Ieşirea Din MATRIX: PROSPERĂ 2 - De asta este nevoie

joi, 17 decembrie 2020

PROSPERĂ 2 - De asta este nevoie

 

THRIVE II - This Is What It Takes (2020)

Documentarul THRIVE I - What on Earth will it take? (2011 - PROSPERĂ - Oare e asa de greu?) mi se pare și-n prezent, poate, cel mai bun documentar din toate timpurile, cel puțin pentru entry level, pentru a vă face o inițiere și o viziune de perspectivă asupra problemelor lumii actuale și un film de sinteză, extrem de bine realizat, într-o manieră profund optimistă şi cu o grafică impecabilă, care ne poartă firesc printre invenţii ştiinţifice de avangardă, studii ale conştiinţei, structură geometrică a texturii Universului, aikido şi activism, manifestate în climatul politic actual, caracterizat de consolidarea globală a puterii elitei financiare şi a controlului paranoic exercitat asupra oricărui aspect al vieţii noastre, ridicându-ne moralul zdruncinat de dezvăluirea realităţilor crude ale societăţii, prin prezentarea de soluţii realiste şi strategii îndrăzneţe de răsturnare paşnică a balanţei puterii, împuternicind fiinţa umană cu dreptul de a-şi recupera viitorul şi de a-şi reechilibra existenţa, în rezonanţă cu tendinţa universală către prosperitate a lumii vii (nu o să mai insist și aici pe detalii deoarece articolul de atunci este suficient de bogat în argumente).

Dacă nu ați văzut primul film, aceasta ar fi o ocazie să o faceți. Merită investite cele 2 ore. Filmul de astăzi se poate vedea și fără să-l vedeți pe primul, dar ar fi păcat. 

Filmul de acum 9 ani a venit și cu anumite soluții la problemele subliniate magistral atunci, însă filmul de azi merge la un nou nivel, focalizându-se mai profund pe acele soluții, mai ales din punct de vedere practic. 

Filmul începe totuși cu o parte spirituală, metafizică, menită să creeze un context în care toate celelalte lucruri prezentate în film să aibă un un liant, reluându-se să zic așa, tema dezvoltată în primul film, legată de Câmpul Unificat și Toroid, dar într-un mod mai spiritual decât în primul film. Practic întregul film se învârte în jurul acestui Câmp unificat, care pătrunde practic fiecare domeniu al vieții.

Apoi, o bună parte din film ne sunt prezentate niște invenții revoluționare din domeniul energiei așa zis libere, dispozitive existente deja, nu teoretice, niște dispozitive care pot revoluționa lumea complet și niște inventatori și cercetători de senzație. Invențiile respective sunt bine documentate și cercetate de echipa lui Foster Gamble, deoarece chiar și el recunoaște, că deși era deschis la ideea existenței unor astfel de dispozitive, parcă nu-i venea să creadă 100% că pot fi reale, până nu le-a văzut cu ochii lui. De aceea a și investigat foarte meticulos fiecare dispozitiv. 

Apoi se vorbește pe larg despre metode holistice, alternative de vindecare (ce implică și ceremonii șamanice cu Ayahuasca, printre altele, în anumite centre bine dotate, sub atenta supraveghere a unor șamani cu experiență, a medicilor și psihologilor), dar și despre tehnologii și dispozitive revoluționare din domeniul sănătății, care ne-ar putea ajuta să ne vindecăm mult mai rapid și complet.

Se aduc din nou în discuție motivele pentru care aceste dispozitive nu sunt cunoscute încă, publicului larg, analizându-se din nou influența nefastă a guvernelor, corporațiilor, sistemului financiar, Big Pharma și toate cele, în acest proces de blocare, de stopare și suprimare a acestora.

M-am bucurat că se pune accent pe suveranitatea individuală, pe o societate formată din indivizi responsabili care se pot autoguverna, fără să mai fie nevoie de un stat (se vorbește de un sistem capitalist, dar pe o piață liberă, fără controlul statului în acest proces). Practic ni se arată că statul este o entitate expirată și nu este nevoie de el. Se pune în continuare accentul pe non-participarea non-violentă la sistem, dar nu printr-o stare pasivă, ci printr-o implicare mai activă într-unul dintre domeniile care vă pasionează, contribuind astfel al echilibrarea balanței (unele dintre domeniile pe care ei le sugerează, pot fi studiate AICI).

