Ieşirea Din MATRIX: JOE DISPENZA - Făcând ca mintea ta să conteze (sau să devină materie) - Seminarii video traduse + BONUS

marți, 8 septembrie 2020

JOE DISPENZA - Făcând ca mintea ta să conteze (sau să devină materie) - Seminarii video traduse + BONUS


În 27 Ianuarie 2020 echipa Team Younity România a început un curs online de 8 săptămâni, intitulat "Making Your Mind Matter" cu Dr. Joe Dispenza, un curs contra cost (de 197 Euro),  dar înainte de acest curs au existat 4 seminarii, de antrenament sau pentru a vă deschide apetitul pentru acel curs. 

Dr. Joe Dispenza este unul dintre cei mai influenți maeștri spirituali ai momentului, iar în seminarile de azi vei afla cum este posibil să-ți programezi mintea și corpul, lăsând trecutul în urmă, să fii complet vindecat și să te apropii de viața ta de vis!

Astăzi vă prezint cele 4 seminarii, iar la sfârșit și un BONUS (două fragmente din cursul plătit ...cred), pentru o mică donație sau puteți cumpăra pachetul de 197 de Euro (de la Team Younity Romania), unde aveți acces la tot cursul și probabil și la seminarile și bonusurile de azi în calitate HD.

Joe Dispenza este un individ destul de prezent pe blogul nostru în diverse documentare, care are și o categorie dedicată. I-am dedicat în mai multe rânduri, diverse articole de prezentare, cel mai complet fiind poate, acesta.



Puteți cumpăra celebrele sale cărți (ce conțin și CD-uri de ghidare): Tu Ești Placebo”(inclusiv CD-ul cu Meditația), „Antrenează-ți creierul” și „Distruge-ți obiceiurile Nocive” dând click pe ele. Cărțile pot fi cumpărate și de AICI.

Așadar, iată seminariile/zile:



Împreună vom învăța:

· cum avem cu toții puterea de a face schimbări majore în viața noastră,

· cum să acumulăm noi informații și abilități,

· că ești capabil de lucruri pe care nici nu ți le poți imagina.

Aflați mai multe în lecția de astăzi ...

VEDEȚI FILMULEȚUL TRADUS AICI 



Ieri am aflat cum putem schimba gândurile și obiceiurile.

Azi, face un pas mai departe..

Împreună vom învăța:

· cum răspunde corpul la schimbare

· modul în care știința privește gândurile și emoțiile

· în final, cum te poți motiva să te schimbi

Învață mai mult în lecția de azi ... AICI



Azi mergem cu lecția 3 ... unde, Dr. Joe Dispenza demistifică conceptul de meditație

Împreună vom învăța:

· cât de puternice sunt gândurile noastre și mintea,

· ce este de fapt meditația și cum ne afectează corpul
· semnificația diferitelor tipuri de unde cerebrale

Să învățăm mai mult azi ... AICI



Și am ajuns și la ultima zi de antrenament cu Dr. Joe Dispenza.

Astăzi, Dr. Joe Dispenza va vorbi despre cum poți pătrunde mai adânc în următorul nivel.

În cea de a 4-a lecție vei învăța:

· cum te poți defini în viitorul pe care vrei să-l creezi,
· cum coerența inimii și a creierului schimbă starea de prezență,
· cum te poți antrena singur după termninarea acestui program

Să învățăm mai multe astăzi ... vezi AICI.” 

SURSA Team Younity Romania (prin email).

Mai jos și bonusurile.

Dacă doriți filmul oferiți o donație! Mulțumim!


BONUS (posibil parte din cursul de 8 săptămâni)

1. JOE DISPENZA - Viitorul previzibil

V-ați întrebat vreodată de ce schimbările par uneori atât de grele?

De ce a păși în necunoscut te face să te simți atât de incomod ?
Și de ce simți teama când încerci să pășești în necunoscut?

Pot să vă rog pentru o clipă să uitați de tot ce credeți că știți despre frică și necunoscut? Dacă răspunsul dvs. este nu, vă rugăm să închideți acest articol și să nu citiți mai departe ..

... Mai sunteți cu mine? :-) 

Prin urmare, vă invit să vă imaginați pentru o clipă, cum ar arăta viața voastră dacă în loc de frică, ați putea îmbrățișa bucuria de păși în necunoscut?  Și ați experimenta necunoscutul ca pe o aventură veselă?

2. JOE DISPENZA - Frumusețea momentului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...