Ieşirea Din MATRIX: FĂRĂ FOC NU IESE FUM 2 - PLANdemie pe față

sâmbătă, 28 martie 2020

FĂRĂ FOC NU IESE FUM 2 - PLANdemie pe față


În primul articol dedicat coroneibaubauvirus,  FĂRĂ FOC NU IESE FUM - Infomații alternative la propaganda mass mediei corporatiste cumpărată de Big Pharma, am vorbit despre un istoric suspect al apariției acestui virus, am oferit multe multe linkuri, puncte de unit, care ne prezintă o imagine de ansamblu cu totul diferită de ceea ce ne promovează propaganda continuă din mass media aservită Big Pharma și am prezentat și o părere personală pe subiect, a atins 112 000  de vizualizări într-o săptămână, fiind pe departe, cel mai viral articol din istoria blogului și vă mulțumesc tuturor celor care participați alături de mine la demascarea celei mai mari manipulări din istoria lumii, a celei mai mari desfășurări de forțe la nivel planetar.  Continui și astăzi prezentarea de linkuri în direcția începută, dar și alte informații conexe.

Așa cum am mai zis, am mai adăugat o pagină pe blog pe lângă cea adăugată deja despre ANTI - VACCINARE, numită FALSA PANDEMIE - care este un link către un document google pe care-l voi actualiza constant, dacă vreți sa oferiți cuiva aceste informații fără sa fie asociat neapărat cu blogul (care este considerat prea conspiraționist sau controversat, de unii) sau cu părerile mele exprimate la începutul articolului trecut). Deci puteți da mai departe cu acest link pe care il mai actualizez din când in când.

Am strâns într-un document câteva dintre linkurile și articolele găsite în ultimile 2 luni pe subiectul din titlu deoarece mulți sunt comozi să se uite în urmă în cronologia mea din Facebook (aici) sau pur și simplu nu ajung la ei noutățile de la mine. 

Deoarece unii s-au plâns că articolul anterior este prea lung, am mai scos din materiale, lăsând doar linkuri sau mici descrieri, urmând ca pe viitor să repun pe larg o parte din articolele din primul document (am lăsat linkuri către ele, totuși). 

În primul articol am vorbit printre multe altele și de un MARE PLAN negativ (pentru noi toți) care este foarte posibil să fie implementat, dacă nivelul oamenilor nu se ridică. Despre un al doilea MARE PLAN, de data asta al forțelor ce doresc binele colectiv, voi vorbi astăzi, căci semnele că și acesta este în desfășurare au început să se vadă, dincolo de trâmbițele mass mediei, dincolo de fumigenele haznalelor tv, lucruri pe care nu vi le spune nimeni în mass media. 

Închideți televizoarele ... Modul agresiv și halucinat, de impact în care televiziunile varsă propaganda în capul vostru, vă face victime sigure și veți fi tentați să le credeți. E un război psihologic și psihotronic prin care se dorește acaparare minților voastre și a credințelor voastre, pentru a crea realitatea pe care ei doresc s-o creeze. 

Și ca să clarific ceva: nu neg că există morți ... dar există morți în fiecare an de la gripele sezoniere și de la multe alte boli care ca și număr tot pe acolo se încadrează cu este în prezent. Și da, cred că există și tineri care se îmbolnăvesc, dar cei care mor sunt în proporție oameni de peste 65 de ani care au pre-condiții existente. De ce se îmbolnăvesc și tinerii? LOL ... De ce s-au îmbolnăvit și până acum: stresul, factorii toxici omniprezenți in mediul nostru exterior, dar si gândurile și emoțiile toxice, șocurile emoționale, frica accentuata, isteria, credințele prostești generatoare de ipohondrie si Nocebo, toate contribuie la instalarea unei stari de boala. Si da, si eu m-am îmbolnăvit in Noiembrie anul trecut si stiu de ce ... e normal ... face parte din firescul vietii. Da ... se mai îmbolnăvesc si tineri ... dar de murit , mor in proporție covârșitoare, peste 99% cei de peste 65 de ani.

Voi începe cu un mesaj primit azi, care mi s-a părut foarte de bun simț și frumos, de la un doctor:

Sănătatea este contagioasă  

Lumea duală în care trăim face ca jocul să fie interesant. Chiar dacă forțele aparent destabilizatoare, precum FRICA par să conducă uneori jocul, descoperim că suntem mult mai antrenați să aducem în arenă și alte vibrații.  

