Ieşirea Din MATRIX: Imaginea De Ansamblu - Secretele Interzise Ale Pământului

duminică, 14 decembrie 2008

Imaginea De Ansamblu - Secretele Interzise Ale Pământului


THE BIG PICTURE (2008)

V-aţi rătăcit prin hăţişurile conspiraţilor? Nu mai ştiţi ce e real şi ce este minicună? S-ar putea ca acest documentar să vă clarifice anumite aspecte şi să vă ajute să uniţi şi mai multe puncte ale imaginii de ansamblu, să mai completaţi încă o bună parte din imensul puzzle al conspiraţilor şi astfel să vedeţi ţesătura dintr-o perspectivă mai înaltă.

Una din ideile de baza ale acestui documentar este că mulţi dintre cei care simt că este ceva în neregulă cu lumea din jur, care chiar văd conspiraţia, se pierd în detalii neesenţiale risipindu-şi astfel enorme cantităţi de energie şi timp în van. Ba mai mult se lasă manipulaţi de teorii mai mult sau mai putin posibile despre 2012 de exemplu (în special de cele "foarte importante şi esenţiale" ale sosirii planetei Nibiru) , care proiectează mintea omului într-un viitor al speranţei şi salvării făcându-l să uite de prezentul cel dur în care este înşelat, furat, tâlhărit, hăituit, umilit , călcat în picioare de mafiotii care ne conduc, aici şi acum.

Ceea ce mi-a mai plăcut foarte mult este un citat din Jonh F. Kennedy (repetat de mai multe ori în film) care a descris conspiraţia globală astfel :

"Ne confruntãm în întreaga lume... cu o conspiraţie monoliticã şi nemiloasã, care se bazeazã în mod primordial, pe "jurăminte secrete"şi pentru a-şi extinde sfera de influenţã, se bazeazã pe infiltraţie în loc de invazie, pe subversiune în locul alegerilor democratice, pe intimidare, în locul libertãţii de a alege. Este un sistem ce concentreazã vaste resurse umane şi materiale pentru creerea unei maşinãrii unitare, deosebit de eficiente ce combinã :
armatã, mijloace diplomatice, inteligenţã (servicii secrete), mijloace economice, ştiinţifice şi operaţiuni politice. Operaţiunile îi sunt ascunse, nu publicate, greşelile îi sunt ingropate, nu apar în ziare, dizidentii îi sunt aduşi la tãcere ... nu încurajaţi, nici o cheltuialã nu îi este anchetatã nici un secret nu îi este dezvãluit..."

Cunoşteam mai multe motive pentru care Kennedy a fost omorât, dar asta este cireaşa de pe tort. Nu ştiam că a spus asta. A avut un curaj extraordinar. Din păcate a devenit un martir şi momentan prea prea puţini mai inspira exemplul său de curaj.

Criza din anii 30 a durat 4 ani (între 1929 şi 1933). Simptomele de atunci şi de acum sunt identice pentru cei care ştiu istoria. Criza actuala a început anul acesta şi se preconizează că va dura tot 4 ani, aparent întâmplător, bineînţeles, până în 2012. Mulţi aşteapta salvarea în 2012. S-ar putea să vină ... Salvarea (Ambulanţa) să-i culeagă de pe străzi că sunt morţi de foame.
Să rămânem centraţi în prezent, cu ochii în 4 la şmenarii la costum şi 4 ace care ne dau târcoale clipa de clipă încercând să ne ţepuiască şi zăpăcească în fel şi chip. Ca în vorba aia, "dacă nu reuşeşti să-i convingi, zăpăceşte-i!"
Era şi un banc: Care e diferenţa între unul care împăiază şi FISC? Primul mai păstrează pielea, blana, penele ... pe când celalalt ... ba.
Oamenii se lasă orbiţi de jocurile politice, de fel şi fel de lucruri fără sens, de circăraiile fără de sfârşit de la TV, de divertismentul hipnotic şi degradant, stând cu ochii în gol ca oile bete la păscut, iar lupii în blană de oaie îşi fac de cap. Lăsaţi fratilor hipnotizorul tembelizant mai moale, si mai puneţi si voi mana pe o carte o revista ceva si faceti o septica, un tabinet ceva sau eventual niste cornete pentru seminte, dar nu mai faceti atata audienta tuturor televiziunilor de kko din Romania care fara atentia voastra sunt moarte.

Wake up people!

Îi mulţumesc din suflet lui bolek vali şi prietenilor săi pentru această minunată traducere. Ţineţi-o tot aşa fraţilor! Să ne auzim de bine!



Vezi documentarul AICI:

(cu subtitrare în limba română, ca de obicei)


Filmul este OPEN SOURCE şi poate fi descărcat, vizionat, prezentat oriunde şi oricum, la orice televiziune sau cinematograf.

32 de comentarii:

  1. Din pacate, lipseste subtitrarea....

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu lipseste ...daca nu ti se deschide automat apasa butonul CC.

    RăspundețiȘtergere
  3. Aveti un blog super !
    Multumesc, multumesc, multumesc!

