Ieşirea Din MATRIX: 2012 - Calendarul Maiaş (29.03.2009)

duminică, 29 martie 2009

2012 - Calendarul Maiaş (29.03.2009)

MAYAN CALENDAR COMES NORTH (2004)
Calendarul maiaş vine din Nord
Aceasta este o prezentare a lui Ian Xel Lungold, în Whitehorse, Yukon, Canada, din 22 iunie 2004, bazata pe descoperirile revolutionare ale Dr. Calleman's asupra structurii Calendarului Maias si cum se relationeaza la Evolutia Constiintei.
"Ian preia un subiect complex cum este Calendarul Maias si il face foarte usor de inteles la un nivel personal". Deasemeni puncteaza cum Orarul Creatiei poate fi depistat, cand privim la evenimente istorice trecute si facem legatura acelor informatii la ceea ce ne va astepta in viitor pana in 2012."
- un mic comentariu preluat de la Nicolae George Pion, care a şi tradus această conferinţă pentru care îi mulţumim.

În ceea ce priveşte anul 2012, am găsit şi alte câteva informaţii foarte înteresante despre evenimentele ce ar putea să vină atunci.
În documentarul QUEST FOR THE LOST CIVILISATION, se aduc dovezi clare că acum 12500 de ani a fost un început a ceva foarte important şi că la acest început, fac referire multe civilizaţii antice. Articolul de mai jos, aduce poate, câteva clarificări în ceea ce priveşte anul 10.500 Î.Ch.
Mulţumim celor de la esoterism.ro pentru această ordonare de idei.

"Centura fotonica
CONSIDERATII STIINTIFICE.

Inca din anul 1961, astronomii au descoperit, prin informatiile oferite de sateliti, o zona cosmica care parea a fi o nebuloasa neobisnuita. Prin fenomenul de nebuloasa se intelege un foarte mare nor cosmic de gaz sau praf. Aceasta nebuloasa avea proprietati neobisnuite si a fost denumita Nebuloasa Aurie.
alcyoneTotusi, atentia publica nu a fost mult timp retinuta de acesta descoperire, decit cu mult mai tirziu, cind s-a vazut ca locatia nebuloasei coincide cu proiectata orbita a Sistemului nostru solar.
La inceputul anilor '80 in S.U.A. , a fost facut la radio un anunt, cum ca Sistemul nostru solar se va "ciocni" cu un nor electromagnetic "nu peste multi ani".
Aceasta nebuloasa a fost mai apoi denumita Centura Fotonica.
Intregul Univers este tinut la un loc de vortexuri, printre care si vortexurile de energie centripeta, cu cimpurile electromagnetice asociate lor. Aceste spirale de energie dau nastere la orbite naturale in Spatiu si Timp:sateliti in jurul planetelor,planete in jurul stelelor, sisteme solare in jurul centrelor altor vortexuri majore, si tot asa la infinit.
Terra orbiteaza in jurul Soarelui in decurs de 1 an, dar Sistemul nostru solar este el insusi un "intreg", care orbiteaza in jurul Centrului Galactic in aproximativ 24.000 -26.000 de ani.
Acest Centru Galactic se afla in constelatia Pleiadelor, la 400 de ani-lumina de noi, si reprezinta Soarele Central al Pleiadelor, steaua Alcyone.
Centura Fotonica incercuieste Sistemul Pleiadelor.
Ea consta din multe benzi fotonice, emanind din centrul Galaxiei, si sunt asociate cu spiralele Caii Lactee.
Deci Sistemului nostru solar ii ia cam 25.000 ani pentru a ajunge in rotatia lui in acelasi punct de pe orbita.
Incercati sa va imaginati citeva sisteme solare in revolutie pe o mare orbita in jurul stelei Alcyone, dar infasurati acesta imagine cu niste imaginare spire de toroid. Aceasta este centura Fotonica.
Inseamna ca Sistemul nostru solar, trece prin aceasta Centura de 2 ori la fiecare 25.000 ani. Cea mai ingusta parte a Centurii, ii ia Sistemului solar cam 2000 de ani sa treaca prin ea. Si trec cam 10.500 ani intre 2 intilniri cu Centura.
Daca socotim, 2 x 10.500 + 2 x 2.000 =25.000 ani.
centura fotonica
Cind se va intimpla "ciocnirea"??
Multi spun ca e destul de dificil de prezis, avind in vedere ca Centura are oscilatii neregulate.
Surse care au aflat prin "channeling" spun ca extraterestrii din Pleiade afirma ca Sistemul solar a intrat in Centura pentru o saptamina in 1987, putin mai mult timp in anul urmator, dar ca din 1998, Soarele a intrat deja in plin. Se afirma ca Terra nu va intra decit in 2012.
In ce consta Centura Fotonica? Care vor fi efectele ei asupra vietii pe Terra? De fapt care este scopul intrarii in ea, daca exista vreunul?
Radioul este un fenomen electromagnetic, acelasi cu fotonul, care este o particula de lumina a unei radiatii electromagnetice.
Centura Fotonica este o imensa regiune din spatiu, care radiaza o intensa radiatie electromegnetica, atit in spectrul vizibil cit si in cel al luminii invizibile de inalta frecventa, chiar incluzind spectrul razelor X.
Mass Media deja a atras atentia despre masiva crestere a intensitatii radiatiei periculoase care intra prin gaurile din stratul de ozon, in anumite regiuni ale planetei.
O data cu intrarea Sistemului solar in Centura sunt de asteptat efecte temporare spectaculoase. Terra inconjoara Soarele pe orbita sa, deci este sau in fata sau in spatele Soarelui , daca ne gindim la intrarea lineara in Centura. In consecinta, ori Soarele , ori Terra va intra prima data. Este imposibil de prezis exact care, din moment ce, Centura se dilata si se contracta pe rind.
Daca Soarele va intilni primul Centura, a fost comunicat prin "channeling" ca vor urma 3-5 zile de intuneric total, si vor cadea toate sursele de curent electric.
Daca Terra va intra prima, nu va fi intuneric.
Din surse extrateresre ni se comunica faptul ca o data cu intrarea planetei in Centura, vom experimenta un imediat soc electric, cam o zecime de secunda, dar nu periculos. Alte surse spun ca in jurul Terrei va exista o intensa activitate fotonica, apoi o comprimare si o expansiune brusca a atmosferei. Daca se va adeveri, atunci multa vreme, cerul va deveni plin de lumina intensa, care ii poate duce la orbire pe cei neprotejati. Acesta lumina este asteptata sa apara in ultimele 3 zile.
centura fotonicaO alta caracteristica spectaculoasa va fi efectul activitatii intense a fotonilor asupra materiei. Va exista o inalta excitatie a atomilor cauzind fluorescenta tuturor corpurilor.
Ca rezultat major, nu va mai exista noapte timp de 2.000 de ani.
Norul fotonic are o mare densitate de electroni si pozitroni ( antielectroni).
In fizica, atunci cind o particula si antiparticula sa intra in coliziune, sunt amindoua anihilate, cu o imensa degajare de energie radianta-fotoni.
Prezenta acestor pozitroni liberi va interfera cu electricitatea terestra formata din electroni, ceea ce va duce la soc electric.
Oricum energia fotonica, ca rezultanta a coliziunii dintre electroni si pozitroni, va deveni o majora sursa de energie libera si nepoluanta.
Intilnirea cu Centura Fotonica este intentionata a fi o mare experienta pozitiva, dar numai Omul cu suficienta disciplina pusa in slujba ameliorarii si elevarii propriei constiinte , isi va da seama ca anticipata "Epoca de Aur" , se manifesta deja.
Centura poate fi impartita in 3 zone:
1. Intrarea in Zona Nula, in care vom sta 5-6 zile, si care va include 72 de ore de intuneric total.
2. Intrarea in Partea principala, cu lumina 24 de ore pe zi, incontinuu, timp de 2.000 de ani.
3. Iesirea din Centura, prin Zona Nula , inca 5-6 zile.
CENTURA FOTONICA


