marți, 2 decembrie 2008

A AJUNS OMUL PE LUNA? (02.12.2008)


CONSPIRACY THEORY - DID WE LAND ON THE MOON? (2001)
"Oare am aselenizat?"

Documentarul a mai fost pus în lista DOCUMENTARELOR TRADUSE (cu descriere), dar era mai greu accesibil, aşa că l-am scos în faţă într-un articol separat.

TEORIA CONSPIRATIEI - A AJUNS OMUL PE LUNA? (2001),
de Bruce Nash.
Voce: actorul Mitch Pileggi.

Comentariu preluat de aici

"Documentarul trateaza un subiect controversat. Teoriile exprimate in cadrul sau nu constituie singura interpretare posibila. Formati-va o opinie bazandu-va pe toate informatiile disponibile. Filmul investigheaza cel mai extraordinar eveniment al sec.XX: omul a ajuns pe Luna. Credeti sau nu, unii spun ca aceasta nu s-a intamplat, dupa analiza fotografiilor oficiale, examinarea filmelor misiunii, ascultarea marturiei unui fost astronaut caruia nu ii este teama sa spuna ceea ce crede. Ar fi putut guvernul sa orchestreze minciuna secolului?"

Multe alte surse (una credibilă ar fi generalul Emil Streinu) spun că omul ar fi ajuns cu mult înainte pe Lună şi în alte colţuri din Univers datorită infuziei de tehnologie extraterestră din anii 30. Teoriile abundă în acest domeniu, este suficient să daţi un search pe google. Citiţi cartea "Soarele Negru" de Jan Van Helsing,

VEDEŢI FILMUL TRADUS, AICI - link 1:

SAU AICI - link 2


Cei de la Discovery Channel s-au străduit să demonteze această teorie. Măsura în care au reuşit acest lucru o apreciaţi singuri.

Vedeţi emisiunea aici:

Prima parte, a IIa parte, a IIIa parte, a IVa parte.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Stateam mai demult in dubii in legatura cu acest subiect,aparusera si la noi parca in revista "Magazin international"(posibil sa fi incurcat denumirea)un comentariu explicit dar nu cu atatea dovezi.Respectivul sceptic,un fizician roman din pacate nu i-am retinut numele,aduse-se doar dovada umbrelor si al inexistentei reflectiei solare in spatiul cosmic.Dar acest documentar mi-a intarit credinta ca omul nu a ajuns niciodata pe luna.In special americanii care sunt specialisti in arta cinematografica,in publicitate,propaganda si diversiune.Dar din cate observ pe americani nu-i deranjeaza deloc ca sunt manipulati,mintiti si sunt tratai ca niste imbecili.Poate din aceasta cauza celelalte neamuri rectioneaza un pic mai dur cand sunt calcati pe batatura.
Ma bucur ca existati si va multumesc pentru acest lucru.Foarte important,sa fiti obiectivi!!!!
Radu

Duke spunea...

E clar ca au incercat sa ne minta!

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa 1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi. Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.
Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portaal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...