Trăim într-o perioadă de ”teamă de contagiozitate”, purtăm măști și mănuși, ne ferim unii de alții.  Lucrez într-un cabinet medical de circa 30 de ani, în contact direct cu oameni bolnavi, zilnic. Am trecut anual prin epidemii de gripă și viroze de toate felurile. Am fost odată sau de două ori bolnavă, la începutul carierei, când ”am cumpărat” povestea cu microbii contagioși și m-am temut de ei.  

Ulterior, când am rescris povestea și am vorbit despre ”terenul sănătos” pe care NU se prind microbii, am descoperit că nu mă mai îmbolnăvesc.  Indiferent câți oameni strănută lângă mine, sau câți sunt în stare proastă în jurul meu, dacă am grijă de mine, îmi respect corpul și nevoile sale (de hrană simplă și ușoară, de curățenie și igienă, de mișcare și aer curat și mai ales de relaxare și odihnă) nu se agață microbii de mine.  Nu oamenii mă contaminează cu microbi pe mine. Eu îi ”contaminez” cu sănătate pe ei.  De câte ori cineva se ferește de mine ”nu te îmbrățișez că sunt răcit, nu vreau să-ți dau viroza”, am o nouă replică la purtător. ”Te îmbrățișez eu, că vreau să-ți dau sănătate”.  

Propun o nouă epidemie. De sănătate, de gândire pozitivă și de grijă pentru corp.  

Închideți televizoarele, telefoanele și orice instrument cu câmp electromagnetic artificial după orele 18.00-19.00. Relaxați-vă, faceți mișcări ușoare cu corpul, puneți căldură pe zona rinichilor (sticle cu apă caldă), consumați un ceai cald de mușețel, tei sau sunătoare (atât de benefic pentru curățarea interioară). Faceți o baie cu apă și sare (generală sau doar la picioare). Dacă aveți uleiuri aromate, împrăștiați-le în casă. Chiar și un miros de busuioc, de tămâie, de iasomie sau orice aromă plăcută modifică vibrația corpului. Spuneți-vă mental - corpul omenesc este puternic, este făcut de un creator Divin, are în el rezistența și perfecțiunea Divinului. Spuneți-vă aceste cuvinte până devin UN AUTOMATISM mental. Și mergeți la culcare devreme. Este posibil. Nu pierdeți timpul cu lecturi și cu povești care să vă agite corpul. Permiteți-i să se liniștească, să se odihnească și să se auto-vindece (că știe să o facă, dacă MINTEA nu-l împiedică).  

ȘI răspândiți EPIDEMIA DE SĂNĂTATE.  NU NE PUTEM LUPTA CU FRICA. Este prea puternică. Putem doar să ÎNTĂRIM SĂNĂTATEA. Este la fel de puternică.  Să restabilim CENTRAJUL LUMII. Stiu că putem, fiecare in parte, să o facem Vă iubesc!”  Si va iubesc, Oameni!” ❤❤❤ Dr. Sorina Soescu

CONTINUI CU ALTE ȘTIRI CARE DEMASCĂ PLANDEMIA:

Atacul incredibil al unui medic militar din Craiova asupra autorităţilor. „Streinu - Cercel! Lasă-ne! Opriţi acest joc pervers“

Nu există teste care să confirme exact Covid-19 (unul dintre miile de coronavirusi), ci teste care confirmă doar existenta coronavirusurilor in general, care există cu miile și există peste tot, inclusiv în noi, dar nu ne-au deranjat niciodată, căci nu există terenul s-o facă și nu așa funcționează biologia. (deci șansa să aveți coronavirusuri in voi este foarte mare dacă vă testează). Conform wiki: „Coronavirusurile sunt foarte răspândite în natură, producând, la om și animale (păsări, porci, bovine, cai, rozătoare, lilieci, feline, câini) afecțiuni ale căilor respiratorii și gastroenterite, unele foarte grave, iar altele ușoare sau chiar neexprimate clinic.” Sigur, eu mă îndoiesc că virusurile provoacă una și alta, dar practic, întreaga planetă este arestată la domiciliu din cauza unor viruși care au existat și există de miliarde de ani în jurul nostru. Ni se spune că acest Covid19 face și drege, dar habar n-avem cu adevărat dacă suntem „infectați” cu acesta sau cu oricare din celelalte mii .... Asta e pandemia inventată ... Asta înseamnă să fii mafiot planetar și să distrugi poate miliarde de destine, pe baza unor supoziții, pe baza unei științe absolut îndoielnice ...