Constelatia Pleiadelor este compusa din variate sisteme solare.SoareleCentral al Constelatiei este numit Alcyone, si sistemele sale solare sunt :Merope, Atlas, Maya, Electra, Coele, Taggeta, si al nostru, numit Ors. Sistemul nostru este cel mai indepartat si se roteste in jurul lui Alcyone in 25.920 de ani.
centura fotonica



Conform profetiilor Maya, in 22 Decembrie 2012, noi vom intra definitiv in cimpul radiant al Centurii.
In urmatorii 10 ani , planeta Terra si vecinii sai , isi vor ajusta structurile moleculare. Astfel, toate moleculele si atomii tuturor corpurilor cunoscute , vor fi excitate-lucru care va crea un tip de lumina constant si nou-o lumina non-calda, o lumina fara temperatura, care nu va produce umbre.
In caz ca Terra va intra prima, se va produce un fenomen similar unui foc planetar, intreaga materie va deveni luminoasa., dar fara ardere propriu-zisa.
Prin intrarea in Centura, Terra isi va reduce rotatia, ca urmare a reducerii rotatiei solare, temperatura va scadea si cimpuri de gheata se vor intinde pina la 40 de grade latitudine in ambele emisfere.Vor fi locuibile numai zonele din jurul Ecuatorului, chiar daca el nu va mai fi cel din ziua de azi, datorita schimbarii Axei Polilor. Dar gheata nu va rezista mult din cauza lipsei de ploaie, si curind va incepe radiatia constanta care, bombardind Terra va topi gheata. Apele vor creste cu 900 de metri. Cind se vor retrage vom avea un "Cer nou si un Pamint nou".
Iminentul cataclism va marca inceputul unui nou ciclu, un ciclu al Luminii, al Pacii, al Justitiei.
CONSIDERATII METAFIZICE SI SPIRITUALE.
Nu se poate pune la indoiala faptul ca pentru Omenire, intilnirea cu Centura Fotonica, va fi in esenta o experienta spirituala. Dar acest lucru depinde totusi de fiecare.Daca la acea vreme vom fi destul de evoluati, mari pasi inainte vom face prin ridicarea nivelului constiintei prin absorbirea razelor de lumina de inalta frecventa.
Daca comportamentul nostru ramine negativ, avem multe vibratii scazute ca rezultat al actiunilor egoiste, nu ne putem astepta sa supravietuim radiatiei de inalta frecventa. Cu alte cuvinte va avea loc o mare selectie naturala pe baza spirituala.
Universul fiind Spirit in manifestare, nu ne putem indoi ca orice fenomen cosmic fizic pe care il putem studia prin stiinte si intrumente, are la baza Spiritul si Vointa Divina. Nimic nu este intimplator in Univers, totul este perfect coordonat de Mintea Cosmica si se face in scopul evolutiei.
Intotdeauna in spatele oricarui femonen care se manifesta fizic in Univers, trebuie cautat intelesul si insemnatatea lui Spiritala si Divina.
In channeling, interactiunea cu Centura Fotonica este numita Christ.
Fenomenul este considerat a fi adevarata natura a " Rapirii in Slava", a " Ascensiunii" , termeni bine cunoscuti si propovaduiti de Biserica Crestina.
Intilnirea cu Centura Fotonica va juca un rol primordial in biblica"Transforamare a omului".
Termenul de "Christ" aparent exprima A Doua venire a lui Christos. Dar in realitate acest " Christ" este o stare a Constiintei , a Fiintei in ansamblu care a fost atinsa de Iisus, si nu un nume propriu.
Este vorba de o Renastere a planetei Terra. Se spune ca planeta va fi divizata intr-o planeta cu 3 dimensiuni , asa cum exista si la ora actuala, si o alta Terra care va trece intr-un Univers paralel cu 4 dimensiuni.
Aceste lucruri nu vor fi percepute fizic, intrucit esenta lor este spirituala.
2012


Este de notat ca serioase lucrari de fizica abordeaza teoria universurilor paralele. Prin channeling s-a primit informatia ca noi de multe ori intram in planuri ale unui univers paralel, si apoi ne intoarcem inapoi aici. Exista si un alt exemplu al unei foarte avansate civilizatii in centrul Terrei, asa numita Shabhalla, care exista intr-un plan paralel si la care se poate ajunge prin tuneluri electromagnetice care se deschid la Poli si in alte zone de pe glob.
Posibil ca singura consecinta trista a intrarii in Centura va fi , ca unele familii vor fi impartite de acesta selectie naturala de esenta spirituala. Unii vor merge pe Pamintul mult mai evoluat din a 4-a dimensiune sau densitate, iar altii vor ramine pe Terra cea cu 3 dimensiuni.
Acest lucru poate duce la o permanenta separare a evolutiei , pentru citeva mii de ani,. Insa unele persoane, rare, care sunt pe calea mai evoluata, vor dori sa isi suspende progresul personal, ca sa ii astepte pe altii din urma.
Actualmente ciclul Centurii Fotonice este sincronizat cu sfirsitul unui mare numar de alte cicluri, de ex 225 milioane de ani pentru Ciclul reptilian, 26.000 de ani pentru Precesia echinoctiilor, 104.000 de ani -un virf al evolutiei in 4 cicluri de 26.000 de ani, culminind cu o Convergenta Armonica la timpul cind se prevede intrarea-anul 2012.

echinoctii


Convergenta este sfirsitul unui ciclu stelar de activitate. Activitatea stelara a inceput deja si va continua pina in 2012-2017.
Activitatea stelara se produce cind Sistemul notru solar se alineaza inaltelor bande de frecventa din Pleiade ( steaua Alcyone) Sirius, Arcturus, Orion si Andromeda.
Acest lucru este cunoscut si ca punctul in Timp care coincide cu atingerea punctului maxim de expansiune a Universului.
Sincronizarea unor asemenea noduri se astepta sa deschida straturi dimensionale pentru influxul a noi energii si schimbari.
Din punct de vedere psihologic, efectul caracteristic al intrarii va fi ca unele neplaceri si nereguli in matricea fizica si psihologica a oamenilor, vor iesi la suprafata, adica in mintea constienta. Se va da asfel prilejul la noi vindecari, echilibrari, dar si in cazul unor persoane prea "dereglate" se vor produce boli, depresii si moarte.
Centura Fotonica este o parte a unui grup de energii din a 7-a dimensiune, care are benzi energetice peste tot in jurul Soarelui Galactic. Una din aceste benzi curge din Constelatia Leului, pina in cea a Varsatorului , si sparge Anul Platonic in 2 nopti galactice si 2 zile galactice.

spira galactica


Ingerii pot utiliza aceasta energie din dimensiunea a 7-a , ca sa activeze in timpul somnului, chakrele discipolilor Luminii si pe ale celor care cer acest lucru si sunt pregatiti sa il primeasca. Aceste energii produc schimbari la nivel subatomic in toata Creatia. Astfel se va face trecerea in dimensiunea a 4-a, apoi intr-a 5-a. Cei care refuza evolutia pot suferi o implozie si se vor manifesta in continuare in alte sisteme de dimensiunea a 3-a, unde vor fi liberi sa isi continue conflictele, polarizarile, fricile si razboaiele , pina vor fi capabili sa isi curete singuri corpurile energetice de aceste programe negative.

