Ieşirea Din MATRIX: EGALI - filmul de uichend

vineri, 4 septembrie 2020

EGALI - filmul de uichend


EQUALS (2015)

Un film care-mi amintește despre direcția în care vor să ne ducă elitele psihopate ale planetei, un alt film în care emoțiile ne sunt descrise ca fiind marele rău al societății, o boală (SOS - Switched-On Syndrome), iar iubirea, mărețul „păcat”. 

Seamănă mult cu filmul „Equilibrium”  prin mesaj, însă e o perspectivă ușor diferită și, deși este realizat în 2015, pare mai actual decât oricând, căci oricine poate înțelege trimiterile către ceea ce se petrece chiar acum în societatea noastră actuală. 

Mai devreme sau mai târziu, ceea ce trăim acum va fi considerată „Noua Normalitate” , dictatura medicală ceva absolut firesc, copiii îndoctrinați și condiționați încă de mici, psihopații noii generații, iar întoarcerea la normalitatea anterioară , un fel de boală.

Despre ce este vorba pe foarte scurt:

„Equals 2015 este un film sf-romantic, regizat si scris după o poveste de Drake Doremus premiat cu o nominalizare Venetia, in rolurile principale cu Nicholas Hoult, Kristen Stewart, Guy Pearce si Bel Powley.

Într-o societate futuristă utopică, toată lumea trăieşte în armonie deplină de când emoţiile umane au fost suprimate până la eradicare. Însă liniştea nefirească şi lipsită de orice fel de trăire, care domneşte pretutindeni, este tulburată de apariţia unei boli necunoscute până atunci.

Imediat ce se descoperă că a fost infectat, ilustratorul Silas este izgonit din acel aşa-zic colţ de paradis, însă acesta nu poate pleca singur, simţindu-se tot mai atras şi fiind extrem de legat de colega lui de serviciu, scriitoarea Nia, care este de asemenea infectată, dar a reuşit să îşi ascundă simptomele bolii. Pentru a reuşi să supravieţuiască într-o lume care îi consideră proscrişi, cei doi trebuie să găsească soluţii pentru a reuşi să fugă împreună.” SURSA

VEZI FILMUL SUBTITRAT AICI:

Server 1 - XFILME - ONLINE

Server 2 - SERIALEONLINE

Pentru a viziona acest film subtitrat (FĂRĂ RECLAME!) , în calitate HD 720p, oferiți-ne o DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul (doar la acest film) sau abonați-vă  prin Paypal, Revolut (pe id-ul @stefanrmsv)TransferGo sau transfer bancar - detalii AICI 


 FILMELE SE VĂD AȘA DOAR LA CERERE! 

Cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne spună/amintească în email 

freeyourmindandheart@yahoo.com sau iesireadinmatrix@gmail.com 

sau pe celelalte canale de Contact. Cei care donați anunțați-ne prin email (sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...