Ieşirea Din MATRIX: PROPUNERE INDECENTĂ - filmul de weekend

sâmbătă, 17 martie 2018

PROPUNERE INDECENTĂ - filmul de weekend


INDECENT PROPOSAL (1993)

Continuăm astazi lista de FILME DE SUFLET cu un film care ridică la fileu niste probleme de constiinta, suflet, iubire extrem de delicate ... care în esență se reduc la prețul material pe care suntem dispuși să-l acceptăm pentru sufletul nostru, pentru conștiința noastră.

Despre ce este vorba:

"Doi tineri îndrăgostiți, Diana și David (Demi Moore și Woody Harrelson), căsătoriți recent, au probleme financiare datorită recesiunii, fiind în pericol să piardă toți banii pe care îi dețin. Cei doi decid să meargă la Las Vegas, pentru a încerca să câștige suma de care au nevoie pentru a-și duce visul la bun sfârșit: construirea unei case.După ce pierd tot ce au, un multi-milionar excentric (Robert Redford) le oferă un milion de dolari pentru o noapte cu Diana. Deși amândoi sunt de acord că aceasta ar putea fi o ieșire din dilema lor financiară, propunerea le amenință relația."

Notă: Cât costă conștiința ta? Cât costă sufletul tău? Cu cât te-ai vinde ca să faci ceva ce nu ai dori să faci cu adevărat? 

Mulți avem tendința să-i judecăm foarte aspru pe politicieni și pe toți cei care trădează nația asta, că sunt prea pupincuriști, prea sugători de ciorapi prin pantofi. Gândiți-vă că majoritatea acestor indivizi nu numai că sunt mituiți cu șpăgi imense, dar deasupra capului lor atârnă și sabia lui Damocles, dosarele pe care asasinii economici ai păpușarilor le au pe numele acestora sau amenințările cu moartea față de ei sau de familia lor (sau amenințările că vă bagă țara în război, ca în cazul Ucrainei sau Iugoslaviei). 

Dacă ați fi în locul lor ce ați face cu adevărat? V-ați vinde sau nu? 
De aceea se spune că pentru toate există un preț. 

Din păcate majoritatea oamenilor se vând extrem de ieftin, oameni cu coloană de centuriste, care pentru o găleată, o sticlă de ulei și un mic, își vând votul de exemplu, sau pt 30 de lei ies în piață la manifestații și dansează cum li se cântă.

Voi cu cât v-ați vinde iubita, soțul, soția, familia, principiile? 

Dacă mâine ar veni Soros și v-ar spune: ai de la mine 1 milion de euro să renunți la prostia asta cu teoriile conspiratiei și să fi curva mea, portavocea mea că de nu îți fac pulbere familia pe trecerea de pietoni ... ce ai face? 

Dacă ți s-ar da 1 milion de euro tu ca și bărbat homofob, ți-ai da niște limbi în popou cu alt bărbat în plină stradă la parade, ca să susți agenda gay? Dar pentru 2 milioane? Dar pentru 10 milioane de euro?

Gândiți-vă că cei care fac toți banii și au toți banii de pe pământ, pot face orice cu acești bani, deoarece fiecare om de pe acest pământ, oricât de principial este, se pare că are un preț și poate fi cumpărat.

Din păcate majoritatea ar vinde și pe mama și pe tata pentru o sticlă de țuică .... Exagerez ... jumătate de sticlă.

Voi ce preț aveți?

După filme un BONUS special.

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI:
Calitate HD 720p

Server 1


Server 2


Server 3


Server 4


BONUS
EXPERIMENTE SOCIALE
Ce ați face voi petru 1000 de $, dar pentru 100 000 de $?

3 comentarii:

Mircea Ciuche spunea...

Va rog frumos daca se poate sa traduceti acest video: https://www.youtube.com/watch?v=rSD2HaYpxy8&t=8s , pentru ca consider ca in acest video este foarte bine structurat tot mesajul lui Sadhguru, mesaj care este de importanta colosala, in care este oferit solutia pentru toate durerile noastre, a tuturor oamenilor. Sadhguru are o videoteca impresionanta pe internet pe care o ofera gratuit https://www.youtube.com/watch?v=e9oiwxNEDoU si ma supara sa vad doar cateva scurte videoclipuri traduse in limba romana. Va multumesc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FreeYourMind spunea...

Multumim multe pentru donatie!
Sa vi se intoarca inimilionit!

FreeYourMind spunea...

Traducem si noi cat putem, cat ne lasa timpul si ne tin balamalele, continuu, diverse lucruri. Va invitam pe toti cei care stiti engleza sa va aduceti contributia.

Noi avem timpul limitat si contribuim continuu cat putem.

Si pentru noi este suparator ca exista mii de filme netraduse inca in lume, iar oamenii se focalizeaza sa traduca fel si fel de rahaturi fara nicio valoare. Facem aceasta invitatie la tradus de 12 ani si invitam pe toti cei care stiu engleza sa-si aduca contributia.

De exemplu noi avem o lista aici cu vreo 400 de titluri ce merita atentie, in care Sadhguru e in top. TOP 300 - invitatie la tradus

Din fericire cu Sadhguru chiar exista enorm de multe informatii traduse deja si destul de multe filmulete pe care le-am publicat in categoria SADHGURU... Mult mai multe articole cu Sadhguru gasiti pe site-ul http://www.inspire-magazine.ro dar și pe https://magicinsight.wordpress.com/...
Toate cele bune!

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...