Epoca de aur

cicluri mayase

In aceasta "Epoca de Aur" in care intram, fiinta umana va fi capabila sa fie pe deplin realizata, oamenii isi vor intelege istoria, fizicul si toate abilitatile psihice. Acesta Ascensiune spre Lumina va fi cunoscuta de toti cei ale caror vibratii interioare fizice si spirituale se vor acorda undelor mesianice ale Centurii Fotonice.
In prezent cercetatorii cred ca exista 3 tipuri de corpuri in Univers.
Primul tip este pur corporal, cu o structura si o masa solida, tip pe care noi il folosim in prezent.
Un al doilea tip este mai putin corporal si cu o structura de masa diferita, ceea ce permite de exemplu trecerea usoara prin ziduri si obiecte solide.
Al treilea tip este pur eteric, fara masa. E vorba de o fiinta spirituala.
Prin intrarea in Zona Nula, corpurile noastre si materia din jur se vor transforma in al doilea tip corpuri.
Vom fi capabili de telepatie si telekinezie.
Dupa trecerea celor citeva zile de intuneric, va veni timpul descris in Biblie cind intr-o clipita vom deveni nemuritori. Posibil sa nu mai avem nevoie de somn si hrana solida.
Vom putea utiliza ca energie, energia fotonica din jur , iar calatoriile interdimensionale si in Timp, ne vor fi accesibile.
Mari beneficii vom avea prin folosirea directa a energiei fotonilor si abandonarea actualelor surse de energie fosila. Acest lucru va vindeca suprafata planetei de mine si foraje. In scurt timp civilizatia va trece la folosirea unor tehnologii nepoluante.
Acesta enegie fotonica va sta la baza sistemelor de propulsie spre calatorii stelare foarte rapide. In curind, a calatori spre Sirius sau Cappella, va fi la fel de usor cu a calatori la Paris.
Vom putea gasi locuitori ai vechilor civilizatii de pe Terra, atlanti, lemurieni, mayasi.
Vom obtine tehnologii avansate si personal ultracalificat care vor ajuta civilizatia terrestra sa se transforme si adapteze rapid.
Motivul pentru care experimentam cu cinci sesimi mai mult Intuneric decit Lumina in revolutia in jurul Soarelui Central, este ca Puterile Divine au dorit sa creeze si o lume a negativitatii, polaritatii, iluziei, plina de frici, judecati, control, ura, moarte, etc.. Acest lucru se datoreaza dualitatii Planului Fizic.
Cum putem stii ce e Rece, daca nu am experimentat Cald? Cum putem sti ce e Lumina, daca nu am trait Intunericul? Nu exista Mare fara Mic, Frumos fara Urit, Cald fara Rece, Iubire fara Ura. Conform uneia din Legile Universale Hermetice "Totul are doi Poli". Deci trebuie sa trecem prin intuneric ca sa putem aprecia ce este Lumina.
Acest lucru ii da Creatorului posibilitatea, prin noi, sa intelega mai bine adevarata natura a negativitatii. Noi suntem unealta prin care Creatorul se poate experimenta pe Sine Insusi, si, prin activitatile noastre individuale si colective, poate stapini si dirija pericolele intunericului.
Terra ca planeta, a fost aleasa sacolecteze, asimileze si transforme intreaga negativitate pentru intreg Sistemul solar. Aceasta este o Misiune Divina. Ea consta in a experimenta prin noi, negativitatea pentru Sine si proces, a invata sa o neutralizeze usor si permanent, punind in loc o Lume a Pacii si Luminii.
Deci noi si planeta noastra suntem unici si speciali in Marele Plan al Creatorului.
Din acest punct de vedere se poate considera ca Centura si radiatia ei manasica sunt in, si , prin ele insele mijloace de transformare si de transmutatie. Ele sunt barierele de paza si mijocul prin care nici o particica de negativitate nu va scapa de pe Terra , ca sa contamineze nivele mai inalte de constiinta. Cel care conduce acest proces este Christ, si asfel putem vedea cum Centura si radiatia manasica sunt emise de Christ si Energia christica. Pina ce nu ne punem de acord cu frecventa acestei energii, nu putem spera sa fim o parte din ea si sa scapam de negativa influienta actuala a planetei. Cei care nu vor reusi acest lucru se vor intoarce din nou in a 3-a dimensiune si vor suferi iar si iar incercarile.
Noi toti inainte de incarnare am fost avertizati cu privire la pericolele incarnarii pe Terra in acest moment. Ni s-a spus ca nu vom putea scapa de negativitate decit daca o vom putea stapini si dirija, ceea ce a si fost o intentie a Divinului pe care a dorit sa o experimenteze prin noi. Din pacate unii invata mai greu decit altii si au nevoie de mai multe Revolutii in jurul Soarelui Central pina isi invata lectia. De obicei abea o treime din populatia planetei obtine succesul in 10.000 de ani.
Ar trebui sa reflectam de ce ne-am ales si ni s-a aprobat reincarnarea Acum si Aici.Noi am ales sa stapinim negativitatea. Pentru cei ce vor reusi acest lucru, rasplata trecerii in alte dimensiuni este uriasa. Si pentru cei dintre noi care am absolvit aceasta scoala divina, vom putea sa ridicam constiinta contemporanilor nostri.
Christ si energiile lui sunt mentionate in mod repetat in vechile texte, indicind ca pina nu vom deveni Una cu aceste Energii christice, nu putem spera sa supravietuim calamitatilor ce vor veni. Profetiile Mayase semnaleaza clar acest lucru cind spun" guvernarea, stiinta si religia vor cadea, pina ce vor fi pregatite sa accepte si sa faciliteze Constiinta Christica care vine". Inclusiv noi putem colapsa, pina nu vom accepta si trai aceste adevaruri sacre.
Chiar Iisus a spus: " Eu, prin Christ, voi desparti griul de neghina si oile de capre". Acest lucru arata o viitoare impartire a Umanitatii in doua grupuri distincte: unul care accepta si Traieste Constiinta Christica ( griul si oile), altul care nu vrea sau nu poate acest lucru ( neghina si caprele). Pe masura ce ne apropiem de Centura aceste lucruri vor deveni tot mai clare. Polaritatea acum a devenit extrema, mastile cad tot mai mult. Cei buni au devenit mai buni, si cei rai, mai rai.
Suntem in al 12-lea ceas. Asa cum spunea si Iisus " Cel ce are urechi de auzit sa auda".
Sper ca am reusit sa conving ca aceasta Centura Fotonica este ceva cu mult mai mult si mai maret, decit niste simple postulate stiintifice si astronomice despre cum experimentam noi cei 20.000 de ani de Intuneric si 4.000 de ani de Lumina.
Daca intram mai mult in adincul metafizic al lucrurilor, Centura Fotonica nu este nimic nou de fapt. In istoria veche sunt multe referiri, mai ales la greci si romani, despre o Era de Aur in care nu exista altceva decit, Lumina, Iubire, Pace si Liniste, un loc fara boli, moarte, razboaie, saracie.
In mod sigur acesti filozofi antici se refereau la cei 2000 de ani de Lumina din Centura Fotonica.
Inca o data acum suntem pe punctul de a intra in aceasta fenomenala perioada-Era de Aur a trecutului si viitorului.
Iesim din asupritorul cocon al Intunericului si , ca un fluture putem zbura spre ceva extrem de frumos, corpurile noastre de Lumina si marea Comuniune cu Christ.
Acest cocon de intuneric, dincolo de asuprirea si negativitatea sa, a constituit mijlocul nostru de invatare, pentru a ne califica inca o data pentru saltul spre alte dimensiuni. Ni se ofera inca o data posibilitatea sa spargem suprafata acestei lumi a iluziei, sa intoarcem oglinda si in locul ei sa percepem adevarata Realitate.
Misiunea speciala incredintata Terrei , de a experimenta si a stapini negativitatea si iluzia, va fi indeplinita, si numai asfel vom putea merge Acolo de unde apartinem de fapt ca Spirite libere. In cele din urma decizia ne apartine si tine de vointa noastra.
Procesul acesta de reintoarcere Acasa , nu este insa asa de simplu cum pare la prima vedere. Trebuie mai intii sa trecem printr-un proces traumatizant de transformare care ne va face apti sa eliminam negativitatea din noi si sa ne luam inapoi corpurile de lumina. In schimb vom fi catapultati spre a 4-a si apoi a 5-a dimensiune.
Acest pas cuantic in viitor nu este ceva obisnuit , dar este secvential. Oricum, datorita unui inexplicabil"nu vreau", dat Evolutiei si Maturizarii, in contrast cu alte planete, acum suntem nevoiti sa ne jucam de-a v-ati ascunselea cu noi insine , pentru a atinge nivelul altor planete cu scopul ca Sistemul Solar sa ramina in legatura cu Intentiile Divine. In final trebuie sa fim " adusi la zi" in vederea asigurarii trecerii sigure a intregului cortegiu de planete prin Centura Fotonica.
Interesant este faptul ca in cartile pierdute ale Bibliei si alte documente apocrife , este specificat faptul ca " A Doua Venire a lui Christ va avea loc in 2005". Ne vom lasa corpurile noastre dense, si ne vom lua corpuri de Lumina, asa cum a spus Iisus.
