Ieşirea Din MATRIX: DAVID ICKE la podcastul LONDON REAL - pe tema guvidului (interviul 2)

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

vineri, 24 aprilie 2020

DAVID ICKE la podcastul LONDON REAL - pe tema guvidului (interviul 2)


THE TRUTH BEHIND THE CORONAVIRUS PANDEMIC - COVID-19 LOCKDOWN AND THE ECONOMIC CRASH (18.04.2020)


Primul interviu al lui David Icke pe tema guvidului (netradus) și alte interviuri ale lui David în cadrul podcastului LONDON REAL, pot fi văzute AICI

„Ca unul dintre cei mai importanți teoreticieni ai conspirației din lume, David Icke a fost un invitat obișnuit la London Real (gazda și fondatorul este Brian Rose), discutând subiecte diferite ca 5G, Covid-19, 9/11 și cenzura.

Adesea descris ca un avântat sau un renegat, David este o voce unică în spațiul media, care propune o serie de predicții în jurul viziunii sale post-orwelliene despre societate și viitor.


De la trezirea sa spirituală din 1990, David se bucură de o evoluție globală considerabilă, vorbind în mod regulat până la 10 ore în locuri precum Wembley Arena pentru un public de mii de oameni.Pe lângă discursul public, David este un autor apreciat, care a scris peste 20 de cărți, printre care The Robots 'Rebellion (1994), și The Truth Shall Set You Free (1995), The Biggest Secret (1999) și Children of the Matrix (2001), în care și-a dezvoltat viziunea asupra lumii, despre gândirea New Age.

Cu o misiune de a trezi societatea și de a ne elibera mințile de ceea ce guvernele și mass-media încearcă să ne facă să facem, acreditările sale îl fac unul dintre cei mai influenți gânditori și catalizatori ai schimbării.

În acest interviu, David vorbește pe larg despre Coronavirus (Covid-19), modul în care guvernele își manipulează cetățenii și agenda mai largă din spatele controlului social și al unei societăți de supraveghere;  urmăriți-l pe fondatorul și gazda lui London Real, Brian Rose și pe David, implicând o serie de teme legate de conspirație.

Oferind mai mult decât satisface ochiul din prima vedere, David Icke este un om cu credințe serioase și cu o perspectivă provocatoare asupra speciilor și planetei noastre.” SURSA

VEDEȚI INTERVIUL TRADUS, AICI:

LINK 1 - BITCHUTE
LINK 2 - OK


Mai multe informații despre DAVID ICKE puteți afla studiind categoria DAVID ICKE de pe blogul nostru.

4 comentarii:

Ady spunea...

https://www.youtube.com/watch?time_continue=883&v=-NcHpwYGaw0&feature=emb_logo

https://www.facebook.com/adriana.joltea.9/videos/1585702264950665/

Intelectualii italieni

Paul7 spunea...

Dap, adevarul este spus cu lux de amanunte! Rezonez cu acest adevar!!

CLAUDIAN LIVIU MARIN spunea...

Toata stima si aprecierea pentru voi ca dati interviul.Nu incap prea multe comentarii.

25.04.2020, 18.29

Unknown spunea...

Multumim pentru aacest interviu tradus cu David Icke. Lumea se ca trezi in curand ! Intr-o zi vom fi liberi!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...