miercuri, 4 martie 2009

Miting anti-cip Sâmbată 7 martie 2009

Un nou protest impotriva cipurilor biometrice!

Într-un comunicat al Asociatiei Civice Dreptate se precizeza:

Sâmbătă, 7 martie 2009, între orele 12:30-16:30, va avea loc un marş de protest împotriva implementării cipurilor biometrice în documente (paşapoarte, permise de conducere auto, cărţi de identitate).

Mitingul va începe în Piaţa Universităţii, la ora 12:30, în scuarul de pe partea Spitalului Colţea. La ora 13:30 se va porni în marş către Piaţa Unirii - în dreptul crucii de la poalele Dealului Mitropoliei, unde mitingul va continua cu discursuri, până la ora 16:30.

Nu suntem de acord cu Hotărârea Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române de a nu condamna introducerea cipurilor biometrice în documentele cetăţenilor din România, aşa cum au făcut toate celelalte Biserici Ortodoxe din alte ţări.


Organizatorul mitingului este Asociaţia Civica Dreptate.

Sunt invitaţi să participe la acest miting toţi cei care doresc să protesteze împotriva cipurilor biometrice. Participarea se va face individual, fără însemne sau drapele ale altor ONG-uri sau partide politice, aspect valabil şi pentru organizatori. Va rugam sa va mobilizati si sa veniti cu rude, prieteni, colegi pentru ca in spatele acestui sistem de codare si stocare a datelor de identificare se ascunde o intreaga dictatura.

Cei care doresc să ia cuvântul la microfon la această manifestare, sunt rugaţi să contacteze în prealabil organizatorii, pentru a fi trecuţi pe lista de vorbitori. Termenul limita de înscriere pe listă este vineri, până la orele 20:00.

Comitetul de organizare

Persoana de contact:
Galamboş Tiberiu 0732 745 763
0746 586 729
e-mail: asociatia_dreptate_hd at yahoo.com

sursa: Asociatia Civica Dreptate

P.S. Dacă poate să înregistreze cineva emisiunea de la OTV despre MicroCipuri care este în curs de desfăşurare acum (4.03.2009 or 18:00) ... la ora 18.15 a intrat şi Tiberiu Galamboş în direct, organizatorul acestui miting.
P.P.S. Multe informaţii noi despre Microcipuri au apărut pe blogul YOGHINII MISA.
Vi le recomandăm cu căldură.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Marfa

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa 1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi. Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.
Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portaal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...