Fiecare celula, fiecare molecula, fiecare atom, vor fi rearanjati in asa fel incit densitatea corpurilor noastre actuale sa poata fi transpusa in Lumina capabila de a facilita asimilarea Constiintei Christice care vine si nemurirea.
Se spune de asemenea ca in procesul de tranformare, sistemul ADN va fi rearanjat pentru a avea 12-13 spirale, si nu numai doua cit are in prezent.
De asemenea chakrele corpurilor vorfi rearanjate si vor creste la 13 , in loc de 7.
Chiar planeta va fi complet reinnoita. Schimbarea sa a inceput deja prin crapaturile in scoarta, cutremure de pamint, vulcani in eruptie si schimbari de vreme bruste si devastatoare. Nimic nu va ramine neatins de schimbari.
Degeaba unele guverne si oameni bogati s-au gindit sa se ascunda in buncare subpamintene sau sa zboare pe Luna sau pe Marte.
Chiar si Luna sau Marte, cu toate planetele , se vor transforma.
Nu vor scapa decit cei care au trecut de partea Iubirii, Binelui, Luminii, Vietii, Echilibrului si Iertarii. Ei isi vor crea corpurile de Lumina ca sa reziste la ultimele zvicniri ale legilor fizice vechi care acum se reinnoiesc.
Noile corpuri nu vor fi de natura fizica, deci nu vor putea fi ranite, nici fragmentate.
Citeva lucruri care s-ar putea intimpla o data cu intrarea in Centura ar putea fi astfel sintetizate:
1. Centura Fotonica si radiatia manasica sunt modalitati de trasformare. Radiatia este emanatie Christica. Prin aceste unelte spirituale ni se da posibilitatea sa rupem barierele negativitatii si sa mergem spre Tarimul de pe care suntem originari ca Spirite. Oricum, alegerea ne apartine.
2. Eclipsa din 1999 a inceput sa transfrme constiinta spre un echilibru in cadrul caruia noi sa devenim parti egale din masculin si feminin, asa cum spunea Iisus ca vom deveni androgini. Accentul e pus mai ales pe feminin pentru ca acum energiile masculine sunt discordante, anarhice si mult prea fixate. Daca ne uitam in jur vedem ca multe femei au inceput sa se poarte ca barbatii si invers. Se poate usor vedea cresterea impresionanta a numarului de travestiti. Se pare ca partea feminina va trebui sa se transforme si sa ia cu ea aceste vechi scheme de gindire paternalista, dominatia Masculului, inainte sa se cristalizeze pe Terra Energia Christica. Cu totii vedem slabirea masculinitatii si intarirea feminitatii. S-a marit extrem de mult numarul celor care fac partedin culte religioase care adora Zeita Mama, vechea Zeita din perioada matriarhatului. In procesul de transformare vor aparea noi curente de gindire in domenii de relatii , sanatate, apreciere de sine. Nu peste mult vom fi capabili sa ne controlam si sa ascundem defectele. Subiectivul ( femininul) va iesi la iveala aducind cu el toate nemultumirile din subconstient si toate schemele de gindire negativa pe care pina acum nu le puteam controla. Nu ne mai putem ascunde dupa deget. Partea feminina a devenit o raza transformatoare, oferind iubire, acceptare si toate trasaturile dumnezeiesti.
3. 12 evenimente majore se vor intimpla pe Terra pina la Marea Intilnire.Ele sunt destinate sa distruga si sa reformeze vechile si arhaicele energii tridimensionale actuale. Unul dintre ele ar putea fi condamnarea globala a ultimului razboi din Orientul Mijlociu. Acest razboi avea, din punct de vedere metafizic, 2 obiective: sa anihileze vechile energii ultramasculine ale terorii si sa le faca gata sa se transforme in energii masculine noi si blinde, si, sa faciliteze ajungerea in frunte a energiilor feminine.
4. Pentru a rezista comprimarii Timpului si Spatiului , corpurile noastre fizice vor trebui sa fie reconstruite, ceea ce are de-a face cu elemente cheie . Sunt de asteptat mari rearanjari ale constiintei, perceptiei, inmultirea sistemului de chakre, cresterea numarului spiralelor de ADN, eliberarea energiilor masculine si feminine pentru a ajunge la androginism si accelerarea frecventei vibratiei atomice in concordanta perfecta cu noile energii ale Luminii. Glanda pineala, al treilea ochi, se va redeschide pentru toti si va reveni la marimea ei originala. Toti vor deveni clarvazatori, telepati, asa cum a spus si Iisusca" vor fi mari profeti si vizionari". Felul de a vorbi se va schimba , toate vor fi facute " In numele Creatorului Divin", iar gindurile trebuie sa fie controlate si directionate perfect pentru ca ele sunt mai reale decit corpul fizic.
5. Asa cum corpurile se vor transforma inLumina, gindurile, actiunile non fizice, vor deveni realitatea imediata. Ceea ce vom gindi, se va materializa pe data. Vom deveni ca niste ecrane Tv pe care se vor proiecta toate gindurile ca sa fie vazute si auzite de toti.Vom gindi liber, cu posibilitatea de a corecta pe loc orice probleme prin Iubire , Lumina si Iertare.
6. Lumea noastra actuala de iluzie si polaritate va dispare. Acum ne simtim vulnerabili si confuzi, insa va trebui sa decidem urgent daca vom ramine in lumea veche sau vom dori sa ne mutam corpurile in Lumina si sa recunoastem ca acestia sutem noi cei adevarati.
7. Intreaga planeta si-a schimbat axa de 330 de ori . Se prevede o noua schimbare a Polilor Magnetici de la sensul orar la sensul antiorar. Sensul antiorar este cel normal, spiritual. Sensul orar ne-a fost impus de Cei care au hotarit ca planeta va colecta si transforma toata negativitatea din Sistemul Solar. Timp de 10.000 de ani noi am indeplinit aceasta sarcina extrem de importanta. Acum , ca sa fim in acord cu intregul Sistem solar, trebuie sa se inverseze din nou Polii Magnetici. Strigatul Terrei, ca fiinta vie, a fost auzit in Univers.
8. Asa cum Terra actuala va ascede in alta dimensiune, de acolo va cobori o alta planeta similara, care va ramine la dispozitia celor neadaptati inca 10.000 de ani de Intuneric in a treia dimensiune.
9. Nu peste mult timp vom fi capabili sa vedem fiintele angelice. Ajutorul lor va fi imens, ca intotdeauna.
Lumea animala se va transforma la fel cu toate celelalte. Pe masura ce noi vom trece in regnul urmator, animalele se vor apropia tot mai mult de constiinta umana. Impreuna cu ele vor deveni oameni si elementalii si spiritele naturii.
Se asteapta masive descresteri in cimpul magnetic al Terrei-gravitatie si densitate--. Cum noi vom deveni Lumina, efectul asupra noastra nu va mai exista.
Pentru a ajunge fiinte umane galactice, sunt de asteptat schimbari care ne vor face fiinte cu constienta deplina, capabile a lucra cu energii si fiinte interdimensionale.
10. Este de asteptat sa vedem in curind culori vii, configuratii geometrice sacre, nuante, umbre neobisnuite. Cerurile vor aparea ca fiind in flacari. Dar este vorba de un foc rece, care nu va afecta pe nimeni. Va fi un semn ca ne apropiem de destinatia finala.
CONCLUZII.
Transformarile pe toate planurile sunt irevocabile. Planeta va fi purificata si vor veni " Un cer nou si un Pamint nou". A venit vremea Spiritului. Oamenii vor trai cu animalele in Iubire eterna, Lumina si Pace. Va fi un loc al comuniunii cu Divinul, in care nu vor exista razboi, saracie, durere. Va fi Raiul visat de Omenire.
Primele energii sunt deja printre noi: relatii dizarmonice in guvernare, stiinta, religie, institutii financiare, de invatamint, de sanatate.
Exista o falsa teorie cum ca , Extraterestrii ne vor salva asa cum suntem si ne vor ridica in navele lor. Ei, insa nu vor interfera cu destinul si vointa noastra. Vor inteveni numai in situatii extrem de grave si numai pentru cei a caror aura arata ca sunt gata de a trai in Iubire si Iertare si se indreapta spre contopire cu constiinta Christica.
Eliminarea Fricii, unealta Intunericului, este esentiala.
Conform informatiilor obtinute prin channeling , Confederatia Galactica ne va da un mare ajutor in aceste timpuri. S-a spus ca ei au inceput acum multi ani deja sa schimbe polaritatea de baza a Soarelui, pentru a mentine integritatea Sistemului solar.
Oricum in ultimul timp, Ulysses, care ia probe pentu NASA a detectat ca, la Soare, cimpul magnetic nu mai are Pol Nord si Pol Sud.
Acest cimp s-a schimbat enorm, acum devenind omogen. Nu s-a dat nici o explicatie stiintifica si, bineinteles, totul a fost ascuns de public.
Mai mult, satelitul SOHO, a revelat ca Soarele raspunde in mod cu totul anormal la impactul cu corpuri cosmice, cauzind eruptii de 30-35 de flame (protuberante de foc) , lucru care inainte nu se intimpla.
Insa, cel mai mare beneficiu pentru Terra si Sistemul solar, va fi intrarea ca membru in Confederatia Galactica-vom deveni Cetateni ai Cosmosului, si pentru prima data vom sti Cine Suntem si De unde venim."