Isteria COVID-19: Pretext pentru legi abuzive și limitarea drepturilor omului

Dr. Sucharit Bhakdi (Germania) despre isteria coronavirusului: Măsurile sînt absurde și primejdioase

Sucharit Bhakdi e specialist în microbiologie. A fost profesor la Universitatea Johannes Gutenberg din Mainz și șeful Institutului de Igienă și Microbiologie Medicală. Este unul dintre cei mai citați oameni de știință germani. În acest interviu își exprimă părerea despre isteria creată de coronavirus. Sucharit Bhakdi explică: Viețile și mijloacele de viață ale concetățenilor noștri sunt expuse riscului pentru a evita un pericol inexistent. Măsurile impuse acum sunt un dezastru pentru întreaga populație. Vor face pagube uriașe, dar în schimb nu vor face niciun bine. Măsurile luate (interzicerea spectacolelor; în Germania încă nu s-a trecut la interzicerea ieșirii bătrînilor pe stradă) vor scădea speranța de viață la cei vîrstnici. Fiindcă îi distruge psihologic și asta îi bagă în mormînt pe cei cu vîrste înaintate. 

Transcrierea interviului domnului Bhakdi și alte comentarii la interviu AICI

Pe același subiect vedeți și: 1. Dr. Wolfgang Wodarg despre isteria coronavirusului: „Regele e gol” (video) 

2. Isteria gripei în România, în anii trecuți. „Aproximativ 65000 de cazuri de gripă au fost înregistrate în toată țara. Conducerea centrului național de supraveghere și control al bolilor transmisibile consideră că nu este nevoie să fie declarată oficial epidemia de gripă. În acest context populația este liniștită” (5 video)


Mai mulţi experţi din domeniul medical contrazic teoriile oficiale despre COVID-19

,Politicienii sunt judecaţi de oamenii de ştiinţă (...) oameni de ştiinţă care vor să fie importanţi pentru a obţine bani pentru instituţiile lor. Şi ceea ce lipseşte acum este un mod raţional de a privi lucrurile. Ar trebui să ne punem întrebări precum, cum ai aflat că acest virus este periculos?, cum era înainte?, nu am avut acelaşi lucru anul trecut?, este ceva nou?”, potrivit
medicului pneumolog german, Wolfgang Wodarg.

Dr. Joel Kettneri, director medical al Centrului Internaţional pentru Boli Infecţioase, spune că: ,,îmi fac griji pentru oameni. De teama care va exista de a intra în contact cu oameni, de a fi în acelaşi spaţiu cu oameni, de a strânge mâinile, de a avea întâlniri cu oameni. Îmi fac griji pentru multe (...) multe consecinţe legate de asta”.

Dr. John Ioannidis, medic, om de ştiinţă şi autor: ,,Pacienţii care au fost testaţi pentru SARS-CoV-2 sunt, în general, cei cu simptome severe deoarece majoritatea sistemelor de sănătate au capacitate de testare limitată. A fost o singură situaţie când a fost testată o întreagă populaţie. Mă refer la ce s-a întâmplat pe vasul de croazieră Diamond Princess. Dacă nu am fi ştiut despre un nou virus acolo, şi nu am fi verificat indivizii cu teste PCR, numărul deceselor totale cauzate de „boala asemănătoare gripei” nu ar fi apărut”.

Dr. Yoram Lass, medic, politician şi fost director israelian al Ministerului Sănătăţii: ,,Italia este cunoscută pentru o rată a mortalităţii mare în cazul oamenilor cu probleme respiratorii, o rată de trei ori mai mare decât în oricare altă ţară europeană. În SUA aproximativ 40.000 de oameni mor în sezonul gripal, iar până în prezent din cauza coronavirusului au decedat 40-50 de persoane, majoritatea din centrele de îngrijiri din Washington”.

Dr Frank Ulrich Montgomery, radiolog german: ,,Trebuie să presupunem că virusul va fi alături de noi mult timp, mă întreb când vom reveni la normal? Nu putem ţine şcolile şi centrele de zi închise până la sfârşitul anului. Pentru că va dura cel puţin atât de mult până vom avea un vaccin. Italia a impus un blocaj şi are efectul opus. Au ajuns rapid la limitele de capacitate, dar nu au încetinit răspândirea virusului”.

Prof. Hendrik Streeck, cercetător, epidemiolog şi clinician german în domeniul HIV: ,,Trebuie să ţineţi cont de faptul că, în Germania, au decedat din cauza Sars-CoV-2 persoane în vârstă. În Heinsberg, de exemplu, un bărbat în vârstă de 78 de ani, cu boli preexistente, a murit din cauza insuficienţei cardiace. Deci fără implicarea Sars-2 pulmonar. De când a fost infectat, el apare în statisticile Covid-19. Dar întrebarea este dacă nu ar fi murit oricum, chiar şi fără Sars-2 (...).”

