Ieşirea Din MATRIX: SUMMITUL AUTO-VINDECĂRII 2019 - COMPLET (toate cele 7 zile)

duminică, 23 mai 2021

SUMMITUL AUTO-VINDECĂRII 2019 - COMPLET (toate cele 7 zile)


HEAL SUMMIT (2019) 

Deoarece doresc să public HEAL SUMMIT 2020, m-a gândit să strâng mai întâi, într-un singur articol toate interviurile din toate zilele de la HEAL SUMMIT 2019, să am un pic de ordine-n casă. Interviurile și zilele din cadrul HEAL SUMMIT 2020 le voi publica gradat, ca și pe cele din cadrul FLUX SUMMIT 2021.

Așadar, în Februarie 2019 am publicat pe blog documentarul HEAL (VINDECARE - cel mai puternic vindecător este în interior), un film apărut în 2018, iar în 2019 a fost organizat Congresul Heal, în care toți cei ce apar în documentar, expun pe larg punctele lor de vedere pe marginea celor spuse deja în documentar. Acest summit a fost tradus complet de echipa HealSummitRomania și le mulțumim pe această cale, efortului depus, deosebit de intens.

„Ce este HEAL Summit? 

Este cel mai mare Congres online din lume, pe domeniul sănătăţii şi vindecării, oferit de catre cei mai buni experţi!  

Împreună aruncăm o privire în spatele bolii ca simptom şi aprofundăm înţelegerea noastră despre sănătate şi vindecare! În loc să ne luptăm cu simptomul, a venit momentul să ne uităm la ce a generat acel simptom.  Cu acest congres creăm împreună, o nouă forma de conștientizare asupra domeniul vindecării!

Toate interviurile au fost subtitrate în limba română și oferite pentru scurt timp, gratuit, în cadrul healsummitromania.com, celor care au apucat să se înregistreze și să le vadă în zilele respective. Cei care nu au apucat atunci, pot cumpăra accesul la acestea plus alte materiale BONUS, de pe site-ul menționat.

Deoarece considerăm că aceste materiale merită să fie știute de toată lumea, nu numai de cei puțini și aleși, ci și de cei care nu au fost pe fază să se înregistreze pe site-ul HealSummitRomania și nici nu au bani să cumpere pachetul de acolo, dar și pentru cei care au apucat să le vizioneze și doresc să le revadă. 

Vă recomandăm însă să cumpărați totuși accesul la aceste filme, deoarece efortul de a le traduce a fost fenomenal și cred că merită sprijinite astfel de inițiative și pe viitor. În plus, calitatea filmelor pe site-ul HealSummitRomania este mult superioară celei oferite de noi aici.

ZIUA

JOE DISPENZA - interviul 1


Vom începe astăzi cu Joe Dispenza, cel care are 4 apariții separate în cadrul summitului, cu un interviu lung de o oră jumate și alte 3 filme bonus (după cum puteți vedea aici). Pe blog vom publica momentan, doar interviul lung însă în funcție de reacții, cerere, comentarii, distribuire, like-uri, poate vom publica și bonusurile. 

Joe Dispenza este o prezență destul de întâlnită pe blogul nostru, chiar are și o categorie dedicată, numită JOE DISPENZA

„Dr. Joe Dispenza a intrat în atenția publicului ca unul dintre oamenii de știință recomandat prin apariția in filmul premiat Ce naiba știm noi de fapt!? 

De la apariția filmului în 2004, munca lui s-a extins, s-a aprofundat si a proliferat în câteva direcții-cheie – toate reflectând pasiunea sa pentru modul cum oamenii pot folosi ultimele descoperiri din domeniile neuroștiinței și fizicii cuantice, nu doar pentru a vindeca boli dar și pentru a se bucura de o viață mai împlinita și mai fericită. 

Ca și profesor și lector, Dr. Joe a fost invitat să vorbească în mai mult de 27 de țări de pe cele 6 continente, educând mii de oameni cu ajutorul mărcii sale ușor de înțeles, încurajând, într-o manieră plina de compasiune, detaliind modul cum își pot reconecta creierul și recondiționa corpul pentru a obține schimbări de durată. In plus față de oferirea unor cursuri on-line și tele-cursuri, personal ține cursuri progresive de trei zile și cursuri de avansați de cinci zile în SUA și în străinătate. Dr. Joe este de asemenea membru al facultății de medicină Integrativă din Honolulu din cadrul Universității Internaționale Quantum, Institutului Omega pentru Studii Holistice din Rhinebeck, New York și al Centrului Kripalu pentru Yoga și Sănătate din Stockbridge, Massachussetts. Este totodată invitat al comitetului de cercetare al Universității Vieții din Atlanta, Georgia.

În interviul de astăzi  Joe Dispenza îți arată despre:

Cum să obții cel mai bun rezultat într-o situație de criză.
Pași pentru vizualizarea vindecării, pe care îi poți folosi în orice boală sau afecțiune.
Cum să îți reprogramezi creierul pentru a-l alinia cu viața pe care ți-o dorești..
Cum să activezi potențialul ascuns al creierului tău.
Cum poți întrerupe lanțul gândurilor stresante.” SURSA

Notă: Joe Dispenza este un personaj prezent pe blogul nostru și în alte documentare celebre cum ar fi : E-Motion (2014) și HEAL (2018)
Puteți cumpăra celebrele sale cărți (ce conțin și CD-uri de ghidare): Tu Ești Placebo”(inclusiv CD-ul cu Meditația) , „Antrenează-ți creierul” și „Distruge-ți obiceiurile Nocive” . Cărțile pot fi cumpărate și de AICI.

În categoria HEAL veți găsi mai ușor toate filmele traduse de la Heal Summit, dar și documentarul inițial.
VEZI INTERVIUL TRADUS AICI

Link 1- film dublat în limba română
Link 3 - OK

P.S. Cu această ocazie vă anunțăm și că în 20 IANUARIE 2020 începe un curs online gratuit, cu Joe Dispenza: Curs introductiv gratuit cu Joe Dispenza  Fă-ţi gândurile să conteze!

Interviul 2 - Kelly Brogan, M.D.




”Kelly Brogan, medic, stabilită în Manhattan,este psihiatru pe sănătatea holistică a femeilor, autor al bestseller-ului New York Times, „O Minte Proprie, și co-autor al cărții de referință „Terapii Integrative contra Depresiei

Si-a încheiat pregătirea psihiatrică și parteneriatul la Centru Medical NYU dupa absolvirea Colegiului Medical al Universității Cornell, și are o diplomă în știință (Bachelor of Science) de la MIT în Neuroștiința Sistemelor. Este doctor specializat în psihiatrie, medicină psihosomatică și medicină holistică integrativă, de asemenea este specializată in abordarea determinării rădăcinii cauzei în simptomelor si sindromului psihiatric.

