RUGĂMINTE!

Dacă vedeți vre-un articol, film, link care nu funcționează, vă rugăm să ne spuneți ca să putem actualiza. De multe ori serverele pică, dispar pur și simplu, filmele sunt eliminate, samd. Si nu lasati doar un mesaj in casuta de comentarii facebook deoarece daca nu suntem prieteni in facebook, sunt sanse sa nu vedem acel mesaj. Cei din anumite țări, posibil din Occident s-ar putea să aveți probleme mai ales cu filmele artistice, căci pe acolo pe la voi, serverele cu filme sunt blocate. Trimiteti un email sau un comentariu la acea postare, dar nu in casuta de facebook. Vă mulțumim!

AJUTOR

14:50 Edit This 0 Comments »
Vrei să ne ajuti cu ceva?

Daca da, in primul rand ne bucuram ca simti sa te daruiesti si sa fii alaturi de noi.

Multumim din suflet pentru aprecieri si pentru gandurile frumoase.
Orice fel de ajutor e bine primit.

De ex:

Tradusul unor documentare ne-ar ajuta. Te pricepi? Daca da, cu sau fara subtitrare ajutatoare?

De asemenea traducerea unor articole , sau carti ne-ar ajuta.  Sau da-ne tu de lucru, contra cost, de tradus din engleza in romana ceva (articole, filme , carti).

Sau, avem lista de aici http://fymaaa.blogspot.com/search/label/TOP%20300. Ar fi bine sa existe linkuri la fiecare film.

De asemenea ne-ar prinde o verificare a articolelor de pe blog ca sa vedem ce filme mai functioneaza si care nu.

Daca te pricepi la webdesign am avea nevoie de ajutor, caci avem domeniul iesireadinmatrix.ro (sau poate ca –l aveam ca nici nu mai stiu daca poate fi recuperat ca nu am mai platit gazduirea de vreo 2 ani) nu am avut timp sa ne ocupam de ele de nici un fel.

De asemenea, orice donatie cat de mica ajuta. Daca instructiunile de pe prima pagina ti/au scapat gasesti AICI toate metodele de donatie.

Sau sunt anumite produse cum sunt cele din gama AIMGROUP (aimgroup.ro) de ex. carora le facem reclama pe blog si  din care primim comision daca sunt cumparate mergandu-se de la noi de pe blog. Sau cumpararea de orice plecand de la un link de pe blogul nostru (ORMUS, Carti, samd).

Sau daca poti, ofera-ne un spatiu frumos si sanatos , unde sa nu mai platim chirie sau ofera-ne o "undita", o alternativa sanatoasa de a face bani, fara compromisuri.

Cu drag,
Mihai
Echipa Iesirea din Matrix

P.S. Trimite email la iesireadinmatrix@gmail.com sau contacteaza-ne pe facebook aici https://www.facebook.com/IesireaDinMatrix si vorbim detalii.

Post Comment

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

ALTE FILME INTERESANTE

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din stânga și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1050 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...