Dr. Yanis Roussel el Al. (o echipă de cercetători germani): ,,Problema SARS-CoV-2 este probabil supraestimată, deoarece 2,6 milioane de oameni mor de infecţii respiratorii în fiecare an.”

Dr. David Katz, medic american şi director fondator al Centrului de Cercetare de la Universitatea Yale: ,,Sunt profund îngrijorat de consecinţele sociale, economice şi de sănătate ale acestei derogări aproape totale a vieţii normale (...) musuri precum, şcoli şi întreprinderi închise, adunări interzise, vor fi de lungă durată, posibil mai ”grave” decât taxa directă a virusului în sine.”

Michael T. Osterholm, director al Centrului pentru Cercetări şi Politici de Boli Infecţioase de la Universitatea din Minnesota: ,,Luaţi în considerare efectul închiderii birourilor, şcolilor, sistemelor de transport, restaurantelor, hotelurilor, magazinelor, teatrelor, sălilor de concerte, evenimentelor sportive şi altor locaţii (...) şi a intrării lucrătorilor în şomaj. Rezultatul probabil nu ar fi doar o depresie, ci o descompunere economică completă, cu nenumărate locuri de muncă pierdute, cu mult înainte ca vaccinul să fie gata. Faceţi faţă realităţii covid-19. O blocare naţională nu este o leac.”

Dr Peter Goetzche, profesor la Universitatea din Copenhaga, descrie coronavirusul ca fiind „o epidemie de panică în masă”.

TOTUL ESTE CORONAVIRUS! Va distruge Covid-19 economia lumii asa cum o stim? - s-a tradus un mic fragmențel din interviul lui David Icke de la London Real, de 2 ore. 

Intre timp aflam dintr-o emisiune realizata in 16 Noiembrie 2015 la televiziunea Italiana Rai3... repet, în 2015 , deci acum 5 ani, ca cercetatorii chinezi lucrau de pe atunci pe o tulpina de coronavirus SARS pe care l-au combinat cu ceva proteine sau ceva de la liliacul cu botul potcoava ca să fie mai puternic ... 

Par cam suspecte declaratiile din film, cum ca ei ar face acel virus fix ca o armă biologică cu care să atace virulent căile respiratorii ... de ce ar zice chinezii așa ceva? Nu am vazut vre-un chinez care sa declare ceva, ci doar vocea naratorului italian și imagini cu niște chinezi. Miroase a fake news sau manipulare programata. De ce ar divulga astfel de informații chinezii? De ce s-ar acuza singuri? Mi se pare absurd, dar iata ca se spun niste lucruri de mult timp in acest film ... nu stiu daca fost un film programat sa apara ca sa-i invinovateasca pe chinezi mai tarziu, Insa eu personal nu cred ca sunt chinezii cei vinovati ... Este un film plantat special ... si culmea, unde apare? Tocmai in Italia acest film ...miezul putregaiului ocult mondial. Si unde sunt cele mai multe cazuri? In China si Italia, de unde a pornit multe ...coincidenta. Nu cred. Inca un punct din acest puzzle ce merita conectat. (AICI - filmul original)

In filmul de aici din 2018 , numit My Secret, Terrius, in episodul 10 pe la final (pe la min 53), serial coreean de pe Netflix , un medic vorbeste despre un coronavirus mutant  ... ce stiau ei si nu stim noi?

Iată ce se spune în filmul serial PANDEMIC (2020) de la Netflix . Serialul mai poate fi văzut și aici.


Interviu ce merită citit! Covid, manipulare, genocid, 5G, Noua Ordine Mondială și altele - Interviu Robert Steele în ziarul Teheran Times: O perspectivă din sfera Contrainformațiilor cu privire la virusul Wuhan – este acest atac biologic al virusului Wuhan o operațiune sionistă de tip false flag? Data la care a avut loc interviul – 12 Februarie 2020.

Italia: Oameni morţi pe străzi. Război biologic? Gazul sarin ca supliment la COVID19 ? - în diluție mare poate fi o cauză.

Prin toate platourile de televiziune care disemineaza propaganda sunt adeseori mult mai mult de 3 persoane prezente in acel spatiu inchis si nici nu pare sa se respecte distanta de 1 m ... Televiziunile functioneza bine mersi si sunt foarte multi oameni in acelasi lor ... pe astia nu-i vede nimeni? Politicienii care ne sfatuiesc sa facem si sa dregem si apar pe la tv tot asa sunt foarte multi in acel spatiu ...