Este membra a comisiei GreenMedInfo, Fundația de Nutriție Price-Pottenger, Universitatea de Medicină Funcțională, Pathways to Family wellness, Asociația Perinatală NYS, Fundația Mindd, jurnalul indexat de Terapii Alternative în Sănătate și Medicină, și în Fundația Nicholas Gonzales. Ea este de asemenea Director Medical al Părinte Fără Frică și membru fondator al Sănătate Libertate Acțiune. Este profesor acreditat de Yoga Kundalini KRI și mamă a doi copii.

De la Kelly Brogan poți învăța despre:

Ce este depresia și când ai nevoie cu adevărat de medicamente.
Primul lucru pe care Kelly îl prescrie atunci când pacienții vin la ea.
Un plan de 30 de zile pentru vindecarea problemelor psihologice.
Un exercițiu de 3 minute pentru a vă alunga răspunsul la anxietate în câteva săptămâni. .
Modul ascuns de a combate germenii, care te ferește de boli.” 

SURSA și mai multe detalii în pachetul de cumpărat

VEZI INTERVIUL TRADUS cu Kelly Brogan
AICI* sau AICI**

* pentru prietenii mei din ok.ru (gratis - cu o reclamă)
** pentru o donație și la cerere (fără reclame)

Interviul 3 - Jeffrey Thompson



Dr. Jeffrey Thompson a început experimentele cu sunetul și efectele sale asupra organismului și creierului în 1981la Centrul său de Sănătate Holistică din Virginia. Experimentele sale implică folosirea unor frecvențe exacte ale sunetului pentru modificări chiropractice ale craniului si coloanei pentru stimularea și normalizarea funcționării organelor, cât și pentru echilibrarea meridianelor de acupunctură. Cercetarea sa clinică pe mii de pacienți și voluntari a dus la descoperiri inovatoare în modul cum modelele frecvenței sunetului, construite ca și coloană sonoră pot antrena undele creierului și atrage numeroase beneficii pentru sănătate.

Dr. Thompson și-a continuat mulți ani cercetarea clinică la o școala și centru de cercetare din Encinitas, California. Membru al facultății, el a predat cursuri de terapie clinică neuroacustică și comportament psiho-acustic, fiind recunoscut de către statul Californian ca și parte a nucleului programei psihoterapiei clinice și programelor de doctorat și master în știința umană. Dr. Thompson predă acum la diverse instituții și prin semănării sponsorizate, workshop-uri și cursuri atestate. In 1988 Dr. Thompson s-a stabilit la Centrul pentru Cercetare Neuroacustică din Encinitas, California. In 1989 NASA și Laboratorul de propulsie a avioanelor cu turboreactor i-au cerut d-rului Thompson să cerceteze o serie de înregistrări pe care navele spațiale Voyager I și II le-au transmis de pe Jupiter, Saturn, Uranus și Neptun. Dr. Thompson a fost invitat sa cerceteze posibilele înțelesuri și aplicații ale acestor înregistrări NASA ale sunetului din spațiu. 

Dr. Thompson este recunoscut ca expert internațional în domeniul frecvențelor ritmului acustic încorporate în coloanele sonore muzicale. Un muzician și un compozitor desăvârșit, el a stabilit o metodă de folosire a pulsurilor modulate ale sunetului pentru schimbarea stării de conștientă, având ca rezultat vindecarea optimă minte-corp. In anii ’90 metoda Dr-ului Thompson de folosire a sunetului pentru vindecare a fost aleasă ca una dintre modalitățile de vârf de vindecare alternativa în Statele Unite. Munca sa a fost finanțată prin intermediul Centrului pentru studii Complementare și Terapii Alternative (CSCAT).

De la Jeffrey Thomson înveți:

O metodă de a-ți schimba rapid starea de conștiință.
Cum să vă antrenați sistemul nervos pentru a vă relaxa.
Efectul adrenalinei asupra nivelului de zahăr din sânge.
Metode de resetare a "ceasului intern" pentru un somn mai bun.

Două reguli care trebuie respectate pentru a crea un răspuns de relaxare.

Aplicație în viața ta:

Ați experimentat vreodată un val de relaxare când auziți un anumit sunet sau melodie? Creați o listă de melodii de relaxare pe care să o folositi atunci când trebuie să vă odihniți.

SURSA și mai multe detalii în pachetul de cumpărat

VEZI INTERVIUL TRADUS
AICI - OK * sau **

* pentru prietenii mei din ok.ru (gratis - cu o reclamă)
** pentru o donație și la cerere (fără reclame)

ZIUA A 2-A

INTERVIUL 1 - Gregg Braden


„Gregg Braden este un autor de bestseller New York Times și un pionier renumit mondial în interconectarea științei, spiritualității și lumii reale. După o carieră de succes în geologia computerizată în timpul crizei energetice din anii 1970, a lucrat în timpul anilor 80 pe perioada Războiului Rece, ca Persoană Principală de Legatură cu Comandamentul Forțelor Aeriene Extraatmosferice ale S.U.A.

In 1991 a devenit Director principal de operații tehnice pentru Cisco Systems. 

Din 1986, Gregg a explorat sate aflate la altitudine, mănăstiri retrase si scrieri uitate de vreme pentru a le îmbina secretele cu cea mai bună știință de azi. Descoperirile sale au dus la premierea a 11 cărți publicate în 38 limbi. Gregg a primit numeroase onoruri pentru munca sa, inclusive nominalizarea la Premiul Templeton în 2016. Si-a împărtășit prezentările cu Națiunile Unite, firme din Topul celor 500, Armata S.U.A. și este acum recomandat în difuzarea media în rețele majore pe curpinsul Americii de Nord și de Sud, Mexic și Europa. 

Ce veți învăța în această lecție?

În această lecție veți învăța: 

· Care sunt cele șase întrebări la care trebuie să răspundeți pentru a vă vindeca și cum le abordează știința. 

· Cum coerenţa dintre inima şi creier îți controlează sănătatea. Pași pentru crearea coerenței cardiace și declanșarea unei reacții super imune în corpul tău. 

· Cum să-ți vindeci corpul în 72 de ore. 

· Cele 3 emoții care provoacă stres și boli. 