    Florentina Glava, 51 de ani

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa este trebuie sa nu luam nimic de cert si sa ne folosim mintea.
    Felicitari pentru ce faceti.
    Dar pe linia asta de rationament cand ne oprim si cum stim ca nu ne aflam intre oglinzi paralele caci poate este planeta aia poate nu este , dar poate ca este o conspiratie sau poate nu este.
    Umberto Eco sustine ca ea este una a prostiei, adica ca o multime cred ca este si crezand ca este si un secret pe care daca l-ar cunoaste ar stapani lumea sunt gata sa si omoare ptr a descoperi ce nu este(vezi Pendulul ...)
    Dar poate ca are dreptate Eco si poate ca nu are dreptate. arhimede cerea un punct de sprijin . noi ce punct avrem ptr ca ca si in Pendulul unde biletul ala se putea citi in mod vulgar si neconspirationist si tot ce se spune aici si ptr trecut este adevarat poate ca se poate citi astfel, poate ca da sau poate canu. Suntem intre oglinzi paralele

    RăspundețiȘtergere
  5. Vad si multumesc . Sa vedem daca intra si asta si atunci inseamna ca am nimerit-o . Ti-am scris la Saccsiv mai multe.
    Noapte buna.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru acest film va fac un mic cadou una din cartile scrise de cel care dupa mine este cel mai serios si titrat personaj din grupul heteroclit al "conspirationistilor"

    Este vorba de Antony Sutton . Cartea cu referire la Skull & Bones este ultima lui realizare, e densa caci e scrisa de un savant cercetator, deci nu este dupa ureche ca majoritatea productiilor din domeniu sau bazate pe "se stie" si daca esti atent ca se citeaza la nesfarsit unii pe altii(asta o stiu de la Eco :) )

    http://www.conspiracyresearch.org/forums/index.php?s=afd0b5cde1fe9b733db84874576fb772&act=attach&type=post&id=408

    Numai bine si va multumesc ca -mi raspundeti la ce va spun.
    Ion Adrian

    RăspundețiȘtergere
  7. Un sincer si mare Multumesc pt ceia ce faceti sunteti cei mai tari multe multe felicitari

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce anume nu are sunet? Filmul? Are draguta ... deschide boxele sau schimba browserul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Bun asa. Sunt descrise foarte bine sentimentele (filingu') traite de multi dintre noi.

    RăspundețiȘtergere
  10. FELICITARI SI MULTUMIM PENTRU FILM!!! TRULLY OPEN MINDED!!! THANK YOU!!! WE'LL DEFINITELY SPREAD THE WORD...

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu gasesc filmul sa-l descarc pe site-ul alfascene!!!! de unde l-as putea scoate?

    RăspundețiȘtergere
  12. Aici http://btjunkie.org/torrent/The-Big-Picture-FINAL/3952c97719c29c218a3a5e47024e404cf960dc1fedd8 sau aici http://www.thecrowhouse.com/bigpic.html sau aici http://thepiratebay.org/torrent/4439203/The_Big_Picture_-_A_Documentary_on_the_Global_Elite_and_current ... asta la o prima cautare rapida.

    RăspundețiȘtergere
  13. Pentru cine a vazut filmul The new biology - Where mind and matter meet . as dori cat mai multe informatii despre Bruce Lipton . multumesc

    RăspundețiȘtergere
  14. Mai multe informatii sunt aici http://fymaaa.blogspot.com/2008/12/noua-biologie-unde-mintea-i-materia-se.html si aici http://fymaaa.blogspot.com/2008/11/biologia-credinei-i-printitului.html

    RăspundețiȘtergere
  15. Frumos dude.
    Si Zeitgeist este interesant(Daca n-am voie sa fac publicitate sterge-mi comentariul)

    RăspundețiȘtergere
  16. Apropo de speech-ul lui Kennedy...
    aici http://www.archive.org/download/jfks19610427/jfk_1961_0427_press_64kb.mp3 gasiti intregul discurs de 19 min si vezi vedea ca nu vb despre Societati Secrete.Discursul care il stim noi este adaptat si editat...din pacate.TOTUL ESTE O FRAUDA!!!
    http://curezone.com/forums/fm.asp?i=1299814

    RăspundețiȘtergere
  17. Cat traim invatam. Multumim pentru informatie. Nici noi nu am stiut si poate daca am fi facut un documentar, am fi preluat si noi aceasta editare a discursului lui Kenedy fara sa banuim nimic (asa cum a facut-o si documentarul de azi).
    Nu cred ca este cazul sa trecem in cealata extrema. Nu este totul o frauda. Nici chiar asa. Daca s-a strecurat o minciunica (acest documentar, Big Picture, este o compilatie de imagini preluate din alte filme) cu s-au fara intentie , asta nu inseamna ca totul este o frauda. Suntemliberi sa cercetam adevarul si faptele prezentate in aceste filme. Important este sa stim si alte puncte de vedere.
    Noi credem , mai degraba, ca aproape totul este o frauda in mass media principala ... Dar asta e parerea noastra neavizata.