Desi New York-ul e in carantina, cel putin la unul dintre spitale, nimeni nu a vazut niciun caz ... halal „pandemie” ...si AICI un alt caz din New York, unde la fel, nu e nimeni, cel puțin pe afară.


Video de la bunul meu prieten, MEDIC german, Rolf Kron.
Medicii contra mass media ;-)
Iata deja din primele secunde, spitale GOALE si fara pacienti :-)” - via Feli Popescu


Extras din materialul pregătit de psihologul Jandarmeriei, pentru pregătirea psihologică a jandarmilor referitoare la Coronavirus.

Vedeti la punctul 3 cum li se comunică jandarmilor sa stea liniștiți pt ca, dacă nu au boli grave asociate, contractarea coronavirusului va trece ca o simpla răceală !!!

Populației de ce nu i se comunica aceasta informație la televizor zi de zi, în schimb oamenilor li se induce permanent panica cu știri zilnice difuzate de televiziuni, de mai multe ori pe zi, legate de morții de coronavirus și de noile cazuri de coronavirus? Autoritățile susțin ca nu vor ca oamenii sa fie panicați ci vor ca oamenii sa fie corect informați. În acest caz de ce nu li se comunica oamenilor, prin intermediul mass-media, aceasta informație de la punctul 3 din documentul de mai sus? Aceasta informație comunicata public în fiecare zi ar reduce foarte mult din panica indusa populației de către majoritatea mass-mediei.




Însă ar naște și câteva întrebări legitime: CÂT DE NECESARĂ ESTE ÎN REALITATE STAREA DE URGENȚĂ ȘI CARE ESTE SCOPUL REAL AL MENȚINERII ACESTEI STĂRI ?!„ - via Mihai Rapcea

Dar oare este covid-19 chiar așa mortal? Chiar și în statele care raportează o mortalitate ridicată?

Iată ce ne spun statisticile despre situația din Italia:

martie, 2019, fără pandemie: total decese pe zi - 1867 (în medie)


27 martie, 2020, cu pandemie: total decese 1577

(sursa: https://countrymeters.info - "Italy Population clock").

Așa cum s-a constatat deja prin diverse cercetari sau statistici oficiale există o grupă de vârstă vulnerabilă. E cea a oamenilor peste 70 de ani.

Realitatea a arătat că pot fi afectați mortal și bărbați și femei la vârste mult mai mici.

Există și o tendință dovedită ca să fie puse pe seama infecției cu COVID-19 și tot felul de alte decese. Aflăm bunăoară că unii mai sufereau de cancer în stare terminală, de probleme grave la plâmâni anterioare, de diabet în forme grave și alte și alte afecțiuni (comorbidități).

100 de ani de la “gripa spaniolă”! “Gripa spaniolă” a fost cauzată de vaccinuri! “Gripa spaniolă” – o istorie interzisă!

VIROLOG DECORAT DE GUVERNUL GERMAN: OPRIȚI CARANTINA!

Karin Mölling (adesea citată în limba engleză drept Moelling ; născută la 7 aprilie 1943 la Meldorf , Dithmarschen , Germania) este un virolog german, a cărui cercetare s-a concentrat pe retrovirusuri , în special virusul imunodeficienței umane (HIV). A fost profesor și director complet al Institutului de Virologie Medicală de la Universitatea din Zurich din 1993 până în 2008. Ea este pensionată, dar păstrează afiliații cu Universitatea din Zurich și cu Institutul Max Planck pentru Genetică Moleculară din Berlin . [1] [2] sursa: Wikipedia

VIRUSURI, BACTERII ŞI MEDICINA „PASTEURIZATĂ” - Evoluţia medicinii în direcţia falsă, de la Louis Pasteur până astăzi.



Dar să privim și partea bună a PLANdemiei:



ACUM DESPRE MARELE PLAN BENEFIC CELOR MULȚI

Despre acest mare plan vorbește Benjamin Fulford în acest articol: Actualizare Ben Fulford (16.03.2020) – Evenimente imense ce pot fi considerate biblice se desfășoară sub ochii noştri ... 

- rezonez cu multe dintre punctele subliniate, dar simt și miros de Hopium. Tot ce vine pe filiera Ben Fulford sunt obligat să fiu circumspect, dar în cazul acestui articol simt mai mult adevăr. 

 Sunt aruncate multe nume, despre care unele nu cred că sunt așa de întunecate (în ciuda culorii pielii), cum ar fi Oprah sau Tom Hanks ... 

