Ieşirea Din MATRIX: MICHAEL GERLOFF - Recrutare sub acoperire într-un PSS al Marinei SUA

sâmbătă, 7 martie 2020

MICHAEL GERLOFF - Recrutare sub acoperire într-un PSS al Marinei SUA


Covert Recruitment into Space Marines 
20 and Back” Program (2017)

„La 1 iunie 1978, în cea de-a doua zi a taberei de recruți pentru Corpul Marin al Statelor Unite, Michael Christopher Gerloff a fost întrebat dacă dorește să meargă în spațiu și să servească într-un program „20 și înapoi”(20B). El își amintește tot ceea ce s-a întâmplat ulterior în timpul procesului de admisie pentru recrutarea sa în „marina spațială” și își amintește parțial de activitățile sale ulterioare în timpul serviciului său de 20 de ani din PSS.


După ce a încheiat serviciul de rezervă activă cu Rezervele USMC (1978-1984), Gerloff a continuat să îndeplinească funcția de Pădurar al Armatei SUA (1987-1991) și ofițer de poliție în departamentele de la Mountlake Terrace și Poliția Seattle (1992-2001). În perioada 2004-2005, a ocupat funcția de polițist internațional cu misiunea de menținere a păcii Liberia Națiunilor Unite.

Gerloff a furnizat documente militare și ale poliției care coroborează aspecte cheie ale mărturiei sale și conțin multe anomalii care indică spre serviciul său „20 și înapoi”. El consideră că ieșirea lui în față a fost datorată de un grup de informații USMC / Departamentul Marinei înființat de președintele Dwight Eisenhower, care promovează în mod activ divulgarea unui PSS al Marinei SUA.

În partea 1 a acestei serii de interviu din cele cinci părți, Gerloff descrie o observare a unui OZN triunghiular uriaș care l-a luat în vizor, pentru ca patru zile mai târziu, să înceapă procesul de aderare la Corpul Marin al S.U.A. El descrie modul în care un căpitan USMC l-a intervievat în timpul testării inițiale la tabăra recruților și a făcut aluzie la observarea triunghiului ca factor în primirea unei oferte speciale. Căpitanul i-a făcut o ofertă lui Gerloff să se alăture unui program spațial „20 și înapoi”.

Căpitanul a spus că va trimite o telegramă părinților lui Gerloff. În 2016, Gerloff a văzut pentru prima dată telegrama, un „Marsgram”, iar asta a declanșat mai multe reamintiri uitate. Marsgram se numără printre probele documentare furnizate de Gerloff în sprijinul afirmației sale că ar fi fost recrutat pe ascuns într-un program spațial secret „20 și înapoi”, condus de Marina SUA.”  
SURSA (aici vedeți și fotografiile documentelor)

VEZI PRIMA PARTE AICI  (și transcriptul)
Recrutare sub acoperire în cadrul pușcașilor marini spațiali



În partea a 2-a din aceste cinci părți, Gerloff descrie cum a fost dus de un sistem de cale ferată subteran secret într-un centru de recrutare unde a semnat documentele pentru programul său „20 și înapoi”, alături de mulți alți tineri recruți marini. El descrie câteva dintre experiențele sale ca ofițer de informații în cadrul programului spațial secret al USMC și modul în care criza Coreei de Nord a fost un indicativ pentru o perioadă viitoare, când va apărea public într-o divulgare sub umbrela USMC a programului spațial secret al Marinei.

VEZI A II-A PARTE AICI (și transcriptul)
Recrutarea sub acoperire în programul „20 și înapoi” pentru pușcașii marini spațiali


În partea a 3-a din aceste cinci serii de interviuri cu privire la recrutarea ascunsă a lui Michael Gerloff într-un program „20 și înapoi” Maritim Spațial, el elaborează pe marginea trecutului  său care a fost un factor major în selecția sa. El descrie o viață de înaltă ciudățenie, testare, formare nocturnă în timpul tinereții sale și rezultate ale ADN-ului care ridică o posibilă conexiune la un grup de extratereștri „nordic” cu aspect uman.

VEZI A III-A PARTE AICI (și transcriptul)
O viață de înaltă rezistență și testare pentru pușcașii marini spațiali


În partea a 4-a din aceste cinci serii de interviuri despre recrutarea ascunsă a lui Michael Gerloff într-un program „20 și înapoi” pentru Marina Spațială, el discută despre anomalii în documentele sale militare. El consideră că acestea sunt acele urme de „fărâmituri de pâine” pentru serviciul său militar ascuns cu USMC și Army Rangers (Pădurarii Armatei).

VEZI A IV-A PARTE AICI (și transcriptul)
Anomalii în evidența militară a serviciului de pușcași marini spațiali


În acest episod final al acestei serii (al 5-lea) al interviului din cinci părți, Michael Gerloff explică modul în care cariera sa militară și polițistă a fost inspirată de angajamentul său față de serviciul public și modul în care acest angajament a evoluat până la dezvăluirea adevărului despre programele spațiale secrete. El subliniază că, în timpul serviciului ascuns, el a fost selecționat oficial să prezinte în acest moment cu mărturia sa de dezvăluire de către un grup de informații USMC care conduce „Marina spațială”.

Gerloff explică de ce este important ca foștii militari și polițiști să se prezinte să își dezvăluie și cunoștințele despre aceste programe și de ce este convins că el continuă să servească publicul în timp ce urmărește dezvăluirea completă.

VEZI A V-A PARTE AICI (și transcriptul)
O viață de serviciu public și dezvăluirea programelor spațiale secrete

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...