Ieşirea Din MATRIX: Drunvalo Melchizedek - Geometrie Sacră (25.03.2009)

miercuri, 25 martie 2009

Drunvalo Melchizedek - Geometrie Sacră (25.03.2009)

THE ANCIENT SECRET OF THE FLOWER OF LIFE
Secretul Antic Al Florii Vieţii



"Un adevarat explorator al constiintei, Drunvalo Melchizedek (Melchisedec) apare ca o persoana cu inima mare, un om bland care s-a intrupat in corpul sau fizic in anul 1972 (fara a mai trece prin procesul nasterii si-a insusit un corp al unei persoane care deja traia pe Pamant; vezi termenul de walk-in). 

El si-a pastrat intreaga sa memorie pe parcursul diferitelor vieti si dimensiuni variate ale constiintei. Este om de stiinta, fizician, inventator, vindecator si invatator. Principalul sau scop este de a ajuta oamenii Pamantului sa se adapteze mai bine schimbarilor viitoarei ere. 

El spune ca cea mai importanta munca a noastra este aceea de a ne aminti despre Merkaba (Mer-Ka-ba) noastra, campul energetic si eteric care exista in jurul corpului nostru si care s-a aflat intr-o stare de anestezie de la scufundarea Atlantidei, care s-a petrecut in urma cu aproximativ 13.000 ani. Drunvalo si adeptii lui ne invata despre sanatatea perfecta, starea de bine si transformarea spirituala care i-a nastere in urma activarii Merkabei, ajungandu-se la un contact mai profund cu Sinele suprem si la "protectii neparalele" de-a lungul schimbarilor prin care va trece Pamantul precum si la imbunatatirea tuturor aspectelor vietii umane. Merkaba este activată printr-o metoda veche de respiratie care a fost invatată original in Scoala Egipteana a Misterelor. Seminar ţinut în Guadalajara, Mexic, mai 2003. " (Descriere preluata site AUM-Portal pentru evoluţia ta spirituală).

"Odată, toate formele de viaţă din univers cunoşteau Floarea Vieţii ca model al creaţiei – un tipar geometric care ne poartă prin existenţa fizică, atât în interior cât şi în exterior. Apoi, noi am căzut în întuneric de la un nivel de conştiinţă foarte înalt şi astfel am uitat cine am fost. Secretul s-a păstrat mii de ani în artefacte şi sculpturi străvechi, răspândite în lumea întreagă. Acest secret se află codificat în celulele fiecărei forme de viaţă.

Acum ne trezim din acel somn, scuturând toate credinţele vechi ale minţii şi începem să percepem strălucirea acestor zori noi de lumină, care străpunge ferestrele percepţiei. Aici, Drumvalo Melchizedeck prezintă prin text şi grafice prima parte a atelierului Floarea Vieţii aducând la suprafaţă misterele a aceea ce am putea fi, de ce omenirea este aşa cum este şi ce sunt energiile subtile care permit trezirii noastre să înflorească şi să ajungă la adevărata sa frumuseţe.

Geometria sacră este forma prin care fiinţa noastră şi aspectele vieţii percep ordinea divină în această realitate.

Noi putem urma această ordine pornind de la invizibilul atom şi ajungând până la infinitele stele, şi astfel cu fiecare pas pe care îl facem descoperim un nou aspect de-al nostru. Informaţia din aceast documentar (conferinţă) este doar una dintre căi, dar printre linii şi desene se află pietrele preţioase ale înţelegerii feminine intuitive. Le puteţi vedea strălucind în jurul următoarelor idei provocatoare:

  • AMINTIREA STRĂVECHIULUI NOSTRU TRECUT
    Cum căderea Atlantidei ne-a schimbat realitatea
  • SECRETUL FLORII REVELAT
    Geometria sacră, sămânţa vieţii, steaua tetraedrică, universal sinusoidal, inversiunea polilor magnetici
  • ASPECTUL MAI ÎNTUNECAT AL PROPRIULUI NOSTRU PREZENT ŞI TRECUT
    Inima noastră în pericol, era glaciară, istoria lumii
  • CÂND A INTRAT EVOLUŢIA ÎN COLAPS ŞI A APĂRUT REŢEAUA CHRISTICĂ
    Cum au participat lemurienii la evoluţia conştienţei umane, decizia fatală a celor de pe Marte, reţeaua planetară
  • ROLUL EGIPTULUI ÎN EVOLUŢIA CONŞTIENŢEI
    Torul, Labirintul, Oul Vieţii, Solidele Platonice, Cristale Vii
  • GEOMETRIILE CORPULUI UMAN
    Canonul lui Leonardo da Vinci, misterul desenului Masonic, numărul de aur, progresia Fibonacci, raportul divin phi.