DOWNLOAD RAPID 
(filmul intr-o singura bucata, dar calitate mai slaba)

VEZI FILMUL TRADUS AICI:


SAU AICI - intr-o singura bucata (dar calitate mai slaba)

30 de comentarii:

  1. http://www.scribd.com/doc/8108089/Apocalipsa-2012-Versiune-Pavel-Corut

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu inteleg chestia asta cu a patra ...a cincea etc dimensiune ...Cind am vazut documentarul lui Nasser in care povestea despre lectia de la scoala cu dimensiunile nu a facut decit sa imi confirme faptul ca am dreptate...cum adica dimensiunea a patra??? Parerea mea a fost intotdeauna ca e ceva abstract si exact cum spunea Nasser nu are de a face cu existenta.In geometrie spui despre punctul A , punctul B ...dar in realitate un punct nu prea exista pentru ca daca intri in el si faci Zoom ca sa zic asa vei descoperi un univers de alte puncte si spre oricare te duci si vei face zoom vei descoperi din nou altele ...de fapt spun eu puncte dar sint atomi protoni neutroni si alte sfere nu puncte ...Deci logic cind la geometrie auzim ca dimensiunea 0 e un punct si nu exista ....din start e cam o tampenie...apoi dimensiunea 1 o linie ....apoi 2d unplan in care exista benzile desenate , apoi 3d in care existam noi....Poate ati vazut filmul Flatland ...in care noi mergem si interferam cu cu lumea din 2 d ...Cine sint aia din 2d? Bacteriile? Nu cred ca ele se misca doar in plan si daca sintem superiori celor din 2d ar cam trebui sa putem macar sa ii vedem ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu daca este vorba de o dimensiune spatiala neaparat. In fizica cuantica se vorbeste acum si de 11 dimensiuni. Timpul este considerata a fi una dintre dimensiuni, a 4a mai exact,deoarece spatiul nu poate fi considerta o entitate separata de timp, de aceea se si numeste continuum spatio temporal. Totusi in cazul nostru, de obicei a 4a dimensiune este una interna, eterica. O dimensiune de dincolo de 3D-ul vizibil, o dimensiune in dimensiune, cumva spus. A 5 a dimensiune poate fi considerata dimensiunea astrala, taramul viselor si fanteziilor, care cuprinde si patrunde celelate 4 dimensiuni. Totusi, sunt teorii care sustin ca exista si o a 4a dimensiune spatiala dar care nu poate fi imaginata. Carl Sagan incearca sa o explice cat de cat, dar nu-i prea reuseste aici http://www.youtube.com/watch?v=Y9KT4M7kiSw&feature=related. Iti recomand sa vizionezi si Universul Elegant unde se vorbeste de 11 dimensiuni.
    Sau aici http://www.youtube.com/watch?v=JkxieS-6WuA&feature=related.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna,

    Inainte sa vizionez conferinta lui David Sereda - Evidence, The Case of Nasa Ufo's eram si eu in "aer" cind incercam sa inteleg dimensiunile, dupa ce am vazut aceasta conferinta totul a devenit limpede.

    Incapacitatea noastra de a intelege aceste dimensiuni este data de limitarile noastre externe, cu alte cuinte de simturi. Ceea ce simtim, auzim si vedem vine dintr-un spectru de lumina (energie electromagnetica, ROGVAIV) foarte redus, adica un firicel de nisip dintr-o infinitate. Cu alte cuvinte pe aceasta planeta chiar acum pot fi mii de civilizatii care isi vad de viata si existenta lor fara sa putem sa ai simtim pentru ca opereaza pe alte nivele energetice, sa dau un exemplu - dincolo de asa numitele raze gama care vibreaza cu frecvente de miliarde si miliarde de ori mai mari decit noi. Daca ar fi sa vedem ce se intimpla pe acele nivele energetice ar trebui sa rezonam cu ele.

    Cu alte cuvinte aceste dimensiuni sint nivele energetice iar din cite am vazut cu cit este mai multa energie (vibratii mai ridicate) cu atit se formeaza forme mai complexe (complexe dar nu complicate, cum spune Nassim Haramein totul este compus din acelasi "punct" doar aranjarea lor este diferita si de aceea este necesara doar intelegerea dinamicii acestor "puncte" pt a stii ceea ce este universul adica ce sintem noi).

    Cum spune Eckhart Tolle, nu putem intelege aceste lucruri existentiale utilizind facultatile mintale adica mintea cu gindurile ei ci doar realizind sau simtind aceste lucruri pentru ca mintea este limitata si tot ceea ce va exprima va fi limitat insasi aceste cuvinte.

    Ionut daca te uti la conferinta lui David Sereda care este pe acest blog cu traducere vei intelege mai bine pt ca vei vedea cum un OZN apare din "senin" cind de fapt a fost acolo doar ca si-a redus nivelul energetic si a fost "simtit" de camerele din ultraviolet-ul apropiat al navetei spatiale, noi nu vedem in ultraviolet.

    In concluzie orice figura geometrica poate fi intr-o infinitate de dimensiuni, chiar daca nu iti poti imagina cum arata un cerc in 7 dimensiuni asta nu inseamna ca nu poate fi. Noi sintem conditionati, ancorati pe acesta dimensiunie, probabil doar prin transformarea constiintei putem simti si realiza ce este dincolo de acesta de acest nivel energetic cu alte cuvinte avem nevoie de un flux energetic mai inalt decit cel in care ne scaldam in acest moment. Probabil cu mai putin zgomot mental vom ajunge si noi sa simtim infinitatea, constiinta neconditionata, spatiul nelimitat si fara timp si fara forme.

    RăspundețiȘtergere
  5. Excelent articol! Mi-au trebuit citiva ani ca sa culeg aceleasi informatii de pe net! Very up- lifting!! Wonderful work friends, keep that good work, be blessed all of you there!