· O tehnică instantanee pentru a armoniza inima și creierul și a crea vindecarea. 

Aplicație în viața ta: 

Meditați la această întrebare: Cum v-au influențat sănătatea conflictele din viața voastră?”

SURSA și mai multe detalii în pachetul de cumpărat

Mai multe despre Gregg puteți afla studiind categoria GREGG BRADEN de pe blogul nostru. Recomand și cărțile pe care acesta le-a scris (traduse în limba română):

- "Matricea divină" - comandă online aici-link ;
- "Vindecarea spontană a credinței" - comandă online aici-link ;
- "Timpul fractal" - comandă online aici-link ;
- "Pășind între lumi" - comandă online aici-link ;
- "Adevăr profund" - comandă online aici-link ;
- "Codul lui Dumnezeu" - comandă online aici-link ;
- „Suntem creați cu intenție”- comandă online aici-link;
- „Efectul Isaia” - comandă online aici-link;
- „Secretele pierdute ale rugăciunii” - comandă online aici-link.

VEZI INTERVIUL TRADUS
AICI - OK* SAU **
* pentru prietenii mei din ok.ru (gratis - cu o reclamă)
** pentru o donație și la cerere (fără reclame)

INTERVIUL 2 Joan Borysenko



„Joan Borysenko, doctor, este un distins pionier in medicina integrativă și expert internațional in conectarea minte/spirit. Munca sa a stat la baza revoluției în îngrijirea sănătății ce recunoaște rolul sensului și dimensiunilor spirituale ale vieții ca și parte integrală a vindecării și menținerii sănătății. Elocventa si plină de inspirație în locații care variază de la spitale și aziluri, săli de teatru și săli de conferință, săli de consiliu șio locuri de rugăciune, ea este legătura credibilă între credință și rațiune. Geniul său, umorul si autenticitatea în combinație cu ultimele cercetări o reprezintă ca și scriitor și speaker inspirațional.

La începutul anilor 80, Dr. Joan Borysenko a fondat impreună cu Dr. Benson și Dr. Ilan Kurtz, s-a licențiat ca și psiholog și a fost numită instructor în medicină la Scoala Medicală Harvard. Anii săi de experiență clinică si cercetare au culminat în 1987 cu publicarea bestseller-ului New York Times „Minding the Body, Mending the Mind”, care s-a vândut în peste 400.000 de còpii. Aniversarea celei de-a 20-a ediții, revizuite, s-a publicat în 2007. Autor și co-autor al altor 13 cărți și numeroase programe audio și video, inclusiv la Televiziunea Publică, Pace Interioară pentru Oameni ocupați, ea este Partener Fondator al Stiințelor Sănătății Minții și Trupului, aflată în Boulder, Colorado și Director al Programului de Instruire a Mentorului Interspiritual la Institutul Claritas.

De asemenea ea găzduiește emisiunea săptămânală de radio pe Internet, Busola Sufletului Tău pentru Casa Hay. Fiind unul dintre cei mai cunoscuți și căutați speakeri în domeniul sănătății, vindecării și spiritualității, prezentările sale bine documentate și captivante sunt perfecte atât pentru profesioniști cât și pentru publicul larg

Ce îţi oferă Joan Borysenko:

Un plan în doi pași pentru eliberarea emoțiilor dureroase.
Cum singurătatea îți afectează sistemul imunitar.
Cele două emoții care vă subjugă și cum vă puteți elibera.
De ce ai nevoie de un nivel superior pentru a te vindeca cu adevărat.
Un remediu pentru dureri de cap, de 15 minute.
Cum a vindecat iubirea de sine o femeie afectată ALS.

Aplicație în viața ta:
Ce poți face pentru tine astăzi pentru a-ți consolida propria iubire de sine?”
SURSA și mai multe detalii în pachetul de cumpărat

VEZI INTERVIUL TRADUS
AICI - OK * SAU **

* pentru prietenii mei din ok.ru (gratis - cu o reclamă)
** pentru o donație și la cerere (fără reclame)

ZIUA A 3-A

INTERVIUL 1 - Mark Emerson DC

„Mark Emerson D.C., C.C.S.P. este Autor, Speaker și Doctor în chiropractică, specializat în Medicina Stilului de viață bazată pe nutriție și metode de tratament natural pentru pacienții de toate vârstele. Protocoalele sale de succes au dovedit cilinic ii ajută pe oameni să iși ofere posibilitatea de a trăi mai sănătos prin prevenție, reducând și rezolvând probleme de sănătate și boli progresive cronic.

Mark Emerson D.C., C.C.S.P. este consultant pe sănătate și bunăstare la Resortul Maui Four Seasons unde a proiectat și conduce programul de bunăstare personală. De asemenea oferă consultanță individuală pentru sănătate și bunăstare, cât și pentru grupuri, companii, restaurante și hoteluri peste tot în lume. Dr.Emerson este consultant pe sănătate și bunăstare pentru jucătorii și personalul din NFL, Turneul PGA, Teren și Pistă SUA, și NCAA. In plus, furnizează servicii private ca medic celebrităților din show-biz și unor membri ai executivului din Top 500.

„Mănâncă, Vindeca-te și Învață”. Mark Emerson D.C., C.C.S.P. oferă programe de imersiune în bunăstare și sănătate esențială care reîncarcă un stil de viață complet și ambiente de lux din toată lumea. Împreună cu renumiți experți în medicină și nutriție și șefi-bucătari premiați, programul Dr.-lui Emerson de Imersiune în Bunăstare & Sănătate Esențială oferă o experiență de schimbare a vieții ce îi ajuta pe invitații săi în menținerea sănătății pe parcursul acesteia.

Ce veți învăța în această lecție:

De ce sănătatea colonului este cea mai importantă cheie pentru sănătatea generală și vindecarea corpului.

Modul secret de a inversa diabetul de tip 2, chiar și fără medicamente.

Cum să vindecăm bolile cardiovasculare în cateva săptămâni fără stenturi și fără intervenții chirurgicale.

Cum consumul alimentelor ce conţin  amidon „rezistent” poate ajuta la menţinerea sanătăţii colonului. 

Aplicație în viața ta:

Care este dieta pe care o puteți începe acum pentru a vă vindeca flora intestinală?
Dacă aveți dureri, descrieți-vă simptomele. Vedeți o legătură între aceste simptome și cum ați descrie circumstanțele de viață actuale?”