    Exploraţi miracolul existenţei noastre hoinărind pe tărâmul geometriei, al ştiinţei, al istoriei străvechi şi al noilor descoperiri. Vedeţi cu viziunea lărgită a lui Drumvalo şi a modelului Floarea Vieţii. Veţi mai găsi informaţii detaliate despre Mer-Ka-Ba, câmpul energetic al corpului de lumină uman, care are 17 m diametru. Această cunoaştere vă va conduce spre înălţare şi către următoarea dimensiune." - o descriere a cărţii cu acelaşi nume preluată de pe divin.ro.

  • VEZI CONFERINŢA AICI:


    Iată şi
    " Un Interviu cu Drunvalo Melchizedek

    LE: Crezi ca societatea noastra se va prabusi sau va face o trecere usoara in tranzitia Pamantului in cea de-a patra dimensiune?

    Drunvalo: Cred ca totul este un vis. Totul este lumina. Si este ceea ce credem noi ca este, chiar daca suntem sau nu constienti de aceasta. Daca noi ne alaturam suficient altora cu inima noastra noi putem schimba acest vis si putem usura violenta si durerea care ar putea avea loc in timpul tranzitiei. Daca noi am forma impreuna o planeta a iubirii, aceasta tranzitie va avea o frumoasa maretie. Ar putea fi cel mai frumos lucru pe care cineva ar putea sa si-l imagineze. Noi suntem pe punctul de a implementa un program de curatare pentru omenire... daca guvernul secret ne va permite, iar ei spun ca da.
    ..........

    LE: Ei sunt? Esti in legatura cu ei?

    Drunvalo: Da, noi suntem in legatura.

    LE: Ce fac ei?

    Drunvalo: Sunt destul de bine dar urmeaza sa treaca printr-o gramada de schimbari.

    LE: Spune-ne despre programul tau de curatare.

    Drunvalo: Ei bine, programul este remarcabil. Noi ne-am gandit cum sa eradicam toata poluarea planetei... sa vindecam planeta si sa o aducem la parametri la care se afla in urma cu 1000 de ani si noi o putem face in mai putin de 1 an.

    LE: Este fantastic!

    Drunvalo: Este bine ca oamenii, atunci cand privesc planeta doresc sa nu mai continue cu mizeria. Noi putem pastra planeta curata. Noi trebuie sa invatam cum sa facem acest lucru. Voi discuta mai mult despre acest subiect.

    LE: OK. Ne puteti furniza cateva detali despre schimbare apropiata care urmeaza sa aiba loc in trecerea noastra la a IV-a dimensiune?

    Drunvalo: Ceea ce se intampla acum consta in faptul ca sufletele se misca in tot universul pentru a ajunge in aria geografica ce se acordeaza cel mai bine vibrational cu ele. Astfel ca atunci cand vor trece prin tranzitie va fi mult mai confortabil pentru ele si vor intelege mult mai bine ce se intampla cu ele.

    LE: Cand va avea loc tranzitia inca va fi o lume tridimensionala pentru acei oameni pentru care inca vor vrea sa traiasca in trei dimensiuni? Care este perceptia ta asupra acestui fapt?

    Drunvalo: Ingerii mei (Inaltul Sine al lui Drunvalo) spun ca daca aceasta planeta isi va continua drumul ei de pana acum si nu se va schimba, va deveni nelocuibila. In a treia dimensiune are loc un proces prin care lumina este fortata sa se mute pe o dimensiune superioara. Pamantul are mai multe nivele dimensionale. Aici (in lumea noastra fizica) este doar un nivel al Pamantului.

    LE: Deci perceptia noastra va fi ca atunci cand se va produce schimbarea, cea de-a treia dimensiune, asa cum o stim noi nu va mai fi?

    Drunvalo: Ei bine, nu este mare diferenta daca va mai fi sau nu. Ce urmeaza sa se intample este ca aceasta constiinta va fi fortata sa se mute pe un nivel mai inalt. Cine realizeaza acest lucru? Dumnezeu. Dumnezeu ne forteaza sa facem o scimbare pentru un an anume motiv. Schimbarea va veni din afara sistemului (solar), si acesta este Dumnezeu, din punctul nostru de vedere.