    WhiteTulip11

    RăspundețiȘtergere
  6. Mersi Mad ...la fel Free your Mind...am sa ma uit pe acel documentar.
    In legatura cu documentarul lui Lunghold pe care l-am vazut cu citeva luni in urma ...stau si citesc ce a scris Pavel Corut despre oculta mondiala regresiva care ar incerca sa manipuleze prin aceste povestiri SF legate de 2012...Pavel Corut spune despre poporul maya ca era unul salbatic si ca tot ce se spune despre calendarul care se incheie in 2012 e o minciuna si ca acesti mayasi nu au prezis niciodata evenimentele din 2012 ..intr-un cuvant minciuni.
    Nu stiu ce sa zic...nu pot sa fiu total de acord cu dl Corut dar pentru ca nu am fost in viata mea in America centrala si nu am cercetat personal si direct poporul maya nu pot sa cred 100 % nici in Lunghold......Daca ati urmarit documentarul lui Lunghold , cineva din public il intreaba ce va fi dupa ultima treapta cea din 2012 cind piramida mayasilor isi va incheia rolul ...ce va incepe atunci ??? Lunghold a zis ca va explica dar a uitat si documentarul s-a incheiat fara explicatie.
    Exista o probabilitate foarte mare sa intram in 2012 si sa trecem de el fara a se intampla nimic interesant .....Exista prea multi care sint convinsi ca atunci se va intampla ceva ...gen Nibiru sau centura fotonica sau cataclisme ...David Icke spune ca 2012 este o data cruciala si ca iluminatzii se grabesc sa isi incheie agenda pina in 2012 ...Toata lumea vorbeste de 2012 care cine stie poate trece linistit ca si ceilalti ani.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stim cat de expert este Pavel Corut in problema maiasa, sau in orice alta problema discutata legat de 2012. Noi i-am publicat articolul ca alternativa la 2012, aici http://fymaaa.blogspot.com/2009/03/2012-stiinta-sau-superstitie-18032009.html, dar nu suntem de acord cu tot ce spune el şi ne dăm seama că exagereză adesori şi dânsul (mai ales când priveşte întreaga spiritualitate orientală ca un privitivism si când bagă în aceaşi oală toate mişcările spirituale şi asta, probabil din cauza celor de la MISA, cu care este el într-un conflict nerezolvat în interiorul domniei sale, de când această mişcare a încercat să-l atragă de partea ei şi nu-l blamăm, are şi el partea lui de dreptate, dar nu toate mişcările spirituale sunt MISA sau sunt ca MISA domnule Coruţ şi nu e cazul să generalizaţi) . Exagereză şi în ceea ce priveşte Tibetul şi nu credem că este dânsul super expertul capabil să facă judecăţi de valoare în această privinţă. Înţelegem că încercă să echilibreze un pic balanţa celor care au luat-o pe o dungă spirituală pierzând contactul cu pământul, fiind "plutaşi cu barca în drum spre lună", totuşi nu are rost să exagereze. Noi considerăm că există o conştiinţă universală care pătrunde totul şi cuprinde totul şi credm că de la ea vine şi viaţa şi practic ea este viaţă. Poate că suntem nişte mistici primitivi, poate sunteţi dvs. domnule Coruţ un pic limitat în concepţii. Cred că aveţi nevoie de o doză de mescalină ceva, care să vă mai zdruncine fundamentele aşa de bine împământenite ale materialismului spiritual sau a spiritualităţii materialiste de care daţi uneori dovadă.
    Deasemnea se pare că domnul Coruţ uită că este posibil ca aceste civilizaţii străvechi e posibil să fi fost influenţate de inteligenţe extraterestre sau chiar să fie descendente ale unor astfel de civilizaţii şi astfel se explică extraordinara cunoaştere astronomică reflectată în construcţiile lor, deci nu e filozofie, totuşi e posibil să aibă dreptate pe alocuri şi îi respectăm acest punct de vedere.
    Indiferent ca ceva se va intampla sau nu in 2012 ...ceva se va intampla oricum in 2012. Paradoxal, nu. Daca va fi ceva atunci, bine ... daca nu, cel putin in constiinta maselor care asteptau ceva, se va produce un declic. Multa lume asteapta 2012 cu o curiozitate crescuta. Deci, indiferent ca se va intampla ceva sau nu, o miscare in mentalul colectiv se va produce, intr-un sens sau in altul.

    RăspundețiȘtergere
  8. O parte din mesaj e adresata direct lui Pavel Corut ...

    RăspundețiȘtergere
  9. Observati numai ce se petrece cu voi si timpul vostru.
    Observati daca mai aveti timp sa faceti ceva pe indelete, cum trece saptamana, cum trece week-end-ul.
    Observati goana dupa profit si daca viata relaxata mai este cu putinta.
    Care e finalitatea? Cand mai are TIMP omul sa fie OM si unde mai este omul OM?

    RăspundețiȘtergere
  10. vreau sa va multumesc pentru un articol superb, bine structurat. stiam o mare parte din informatiile de aici dar meritul vostru e ca mi-ati facut o oarecare ordine in ganduri.

    RăspundețiȘtergere
  11. Concluzia dupa atitea carti si documentare despre conspiratie cred ca exista niste persoane care vor sa detina controlul lumii nu ar fi asa de SF ideea ca chiar in clipa asta se petrece agenda lor si mai cred ca acest internet a facut posibila descoperirea acestei tradari ...o trezire sigur se afla in desfasurare ...ex hitman-ului economic unul din tabara lor ca sa zic asa nu a mai suportat sa traiasca in minciuna...e o mare ironie dar de sute de ani luptam noi impotriva noastra montati de niste bolnavi care viseaza sa fie in locul lui dumnezeu...cred ca nimic dar absolut nimic in aceste univers nu scapa de legea bumerangului si nimeni nu poate fi atit de illuminat incit sa nu il ajunga aceasta lege oriunde s-ar ascunde...Planul lor pare invincibil si se prea poate sa ajungem cu totii sa fim omorati de acesti indivizi prin infometare prin sclavie prin cosmaruri inimaginabile ....e o mare ironie ca de fapt cu totii contribuim la planul lor daca e sa dam crezare conspiratiilor ...cu totii ajutam corporatiile in momentul in care cumparam ceva de la ei ...cu totii cistigam ceva ce pare extraordinar pentru un timp scurt ...o multime de oameni importanti sint corupti de sume ametitoare pentru a ceda resursele acestor familii...Razboaiele au fost duse pentru cu totul altceva decit si-au imaginat eroii cazuti la datorie ...eroii si-au dat viata pentru imbogatirea reginei sau a familiilor din SUA ...E foarte interesant dar mereu am crezut ca pot sa imi dau seama usor cine e dusmanul libertatii ...cind de fapt am aflat ca dusmanul e in noi e o maladie ...nu intelegeam de ce biblia spunea sa avem grija sa nu fim amagiti....incredibil... Incerc sa nu deznadajduiesc dar toata povestea pare atit de adevarata si planul asta diabolic atit de solid incit ma intreb care ar fi salvarea pentru ca este atit de greu de imaginat ca se poate intampla ceva in interiorul tuturora....Un miracol poate ...De-a lungul timpului a suferit atita omenire pentru ce oare ??? doar pentru a invata ce este rau si cum sa ne depasim sa fim mai buni si daca da pentru ce pentru a ajunge undeva unde nu mai e rau ....daca dualitatea exista oriunde de ce nu ar exista si in acel rai in care se spune ca vom ajunge ...Cred ca planul nu e pefect....cum de ii mai suporta dumnezeu pe oamenii astia

    RăspundețiȘtergere
  12. ÎŢI RECOMANDĂM SĂ CITEŞTI CARTEA "Conversaţii Cu Dumnezeu" De Neale Donald Walsch ... o să reproducem pentru tine câteva pasaje din carte.

    Zice Dumnezeu asa:

    "Intra in interiorul tau. Cauta locul unde se afla intelepciunea ta interioara. Vezi ce-ti spune ea. Apoi, actioneaza.

    Daca aceasta inseamna sa le scrii politicienilor si industriasilor, cerandu-le sa ia masuri impotriva distrugerii mediului inconjurator, care ar putea duce la schimbari pe Pamant, atunci fa-o. Daca asta inseamna sa mergi pe drumul tau, trimitand inspre exterior energie pozitiva si ajutandu-i pe cei din jurul tau sa nu intre in panica, provocand astfel un necaz, atunci fa-o.