SURSA și mai multe detalii în pachetul de cumpărat

VEZI INTERVIUL TRADUS
AICI - OK* sau AICI **

* pentru prietenii mei din ok.ru (gratis - cu o reclamă)
** pentru o donație și la cerere (fără reclame)

INTERVIUL 2 - Anthony William



”Anthony William s-a născut cu abilitate unică de a conversa cu spiritul la nivel superior, care ii furnizează o informație extraordinara de exactă asupra sănătății, un lucru ce este cu mult înaintea timpului actual. Când Anthony avea doar 4 ani şi-a șocat familia anunțând în timpul cinei că bunica lui suferea de cancer la plămâni. Analizele medicale au confirmat acest diagnostic.

De peste 25 ani Anthony şi-a dedicat întreaga viată ajutând oamenii să depășească şi să prevină boala, pentru a-şi descoperi viată pe care erau meniți să o aibă. Ceea ce face el are la bază câteva decenii de descoperire științifica. Abordarea sa plină de compasiune care ia în considerare starea de bine la orice nivel, nu doar sănătatea fizica, a adus alinare şi rezultate acelora care îl caută.

Acuratețea fără precedent a lui Anthony şi rata de succes ca Medium Medical i-au adus încrederea şi recunoștința a mii de oameni de peste tot din lume, starurilor de cinema, vedetelor rock, miliardarilor, atleților profesioniști, autorilor de renume mondial şi nenumăratelor persoane care au mers pe diferite căi şi nu au găsit vindecarea pană ce el nu le-a oferit cunoașterea de la Spirit. 

Anthony a devenit o sursă inestimabilă pentru doctorii care au nevoie de ajutor în rezolvarea celor mai dificile cazuri. El este autorul best-seller-ului new-yorkez Medium Medical: Secrete din spatele bolilor cronice și misteriose şi cum să te vindeci definitiv (în România mai e tradusă și Vindecarea glandei tiroide).

Ce veți învăța în această lecție:

Virusul care îmbolnăvește 95% dintre oameni.
Ceea ce provoacă cu adevărat boli cronice la nivel mondial.
Sucul simplu pe care îl puteți face acum pentru a vă vindeca intestinul în câteva săptămâni.
Plăcerea dulce care îmbunătățește longevitatea.
Mineralul nr. 1 de care ai nevoie pentru a lupta împotriva virușilor și a rămâne sănătos.
Singurul fruct pe care Anthony îl numește „răspunsul pentru mântuirea generațiilor viitoare”.

Ce veți învăța în această lecție:

De ce sănătatea colonului este cea mai importantă cheie pentru sănătatea generală și vindecarea corpului.
· Modul secret de a inversa diabetul de tip 2, chiar și fără medicamente.
· Cum să vindecăm bolile cardiovasculare în cateva săptămâni fără stenturi și fără intervenții chirurgicale.
· Cum consumul alimentelor ce conţin amidon „rezistent” poate ajuta la menţinerea sanătăţii colonului.


Aplicație în viața ta:

Anthony crede că corpul tău nu va permite niciodată să te îmbolnăvești. Ce crezi că vrea să îți spună corpul tău când nu te simți bine?

SURSA și mai multe detalii în pachetul de cumpărat

VEZI INTERVIUL TRADUS
AICI - OK * sau AICI **
* pentru prietenii mei din ok.ru (gratis - cu o reclamă)
** pentru o donație și la cerere (fără reclame)

ZIUA A 4-A

INTERVIUL 1 - BRUCE LIPTON


Bruce Lipton, este o prezență frecventă și binecunoscută pe blogul nostru, căruia i-am dedicat și o categorie, pe care o puteți studia cu atenție, AICI (sunt peste 20 de articole și documentare în care apare Bruce Lipton). Mai jos găsiți pe foarte scurt, câteva date biografice preluate de AICI:

”Doctorul Bruce Lipton, este un leader recunoscut pe plan mondial pentru interconectarea științei cu spiritul. Biolog in domeniul celulelor stem, autor al bestseller-ului Biologia Credinței și deținătorul Premiului GOI pentru Pace, este invitatul a sute de canale de televiziune și emisiuni radio, de asemenea un prezentator important la conferințe naționale si internaționale.

Doctorul Lipton și-a început cariera științifică in calitate de biolog in cercetarea celulei. A primit titlul de Doctor de la Universitatea din Virginia, Charlottesville înainte de a se alătura Departamentului de Anatomie al Facultății de Medicină din cadrul Universității din Wisconsin in anul 1973. Munca de cercetare a Dr. Lipton în domeniul distrofiei musculare, studiul folosind celule stem umane clonate, s-au concentrat pe mecanismele moleculare de control al comportamentului celular. O tehnică de transplant de țesut dezvoltată de către Dr. Lipton și colegul său Dr. Ed Schultz, publicată în Jurnalul de știință, a fost considerată ca o nouă formă a ingineriei genetice umane.

In 1982 Dr. Lipton a început examinarea principiilor fizicii cuantice și modul cum ar putea fi integrate în înțelegerea sistemelor de procesare a informației celulei. A elaborat studii progresiste asupra membranei celulei. Munca de cercetare la facultatea de Medicină din cadrul Universității Stanford între anii 1987 si 1992 a reliefat că mediul, influențând membrana, controlează comportamentul și fiziologia celulei, activând sau eliminând gene. Descoperirile sale care contrazic teoria științifică cum că viața este controlată de către gene prevesteau unul dintre domeniile actuale cele mai importante, știința epigenetică.

Ce veți învăța în această lecție:

Măsuri pentru a opri auto-sabotarea și cum să devii propriul tău aliat sănătos.
Cum să vă reprogramați gândurile pentru sănătate.
Efectul lunii de miere în relații și modul de extindere a acesteia.
Modul secret în care creierul tău transformă gândurile în energie.

Aplicație în viața ta:

Care este mesajul pe care vrei să-l impui celulelor tale? Dă indicații clare celulelor tale pentru a-ți susține călătoria de vindecare!

Pentru cei care doresc sa aprofundeze si mai mult subiectul, le recomandam sa cumpere cele 3 carti ale lui Lipton, publicate si in Romania de Editura For You, BIOLOGIA CREDINȚEI si EVOLUȚIE SPONTANA (Vol. 1 si 2) și EFECTUL LUNII DE MIERE.

SURSA și mai multe detalii în pachetul de cumpărat

VEZI INTERVIUL TRADUS cu Bruce Lipton
AICI - OK* SAU **
* pentru prietenii mei din ok.ru (gratis - cu o reclamă)
** pentru o donație și la cerere (fără reclame)

INTERVIUL 2 - DAVID HAMILTON


David Hamilton, doctor, are un doctorat in Chimia Organică și a petrecut 4 ani în industria farmaceutică, dezvoltând medicamente pentru afecțiuni cardiovasculare și cancer. 

