Ieşirea Din MATRIX: SPAŢIUL SECRET II (10.03.2009) - Invazia Extraterestră

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

marți, 10 martie 2009

SPAŢIUL SECRET II (10.03.2009) - Invazia Extraterestră

SECRET SPACE II (2006)
Alien InvasionVă prezentăm astăzi continuarea documentarului Secret Space I (2005) - The Illuminati Conquest Of Space pe care l-am pus pe blog acum cateva luni. (click aici pentru a viziona prima parte). Pentru cei familiarizaţi cu scrierile şi conferinţele cu David Icke cele prezentate astăzi nu vor fi lucruri chiar aşa de surprinzătoare. Se aduc argumente interesante în sprijinul teoriei conform căreia suntem vizitaţi de mult timp şi deasemenea, se demonstrează infiltrarea şi influenţa extraterestră (reptiliană) existentă şi în prezent pe Pământ.
Este un documentar de excepţie ce merită vizionat 100%.

"Când cartea lui David Icke SECRETUL SUPREM, a fost publicată, oamenii chichoteau amuzaţi când li se revela faptul că extratereştrii extra- dimensionali, care puteau lua forma unor reptilieni humanoizi au avut un rol important în scrierea istoriei Pământului. Acum lucrurile nu mai sunt chiar aşa de amuzante. Noi dovezi au ieşit la iveală.
Acest nou film continuă seria Spaţiul Secret a lui Chris Everard şi investighează dacă există vreo dovadă care să susţină ideea conform căreia "zei din stele" foarte inteligenţi, cu trăsături reptiliene au vizitat Pământul.
Chris Everard descoperă înregistrări istorice ale invaziilor extraterestre de-a lungul timpurilor, până în zilele noastre. Documente medievale ne spun despre o invazie a unor fiinţe cu chip de reptile-dragon în Nisa şi Genova în anii 1600, deasemenea legendele sumeriene ale anunakilor făcute faimoase de către autorul Zechariah Sitchin şi extraordinara "reţea de navigaţie" descoperită de Erich Von Daniken pe un munte îndepărtat din Peru sunt toate contopite într-un film extraordinar.
Acest film poate fi considerat unul dintre cele mai bune investigaţii OZN. Un film făcut cu profesionalism de producătorul britanic de filme Chris Everard care ne oferă o viziune mistică şi grandioasă a cosmosului cunoscut şi necunoscut." JANIS WRIGHT - The Voice (Vocea)

SECRET SPACE 2 - PARTEA I
The Alien Invasion (Invazia Extraterestră)

SECRET SPACE 2 - Partea a II-a
Alien Moon (Luna Extraterestră)

SECRET SPACE 2 - PARTEA III-a
The Lolladoff Plate (Placa Lolladoff)

SECRET SPACE 2 - PARTEA IV-a
Reptilian Brotherhood Of The Snake (Frăţia Reptiliană a Şarpelui)

VEDETI AICI TOATE CELE 4 PARTI INTR-UN SINGUR FILMSAU AICI - link 2

DOWNLOAD RAPID (toate partile)


6 comentarii:

Anonim spunea...

eu am gasit asta http://www.scribd.com/doc/14161255/The-End-of-Days-Zecharia-Sitchin ,am citit si sincer sint pe deplin multumita de raspunsuri.daca cineva poate sa traduca ar fi super.sau daca ar fi traduceri ale lui Zecharia Sitchin cum ar fi The cosmic code,etc...

pittypitanu spunea...

super blog!!! tineti-o tot asa!

Anonim spunea...

prima parte de la minutul 20 nu se mai vede!
a doua parte scrie ca videoclipul nu este disponibil!

Iesirea Din Matrix spunea...

Ne pare rau. Google video le-a ciuruit. Le vom urca pe alt server cat de curand.

Iesirea Din Matrix spunea...

Gata... Le-am urcat pe vimeo. Daca mai sunt probleme si cu celelate parti, dati un semn!

haarp.net spunea...

Secret Space I + II (subtitrare lb. romana) la calitate mai buna (10% recovery record inclus in arhiva):
https://www.rapidshare.com/files/3578354171/Secret_Space_I___II__subtitrare_lb._romana_.rar

MD5: AD7890FAD49D8665A50795D501944196

Torrent original: http://thepiratebay.org/torrent/5326773/Secret_Space_I___II_(subtitrare_lb._romana)

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...