    Dar cel mai important lucru este sa nu-ti fie frica. In nici un caz tu nu poti „sa mori”, prin urmare nu ai de ce sa-ti fie frica. Fii constient de Procesul aflat in curs de desfasurare si intelege, in liniste, ca totul o sa fie bine in ce te priveste.

    Cauta sa intri in legatura cu perfectiunea tuturor lucrurilor. Intelege ca vei fi exact acolo unde trebuie sa fi, pentru a trai exact experienta pe care o alegi, pe masura ce il creezi pe Cine Esti Tu cu Adevarat. Aceasta este calea spre pace. In tot ce exista, cauta sa vezi perfectiunea.

    Si, nu in ultimul rand, nu incerca sa „te impotrivesti” la nimic. Persista toate lucrurile carora le opui rezistenta. Ti-am spus asta in primul volum si e adevarat. Oamenii care sunt tristi, din cauza a ceea ce „vad” in viitor, sau a ceea ce „li s-a spus”, legat de viitor, nu reusesc „sa ramana in starea de perfectiune”.


    Ne mai poti da vreun sfat?


    Preaslaviti! Preaslaviti viata! Preaslaviti Sinele! Preaslaviti previziunile! Preaslaviti- L pe Dumnezeu!

    Preaslaviti! Jucati jocul!

    Aduceti bucurie clipei, indiferent de ce pare clipa a va aduce voua, deoarece bucuria este Cine Sunteti Voi si Cine Veti Fi Voi Intotdeauna.

    Dumnezeu nu poate crea nimic imperfect. Daca voi credeti ca Dumnezeu poate crea ceva imperfect, atunci nu stiti nimic despre Dumnezeu. Prin urmare, preaslaviti. Preaslaviti perfectiunea! Zambiti si preaslaviti si vedeti numai perfectiunea. Atunci, tot ceea ce altii numesc imperfectiune nu va va atinge in nici un fel care sa fie imperfect pentru voi."

    Suferinta face parte din jocul iluzoriu al matricei, al dualităţii, al relativităţii ..la fel şi binele ... În acel aşa zis rai, dulatitatea dispare şi acel rai există aici şi acum, ascuns în tot ce este, permanent, aici şi acum ... dincolo de vălul iluziei, dincolo de vălul durerii, dincolo de suferintă şi plăcere, dincolo de agonie şi extaz, dincolo de jocul enrgiei, de yin si yang si totodata profund in interiorul lor ... eşti tu!

    RăspundețiȘtergere
  13. Documentarul d-lui Ian Xel Lungold se termina brusc, deoarece daca vrei sa stii continuarea, trebuie sa cumperi CD-ul original. Acesta poate fi achizitionat accesand adresa de internet pe care o precizeaza chiar autorul in respectivul documentar. De altfel, cu adresa respectiva se termina documentarul...Iar CD-ul este cel prezentat in articol...

    RăspundețiȘtergere
  14. Esti pe ciuperci cand scrii chestiile astea?

    RăspundețiȘtergere
  15. Continuarea documentarului (de fapt documentarul complet) poate fi vizionat la:
    - http://video.google.com/videoplay?docid=-8689261981090121097 - partea 1 si
    - http://video.google.com/videoplay?docid=-567329528148516232&hl=en - partea 2.
    Tot acolo mai gasiti si: Mayan Calendar - The Evolution Continues, partile 1 si 2, o prezentare a lui Ian Lungold din fev. 2005.

    RăspundețiȘtergere
  16. SCURT: intoarceti-va la Domnul Nostru cu sufletul, este singura protectie pe care o puteti obtine. Ne asteapta vremuri f grele. Ginditiva numai la Domnul Nostru Dumnezeu cat e de bun si iertator, faceti la fel. E singura protectie pe care o puteti obtine.Nu am citit Biblia dar am experimentat din fericire situatii paranormale.
    Curatenia sufletesca descrisa in crestinism este cheia binelui fiecaruia si al celor dragi lui pe care ii poate ajuta prin RUGACIUNE si GINDURI BUNE. Nu s-au dat ivataturile din crestinism degeaba.Daca sunt urmate numai asa putem sa ne protejam si sa atingem un nivel inalt de constiinta impotriva raului. Mie asa mi s-a intamplat. Aveti grija de voi!

    RăspundețiȘtergere
  17. un articol interesant prin sine. partea cu presupusele lucruri care ar putea avea loc in 2012, e pura interpretare si de multe ori se contrazice. plus ca apar chestiuni care nu au nicio legatura cu ezoterismul, crestinismul, budismul, etc. apar idei sexiste, care contrazic dualismul si existenta dualismului.

    RăspundețiȘtergere
  18. Unde se contrazice? Si daca nu au legatura cu acele religii ce? Ce legatura are sexismul cu dualismul? DUALÍSM = Concepție, doctrină care consideră ca principiu al existenței două elemente diferite și ireductibile, materia și spiritul .
    SEXISMUL = ansamblul mișcărilor de emancipare feminine pentru a desemna atitudinea și poziția socială dominatoare a bărbaților în societate.
    Si daca exista o viziune unitara care contravine dualismului ce? Este oare modul de a privi universul in mod dualist singura viziune adevarata? Sunt multe alte teorii care contrazic Dualismul si par la fel de adevarate.
    Sau poate te referi la dualitate ... polaritate. Perspectiva feminina - masculina , yin - yang , + -, samd. Si daca da, din punctul nostru de vedere viziunea duala asupra univbersului este una limitata. Exista si o dimensiune adimensionala daca ii putem spune asa, a non-dualitatii care nu este luata in considerare de dualisti.

    RăspundețiȘtergere
  19. asta e ceea ce e scris la voi: "3. 12 evenimente majore se vor intimpla pe Terra pina la Marea Intilnire.Ele sunt destinate sa distruga si sa reformeze vechile si arhaicele energii tridimensionale actuale. Unul dintre ele ar putea fi condamnarea globala a ultimului razboi din Orientul Mijlociu. Acest razboi avea, din punct de vedere metafizic, 2 obiective: sa anihileze vechile energii ultramasculine ale terorii si sa le faca gata sa se transforme in energii masculine noi si blinde, si, sa faciliteze ajungerea in frunte a energiilor feminine." este o idee sexista, misandrina.
    si inainte si dupa ii dati cu androginismul. dar apoi ii dati cu faptul ca de fapt ele trebuie sa se completeze una pe cealalta. apoi veniti si spuneti ca androginismul vi se pare limitat.
    le cam invartiti dupa cum va convine. cam acelasi lucru l-am vazut si la pavel corut si adeptii lui.
    si faza aceea cu dimensiunea adimensionala m-a amuzat cel mai tare. daca nu e adimensionala inseamna ca nu e o dimensiune. este orice altceva, dar nu o dimensiune. faptul ca s-ar putea sa existe entitati fara gen, este cunoscut de toti cei care au citit materiale de acest gen, dualisti sau non-dualisti. iar daca cineva ia in considerare vreo varianta sau alta asta este alegerea lor. nu sunt automat dualisti sau non-dualisti. invatati sa mai ganditi si "in afara cubului", cum zice englezul.
    si tonul raspunsului mi se pare ca e cel al unei persoane care sta cam prost cu nervii!!!
    totusi am sa continui sa va citesc. se pare ca aveti mai mult timp ca mine sa cautati diferite materiale care ma intereseaza...

