Ieşirea Din MATRIX: Gras, bolnav și aproape mort 2 - documentar

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

vineri, 28 februarie 2020

Gras, bolnav și aproape mort 2 - documentar

FAT, SICK AND NEARLY DEAD 2 (2014)

Acum 7 ani postam primul documentar (cel din 2010care ne prezenta calatoria de 60 de zile a unui australian, pe nume Joe Cross, prin Statele Unite în timp ce el urma un post cu sucuri (numai din fructe si vegetale) sub ingrijirea Doctorului Joel Fuhrman, directorul de cercetare la Fundatia de Cercetare a Nutritiei.

După acest prim film, Joe Cross și-a promis să nu mai reia filmatul. De atunci însă, peste 20 de milioane de oameni au văzut filmul și Joe și-a dat seama că el mai are multe să învețe pentru a deveni complet sănătos și a rămâne așa. Fat, Sick & Nearly Dead 2 intră în tsunami-ul schimbărilor pozitive care mătură lumea când vine vorba de ceea ce mâncăm și ne prezintă continuarea călătoriei lui Joe în privința găsirii unei alimentații care să ofere o stare durabilă de sănătate.


În timp ce Joe își propune să învețe cum să fie sănătos într-o lume nesănătoasă, vorbește cu o gamă largă de experți, ține legătura cu oamenii din primul film și se conectează cu oameni noi pe parcurs. Fiecare îl ajută pe Joe să învețe că alimentația sănătoasă este doar un aspect al trăirii unei vieți sănătoase. De la mame care stau acasă, la chirurgi de talie mondială, până la lucrători de birou din Kenya, se pare că toată lumea încearcă să fie mai sănătoasă, dar totuși se chinuie să facă acest lucru.

Prin călătoria lui Joe și viața oamenilor pe care îi întâlnește, Joe ne arată în Fat Sick & Nearly Dead 2 că majoritatea oamenilor pot avea într-adevăr un control asupra sănătății lor, chiar dacă nu au știut că este posibil. Și că decizia finală despre ce trebuie să-ți pui în gură, este ceea ce Joe numește: „Ultimii doi metri de libertate”.

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI:

Pentru a viziona acest film subtitrat oferiți-ne o  DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul (doar la acest film) prin Paypal, Revolut, TransferGo sau transfer bancar - detalii AICI 

Cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne spună/amintească în email 
sau pe celelalte canale de Contact. Cei care donați anunțați-ne prin email (sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.

În completare studiați categoria VEGANISM.

Niciun comentariu:

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...