Ieşirea Din MATRIX: NEURONI CĂTRE NIRVANA : Înțelegând Tratamentele Psihedelice

joi, 24 octombrie 2019

NEURONI CĂTRE NIRVANA : Înțelegând Tratamentele PsihedeliceNEURONS TO NIRVANA (2013)

Understanding Psychedelic Medicines

„NEURONI CĂTRE NIRVANA: ÎNȚELEGEREA MEDICINEI PSIHEDELICE este un documentar bogat ilustrat, despre reînvierea psihedelicelor ca medicamente. Prin interviuri cu cei mai importanți cercetători, scriitori, psihologi și pionieri în psihoterapia psihedelică, filmul explorează cinci substanțe psihedelice puternice (LSD, Psilocibină, MDMA (extasy), Ayahuasca (DMT) și Canabis) și potențialul lor medicamentos și psihoterapeutic stabilit anterior, ca tratament pentru stresul post-traumatic. tulburare bipolară, depresie, psihoză și multe altele.

Prezentând interviuri cu peste 20 de psihologi și oameni de știință de top, inclusiv:

Gabor Mate, autorul premiat, In the Realm of Hungry Ghosts; expert în dependență și sănătate corporală
Rick Doblin, doctor , președinte și fondator al Asociației Multidisciplinare pentru Studii Psihedelice - MAPS
Dr. Dennis McKenna, etnofarmacolog, Școala de Medicină a Universității Stanford; expert în DMT și ayahuasca 
Michael Mithoefer, cercetător primar în tratarea PTSD cu MDMA. Prezentat în Huffington Post.

Caracteristici speciale: interviuri extinse cu Gabor Mate, Rick Doblin, Julie Holland 

Medicamente antice, noi molecule, interviuri ale unor cercetători de la universități precum John Hopkins, UCLA, NYU; neurochimie, neuroterapie, șamanism și psihoterapie; Ayahuasca, LSD, Canabis, Psilocibină, MDMA - toate instrumentele puternice pentru a cunoaște cine suntem, cine putem fi și pentru vindecarea traumelor unei societăți dependente de lăcomie și consumism - „Neuroni către Nirvana” acoperă totul și proverbial mai mult. Acest film îndrăznește să rupă tabu-ul din jurul medicamentelor psihedelice, examinând și dezvăluind potențialul lor dovedit de a vindeca și de a atenua suferința la scară globală.

Trăim într-o epocă în care un film precum „Neuroni către Nirvana”   are șansa de a fi văzut, deoarece este alimentat și împărtășit de oameni. Așadar, ne bazăm pe voi pentru a ajuta la aducerea acestei informații în lume și pentru a vedea că aceste plante uimitoare, molecule și vehicule antice de transformare, sunt eliberate de ignoranța și represiunea status quo-ului.

Ca civilizație și ca indivizi, nu ne mai putem permite să pierdem lecțiile pe care le pot aduce. Deci de multe ori este nevoie de un documentar ca acesta pentru a afecta schimbarea. Avem ocazia să facem acest lucru acum. Să extindem conștientizarea despre ce pot face aceste substanțe revelatoare ale minții pentru la bunăstarea noastră colectivă împreună!” 

SURSA: Blogul Viața Merge Înainte

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...