Ieşirea Din MATRIX: TEORIA CONSPIRAȚIEI - Oare am aselenizat?

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

marți, 2 decembrie 2008

TEORIA CONSPIRAȚIEI - Oare am aselenizat?


CONSPIRACY THEORY 
- DID WE LAND ON THE MOON? (2001)


Documentarul a mai fost pus în lista DOCUMENTARELOR TRADUSE (cu descriere), dar era mai greu accesibil, aşa că l-am scos în faţă într-un articol separat.

TEORIA CONSPIRATIEI - A AJUNS OMUL PE LUNA? (2001),
de Bruce Nash.
Voce: actorul Mitch Pileggi.

Comentariu preluat de aici
"Documentarul trateaza un subiect controversat. Teoriile exprimate in cadrul sau nu constituie singura interpretare posibila. Formati-va o opinie bazandu-va pe toate informatiile disponibile. Filmul investigheaza cel mai extraordinar eveniment al sec.XX: omul a ajuns pe Luna. Credeti sau nu, unii spun ca aceasta nu s-a intamplat, dupa analiza fotografiilor oficiale, examinarea filmelor misiunii, ascultarea marturiei unui fost astronaut caruia nu ii este teama sa spuna ceea ce crede. Ar fi putut guvernul sa orchestreze minciuna secolului?"

Multe alte surse (una credibilă ar fi generalul Emil Streinu) spun că omul ar fi ajuns cu mult înainte pe Lună şi în alte colţuri din Univers datorită infuziei de tehnologie extraterestră din anii 30. Teoriile abundă în acest domeniu, este suficient să daţi un search pe google. Citiţi cartea "Soarele Negru" de Jan Van Helsing,


VEDEŢI FILMUL TRADUS, AICI :Cei de la Discovery Channel s-au străduit să demonteze această teorie. Măsura în care au reuşit acest lucru o apreciaţi singuri AICI.

2 comentarii:

  1. Stateam mai demult in dubii in legatura cu acest subiect,aparusera si la noi parca in revista "Magazin international"(posibil sa fi incurcat denumirea)un comentariu explicit dar nu cu atatea dovezi.Respectivul sceptic,un fizician roman din pacate nu i-am retinut numele,aduse-se doar dovada umbrelor si al inexistentei reflectiei solare in spatiul cosmic.Dar acest documentar mi-a intarit credinta ca omul nu a ajuns niciodata pe luna.In special americanii care sunt specialisti in arta cinematografica,in publicitate,propaganda si diversiune.Dar din cate observ pe americani nu-i deranjeaza deloc ca sunt manipulati,mintiti si sunt tratai ca niste imbecili.Poate din aceasta cauza celelalte neamuri rectioneaza un pic mai dur cand sunt calcati pe batatura.
    Ma bucur ca existati si va multumesc pentru acest lucru.Foarte important,sa fiti obiectivi!!!!
    Radu

    RăspundețiȘtergere
  2. E clar ca au incercat sa ne minta!

    RăspundețiȘtergere

A comenta pe acest blog este un privilegiu, nu un drept.
Referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discutii.
Vă mulțumim!

gif-850x250

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...