Cert este că anumite lucruri sunt confirmate și din surse oficiale, nu numai neoficiale. Justin Trudeau (premierul Canadei) chiar e în carantină. La fel și Boris Johnson (premierul Angliei). Dar și Merkel (premierul Germaniei) ... cam mulți premieri importanți. Apoi prințul Charles,

Încep să cadă și capete încoronate , fix de la CORONAvirus ... parcă e gândit anume numele ... virusul încoronaților : mai întâi Teresa Maria a Spaniei  ... confirmat cu corona și prințul Albert de Monaco și Justin Trudeau premierul Canadei ... Plus alți zeci de miniștrii și nume încoronate.

DOLIU ÎN GUVERNUL GERMAN | Ministrul de Finanțe a fost găsit MORT pe șinele de tren

Aici așa vrea să amintesc că tuturor persoanelor de renume arestate li se va acorda «Moartea lui Rommel», ceea ce înseamnă că vor avea de ales între moartea lor ce va fi înfățișată publicului ca sinucidere sau o moarte accidentală, în schimbul asigurărilor că reputația lor va rămâne intactă după moarte. În unele cazuri, ei pot alege să suporte un proces penal care ar duce inevitabil la o dizgrație publică. Unii lideri religioși de vârf vor fi arestați sau vor fi forțați să demisioneze, iar alții se vor „îmbolnăvi” brusc.

Se pare că încep să fie desigilate dosarele de care vorbea David Wilcock în documentarul ABOVE MAJESTIC, dar și in interviul oferit celor de la THE EDGE OF WONDER, anul trecut în Ianuarie. O viziune actualizată care o completează și echilibrează pe cea a lui Fulford poate fi văzută în filmarea maraton de peste 5 ore, realizată zilele trecute, pe canalul său DIVINE COSMOS, unde se prezintă argumente de excepție în favoarea acestui MARE PLAN benefic de data asta.

Procese în desfășurare: Case No.: '19CV2407 CAB AHG 

Companiile Google si Facebook, miliardarii Mark Zuckerberg si Elon Musk acuzati de Justitia americana de participare la genocid, experiente pe oameni, manipulare globala si alte infractiuni foarte grave! 

China si lagarele de concentrare si de exterminare
Traficul ilegal de organe umane
MILIARDE DE VICTIME la scara globala
Supercomputere generate de tehnologii ultrasecrete aparținand de Google si Facebook menite sa inlocuiasca oamenii
Crime in masă

ALERTĂ DE LA Q: pimită pe feisbuc (miroase a Hopium și fake news, dar am zis că poate nu le știu eu pe toate, așa că cine știe?):

 Pe 1 aprilie va exista un blocaj global timp de 10 zile. Toate magazinele inclusiv supermarketurile vor fi închise. Nu vi se va permite să ieșiți din casă în alte circumstanțe decât urgențe absolute. MSM (media mainstream: TV, Radio, Ziare) și internetul vor fi închise complet. Asigurați-vă că aveți alimente, alimente pentru animale de companie, apă și în caz de 1% posibile întreruperi de electricitate câteva lumânări în casă timp de 10 zile. Unele țări vor intra în blocare mai devreme și ar putea fi anunțate brusc, fără a lăsa timp pentru pregătire. Pe parcursul acestui blocaj total de 10 zile, POTUS va transmite un singur program prin semnal de emisie de urgență EBS, care poate fi vizualizat pe dispozitive precum smartphone-uri, laptopuri etc. Acest program va arăta arestările vedetelor, celebrităților, bancherilor, politicienilor, regalilor, artiștilor, conducătorilor religioși etc., care au comis cele mai grave crime inimaginabil malefice ale umanității mai mult decât istoria noastră distorsionată spune că chiar existăm ... Vom primi să cunoaștem acuzațiile penale și vom asista la urmărirea penală a acestora. Acest program va fi familial și va funcționa 8 ore de trei ori pe zi. Nu va fi altă distracție decât să stai și să privești și să înveți adevărul. NU TE TEME. TRUSTĂ PLANUL. LIBERAREA Pământului ESTE ACUM.  Unde mergem unul, mergem cu toții. <3 p="">


Câteva considerente la final:

