Ieşirea Din MATRIX: Agenda Esoterică

joi, 4 decembrie 2008

Agenda Esoterică

ESOTERIC AGENDA (2008)
Scopul Ascuns

Documentarul a mai fost pus în lista DOCUMENTARELOR TRADUSE (cu descriere), dar era mai greu accesibil, aşa că l-am scos în faţă într-un articol separat.

"Exista o Planificare Ascunsa in spatele fiecarei faţete a vietii terestre despre care credeam odinioara ca este independenta. Exista grupari ale "Elitei" planetare ce guverneaza aproape fiecare organizatie politica, economica, sociala, corporatista etc., ba chiar si ONG-uri sau unele organizatii ce "se opun" sistemului. Acest film prezinta rezultatele muncii asidue si a cercetarilor unor specialisti din aceste domenii, in speranta ca expunerea acestor descoperiri va ajuta la redarea viitorului planetei proprietarilor de drept: oamenii." - comentariu preluat de aici

Citat din film:

" …şi unul dintre cele mai mari exemple de "Gândire De Turmă" este stigmatul atribuit teoriilor conspiraţiei. Eticheta "Teoria Conspiraţiei" oferă o senzaţie distinctă persoanelor obişnuite.

Asasinarea lui JFK, Aria 51, Roswell, secrete guvernamentale, dispariţii misterioase ... toate aceste subiecte par un pic cam fantaziste pentru oamenii obişnuiţi şi este de înţeles de ce. Ele trebuie să sune ca şi cum ar fi contrafăcute. De-a lungul timpului aceste poveşti au fost înflorite şi prost interpretate, unele fapte au fost omise sau adăugate. Unele pot fi adevărate, unele pot fi false, dar un lucru este sigur, dacă un secret global trebuie să rămână ascuns, iar acesta începe să iasă la suprafaţă în public, cea mai bună acoperire este de a deforma adevărul , să-l înfloreşti sau să-l alterezi până ce va părea absurd sau ridicol. Deci ce se întâmplă când secretul implică guvernul şi guvernul are legături adânci cu mass media? Şi atunci când mass media principală, aşa cum am spus mai devreme, s-a dovedit că determină cel puţin 80% din opinia publică?Logica este de necombătut. Rolul mass mediei de orice fel este să-i facă pe oameni să se simtă idioţi chiar şi dacă păstreză o minte deschisă către teoriile conspiraţiei. "

Deasemenea spunerea adevărului pe jumătate (care este tot o minciună) sau spunerea adevărului combinat cu un pic de minciună (ca şi cum ai face un ceai şi ai pune în el o picătură de cianură) este o modalitate ideală de a ascunde adevărul. Şi ceea ce este poate şi mai paradoxal, este că o minciună suficent de mult repetată, ajunge să devină un adevăr în conştiinţa maselor. (deşi în realitate nu este aşa).

Însă ,

“Orice adevar trece prin 3 faze. Mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta, si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine!...” ( Avicena)

Termenul "Conspiracy Theory" este foarte des folosit in mass media in ultima vreme. Este ca un fel de eticheta care se pune pe fruntea tuturor care incearca sa scoata la lumina anumite informatii care deranjeaza sistemul, care-i deranjeaza pe cei care ne conduc.

Sunt bagati toti in aceiasi oala si mai mult, sunt considerati posibili teroristi, de catre George Bush . Mai mult, pe acest site chiar se spune ca toti suntem considerati posibil teroristi. Deci, daca iti manifesti public indoiala fata de teoriile oficiale, vehiculate in mass media principala, legate de anumite subiecte sensibile gen 11 septembrie, JFK si altele de genul acesta poti fi considerat un posibil terorist. Nu stiu cine sunt mai Teoreticieni ai Conspiratiei, noi sau mass media si guvernele noastre care ne insira povesti si minciuni cu nemiluita ?

(cea mai evidenta conspiratie din punctul meu de vedere si cred ca cea mai importanta a tuturor timpurilor, este cea legata de 11 septembrie ... sa fii cretin sa mai crezi mass media oficiala ... )

VEZI FILMUL TRADUS, AICI:



6 comentarii:

  1. exact asa este. Daca nu-ti gura iti pierzi painea. sau intri in vizorul razboiului antiterorist...
    Parca pentru a scapa de astea au murit niste oamenbi in '89 , nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Esoteric Agenda nu s-ar traduce mai corect "Scopul ascuns"?

    Felicitari pentru blog, este deosebit de interesant.

    Monik

    RăspundețiȘtergere
  3. E bine si cum spui tu.
    Multumim pentru aprecieri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Toate aceste materiale iti dau de gandit daca nu ai facut asta pana acum!
    Asteptam cu nerabdare noi materiale si discutii !

    RăspundețiȘtergere
  5. Toate aceste materiale iti dau de gandit daca nu ai facut asta pana acum!
    Asteptam cu nerabdare noi materiale si discutii !

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca la vremea documentarului erau niste coincidente interesante, sa spunem asa, intamplarile de la datele de 20 martie si 1 mai, deja devine suparator ca anul acesta la 20 martie a inceput bombardarea Libiei, iar la 1 mai a fost ucis Osama bin Laden.
    Mai crede cineva ca nu exista conspiratiile ?

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...