Inspirat de efectul Placebo, a părăsit industria farmaceutică pentru a scrie cărți și a educa oamenii despre cum își pot valorifica mintea si emoțiile pentru a-şi îmbunătăți sănătatea. El este acum autorul a 9 cărți, toate publicate de Hay House, inclusiv bestseller-urile Cum mintea poate vindeca organismul”, „Îmi ascult inima și cele 5 efecte adverse ale bunătății” și altele (o parte sunt traduse și în limba română - vezi AICI).

Scrie frecvent într-un blog pe website-ul său, și de asemenea în unele bloguri ocazionale pentru Huffington Post (versiunea Americană) și Laboratoarele Vieții Psihologice. Este de asemenea redactorul articolului lunar “Sclavii Vieții” din revista “Spirit & Suflet”. In 2016 a fost votat “Cel mai bun scriitor” de către cititorii revistei Spirit Înrudit ( Kibdred Spirit Magazine).

David este recunoscut pentru bunătate și muncește cu pasiune pentru a inspira o lume mai bună.

Ce veți învăța în această lecție:

O meditație de 2 minute pentru a ne vindeca corpul la nivel cuantic.
Principalul ingredient pe care medicii buni îl folosesc pentru a-și vindeca pacienții.
Puterea secretă a condiționării pentru a crește credința și a grăbi vindecarea.
Componenta chimică carete ajută să te simți bine,care îți susține sistemul cardiovascular și îl ajută să se vindece.
Cum să îţi faci propria vindecarea în câmpul cuantic.
O istorie miraculoasă a vindecării trupului doar cu ajutorul minţii.

Aplicație în viața ta:

David sugerează să folosești postura și limbajul tău corporal pentru a consolida iubirea de sine și încrederea în sine. Stai drept toată ziua și remarcă diferența.

SURSA și mai multe detalii în pachetul de cumpărat

VEZI INTERVIUL TRADUS CU DAVID HAMILTON
AICI - OK* SAU AICI **
* pentru prietenii mei din ok.ru (gratis - cu o reclamă)
** pentru o donație și la cerere (fără reclame)

ZIUA A 5-A

INTERVIUL 1 - BERNIE SIEGEL


Bernie Siegel, medic, este chirurg pediatru/generalist care este implicat în umanizarea îngrijirii medicale si a educației medicale. In 1978 a elaborat Pacienții Excepționali cu Cancer (ECap), o formă specifică a terapiei individuale și de grup. Este autorul lucrării Dragoste, Medicament și MiracolePace, Dragosteși Vindecare; Cum să trăiești între vizitele la birou; Rețete pentru viațăAjuta-mă să te vindec ( împreună cu Yosaif August). Bernie și soția lui Bobbie trăiesc in Connecticut și au 5 copii si 8 nepoți. Bernie îmbrățișează filozofia vieții și morții care stă la baza chestiunilor spirituale și etice cu care societatea și sistemul medical se confruntă azi.

Ce veți învăța în această lecție:

De ce durerile din copilărie nesoluționate te pot face mai predispus la boli.
De ce boala nu este o pedeapsă.
Cum simptomele dvs. actuale sunt indicii ale altor probleme care necesită atenție.
Diferența de percepție care ajută oamenii să supraviețuiască cancerului.
Cum să găsești un motiv suficient de bun pentru pentru a împiedica pe cineva să moară.

Aplicație în viața ta:

Dacă aveți dureri, descrieți-vă simptomele. Vedeți o legătură între aceste simptome și  circumstanțele de viață actuale?
SURSA și mai multe detalii în pachetul de cumpărat

VEZI INTERVIUL TRADUS cu Bernie Siegel
AICI - OK * sau **
* pentru prietenii mei din ok.ru (gratis - cu o reclamă)
** pentru o donație și la cerere (fără reclame)

INTERVIUL 2 - PETER CRONE


„Arhitect al Minții și Pionier al Bunăstării. 

Perspectiva unică a lui Peter dezvăluie o cu totul nouă modalitate de gândi, simți și de a fi complet plin de viață. Peter își dedică întreaga viață în împărtășirea înțelegerii și strategiei pentru crearea unei vieți inspirate și pentru găsirea adevăratei libertăți prin trezirea unor noi niveluri de conștientizare. Peter ajută la reproiectarea minții subconștiente care conduce comportamentul uman, relațiile, performanța și in final, toate rezultatele noastre. A lucrat cu artiști, atleți profesioniști și de asemenea cu organizații internaționale.

Peter este dedicat împărtășirii perspectivei sale care inspiră realizarea unui nou mod de viață….pentru a ajunge de la o viață cu limitări la una liberă și plină de bucurie.

Ce veți învăța în această lecție:

Cheia pentru a accepta orice rezultat dificil.
De ce rezistența la „ceea ce este” este cauza principală a stresului și a bolilor.
Cum să nu te îmbolnăvești și cum sa intri în armonie cu viața.
Modul în care acumularea de toxine (de orice fel) susține boala.
De ce digestia este cheia sănătății.

Aplicație în viața ta:

Care sunt unele lucruri la care poți da drumul în viața ta astăzi (fizic sau altfel) pentru a face loc pentru ceva nou sau pentru a deschide energie blocată?”

SURSA și mai multe detalii în pachetul de cumpărat

VEZI INTERVIUL TRADUS cu Peter Crone
AICI - OK* sau AICI **
* pentru prietenii mei din ok.ru (gratis - cu o reclamă)
** pentru o donație și la cerere (fără reclame)

INTERVIUL 3 - Dr. DARREN WEISSMAN


Dr. Darren Weissman este chiropractician holistic, dezvoltatorul  Tehnicii „Linia Vieții”, autorul bestseller-ului „Puterea Infinitei Iubiri și Recunoștinței”, „Trezirea Codului Secret al Minții Tale”, „Lecții zilnice de Iubire Infinită and Gratitudine si Chintesența Materiei” și „Miezul lucrurilor”.

Este coautor la bestseller-ul doctorului „Masaru Emoto, Puterea Vindecătoare a Apei”. Bazându-se pe expertiza sa in ceea ce privește mintea subconștientă și sănătatea holistică,  Dr. Weissman este speaker internațional în domeniul conștiinței și a fost prezentat in filmele E-motie, Crearea Omenirii, Dincolo de Credință și Adevărul, cât și in documentarul ce urmează să apară, Vindecare. Dr. Weissman a scris pentru numeroase reviste,  inclusiv Sănătate Naturală, Huffington Post, Prevenția si InStyle.