Se scoate la iveală tendința către un nou comunism, fascism, dictatură și ni se explică într-un mod foarte blând cumva, înțelept, cald, iubitor, pericolele drumului pe care societatea actuală a pornit cu această criză plandemonică, dar nu se pune mare accent în direcția asta și poate e mai bine așa. Cred că nu și-au dorit să participe și ei și mai mult la câmpul general de frică, prezentându-ne scenariile negative posibile. S-a vorbit doar un pic, dar nu s-a insistat.

Se discută un pic și de criptomonede și cam de toate lucrurile noi din ultimii 9 ani, dar și care au fost împlinite să zic așa, din lista lucrurilor ce le profețiseră ei în primul film (atât ca soluții cât și ca pași de parcurs și dintr-o parte și cealaltă a baricadei și în direcția eliberării și prosperității noastre ca specie, dar și către tirania globală absolută). 

Energia celor 2 pare efectiv angelică, plină de lumină și iubire, fiind o încântare să-i vezi și să-i asculți. 

Una peste alta, și acest documentar este o capodoperă de 2 ore și 25 de minute, un film ce merită văzut, un film ale cărui idei pot schimba, revoluționa lumea. 

Acum, deoarece mi s-a reproșat că „profit” (lol) de pe urma „proștilor” care-mi donează mie din puținul lor, din mica lor agoniseală, rupându-și de la gura copilașilor lor să-mi dea mie energia lor, și ca un „vampir ce sunt și sug sângele poporului” (deși nu am mai specificat cât să fie această donație lăsând la libera simțire a omului, să ofere cât simte că face ce primește), profitând de materiale piratate pentru care nu am drepturi de autor să le prezint, am să ofer de data asta doar subtitrarea în limba română (plus un bonus surpriză) celor care donează sau au donat deja. 

Nu știu dacă filmul poate fi găsit pe undeva gratuit. Eu personal l-am cumpărat de AICI ca să-l pot traduce, de unde-l puteți cumpăra si voi. (10 $ de închiriat pentru 3 zile sau 25 $ ca să-l aveți în formatul original HD sau dvd). Cred că merită echipa Thrive să cumpărați acest film și să-i sprijiniți și în eforturile lor viitoare sau actuale (sau să-și recupereze cheltuielile). 

Iar dacă vor respecta ce au făcut cu primul film, probabil că la un moment dat îl vor scoate la liber pe Youtube sau în altă parte, și pe acesta. Atunci o să-l public și eu integral pe blog, cu subtitrare. Momentan nu (posibil să fi apărut pe undeva deja, așa că investiți timp, căutați-l, descărcați-l, sincronizați-l cu subtitrarea).

Ca fapt informativ, pentru haterii de serviciu, acesta nu este primul film cumpărat și tradus de mine sau de Paul Marian. Am fost abonați la Gaia cu sute de euro abonamente de-a lungul anilor (de unde am scos filmele înregistrând in timp real (mai ales Paul), nu descărcându-le, căci de la Gaia și de pe alte platformele plătite nu se pot descărca, investind sute de ore de atenție, timp de înregistrare, vizionare, sortare, catalogare, stocare, editare, traducere, cumpărând hard disc-uri, procesoare, laptopuri, calculatoare sau memorii din ce in ce mai performante, ca sa facem față avalanșei de informații și cererii de resurse tot mai mari, de la an la an, pentru o calitate mai bună a filmelor și tot nu sunt am tot ce-mi trebuie, fiind la limită să zic așa, mulțumită și lui Paul care m-a ajutat enorm), am cumpărat dvd-uri și drepturi de vizionare online la anumite filme care nu aveau subtitrare și le-am tradus pentru voi și apoi vi le-am oferit gratuit ani de zile, în speranța că vom desțeleni conștiințele și vom trezi inimile. Și am făcut asta pe banii noștri (mai ales Paul care a investit la propriu, mii de euro) fără să cerem nimic în schimb.

Mulți ne-ați apreciat eforturile de a traduce și de a strânge pe aceste portaluri atâtea informații și documentare traduse, de a oferi articole calitative, recenzii și traduceri de articole (care pentru trolii de serviciu înseamnă doar copy paste și profitarea de munca altora ... oare? ... i-a uitați-vă mai bine), dar prea puțini ați simțit să ne sprijiniți încă, în acest efort, care pentru unii dintre voi nu contează, nu e important, iar uni mai simt să ne facă și scandal, să ne denigreze, amenințându-ne chiar că ne reclamă la forurile avizate. 