    RăspundețiȘtergere
  20. Da, probabil ca stam prost cu nervii! Avem de a face cu oameni ca tine , sper ca ne intelegeti ;))
    Deci, acest articol nu ne apartine noua. Am simtit sa-l prezntam deoarece contine si idei cu care rezonam.
    Idee sexista misandrina? Ce e asta?
    Unde am zis ca androginismul este limitat? Apoi spui "dar apoi ii dati cu faptul ca de fapt ele trebuie sa se completeze una pe cealalta" - care ele? Ce anume invartim dupa cum ne convine? Fii mai exact. Cum ai putea vorbi despre ceva fara dimensiune? Orice ai spune despre aceasta ii confera substanta, forma, dimensionalitate. Nu prea esti coerent draga Ravratitule, dar continui sa te citesc, din respect pentru timpul acordat blogului si acestor comentarii. Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  21. hai ca m-ai facut sa zambesc... putin... dar ai reusit.
    uite ca sa iti fac pe plac, am sa iti raspund. in ordine. si in acelasi timp am sa comentez ceea ce ai scris. deci, doua puncte:
    - daca aveti probleme cu nervii, din cauza unora ca mine, sau a voastra, atunci as ptuea sa va ajut cu ceva retete ;))
    - ma bucur ca ati prezentat articolul pentru ca intr-adevar este interesant. daca acele posibile scenarii apartin articolului, atunci imi cer scuze; am atacat pe cine nu trebuie.
    - idee sexista misandrina. probabil ca erai plina de draci cand ai citit de nu ai vazut virgula.
    - unde ai spus ca androginismul e limitat? da, aici recunosc ca m-a luat valul si am scris gresit. era vorba de dualism, dualitate, polaritate
    - cine trebuie sa se completeze una pe cealalta... nu una pe cealalta ci unul pe celalalt; genurile, sexele. sper ca am fost destul de exact ;)
    - "Cum ai putea vorbi despre ceva fara dimensiune? Orice ai spune despre aceasta ii confera substanta, forma, dimensionalitate." pai exact asta am spus si eu. nu poti vorbi despre o dimensiune adimensionala. asta am scris acolo, dar se pare ca nu mai stii exact ceea ce scrii si unde scrii.
    hhmmm. gata? asa rapid? e, sper ca macar data asta intelegi ca nu am nimic cu tine sau cu voi. doar am comentat ceea ce scria acolo. (mai putin greseala de la inceputul primului meu comentariu)
    numai bine si tie (voua)!

    RăspundețiȘtergere
  22. Si cu toate astea multi maestrii, oameni care au ajuns sa perceapa, sa fie sau sa existe in adimensionalitate au vorbit despr ea ea, specificand faptul ca prin cuvinte nu se poate exprima ce inseamna, ci poate doar prin paradoxuri de genul nimicul/totul, Dumnezeu Tatal/mama, Copilul, vid/plenum, samd, absolutul de dincolo de termeni.
    Nu sunt o ea ...
    Tot nu ai explicat ce inseamna misandrin. Te referi de sorginte MISA? Adica idee de la MISA sau ce anume? Dan Brown tot de sorginte misandrina este? Ai citit Codul Lui Da Vinci? Citeste acolo sa vezi ce are de spus despre aspectul feminin al manifestarii.
    Nu ai raspuns la tot ce te-am rugat sa detailiezi. Spui ca ne invartim dupa deget si o dam cotita dupa cum ne convine ... Obiectiveaza-ne te rugam ... Poate ne mintim si ne furam caciula singuri si nu ne dam seama, iar tu vii sa ne luminezi!
    Altfel nu mai arunca cu acuzatii nefondate ...

    RăspundețiȘtergere
  23. mda!
    daca faceai un efort reuseai cu siguranta sa ajungi pe dex-ul de pe internet sa vezi ce inseamna misandra. legatura cu misa mi se pare puerila si deloc hazoasa.
    am scris in primul comentariu la ce se referea datul dupa deget.
    cred ca e suficient pe ziua de azi.
    numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  24. Cautasem dar nu gasisem pe www.dexonline.ro . Am insistat acum si am gasit. Interesanta explicatia gasita ... "Repulsie patologică față de bărbați".
    Cred ca exagerezi ... Nici eu, nici cine a scris acest articol, nici Dan Brown, nici Eckhart Tolle, nici Neale Donald Walsch, nici o gramada de alti autori masculi, care au subliniat anumite lucruri legate de dominatia masculinului asupra femininului, subliniind dezechilibrul evident din societatea de azi nu cred ca pot fi suspectati de misandrie ... Este necesar un echilibru pentru armonie.
    Se pare ca tu o dai cotita acum.

    RăspundețiȘtergere
  25. Foarte foarte adevarat ce ai spus Free... traim intr-o societate dominata de barbati si asta se vede destul de clar si a sosit timpul pt a echilibra balanta
    Articolul de aici e super interesant si nu mai vb de film care mi s-a parut foarte bun, de altfel si celelalte parti sunt super tari/ jos palaria !!!
    cu bine /nelunnn /

    RăspundețiȘtergere
  26. Ha Nelunn ... la acest articol chiar nu ma asteptam sa raspunzi ... probabil ca ai vazut ultimile comenturi din stanga de pe blog ... nu? Multumim de suport ;)

    RăspundețiȘtergere
  27. In primul rand, nebuloasa care inconjoara roiul stelar deschis, Pleiade, nu se numeste Centura Fotonica si nu este speciala comparativ cu alte nebuloase.
    In al doilea rand, Universul nu prea este tinut la un loc, el aflandu-se intr-o continua expansiune in care, galaxiile din afara Grupului Local, se indeparteaza de noi, manate de ceva care este denumit Energie Intunecata.
    In al treilea rand, Sistemul Solar se roteste in jurul centrului Galaxiei in circa 230 - 250 000 000 de ani.
    In al patrulea rand, Centrul galactic se afla in constelatia Sagetator, la aproape 27 000 de ani lumina.
    In al cincilea rand, Pleiade nu reprezinta o constelatie ci, un roi stelar deschis aflat in constelatia Taur.

    RăspundețiȘtergere
  28. MESAJ DE GRADUL 1 - CATRE REALIZATORII BLOGULUI "Iesirea Din Matrix{. In documentarul Michael Jackson This Is It - La sfarsitul documentarului Michael Jackson face un anunt cu un mesaj Incredibil referitor la anul 2012- Binenteles o spune subtil dar cu inteles foarte clar. Dupa ce spune ca,trebuie sa ne iubim ca o familie si ca iubirea este importanta, el spune exact asa: "Trebuie sa salvam planeta, deoarece in 4 ani, va fi ireversibil". Acum intrebarea este de ce 4 ani ? De ce Michael a specificat exact momentul in care lumea-planeta nu mai poate fi cum a fost ( ireversibil ) ? Putea foarte bine sa spuna ca lumea in cativa ani va fi ireversibila. Mai trebuie mentionat ca acest enunt nu este extras dintr-un context care sa faca referire la ceva anume. Pur si simplu, dupa ce producatorul ai inmana microfonul, el spune ca trebuie sa fim ca o familie si sa ne iubim iar apoi spune exact ce am relatat mai sus.Si inca ceva, dupa ce spune ca trebuie sa salvam planeta, deoarece in 4 ani va fi ireversabil, spune asa: "este un mesaj important pentru lume, pe care trebuie sa-l oferim." Sa nu uitam ca Michael a facut acest enunt la repetitie in fata celor cu care muncea: dnsatori , coregrafi etc.

    RăspundețiȘtergere
  29. Este foarte probabil, ca Michael sa fi facut referire la NOUA ORDINE MONDIALA. Au circulat zvonuri, cum ca Michael ar fi avut de gand sa vorbeasca despre planurile de depopulare a Elitei.Interesant este ca, in vreme ce ne apropiem de anul 2012, tot mai multe evenimente converg in acest an. Uite aici ceva interesant despre Biblie , al 3 lea razboi mondial si anul 2012

    http://revolutiaiubirii.wordpress.com/category/biblia-si-al-treilea-razboi-mondial/

    Rugamintea mea este sa postati acea "faza" din documentar in care Michael relateaza despreun eveniment major peste 4 ani. Nu stiu exact care este data in care Michael a facu enuntul, dar mai mult ca sigur este ori la sfarsitul anului 2008 ori la ineputul anuli 2009 * cred ca 2008 ) Daca facem un calcul referitor la cei 4 ani mentionati de Michael atunci, adaugam 4 ani la anul in care s-a facut enuntul.adika: 2009-2013. Profetiile Mayase ne spun ca lumea se va termina asa cum o stim noi in data de 21 dec. 3012 adica la sfarsitul anului 2012 - adik exact 4 ani. Cam atat astept raspuns. Va multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  30. suuuuper .... multumesc .atat mai pot spune .

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...