Pasiunea sa este să ii invețe pe oameni cum să își schimbe intenționat programele emoționale ale minții subconștiente. Ca si produs natural, subiecții își intensifică propriul potențial al organismului și relaționării pentru a se vindeca și prospera.

Bazându-se pe munca și cercetarea de o viață, Dr. Weissman a dezvoltat Tehnica Linia Vieții in 2002. De atunci a pus bazele Centrului Linia Vieții oferind o gamă largă de servicii de îngrijire individuală și programe educaționale dedicate dezvoltării personale, cu o viziune colectivă a creării păcii mondiale prin intermediul păcii interioare. Tehnica Liniei Vieții atrage cursanți din toată lumea, unde există acum peste 500 de Practicanți acreditați ai Liniei Vieții în 24 țări.

Ce veți învăța în această lecție:

Un instrument simplu pentru a descoperi cauza unei boli în câteva secunde.
O tehnică în 3 etape pentru declanșarea vindecării inconștiente.
Cum țesutul cicatricial blochează energia chi și de ce.Care este singurul lucru pentru care ești responsabil, dacă vrei să te vindeci.
O metodă pas cu pas pentru creșterea conștientizării.
Cum se folosește durerea ca portal pentru vindecare.

Aplicație în viața ta:

Stând drept, picioarele depărtate și genunchii ușor aplecați. Închide ochii și simte-ți centrul de greutate. Gândește-te la ceva. Corpul tău se apleacă în față? Acesta este un da. Corpul tău se balansează înapoi? Acesta este un nu. Încercați suplimente alimentare și alimente pentru a vedea cum reacționează corpul vostru.

VEZI INTERVIUL TRADUS cu Darren Weissman
AICI - OK * sau **
* pentru prietenii mei din ok.ru (gratis - cu o reclamă)
** pentru o donație și la cerere (fără reclame)

ZIUA A 6-A

INTERVIUL 1 - Marianne Williamson

Marianne Williamson este autoare spirituală recunoscută internațional si lector. Marianne este invitată recunoscută a unor emisiuni de televiziune ca Oprah, Larry King Live, Good Morning America, Charlie Ross & Bill Maher. 

Șapte dintre cele douăsprezece cărți publicate sunt bestseller-uri New York Times. Patru dintre acestea au fost numărul 1. Mega bestseller-ul „Reîntoarcere la Iubire- reflecţii pe marginea principiilor expuse în Cursul de Miracole ” este considerat un  “trebuie citit” al Noii Spiritualități. Un paragraf din carte începe astfel: “Cea mai mare teamă a noastră nu este ca suntem inadecvați. Cea mai mare teamă a noastră este aceea că suntem peste măsura de puternici….” este considerat un imn pentru generația contemporană de căutători.

Celelalte cărți ale Mariannei includ: „Legea compensaţiei divine  - în profesie, bani şi miracole”, „Vârsta miracolelor  - adoptarea unui nou stil de viaţă la vârsta a doua”, „Îndurare Zilnică”, „Valoarea Unei Femei”, „lluminata”, „Graţia de fiecare zi  - speră,  găseşte iertarea şi săvârşeşte miracole ”, „Efectul Umbrei  - revelarea puterii ascunse a sinelui tău real ”, „Vindecarea Sufletului Americii”, „Curs de Pierdere în Greutate”, „Darul Schimbării”, „Iubire Fermecată”, „Un An al Miracolelor”, și cea mai nouă carte, „Lacrimi Pentru Triumf: O călătorie Spirituală de la Suferință la Iluminare”,  Audiobook. „Meditatii pentru pierderea in greutate” - Marianne Williamson

O parte din aceste cărți sunt traduse și în limba română și pot fi achiziționate de AICI sau AICI.

Marianne s-a născut în Houston, Texas. In 1989,  fondat Proiectul Hrana Îngerească, un program de masă-pe-roți care ajută oamenii suferinzi de SIDA imobilizați în casă din zona Los Angeles-ului. 

Pană acum Proiectul Hrana Îngerească a oferit peste 8 milioane de mese. Marianne este de asemenea co-fondatorul Alianței pentru Pace. Este membru al Consiliului director al organizației RESULT, care luptă pentru eradicarea celor mai mari ravagii ale foametei și sărăciei din lume.

Ce veți învăța în această lecție:

De ce meditația este la fel de importantă pentru igiena ta zilnică precum un duș?
Ce să spun (și ce nu) cuiva cu o boală incurabilă?
Depășirea fricii de moarte, astfel încât să nu mai aibă putere asupra ta.
Ce este un vindecător minune și cum poate deveni o persoană vindecator.
Cât de ușor este să vă priviți ca spirit pentru a vindeca boli.

Aplicație în viața ta:

Meditați pe conceptul de responsabilitate sacră a lui Marianne. Care sunt opțiunile pentru aplicarea acestui lucru la viața și sănătatea dvs.?

SURSA și mai multe detalii în pachetul de cumpărat

VEZI INTERVIUL TRADUS cu Marianne Williamson
AICI - OK* sau AICI **
* pentru prietenii mei din ok.ru (gratis - cu o reclamă)
** pentru o donație și la cerere (fără reclame)

INTERVIUL 2 - Michael Bernard Beckwith



Michael Bernard Beckwith este fondatorul Centrului Internațional Spiritual Agape, o comunitate trans-confesională de mii de membri locali și adepți la nivel global. Organizația sa este foarte apreciată pentru diversitatea spirituală, rasială și culturală.

Comunitatea locală Agape are programe de mobilizare pentru hrănirea oamenilor fără adăpost, persoanelor incarcerate și familiilor acestora, parteneriate cu organizații de servicii comunitare în școli și centre pentru adolescenți în impas, susține arta și pledează pentru ocrotirea resurselor din mediul înconjurător. De asemenea, programele umanitare Agape oferă suport în școli, biblioteci, orfelinate, spitale, clinici, adaposturi pentru mame singure, microîmprumuturi, suport financiar în cazuri de dezastru natural, hrană și instruire, consiliere umanitara. Zonele în care este oferit ajutor variază de la 8 țări africane pînă în Afganistan, Bosnia, Columbia, Ecuador, India, Irak, Kosovo și Sri Lanka.