Câtă ură am primit de la unii dintre voi după ce am băgat această donație pentru a viziona anumite filme, (poate la un 15% din filmele de pe blog), nu am primit în viața mea. De aceea am simțit nevoia să mai aduc încă odată aceste precizări (am mai vorbit aici, aici, aici, aici și aici), deși știu că pentru unii nu contează. Degeaba le explic, că nu-i interesează, ei preferă să urască visceral, din oficiu, să vadă doar ce facem rău, nu ce facem bine, căutând doar nodul din papură.

Cum de îndrăznesc să mai cer donație pentru lucruri piratate? Nu uitați că aceste filme piratate nu au subtitrare și chiar dacă le cumpărați originalul, nu le găsiți cu subtitrare. Aici am vrut să ne aducem contribuția și să facem diferența. Poate era mai bine să vă oferim doar subtitrarea, iar filmul original să-l cumpărați, nu? E mai bine așa? 

Ce contează că ne-am pus pielea pe băț pentru voi atâția ani, fiind să ziceam așa o țintă pentru cei care urmăresc să pedepsească sau să închidă pe toți cei care distribuie materiale așa. Asta nu contează pentru unii. În orice clipă acest blog putând să fie închis și să pierd toată această muncă. 

Am zis totuși,  că pentru informații vitale pentru noi și lumea în care trăim, merită să mă expun, să-mi risc pielea, căci dacă nu eu, atunci cine, dacă nu acum , atunci când? Sigur, nu am fost și nu sunt singurul care face asta, dar am fost printre primii și printre cei foarte puțini care au făcut asta, atât de consecvent și de așa de mult timp, în special pe nișa asta a documentarelor de frontieră (cenzurate, controversate, de frontieră a științei, spirituale, care contestă basmul oficial). 

Poate unii cred că am spate, că mă susțin masonii, illuminati, vre-un potent financiar ceva ... lol ... Nu dragilor, aceia mă urăsc, deoarece am lovit în sistemul de pe urma căruia ei profită, am lovit în valorile lor. Și nu, nu am nici-un spate. Singurul spate este poate Dumnezeu sau cine știe ce alte forțe din jocul ăsta, sunt eu însumi și sunteți voi cei care mă urmăriți și mă susțineți.

Și încă ceva. Am deja la activ câteva sute de subtitrări publicate pe acest blog (filmele traduse de mine de obicei au trecut în subtitrare „Traducerea: Ieșirea Din Matrix sau Echipa FYMah sau FreeYourMind). Ca să înțelegeți ce înseamnă traduci un film ca timp și efort, ei bine, în medie, se traduc cam 3-5 minute dintr-un film/ oră, asta dacă ai subtitrarea sau transcrierea ajutătoare, căci de multe ori, dacă nu o ai, stai mai mult timp să descoperi numele proprii pe net sau diverșii termeni tehnici sau de specialitate, evenimente, programe, misiuni, baze militare, substanțe, termeni medicali șamd despre care nu ai auzit niciodată. Uneori stai și jumătate de oră sau mai mult să cauți un termen, mai ales dacă nu se aude sau nu se înțelege bine termenul (ceea ce se întâmplă adesea) sau pur și simplu te blochezi și ți se face lehamite să continui. 

Aceste ore de muncă sunt de focalizare continuă. Adică nu e ca la un serviciu obișnuit, unde poate, jumătate din  timp ieși la țigară, la toaletă, mănânci ceva, stai cu ochii în tavan sau pe rețelele de socializare, ci este muncă efectivă, continuă.  Pentru filmul de azi de ex. am investit aproximativ 36 de ore de muncă continuuă tradus (fără să pun la socoteală timpul în care am scris articolul, am înregistrat și editat filmul, am căutat un server gratuit potrivit, fără reclame, deoarece este mare, are peste 3 GB). Deci ajung cam pe la 40 de ore de lucru continuu (cam o săptămână de lucru de-a voastră la un servici unde poate, uneori mai mult de jumătate din timp frecați menta la propriu sau uneori chiar mai mult, mai ales dacă sunteți bugetari, iar pentru asta aveți și zile de concediu, aveți concediu de boală, asigurări de pensie plătite, șamd. - eu nu, trebuie să  mi le plătesc singur și să-mi gestionez timpul și viața singur ... autonom ... o libertate asumată, cu bune și rele, plusuri și minusuri). 

