Ieşirea Din MATRIX: CU BĂTAIE LUNGĂ - N-ai șanse, frate! - filmul de uichend

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

sâmbătă, 4 aprilie 2020

CU BĂTAIE LUNGĂ - N-ai șanse, frate! - filmul de uichend


LONG SHOT (2019)

De mult n-am mai postat un film ... nu prea am mai avut zvâcul și asta și pentru că feedbackul a fost absolut anemic la majoritatea filmelor postate în trecut și am simț o lipsă de sens. Totuși filmul de azi m-a luat complet prin surprindere și m-a mai scos un pic din atmosfera apăsătoare, din nebunia și focalizarea pe  situația actuală.  Abia am terminat să-l văd și doresc să-l împărtășesc și cu voi. De mult nu am mai văzut un film așa de bun, cel puțin după gusturile mele.

Despre ce este vorba pe foarte scurt:


„Fred Flarsky (Seth Rogen) este un jurnalist talentat şi nonconformist cu multe belele în trecutul său. Charlotte Field (Charlize Theron) este una dintre cele mai influente femei din lume. Deşteaptă, sofisticată şi împlinită, frumoasa blondă este o diplomată desăvârşită şi este talentată la... cam orice. Cei doi nu au nimic în comun. Nimic altceva decât că ea i-a fost babysitter în copilărie.

Fred reia printr-o întâmplare legătura cu ea şi reuşeşte să o farmece cu umor şi auto-ironie, amintindu-i de asemenea de idealismul care-a caracterizat-o în tinereţe. Pregătindu-se să candideze pentru preşedinţia Statelor Unite, Charlotte îl angajează pe Fred, printr-un gest impulsiv, ca şi consilier de comunicare, spre disperarea celor din echipa ei. Apărut de nicaieri într-un colectiv de elită, Fred nu e pregătit pentru viaţa fastuoasă din lumina reflectoarelor. Cu toate astea, chimia dintre ei duce curând la o poveste romantică plină de evenimente neaşteptate şi chiar incidente periculoase.” SURSA

Mie mi s-a părut un film super amuzant și cu mesaj, e și un film romantic și copilăros, dar mi-a plăcut ideea de fond: să faci ce-ți spune inima, nu doar ce-ți spune mintea, să ai curajul să spui adevărul chiar și când acesta doare, să ai curajul să-ți asumi greșelile și să te accepți așa cum ești, indiferent ce cred ceilalți. Am râs în hohote, am plâns și m-am bucurat cum n-am mai făcut-o de mult. 

Sper să vă placă și vouă.

VEZI FILMUL TRADUS, AICI:
HD 720p

Server  - Filme Subtitrate

5 comentarii:

Unknown spunea...

Multumesc frumos.

Anonim spunea...

Voiam sa ma uit la film , dar am renuntat cind am aflat cine este jurnalistul .

Iesirea Din Matrix spunea...

Adică? Faptul că e iudeu? Sau ce anume?

Anonim spunea...

Nu sunt cuvinte pentru a descrie bucuria descoperirii acestui blog. Sa fii sănătos și toate gandurile bune pentru tine și cei care te susțin sa duci la capăt aceasta daruire. Am sa încerc sa aduc si eu o mica contribuție la aceasta minunata munca pe care o faci. Și te rog sa continui sa postezi si sa scrii despre filmele care consideri ca pot avea un impact asupra societății și asupra oamenilor.
O seara buna si o viata plina de realizari.
Ana Maria

Iesirea Din Matrix spunea...

Multumim Ana Maria ... De-a lungul timpului am postat cred peste 250 de filme pe care le consider importante pentru noi si lumea in care traim. O parte din ele le puteti vedea aici http://fymaaa.blogspot.ro/search/label/FILME%20DE%20SUFLET%20%28pe%20scurt%29 sau explorand cu atentie lista de aici https://fymaaa.blogspot.com/search/label/FILME%20%C5%9EI%20DOCUMENTARE%20SPIRITUALE (ultimul link contine unele filme mai recente pe care nu am apucat sa le urc in lista de la primul link).

Ne bucuram ca sunteti alaturi de noi!

Va imbratisam.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...