    RăspundețiȘtergere
  18. nu gasesc filmul pe alfasource; ma ajuta cineva, va rog

    RăspundețiȘtergere
  19. Filmul a fost pe alfascene atunci in 2008. Intre timp alfascene si-a pierdut baza de date de vreo 3 ori si majoritatea membrilor.

    RăspundețiȘtergere
  20. EXTRAORDINAR ... TREBUIE RASPANDIT.

    RăspundețiȘtergere
  21. Am decriptat Biblia toata,in vre-o 15 ani,evident ca in felul meu,deocamdata tinut secret,oarecumk,deoarece il fac cunoscut in mare,datele perioadelor d acum 15 ani,avand loc EXACT pe scena Istoriei Pamantului:moartea printesei Diana,razboiul d 21 de zile contra Iraq,problemele inceprii Calvarului Lumii din 2010,prabusirea SUA in 2018,aparitia primei Fiare imediat,Rapirea la Cer,TINETI MINTE toate de AICI si veti vedea ca asa vor fi algoritmul lor... Cereti-mi ajutorul atunci,spunand pe Internet asa:dorim ca Fiul Mosului ce a coborat din Munte,el,Calatorul ce merge Ziua catre Noapte,sa ne AJUTE pe toti Romanii ce sant poporul lui preaiubit sa fim SALVATI,si INALTTI spre Domnul Hrisos... Stiu ca multi zambesc acum zeflemitor,ca si copilul meu dealtfel,-spunand sa-l ls sa-si traiasca viata-,dar putin mai tarziu va spune si veti spune multi,uff,daca-l ascultam pe acel om,ACUM era si eu salvat vesnic... Haidem sa va ajut putin doar;cu vreme in urma,-15 ani-, toti spuneau ca SANT DUS... stiti voi,apoi INSPAIMANTATI SI PLANGAND, au zis la unison:-De unde ai stiut si perioadele si anii? Simplu! Sant in Biblie! Dar va trebuie mii de ani doar sa descopriti! Biblia este o retrospectiva a trecutului si viitorului,care este laata sa SE STIE,DOAR DE 7 iNTELEPTI,ce sant in SUA,iar aici in Romania de Unul. Amin si fiti binecuvantati preaiubitii mei oameni frumosi,vrednici,curajosi!Va iubesc! Va voi salva cu vrerea Domnului,pe cei cae ma veti cauta ATUNCI,cereti-ma prin toata Media,eu ma voi arata,of,-si acum sant printre oamanei pe strazi si prin toata tara noasta preascumpa si frumosa ca niciuna pe Pamant-, veti vedea ca dupa SALVAREA CELOR CE CRED,eu voi pieri in varsare de sange si veti PLANGE MULT pe Fiul Mosului ce a coborat din Munte... Pe curand! Eu VAD,INTELEG SI MA ROG MULT,pentru dacii mei...

    RăspundețiȘtergere
  22. hello!
    am postat si eu pe blogul meu filmuletul!
    Foarte interesant desi este incomplet dar bine ca omenirea ajunge sa vada si atat!si ma bucur ca adevarul iese la iveala!!!!Te felicit pentru intentia ta benefica de a ajuta si de a transmite acest mesaj vital!Suntem intr-o stare de adormire totala!
    daca vrei sa comunicam te astept pe :http://cyuscyus.blogspot.com

    !ramai cu bine si la fel!sau mai evoluat!

    RăspundețiȘtergere
  23. Vreau ca fiul mosului ce s-a coborat din multe sa vina sa ne ajute :)))))) si pe el sa il ajute cineva sa gaseasca drumul catre Sfantul Psiholog :))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  24. SUNT IMPRESIONATA PT> TOT <MUNCA <IDEI CARE NE DESCHID MINTEA!!!!!!!!!FELICITARI!

    RăspundețiȘtergere
  25. Nimic concret in acest film.Sunt prezentate fragmente luate de ici de colo fara sa se arate nimic concret.Este exact ca in povestea cu drobul de sare.Vai,daca pica drobul de sare....Prostioare de adormit copiii.Parca lumea nu ar sti ca toate statele,toate guvernele doresc sa devina cat mai puternice.E o chestie reala,nu exista nici o conspiratie.Ca sa va lamuresc pe deplin totul decurge ca la piata de zarzavaturi.Toata lumea stie ca vanzatorii inseala lumea,suntem constienti de asta dar nu avem ce face ,trebuie sa ne hranim si cumparam fara sa mai stam sa CONTROLam pe fiecare daca are sau nu cantarul masluit.Noi stim precis cum e cu cantaraul.C'est la vie...Asa-i la vie!!!

    RăspundețiȘtergere
  26. as vrea sa iau legatura cu Fiul Mosului coborit din munti,Calatorul,daca se poate,multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  27. ...As dori sa iau legatura cu Fiul Mosului coborat din munti, Calatorul. Pot sa fiu contactata la : mary_lou_88@yahoo.it
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...