Eu am preferat să nu servesc sistemul, să nu mă înregimentez în el, să nu fiu atârnache, să nu depind de el, deoarece consider sistemul unul putred, o infecție cu metastază și simt că este cancer pentru suflet să servești un sistem în care nu crezi. Este și ăsta un sacrificiu, deoarece credeți-mă că este foarte greu, un miracol că mai rezist, dar sunt sprijinit cred, de forțe superioare, căci altfel nu-mi explic. Și nu, nu am moșteniri, familie, mătuși Tamara, afaceri necurate, pere mălăiețe, bani din copac ... chiar muncesc pentru ceea ce am, de la o lună la alta, curat, cinstit fără să profit de nimeni și asta de 15 ani deja.

Cum necum m-am descurcat și ani de zile nu am cerut absolut nimic pentru acest timp (până în această vară - am explicat în celelalte articole de ce și cum), iar acum mi se reproșează că stau cu mâna întinsă la cerșit ... Cică asta nu e muncă ... Pe bune? Câtă nesimțire ... Câtă nerecunoștință ... Câtă orbire ... Mi se face scârbă să știu că mai există oameni care vizitează acest blog și au un nivel atât de jos, sunt atât de josnici ca vibrație, ca suflet, ca orice ... vai de capul vostru. 

Nu v-am spus nimic din toate astea atâta timp, nu am făcut fanfară, nu am bătut toba, nu am țipat în gura mare, sperând că e de bun simț sau de un minim de empatie să se înțeleagă anumite aspecte ale acestei munci, dar acum mă revărs, deoarece nu am mai suportat atâta nesimțire din partea unora.

Copy paste auzi la ei ... subiecte fumate, conspirații idioate, fake news. Doar asta văd unii pe acest site. Sunt și câteva materiale copy paste, este adevărat, deoarece de multe ori, sunt subiecte ce se tot repetă, despre care mi-am exprimat opinia, poziția de mai multe ori în acești 12 ani de când am blogul și nu mai simt s-o fac (dar acolo unde e copy - paste, am specificat sursa, nu văd problema). Am simțit să grupez aici pe acest blog, cele mai bune și mai actuale documentare și informații de actualitate, ca să nu le căutați prin alte părți. E un timp investit și o muncă de cercetare, de informare. 

Toate materialele postate am ținut să le argumentez cu filme, documentare, probe, surse, emisiuni, în care anumiți oameni se expun și expun argumentat puncte de vedere pertinente, aducând adeseori foarte multe dovezi în sprijinul lucrurilor spuse de ei. Uneori nu aduc, este adevărat, iar acolo unde nu se aduc aceste dovezi adeseori am precizat asta și am făcut o notă separată explicând de ce și cum-ul. Cu toate astea tot doar „fake news” promovez, informații fără credibilitate, aruncându-se la gunoi dintr-o mișcare de scârbă toate argumentele și tot efortul adus de mine și de alții, să le deschidem mintea către o idee alternativă. 

Blogul e blocat de Facebook, pe Youtube mai am un cartonaș galben de primit și-mi zboară contul (posibil și blogul, căci sunt conectate), am pierdut mai multe canale de filme unde urcasem sute de filme, nu sunt lăsat să-mi fac backup la blog, am tot felul de blocaje și noduri în papură de la Google (motoarele de căutare, algoritmii nu mă mai scot în prim plan cum făceau odată sau nu mă mai scot deloc), sunt avertizat că încalc politici și standarde comunistoide și una peste alta vin și niște unii cu ură maximă. Toate astea ar trebui să vă dea de gândit că ceea ce prezint este puternic, important și adevărat, altfel nu s-ar zghihui demonii să mă blocheze în halul ăsta. Nu o să vezi aceiași cenzură față de cei care promovează Pământul plat de exemplu. Oare de ce? Uniți punctele ...

Poate nu le-aș acorda atenție acestor hateri, troli efectiv, dar cel puțin unul dintre ei îl cunosc bine și știu că-l duce capul, știu ce-i poartă pielea, îi știu potențialul, știu cine e și de ce face ce face și poate că toate aceste rânduri îi sunt dedicate mai ales lui, deoarece încă mai cred că poate fi întors de pe calea pe care a apucat-o. Naivul de mine ... și culmea acest individ este unul care el a greșit față de mine, m-a mințit, escrocat și mi-e dator vândut și tot el e gură mare. De noaptea minții și a sufletului ... vai de capul tău frate. Vorba nouă este „ferește-mă Doamne de „prieteni”, dar mai ales de „familie”, că de dușmani mă feresc singur.”

