărți în Amazon și "Cartea anului", conform Daily Telegraph.

În ultimele sale cărți Trezire Profundă, Povestea Sufletului și Experiența Misterului, Tim oferă o abordare revoluționară pentru trezire în secolul 21 și o nouă înțelegere vizionară a naturii realității.

Interviul cu Tim Freke, este unul de exepție, foarte revelator și cuprinde următoarele nîntrebări : 

* Sunt prinși oamenii în capcana cunoașterii ? Care este poarta de intrare în experiența misterului ? Poți experimenta unitatea prin separare ? Vedem o evoluție a spiritualității ? Este conceptul de trezire încă folositor ? Punând la îndoială propriile noastre idei, sfârșim prin a ne relaxa în a nu știi ? Cum gestionați emoțiile dificile ? Ce este iubire ? Cum putem experimenta ajutorul misterului cu suferința noastră ? Cum poate știința să informeze spiritualitatea ? Care este relația dintre conștiință și creier ? Ce spuneți despre descoperirile conștiența conștientă care rămâne în urma procesului de luare de decizii ? Există libertate personală de alegere ? Spuneți-ne despre ultima dvs. carte. *

SURSA: Blogul NON - DUALITATE

Notă: Primul interviu cu Tim Freke de la noi de pe blog, poate fi urmărit AICI.

Niciun comentariu:

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...