Ieşirea Din MATRIX: INJECTAȚI-I - Adevărul despre vaccinuri

luni, 12 martie 2018

INJECTAȚI-I - Adevărul despre vaccinuri


SHOOT 'EM UP: THE TRUTH ABOUT VACCINES (2008)

"Producătoare de film și mamă ingrijorată, Judy Apicella, vorbește cu experți medicali pentru a descoperi adevărul despre problemele pe care le putem face neintenționat copiilor noștri, în acest documentar despre subiectul controversat al vaccinărilor. 

Există o corelație între cantitățile de mercur, formaldehidă și aluminiu în vaccinurile copiilor și probleme precum autismul, astmul și daunele neurologice? 


De asemenea, motivul pentru care atât de mulți copii sunt vaccinați se datorează și faptului că un număr mare de persoane care iau deciziile în legătură cu vaccinurile copiilor noștri au o participație mare în companiile farmaceutice care dețin brevetele pentru aceste medicamente.

Întrebările pe care fiecare părinte trebuie să le adreseze înainte ca ei să-și supună orbește copiii la bombardamentul de ace și medicamente care-i așteaptă la cabinetul medicului pediatru, sunt aceleași întrebări pe care Apicella le pune experților care pot oferi răspunsuri cu adevărat informate."

Notă: Filmul are două părți - Prima parte durează 84 de minute, iar cea de-a doua, un fel de bonus sau adăugire la prima parte, de o oră. Ambele părți sunt legate într-un singur fișier. 

În completare studiați cu atenție categoria ANTI-VACCIN.

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI:



In completare cititi si:

1) Cartea "Vaccinarea: eroarea medicala a secolului" de Louis de Brouwer din care puteti citi extrase AICI si o puteti achizitiona AICI
2) Cartea "Vaccinurile: preventie sau boala? O noua patologie pediatrica" de Christa Todea-Gross (pe care o oputeti citi AICI si cumpara AICI)
3) Au inceput sa recunoasca: Vaccinurile provoaca AUTISM, Sindromul morţii subite a sugarului, epilepsie, boli autoimune incurabile, encefalopatii etc. (+ multe alte informatii importante despre vaccinuri)
8) Grigore Mihaescu Imunologie si imunochimie 2001, Ed. Universitatii Bucuresti

3 comentarii:

Ana Maria spunea...

Multi parinti sunt derutati sau chiar disperati.Nu mai stiu ce sa faca mai ales daca ,va aparea legea vaccinarii obligatorii.In ce fel de lume traim?Daca sunt asa de periculoase de ce nu se fac cercetari serioase,chiar avem nevoie de copii cu probleme grave ?Dincolo de interese meschine,de ce este asa de greu sa fie lamurite problemele?

FreeYourMind spunea...

Deoarece există mari conflicte de interese, bani foarte multi in joc si un sistem condus de BIG PHARMA care are de castigat din boala nu din sanatate, care doreste niste oameni bolnavi, dependenti de pastilele si vaccinurile lor, nu sa fie sanatosi. Elitele conducatoare oricum considera ca suntem prea multi, asa ca ne vor docili, bolnavi, dobitoci, zombificati sa fim usor de controlat. Este atat de simplu. Sistemului nu-i pasa de sanatatea ta ... dimpotriva! Asa cum politicienilor nu le pasa de sclavetii care-i voteaza.

FreeYourMind spunea...

Iar cercetari serioase exista..cautati-le chiar pe acest blog, in categoria Anti-VACCIN catre care am facut trimitere in acest articol. Sunt aproape 20 de articole si documentare dedicate, carti ce pot fi citite in care s-au studiat pe indelete aceste vaccinuri. In plus am adaugat numeroase carti si studii la final de articol. Succes!

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...