Am și deturat motoarele în ultimii ani și nu am mai simțit să aduc articole 100% concepute de mine deoarece cam simțeam că bat apa în piuă, iar interesul este tot mai scăzut, așa că m-am lejerit un pic pe tema conceperii articolelor 100% originale. Dar am mai făcut-o, din când în când, am scris de la suflet, din inimă și cu pasiune, așa cum am făcut de multe ori, mai ales la începuturi sau pur și simplu am tradus de prin alte părți. La unele subiecte nu mă pricep, așa că prefer să fac copy paste de la alții care se pricep. Deci, trebuie să fi orbit de ură să nu vezi și partea bună în tot ceea ce fac, să nu vezi și contribuția mea pozitivă.

 Pasiune, pasiune, dar cam simt că am zis ce aveam de zis și simțeam că devin obositor (ceea ce unii mi-au și reproșat, că ofer prea multă informație). Din păcate, dacă nu oferi permanent ceva nou, oamenii tind să uite și am văzut multe site-uri care au fost îngropate de vii (nu mai au vizite) deoarece nu au mai postat nimic nou, deși conținutul vechi este la fel de valoros și important. Asta e natura minții umane. Vrea mereu să fie stimulată, vrea noul, vrea altceva, se plictisește repede. 

Ca să închei într-o notă bună, pozitivă ... în ciuda „dujmanilor” care mă vor mort sau muritor de foame, care sunt totuși foarte puțini (dar agresivi), rămân optimist și sunt recunoscător tuturor celor care au înțeles și apreciază ce fac, care mă sprijină în acest efort. Fără voi, sincer, nu știu  dacă mai continuam. Mulțumesc și apreciez! Vă îmbrățișez!

VEDEȚI FILMUL PARȚIAL (115 min din 150) AICI

tradus de Trezirea Inteligenței


Restul filmului netradus, HD poate fi văzut AICI

 „Pentru restul filmului, tradus de mine, dacă ați donat deja, trimiteți un email sau apelați-mă prin celelalte forme de CONTACT, iar eu vă dau accesul la filmul cu subtitrare. O opțiune suplimentară ar fi să văd că ați dat like, ați comentat favorabil, recomandând blogul și ați dat o distribuire a unui articol de pe acest blog, undeva pe net. Dacă ați făcut asta, cereți accesul la tot filmul tradus. Mulțumesc pentru înțelegere.”

P.S. Implicați-vă mai activ și deveniți schimbarea pe care doriți s-o vedeți în lume. Intrați pe https://www.thriveon.com și vedeți cum puteți contribui. 

13 comentarii:

  1. MULȚUMESC ! SĂNĂTATE CÂT ÎNCAPE ȘI SPOR ÎN TOATE BUNE !

    RăspundețiȘtergere
  2. Am apreciat si apreciez munca dvs.de foarte multi ani ,va multumesc si raman recunoscatoare pentru toate materialele publicate de dvs. care mi-au schimbat perspectiva despre lume si viata.
    Cu deosebita stima,
    Daniela Stanciu

    RăspundețiȘtergere
  3. va multumesc frumos pentru tot ceea ne dati prin munca Dv-stra, pebtru tot ceea ce ne lasati sa veden si invata.CU MULT RESPECT!

    RăspundețiȘtergere
  4. va multumesc frumos pentru toate informatiile si munca pe care o depuneti! si nu in ultimul rind FELICITARI!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mulțumesc pentru extraordinarele informații. Cu sincere aprecierii și respect vă urez succes pe mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc pentru tot ce am gasit pe acest blog, il urmaresc de ani de zile, cand vreau sa aflu ceva deosebit, dau o fuga pana la ,Iesirea din Matrix, si intotdeauna gasesc ceva grozav! Nu am cuvinte de multumire pe cat meritati! Mult succes si sanatate va doresc, continuati sa faceti ce faceti!
    Viorica