Dr. Beckwith este un instructor de meditație căutat, speaker și conducător de seminarii în cadrul organizației Procesul de Vizualizare a Vieții, pe care a fondat-o. Trei dintre cele mai recente cărți ale sale – „Vizualizarea Vieții”, „Eliberare Spirituală” și „Transcendență Extinsă” sunt subiectul Premiului Nautilus. A apărut la emisiunea Dr. Oz, Emisiunea Oprah Winfrey, Propriul Help Desk, Larry King, Tavis Smiley și în propria emisiune PBS Special, Răspunsul Ești Tu. In fiecare vineri la orele 1 PST, mii de persoane îi ascultă emisiunea de la postul radio KPFK, „Treziți-vă: Sunetul Transformării.”

Ce vei învăța în această lecție:

Motivul principal pentru care ai nevoie de propria sănătate pentru a rezista la mediul toxic.
Cum îți consolidezi sistemul imunitar mental și fizic?
Cum căderea din alinierea spirituală poate provoca durere fizică.
Cum să cultivi gânduri revigorante care vindecă organismul, mai degrabă decât gânduri toxice care provoacă boală.
Cele două niveluri de rugăciune necesare pentru o manifestare puternică.
Cum să îți antrenezi corpul să se vindece, chiar și atunci când dormi.

Aplicație în viața ta:

Scrie un exemplu de rugăciune pentru tine, o zonă a vieții tale pe care vrei să o vindeci.”

SURSA și mai multe detalii în pachetul de cumpărat


VEZI INTERVIUL TRADUS cu Michael Bernard Beckwith
AICI - OK* sau AICI **
* pentru prietenii mei din ok.ru (gratis - cu o reclamă)
** pentru o donație și la cerere (fără reclame)

INTERVIUL 3 -  Rob Wergin

Rob Wergin are calități extraordinare. Este un clarvăzător complet cu deosebite simțuri auditiv și extrasenzorial. De la o vârsta tânără este capabil să vindece animale și să comunice cu spiritele. Aceste calități nu au fost înțelese și a învățat să le ignore. Peste 30 de ani a lucrat ca și director executiv de succes al SUA Corporatistă. Într-o zi a fost lovit de “cosmic 2×4”, iar în acel moment de disperare când a întrebat pentru ce era în viață A AUZIT RĂSPUNSUL. De atunci, Rob și-a dedicat întreaga viață pentru a fi o sursă de Iubire și Lumină Divină. A ajutat zeci de mii de oameni de toate vârstele și religiile.

Crescut într-o familie creștină strictă, în inima Dakotei de Sud, într-o cultura bogată American nativă, Rob se inspiră din esența ambelor tradiții. Își dorește ca munca sa să devină universal acceptată de oamenii de toate convingerile spirituale. Claritatea sa, deschiderea și modestia l-au ajutat să atragă diverse persoane împreună, ce pare remarcabil de liber de orice pretenție sau orice sugestie a vreunui cult.

Ce veți învăța în această lecție:

Cum vă asigurați că cele 500 de milioane de celule noi pe care corpul dvs. le produce zilnic devin celule sănătoase?
Cum durerea ajută corpul să scape de energia toxică.
Modul în care gândurile generează boala.
Cum povestea pe care ți-o spui despre a fi bolnav este mai importantă decât să fii bolnav și de ce.
Cum autoevaluarea împinge boala în organism și o ține acolo.

Aplicație în viața ta:

Dacă durerea este modul de a scăpa  de energie otrăvitoare, cum se poate dezvolta o relație mai sănătoasă cu durerea cuiva, fără să o amorțească?


SURSA și mai multe detalii în pachetul de cumpărat

VEZI INTERVIUL TRADUS cu Rob Wergin
AICI OK * sau AICI **
* pentru prietenii mei din ok.ru (gratis - cu o reclamă)
** pentru o donație și la cerere (fără reclame)

ZIUA A 7 - A

INTERVIUL 1 - Deepak Chopra


Deepak Chopra este o prezență binecunoscută pe blogul nostru. El este „un renumit pionier internațional în medicina integrativă și transformarea personală.

Deepak Chopra, Medic, este fondatorul Fundației Chopra și cofondatorul Jiyo.com, cât și al Centrului Chopra pentru bunăstare. Revista TIME l-a descris pe Dr. Chopra ca “unul dintre cei 100 de eroi și imagini ai secolului”.

Deepak Chopra are o diploma în Medicină Internă, Endocrinologie si Metabolism, membru al Colegiului American de Medici, profesor în Medicină si Sănătate Publică al Universității din California, San Diego, cercetător în Neurologie si Psihiatrie la Spitalul General din Massachussetts, Profesor Adjunct la Scoala Kelloggde Management Executiv în Northwestern, Professor Adjunct la Scoala de Afaceri Columbia, Universitatea Columbia și Profesor de Studii ale Conștiinței la Universitatea Sofia. Sondajul international efectuat de World Post și Huffington Post l-au clasat pe Chopra numărul #17 in lume ca gânditor influent și numărul #1 în medicină.

Cu peste 85 de cărți editate, incluzând cele 25 de bestseller-uri New York Times, volumul „Tu esti Universul: Descoperirea Sinelui Cosmic și Importanța acestuia”, a devenit instantaneu un bestseller New York Times și Wall Street Journal de asemenea. 

Alte cărți le puteți cumpăra de AICI.

Ce veți învăța în această lecție:

Adevarata sursă a 99% dintre gândurile tale.
De ce un diagnostic nu ar trebui să devină niciodată prognostic.
Cinci moduri de a crea starea de bine, chiar dacă recuperarea pare imposibilă.
Un pas pentru a influența remisiunea spontană în organism.

Aplicație în viața ta:

Răspundeți la această întrebare: De ce vreau ce vreau? Care este scopul?”

SURSA și mai multe detalii în pachetul de cumpărat

VEZI INTERVIUL TRADUS cu Deepak Chopra
AICI OK * sau AICI **
* pentru prietenii mei din ok.ru (gratis - cu o reclamă)
** pentru o donație și la cerere (fără reclame)

INTERVIUL 2 - KELLY TURNER


Kelly Turner, Doctor, este autoare a bestseller-ului New York Times „Remisie Totală: Supraviețuind Cancerului Împotriva Tuturor Șanselor”, tradus acum în 20 de limbi, care face rezumatul cercetării ei în remisia totală a cancerului – atunci când cineva se vindecă de cancer fără ajutorul medicinei vestice sau după ce medicina vestică a eșuat. In ultima decadă a făcut un studiu în 10 tări diferite și a analizat peste 1500 de cazuri de remisie totală. Este invitată frecventă a emisiunii Dr. Oz și deține o diplomă de la universitatea Harvard și un doctorat de la Universitatea Berkeley, California.