Trăim vremuri interesante în care există se pare o oportunitate ca la nivel colectiv să creăm o lume mai bună. Important e să ne unim în cuget și simțire și să visăm o lume mai bună. Nu am fost niciodată toți ca și planetă, puși într-o astfel de situație, chiar dacă pare ceva de rău, suntem cu toții în aceiași situație, absolut toți. Nici la marile războaie mondiale nu au participat toți. Acum suntem toți. Să visăm cu toții așadar, la o linie temporală și o realitate mai dreaptă, mai frumoasă, mai corectă, o lume a păcii, libertății, înfrățirii, colaborării, iertării, la o lume în care avem dispozitive free energy, prosperitate, timp pentru noi, pentru sufletul nostru, pentru artă, pentru călătorii, să ne putem împlini potențialul nostru ca indivizi într-o societate susținătoare, iubitoare. Putem fi o lume mai sănătoasă, mai echilibrată, mai pașnică, fără tiranie, fără legi absurde, fără psihopați la putere, o lume a meritului ... Doar să credem că e posibil și să menținem în gândurile noastre această viziune. Și nu să credem doar la anumite ore, doar în lotus și cu ochii închiși, doar făcând nu știu ce ritualuri și rugăciuni care să vă susțină Placeboul (este bine și mai puțin, dar mai mult este fantastic), ci tot timpul sau cât mai mult timp posibil. Semnele au început deja să apară că lucrurile merg în direcția pozitivă.

La final documentarul din articolul precedent, cu mențiunea că a apărut și partea a 3-a, tradusă:

Coronavirusul este o justificare pentru morții cauzați de radiațiile tehnologiei 5G! 

Pentru a viziona acest film subtitrat oferiți-ne o DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul (doar la acest film) sau abonați-vă la canalul nostru pentru acces la toate cele restricționate, nelimitat, prin Paypal, Revolut, TransferGo sau transfer bancar - detalii AICI 

Cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne spună/amintească în email 
sau pe celelalte canale de Contact. Cei care donați anunțați-ne prin email (sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.


BONUS: 
CE NE SPUN PLEIADIENII DIN TAYGETA DESPRE CORONAVIRUS


CONTINUARE în ARTICOLUL:


(cărți, articole, filme documentare, emisiuni tv, conferințe, discursuri)
- sunt materiale strânse de-a lungul timpului în ultimii 15 ani pe subiect

Câteva „tone” de documentare traduse și articole anti-vaccinare:
pentru cine dorește să fie mai bine informat în această direcție.

9 comentarii:

  1. Efectele pozitive ale epidemiei, dacă nu ne răzvrătim împotriva ei, la fel ca şi efectele pozitive ale unei boli, ale necazurilor, suferinţelor, bătrâneţii sunt următoarele:
    - ne fac să ne gândim la moarte, la faptul că nu mai avem mult de trăit pe Pământ, şi astfel ne fac să ne gândim la sensul vieţii, dacă avem un suflet care trăieşte veşnic, dacă există viaţă după moartea corpului. Şi odată ce am dedus că există, ne este de folos să ne ocupăm de îndeplinirea scopului vieţii, de creşterea spirituală, de adunarea bogăţiilor veşnice pe care le putem lua cu noi în lumea de dincolo.
    -ne ajută să nu mai amânăm mereu să ne ocupăm de scopul pentru care am venit în această viaţă, nu ne mai putem găsi scuze că avem de muncit ca să ne întreţinem.
    - cumva, catastrofele, bolile, bătrâneţea ne forţează să mergem la şcoală, la ore, la cursuri. Viaţa asta e menită să fie o şcoală nu un paradis. Dacă nici acum când eşti forţat nu te duci, dacă şi acum chiuleşti, ce crezi că o să se întâmple la examenul final, la judecată?
    - mulţumeşte destinului (lui Dumnezeu) că te trimite forţat la şcoală pentru că tu nu ai atâta voinţă să mergi singur. Seamănă cu o şcoală on-line. Nu e uşor să faci o şcoală on-line, nu oricine e capabil să urmeze o asemenea şcoală pentru că ai nevoie de o anumită voinţă de a învăţa singur, mulţi ar face orice altceva în afară de asta, nu au atâta voinţă. La fel şi cu şcoala spirituală. Cine are atâta voinţă încât să se întrebe de ce trăieşte aici şi să şi caute răspunsul, să se pună cu adevărat pe treabă, să muncească mult până îl găseşte? Cine are atâta voinţă încât să vrea singur să descifreze enigmele vieţii, sau parabolele bibliei? Dacă am face asta, Dumnezeu ne-ar trimite mângăietorul, care ne-ar învăţa din interior tot ce am vrea să ştim. Nici creştinii nu fac asta. Ei preferă explicaţiile date de alţii, nu vor să gândească singuri. Şi pentru că nu facem asta, Dumnezeu ne ajută cu catastrofe, boli, necazuri, ca să ne facă să gândim. Nu te mai uita la alţii, judecata e personală şi va veni negreşit şi vei fi întrebat ce ai făcut cu viaţa care ţi-a fost dată? Credeai că există ceva pe gratis, că poţi să te foloseşti de corp şi de planetă cum vrei tu , că ele ţi-au fost date ca să te distrezi? Vei răspunde: dar am muncit! Şi ţi se va spune: Da, dar ai făcut-o tot numai pentru confortul tău, ca să-ţi menţii viaţa şi ca să te şi distrezi. Şi chiar dacă ai fi muncit numai pentru a-ţi menţine viaţa şi pentru a o perpetua, crezi ai şi plătit pentru ea? Atât fac şi animalele, îşi caută mâncarea, fac pui şi-i cresc, dar tu ca om ai şi o minte. Ce ai făcut pentru a-ţi îndeplini scopul pentru care ai venit pe Pământ, pentru a-l găsi şi a-l îndeplini?
    -acum e momentul ideal să te ocupi de creşterea ta spirituală. Nu pierde acest timp.