    RăspundețiȘtergere
  7. Mulțumesc mult pentru aprecieri .. să vadă și „dujmanii” că există și apreciere pe aici, oameni care înțeleg de ce și cum-ul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nimic, dar absolut nimic nu este gratis pe lumea asta. Oamenii s-au obisnuit sa i-a/folosesca/inregistreze "gratis" de pe internet, articole , muzica, filme , carti, sau pur si simplu sa navigheze "gratis" pe internet.In spatele a tot ce este postat este o cantitate imensa de munca. Cei care posteaza diverse lucruri "gratuite" daunatoare pentru sufletul omului sunt platiti regeste pentru asta. Daca am avea un pic de trezvie adica o paza a mintii ne-am intreba de ce este atat de mare cantitatea de informatie gratuita. Gratuitatea este o capcana pentru furtul de timp si implicit de suflet prin deturnarea omului de la legatura sa cu Creatorul sau. Cea mai importanta resursa a umanitatii este timplul. Bogat sau sarac, mare sau mic, asiatic sau eoropean, tot omul are prin voia lui Dumnezeu exact 24 de ore intr-o zi. Ce faci cu timpul tau omule? Pe ce ti-l cheltui?
    Un proverb romanesc spune "Nici munca fara paine si nici paine fara munca." Sfantul Apostol Pavel este si mai concis in Epistola II catre Tesaloniceni si zice "Daca cineva nu vrea sa lucreze, acela nici sa nu manance."
    Asadar daca cineva nu vrea sa platesca munca cuiva sa vada un film subtitrat este liber sa merga in alta parte sa ia "gratis".

    RăspundețiȘtergere
  9. MULTUMESC ca existati si faceti uriase eforturi,cu dorinta de a informa cat mai multe persoane despre lucruri,utile pentru unii,mai putin utile pentru ceilalti,care nu sunt multumiti din varii motive ! Va urmaresc de aproximativ 10 ani si in toata aceasta perioada nu am gasit NIMIC de reprosat!In tot ceea ce faceti dati dovada de mult tact si se poate percepe cu usurinta dorinta de a va pastra o pozitie neutra,lasand vizitatorii blogului sa-si formeze propriile pareri si sa traga singuri concluziile.Datorita valorii informationale,diversitatii si a pertinentei prestate pe blogul dumneavoastra continui sa-l recomand cu insistenta la cat mai multe persoane posibil.Cei care va ataca au o problema MARE,pe care numai ei pot sa si-o rezolve! Momentan acesta este nivelul lor si vor repeta "clasa" pana vor intelege ceea ce este de inteles pentru a promova la nivelul urmator!Astfel de TROLI intentioneaza a va descuraja in a continua sa faceti aceasta munca NOBILA de informare si de trezire a multor persoane care se afla in stare latenta,asteptand scanteia care sa-i trezeasca la realitate!Toate eforturile depuse de acesti TROLI ar trebui sa va ambitioneze in a continua ceea ce faceti!!!! Va doresc MULTA SANATATE SI PUTERE in continuare !!!!Cu stima si respect,Vasile Pop

    RăspundețiȘtergere
  10. Superb documentar. Mi se pare minunat că găsesc aici asemenea materiale. Continuați să oferiți asemenea articole. Procesul este lung, dar eu consider că, la un anumit moment, toți ne vom schimba punctul de vedere asupra vieții, Planetei.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu luați în considerare ce spun idioții...faceți bine ceea ce faceți pentru cei care au înțeles ce se întâmplă.Felicitări!
    Ps.ați putea face ceva gen Netflix....un abonament lunar.

    RăspundețiȘtergere
  12. @Mihaela Gheorghiu ... nu aș putea face deoarece nu dețin drepturi de autor pe filme, iar pentru a avea un server suficient de mare si performant sa contina toate filmele , trebuie sa ma expun cu numele si pot fi tras la raspundere (plus o gramada de bani investiti in asa ceva , ca platforma, webdesign, interfata samd) ... Interesul pentru astfel de informatii este relativ scazut si personal nu cred ca merita riscul. De aceea sunt nevoit sa folosesc platforme libere, limitate, anonime. Am invitat cititorii sa ma sprijine benevol printr-o donatie modica gen abonament lunar, ca sa poata beneficia de informatiile de pe blog 100%, insa doar cativa au percutat sa zic asa si au inteles necesitatea unui astfel de gest.

    RăspundețiȘtergere
  13. Te pot ajuta să-ți fac o copie la blog. Suna-mă 0763.993.415

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...