Ieşirea Din MATRIX: FRACTALII LUI DUMNEZEU și dispozitivul TRINFINITY 8

luni, 26 martie 2018

FRACTALII LUI DUMNEZEU și dispozitivul TRINFINITY 8

KATHY FORTI - Fractals Of God

"Din experiența unei femei aproape de moarte, vine o poveste uimitoare care explorează profunzimile începuturilor omului și chiar planul creației. 

Psihologul clinic, dr. Kathy Forti, împărtășește cum în 2003 i s-a oprit inima și a fost ajutată să se întoarcă pe Pământ prin ființe multidimensionale de lumină (Fondatorii din densitatea 8) al căror scop este să aducă vindecare lumii noastre. 

Cu această nouă îndrumare, ea a călătorit în domeniul matematicii, fizicii și geometriei sacre și a învățat cum informațiile matematice cheie afectează conștiința celulelor. 

Experientele mistice ale lui Forti vă pot schimba pentru totdeauna conceptele despre viață, vindecare si adevaratul potential al omului.

Această poveste dezvăluitoare și profundă vorbește chiar despre esența scopului sufletului nostru - de a găsi o legătură mai mare cu sursa lui Dumnezeu în toate lucrurile vii.

Inspirată de acești fondatori, Forti a inventat un dispozitiv bio-energetic pe care l-a numit Trinfinity8.

De ce acest nume, nu știu sigur, dar iată ce se spune pe site-ul tipei:

 UN INSTRUMENT SPIRITUAL PENTRU MODIFICAREA VIBRAȚIONALĂ POZITIVĂ:

Utilizatorii Trinfinity8 nu numai că vor extinde efectele fizice reînnoitoare ale utilizării Trinfinity8, ci și trezirea la schimbările vibraționale spirituale pe care le produce și ele. Pe plan spiritual, Trinfinity8 este codificat cu ceea ce poate fi cel mai bine descris ca o codificare a ascensiunii, modele de frecvență care ajută la accelerarea evoluției și spiritualității prin direcționarea activării ADN la cel mai înalt potențial. Trinfinity8 este instrumentul holistic pentru o înaltă calitate în secolul XXI.

Tehnologia unică a tehnologiei Trinfinity8 permite transmiterea fluxurilor de date codificate prin portul USB al computerului. Un dispozitiv de traducere digitală trimite apoi informații corpului prin intermediul unor tije de emițător / receptor cu cristale de cuarț special proiectate. Aceste cristale au fost cultivate cu atenție în laborator pentru claritate și perfecțiune. Mulți utilizatori Trinfnity8 raportează efecte subtile de energie în timpul utilizării, cum ar fi furnicaturi, o hidratare a pielii, căldură și un calm meditativ adânc.

Trinfinity8 este conceput pentru a crește gradul de conștientizare și pentru a ajuta persoana în atingerea unei stări de echilibru în timp ce lucrează pentru a-și restabili vitalitatea. Se recomandă o sesiune de două ori pe săptămână de 30-60 de minute. Rezultatele pot varia în funcție de persoană și de frecvența utilizării." SURSA și mai multe detalii

VEDEȚI PRELEGEREA TRADUSĂ, AICI:


sau AICI - link 2

Niciun comentariu:

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...