Cel mai recent, Kelly și-a adaptat bestseller-ul în ficțiune, scenariul de lung-metraj intitulat „BILET NELIMITAT (OPEN-ENDED TICKET)”. Filmul spune povestea unei pacient cu cancer care își ia cea mai bună prietenă într-o călătorie în jurul lumii în încercarea de a-și găsi tatăl înstrăinat înainte de a fi prea târziu. In cursa lor contra cronometru, o serie de evenimente neașteptate le fac să își pună întrebări asupra a tot ceea ce credeau că știu despre viață, moarte și vindecare.

Ce veți învăța în această lecție:

Lucrul numărul 1 de care trebuie să vă vindecați, indiferent cât de bolnav sunteți.
Cum râsul ne ridică starea de spirit și grăbește recuperarea.
Un mod ușor de a declanșa sistemul de detoxifiere a corpului.
O metodă de curățare a organelor în trei zile.
Cum simțul scopului crează energia vieții în corp.
Vindecarea se poate face oricând. Chiar dacă sunteți la „ușa morții”, puteți totuși să inversați lucrurile. – Dr. Kelly Turner.

Aplicație în viața ta:

Care dintre cei nouă factori de remisie spontană ai lui Kelly l-ai observat cel mai mult și de ce?

SURSA și mai multe detalii în pachetul de cumpărat


VEZI INTERVIUL TRADUS cu Kelly Turner
AICI OK * sau AICI **
* pentru prietenii mei din ok.ru (gratis - cu o reclamă)
** pentru o donație și la cerere (fără reclame)

INTERVIUL 3 (și ultimul) - ANITA MOORJANI


Anita Moorjani s-a născut in Singapore din părinți indieni, s-a mutat in Hong Kong la vârsta de 2 ani, şi a trăit aici mare pare a vieții. Datorită educației britanice primate, este poliglotă şi a crescut vorbind simultan limba engleză, cantoneză şi indiană în dialect; ulterior a învățat limba franceză la scoală. Anita a lucrat în lumea corporatistă mulți ani înainte de a fi diagnosticată cu cancer în 2002. Experiența ei fascinantă şi mișcătoare la întâlnirea cu moartea pe lângă care a trecut la începutul lui 2006 i-a schimbat perspectiva asupra vieții, şi toata munca ei este acum imprimată de profunzimea şi cunoașterea pe care le-a dobândit în vizita pe celălalt târam.

Ca rezultat al acestei experiențe Anita este deseori invitata să împărtășească din această cunoaștere la conferințe şi evenimente pe tot globul. Este de asemenea o invitata frecventă a Universității din Hong Kong, departamentul de științe comportamentale, pentru a vorbi despre subiecte în legătura cu boli în faza terminală şi psihologia credințelor spirituale. Ea reprezintă personificarea adevărului că noi toți deținem puterea interioara şi înțelepciunea pentru a depăși majoritatea situațiilor din viată, ea fiind dovada vie ce demonstrează această posibilitate.

Ce veți învăța în această lecție:

Cum experimentarea celei de-a doua dimensiuni poate aduce inspirație.
Șocul uluitor al realizării că are cancer, care a ajutat-o enorm pe Anita.
Vindecarea în 6 săptămâni.
Modalitatea de a găsi dieta perfectă pentru tine.
Cum autenticitatea te poate ajuta să vindeci anxietatea și bolile.
Ce nu trebuie să spui niciodată unei persoane cu cancer.

Aplicație în viața ta:

Ce te-ar ajuta să fii mai autentic cu tine și cu ceilalți fără să-ți fie  teamă?


SURSA și mai multe detalii în pachetul de cumpărat

În limba română sunt traduse 3 materiale: cartea „Am murit și m-am descoperit pe mine însămi” și „AUDIOBOOK: Meditație profundă de vindecare”, „Și dacă acesta este Raiul?”.

Pe blog găsiți și alte materiale traduse cu Anita (aici și aici ).

VEZI INTERVIUL TRADUS cu ANITA MOORJANI
AICI OK * sau AICI **
* pentru prietenii mei din ok.ru (gratis - cu o reclamă)
** pentru o donație și la cerere (fără reclame)


NOTĂ: În Februarie 2019 am publicat pe blog documentarul HEAL (AUTO-VINDECARE - cel mai puternic vindecător este în interior), un film apărut în 2018, iar în 2019 a fost organizat Congresul Heal, în care toți cei ce apar în documentar, expun pe larg punctele lor de vedere pe marginea celor spuse deja în documentar.

Acest summit a fost tradus complet de echipa HealSummitRomania și le mulțumim pe această cale, efortului depus, deosebit de intens.

Mai multe despre acest summit, găsiți în cadrul primului articol dedicat acestuia AICI.

Toate interviurile au fost subtitrate în limba română și oferite pentru scurt timp, gratuit, în cadrul healsummitromania.com, celor care au apucat să se înregistreze și să le vadă în zilele respective. Cei care nu au apucat atunci, pot cumpăra accesul la acestea plus alte materiale BONUS, de pe site-ul menționat.

Deoarece considerăm că aceste materiale merită să fie știute de toată lumea, nu numai de cei puțini și aleși, ci și de cei care nu au fost pe fază să se înregistreze pe site-ul HealSummitRomania și nici nu au bani să cumpere pachetul de acolo, dar și pentru cei care au apucat să le vizioneze și doresc să le revadă. 

Vă recomandăm însă să cumpărați totuși accesul la aceste filme, deoarece efortul de a le traduce a fost fenomenal și cred că merită sprijinite astfel de inițiative și pe viitor. În plus, calitatea filmelor pe site-ul HealSummitRomania este mult superioară celei oferite de noi aici.

În categoria HEAL veți găsi mai ușor toate filmele traduse de la Heal Summit, dar și documentarul inițial.

Deoarece feedbackul la această serie de interviuri traduse a fost unul extrem de anemic (comentarii ioc, vizualizări extrem de puține) nu știu dacă e cazul să vă prezint celelalte suplimente (care nu au fost oferite gratis de Heal SummitRomania, ci contra cost). Dacă nu primesc măcar 5 comentarii de la oameni care să dorească aceste suplimente, consider că nu are sens să mă mai agit. 

VEDEȚI HEAL SUMMIT 2020 AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...