    RăspundețiȘtergere
  2. A opri electricitatea 24 de ore într-o țară civilizată, o arunci înapoi cu minim 10 ani. Dar zece zile se va termina cu mult mai mulți oameni decedați decât în toate războaiele din 1945 până în prezent.

    RăspundețiȘtergere
  3. Creștem spiritualitatea românească și Doamne ajută tuturor,..., putem să o facem practicînd DRAGOSTEA, supunîndu-ne propria voința Lui, făcîndu-i fericiți pe toți vrășmași noștri, ținindu-ne mintea limpede, dar unită cu inima.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Doru ... nu electricitatea ci doar internetul si telefonia, dar si programele tv.

    RăspundețiȘtergere
  5. Știți ce nu înțeleg.. Am tot citit atât zilele acestea.. Foarte mult și din ceea ce ați postat, și nu înțeleg.. Totuși trebuie sa ne protejam? Avem de ce sa ne protejam? Avem motiv? Pana la urma sunt reale cazurile cu oamenii cu ventilatoare? Radiografiile, imaginile cu plămânii afectați?

    RăspundețiȘtergere
  6. Personal nu cred ca de la virus se intampla ce se intampla. Tind sa cred ca este mai degraba un raspuns al corpului la toxicitatea din jur, fie ca e vorba de un atac chimic, sau electromagnetic, dar si datorat toxicitatii lucrurilor pe care le bagam in noi (de la apa, mancare, aer, OMG-uri, rafinate, pastile, acool, tigari samd) ...posibil ca aceste virusuri sa fie niste microrganisme care ne ajuta in procesul de purificare (asta spun unii specialisti , iar eu personal tind sa cred asta). Cred ca este important sa urmarim pasii pastrarii unei vieti sanatoase in care tinem ternul interior cat mai antrenat si puternic, sa mancam cat mai curat, sa facem miscare , sa aerisim bine plamanii, sa bem apa curata, sa dormim asa cum trebuie, sa eliminam factorii de stres cronic din viata noastra, sa traim mai putin in frica, din cand in cand sa postim si corpul se va vindeca singur. Bolnavi au existat mereu. Sisteme respiratorii care au probleme si fac e fac au existat de asemenea mereu, nu e ceva noi. In fiecare an, mii de oameni mor de gripe si alte afectiuni respiratorii grave.

    RăspundețiȘtergere
  7. Uau, am auzit că o bătrânică a dat în judecată statul român că nu poate ieşi afară când vrea şi a pierdut pentru că în stare de necestate statul poate lua orice măsuri doreşte. Eu cred că putea continua pe ideea: cine stabileşte că aceasta este stare de necesitate, multora ni se pare că nu este, care este baza? Femeia asta mi se pare cea mai curajoasă din România. Trebuia să o susţinem cu toţii. Ea ar merita să fie preşedinte. Ce-ar fi ca orice român care credem că această stare nu trebuia să fie numită stare de necesitate să ne unim, să facem nişte cercetări sau să plătim pe unii competenţi să le facă, şi să pornim un nou proces? La urma urmei cred că orice român ar fi doritor să dea, să zicem, 10 lei pentru a şti că această stare s-ar termina în 2 săptămâni.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu nu am auzit de aceasta batranica ...in schimb lucrez acum la articolul 3 dedicat subiectului unde prezint cateva procese de care stiu. Mi-ar prinde bine un link cu batranica.

    RăspundețiȘtergere

  9. Barrie Trower prezinta nenumarate dovezi, articole sau studii ce demonstreaza efectele nocive ale wifi-ului, totul este stiut inca din anii 60 dar tinut sub topsecret!

    https://www.youtube.com/watch?v=O-o2ZWBvw-w

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...