Ieşirea Din MATRIX: ARHEOLOGIE INTERZISĂ - Misterioasele Origini Ale Omului (01.12.2008)

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

luni, 1 decembrie 2008

ARHEOLOGIE INTERZISĂ - Misterioasele Origini Ale Omului (01.12.2008)

THE MYSTERIOUS ORIGINS OF MAN - Rewriting Man's History (1996)
- Rescriind Istoria Omului

Documentarul a mai fost pus în lista DOCUMENTARELOR TRADUSE (cu descriere), dar era mai greu accesibil, aşa că l-am scos în faţă într-un articol separat.

Programul TV Classic care este găzduit de actorul de renume, Charlton Heston ne prezintă informaţii incredibile care pun la încercare ceea ce am fost învăţaţi despre evoluţia umană şi apariţia civilizaţiei. Întâlniţi un soi nou de investigatori ştiinţifici care ne prezintă doveziile lor extraordinare despre originiile omului, dovezi pe care comunitatea academică a ignorat-o în linişte. Misterele originii omului sunt printre cele mai fascinante din toată ştiinţa: a evoluat omul din maimuţe? Artefacte umane şi oase au fost găsite în straturi de roci cu milioane de ani mai vechi decât permite teoria evoluţionistă. Au trăit oamenii pe vremea dinozaurilor? urme de oameni au fost descoperite în acelaşi strat de rocă ca şi urmele de dinozauri, urme datate ca fiind de 100 milioane ani vechime. A existat oare Atlantida?


Acest documentar prezintă dovada cum o mapă antică ar putea deţine răspunsul. Ar putea Atlantida, continentul pierdut al lui Plato să fie îngropat sub 2 mile de gheaţă?

Inginerie de înaltă tehnologizare antică?Un oraş megalitic undeva în înălţimile Boliviei a fost datat undeva în 15,000 BC. Ce civilizaţie ar fi putut să o construiască?

Doveziile prezentate în acest documentar vor transforma radical teoriile acceptate legate de istoria omului şi vor schimba pentru totdeauna direcţia ştiinţei.

În acest sens vă mai recomandăm şi seria de documentare, în 3 părţi, Quest For The Lost Civilisation .


VEDEŢI FILMUL TRADUS, AICI 

5 comentarii:

 1. Hmm ... se pare ca nu ... ne pare rau ..o sa-l urcam pe alt server curand ...

  RăspundețiȘtergere
 2. pacat ca nu merge subtitrarea...

  RăspundețiȘtergere
 3. SAcum functioneaza. Apasati pe CC. Daca doriti sa se vada mai mare scrisul subtitrarii, apasati pe + , iar pentru micsorare pe - . Vizionare placuta.

  RăspundețiȘtergere
 4. Si mai exista si un buton de DOWNLOAD RAPID unde este continuta versiunea filmului cu tot cu subtitrare.

  RăspundețiȘtergere

A comenta pe acest blog este un privilegiu, nu un drept.
Referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discutii.
Vă mulțumim!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...