Ieşirea Din MATRIX: ILUMINAT - Povestea Adevărată a Illuminati

luni, 19 decembrie 2022

ILUMINAT - Povestea Adevărată a Illuminati

ILLUMINATED : The True Story of the Illuminati (2019)

„Producătorul/scenariul/regizorul Johnny Royal a creat un documentar care prezintă interviuri care provoacă gândirea, sperând să facă lumină asupra misteriosului grup. 

Dacă această societate secretă vă interesează, vizionarea documentarului vă va oferi o perspectivă incredibilă asupra unora dintre ritualurile lor speciale. 

Pentru început, filmul prezintă interviuri cu diverși experți Illuminati, cum ar fi cercetători, istorici și realizatori de film. Autorii Josef Wäges și Reinhard Markner care au fost primii care au tradus ritualurile și literatura autentice ale Illuminati. Văzând că acești doi discută deschis despre originile societății și chiar împărtășesc informații private de lungă durată despre Illuminati este incredibil de fascinant. 

În plus, Royal îl ține pe spectator captivat prin partajarea documentelor scrise de mână care datează încă de la sfârșitul secolului al XVIII-lea! 

Dacă a existat vreodată o îndoială că Illuminati a existat, cu siguranță ți-ai găsit dovada prin acest film. De asemenea, spectatorii sunt tratați cu ceea ce se spune a fi „recreări fidele” ale Illuminati. Se spune că aceștia nu au fost niciodată văzuți de public, ceva ce mi s-a părut intens și destul de captivant.” SURSA

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI


În completare studiați și categoria ILLUMINATI de pe blogul meu.

3 comentarii:

  1. Păi cum sa iasa in public baștanii cei mari? Au solzi si sunt verzi. Reptiloizi. Ar da boala in pamanteni daca i-ar vedea! Cel putin asa spun unii " conspirationisti". Ne vegheaza somnul, ascunsi in spatele cortinei,si se ling pofticiosi pe buze. Sau rudimentele de buze.
    Totuși, unde iti sunt cititorii? Si comentacii de blog? Stau ascunsi pe sub fusta Mariei Ghiorghiu care le promite ca România e tara aleasa. Linguseala este mai bine plăcută românilor decat adevarul.
    Judecand dupa numarul de evrei
    ( stire culeasa de pe blogul nationalist al dluiCoja) care se muta inapoi pe aceste meleaguri, cred ca Romania va fi Noul Ierusalim.

    RăspundețiȘtergere
  2. Parerea mea e ca reptilienii sunt doar niste locotenenti ai unora si mai ascunsi si mai perversi si ca acesti reptilieni sunt posedati de IA ... IA si fiintele energetice de tip lux (dupa cum le spune Corrado Malanga), Horus (vezi Anubis sau Oraii din Stargate) , ființe energetice semi-inaltate sau cazute care se hranesc cu loosh (psihozima) si posibil chiar, cu suflete ... Malanga merge mai departe si spune ca exista o fiinta peste toți acești „sfinți” care ne sug de energie , acest MLM al drenării de vlagă, pe care el o numește Primul OM ... prima creatură făcută de Creator, un demiurg corupt.
    Cititorii au si altceva mai bun de facut se pare, decat sa comenteze pe aici sau chiar si pe facebook....rareori starnesc mai reactii cu articolele mele ...
    De acord cu numarul de evrei .. ni se mai fluturau noua pe sub nas idei (de genul celor ale lui Sundar Singh) ca la Bucuresti va fi Noul Ierusalim, ca suntem gradina Maicii Domnului, ca suntem miezul din dodoașcă, centru spiritual al planetei, leagănu civilizațiilor și alte frecții din astea care ne umflă orzul ... Insa intre timp am realizat ca Romania e roata de rezerva 2. Ucraina e roata de rezerva 1. Acolo vor sa creeze Noul Ierusalim Ceresc (vorba lui Zele si a lui Arestovici, doi iudei puși pe fapte).

    RăspundețiȘtergere
  3. Priveste cum complică oamenii totul si o sa intelegi de ce nu reusim sa iesim din Matrix. Sa luăm orice religie. Crestinismul avea rolul de a scoate omul din repetabilitatea istoriei. Din karma veche.
    Era simplu: faci bine, urci. Faci rău, cazi in legea cauza-efect. Fără caste de nobili si paria. Sistemele vechi erau piramidale. Exact ca masoneria din zilele noastre.
    Proverbele si zicatorile noastre abundă de lectii despre cum ar trebui sa fim si ce se intampla când incalcam niste reguli.
    Ce au făcut oamenii? Au " croșetat" o religie complicata. O dogma stufoasa, un ritual fara de care adeptii crestinismului se cred pierduti. Ma distrez la tara când văd cum fiecare femeie mai adauga ceva de dus la biserica: o matura si un faras pentru ca mortul sa-si daca curat prin groapa, o lanterna, ca lumanarea simbolica si simpla s-o fi demodat, bombonele pe coliva simbolica si ea sau glazura pe colacul in forma de spirala, simbolul ascensiunii.
    Daca Iisus sau un sfant ar veni printre oameni si le-ar spune ca toate zorzoanele adaugate de ei nu au legatura cu ceea ce li s-a cerut initial, gloata infuriata si aitospalata pe creier i-ar lovi cu pietre, intorcandu-se apoi in sistemul fals in care s-au nascut. In peșteră.
    Si daca ceea ce tu numesti IA este de fapt un program de autoaparare? Un sistem bariera pentru ca nebunia omului sa nu se extinda si in alte zone ale Creatiei?
    Se repeta Atlantida...Excesul de terapii cu orgoni, cristale si altele a dus mizeria karmica din prezent in viitor, punând in pericol generatiile urmatoare. Mizeria karmica se curăță in Acum si fiecare dintre noi suntem datori sa o facem daca ne pasa de urmași. Nimeni nu vine de din afara ta ca sa-ti spele karma. Pentru ca nu poate. Pentru ca fiecare dintre noi suntem unici, am venit in familia in care avem de lucru si in care putem evolua. Si in care putem sa ne ajutam parintii sa evolueze.
    Cred ca suntem in punctul in care " bariera" trimite inapoi ceea ce am semănat.
    Lazarev explica foarte bine de ce magia neagra nu era " taxată" pe vremuri in viata vrajitorului sau vrajitoarei. Timpul curgea mai lent si efectele se observau abia la urmasii vrajitorului, care aveau probleme serioase. Timpul se grabeste si vom plăti din ce in ce mai repede agresiunea impotriva altora. Sau a naturii.
    Evreii sunt inconstienti. Au bani si cred ca pot controla totul. Când tot programul rău li se va intoarce, nu există loc pe pamantul asta unde sa se ascunda. La fel si vrajitorii ce umbla cu cioara vopsită si ne-o vând ca porumbel.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...