    LE: Vor ajunge toti in acelasi loc din a patra dimensiune?

    Drunvalo: Tu poti sa te opresti in diferite versuri (subdmensiuni) ale celei de a patra dimensiune (fiecare dimensiune are 12 versuri), dar numai pentru un timp. In cele din urma, toti vor ajunge in a XII-a subdimensiune si de acolo vom face un alt pas imens in constiinta. Din acel punct, potrivit Maestrilor Inaltati, noi ne vom misca foarte repede si nu vom mai fi niciodata la fel.

    LE: Si dincolo de a V-a dimensiune?

    Drunvalo: Noi ne vom muta in a cincea care este fara forma. Nu exista nici o forma in a cincea dimensiune. Desi cea de-a patra dimensiune are forma, aceasta este dealtfel aproape inexistenta acolo (in a patra dimensiune).

    LE: Puteti sa ne specificati un timp, atunci cand se vor petrece aceste lucruri?

    Drunvalo: Oricine vrea cu adevarat sa stie poate sa caute in interior si va gasi. Nu cred ca este o buna idee sa dau o anumita data... desi cred ca va fi foarte aproape. Este periculos sa dau o anumita data, mai ales pentru oameni. Ar fi similar cu a spune cuiva ziua cand va muri. Intrega viata nu va mai fi traita la fel din momentul predictiei. Asa ca daca doresti sa sti ziua cand vei face tranzitia dimensionala, atunci mintea ta se va plasa mai degraba in viitor decat aici si acum; aici este singurul loc unde tu te poti schimba. Asa ca nu imi place sa fac predictii legate de momentul in care se vor intampla aceste lucruri.

    LE: Cum poate un cuplu... un barbat si o sotie sau prieteni... sa stea impreuna in timpul acestor tranzitii dimensionale?

    Drunvalo: Aminteste-ti ca pertenerul(a) tau/ta are in interior Constiinta Christica. Priveste in ochii altei persoane si priveste in spatele personalitatii pana cand vei gasi acel loc deosebit din persoana... acolo unde vei vedea Constiinta Christica. Daca voi veti vedea amandoi Constiinta Christica, unul in interiorul altuia, atunci legatura dintre voi va deveni atat de puternica incat veti depasi orice obstacol. Cred ca este unul dintre cele mai puternice lucruri care exista. Tu nu privesti la cealalta persoana doar ca la un om, ci intelegi si vezi latura sa divina.

    Aceata s-a intamplat in Lemuria. In meditatiile lor ei au ajuns la punctul in care au vazut Christul unul in interiorul altuia. Atunci cand faceau dragoste si creeau un bebelus, ei il vizualizau pe bebelus ca fiind Dumnezeu. In acest fel... facand acest lucru... ei il creeau viu si deveneau nemuritori. Aceasta forma de Tantra duce la nemurire. Traieste credinta ca Dumnezeu se alfa in cealalta persona si vei trece peste orice." - interviu preluat de pe siteul "AUM - PORTAL PENTRU EVOLUTIA TA SPIRITUALA"

    Un comentariu:

    1. Parerea mea sincera este ca omul asta nu stiu cat de mult doreste el sa ajute oamenii, dar a oferit multe informatii gresite... ofera 1 parte adevar si 4 parti fabulatii... cel putin cele 6 idee provocatoare se potrivesc perfect in raportol de care am pomenit mai inainte...
      nu vreau sa il acuz de nimic, dar am citit mai multe srieri ale sale... si sincer am intalnit multe chestii gresite,...
      cat despre Floarea Vietii aceasta nu este Scanteia Divina sau Merkaba, secretul ei se adreseaza intelptilor divini, Hermes Trismegistos a oferit samanta din care creste "floarea"!
      Se pot aduce multe argumente in leg cu acest lucru!...

      Cu drag,
      Alchimiel

      RăspundețiȘtergere

    Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
    Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
    De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
    Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
    Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
    Vă mulțumesc pentru înțelegere!

    gif-850x250

    O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

    O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
    Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

    DE AJUTOR

    Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

    Disqus

    COMETARII DIN FACEBOOK

    APEL

    CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

    PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

    THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

    Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...