Ieşirea Din MATRIX: Cursuri introductive și avansate de Releasing (Metoda Sedona)

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

joi, 5 martie 2020

Cursuri introductive și avansate de Releasing (Metoda Sedona)


Workshopuri de introducere și practică avansată în Releasing 
(Metoda Sedona - revelată de Lester Levenson)

- prezentare teoretica
- sesiuni de lucru practic, experiential

Cum sa lași sa plece în mod simplu și natural gândurile și emoțiile perturbatoare, parazite?
Cum ai putea sa ai liniște și pace în fiecare moment ?
Introducere într-o metoda la îndemâna tuturor, care nu necesita nici un antrenament prealabil și care funcționează de fiecare data.

Cei mai mulți oameni își petrec întreaga viață închiși în limitele gândurilor lor.
Fiecare gând este ca o cărămidă, un strat stivuit peste alt strat, creând un zid înconjurător care ascunde orizonturile infinite, nelimitate care se află dincolo de el. Și fiecare gând adaugă o altă cărămidă pe perete, așezând-o mai sus și mai adânc până când te găsești încuiat într-o celulă impenetrabilă.

Acum este momentul să te eliberezi!

Dacă te regăsești în postura:

- Pierdut în gânduri, neconectat, lipsit parca de oportunitățile vieții
- Deprimat, , neliniștit, anxios și împovărat de probleme, în care viața se simte ca o bătălie fără sfârșit
- Plictisit și în mod constant cautând ceva care să te distreze
- Nefericit și nemulțumit de circumstanțele din viața ta.

... atunci ACUM este momentul să mergem dincolo de condiționarea îngustă a mintii și să descoperim frumusețea, dragostea, creativitatea, bucuria și pacea interioară care apar dincolo de minte.

De îndată ce intri în contact cu EXPERIENȚA de dincolo de minte, toată nefericirea și lupta se dizolvă și viața începe să curgă cu bucurie și ușurință.

Înscrieri și informații la 0755144455 sau pe pagina de FACEBOOK Freeleasing by Inner Moving


ACEST ARTICOL ESTE O RECLAMĂ 
Pentru cei care au nelămuriri în ceea ce privește prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citească articolul DESPRE RECLAME

Niciun comentariu:

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...