Ieşirea Din MATRIX: LEGENDA LUI 420

duminică, 9 iunie 2019

LEGENDA LUI 420



THE LEGEND OF 420 (2017)

Acest film este un nou documentar care explorează utilizarea controversată a marijuanei și evoluția societății. Dintr-un narcotic periculos, aflat în lista drogurilor de tip  1 din anii 1970, acum se grăbesc să-l descrimineze astăzi. Ce sa schimbat și de ce? Cum va arăta industria canabisului în cinci ani? Va păstra integritatea sa ca o industrie de tip homegrown sau va fi cooptată de Big Business (în special de Big Pharma)?

Notă: Marijuana câștigă teren tot mai mult în lume la ora actuală ... O grămadă de state de pe tot mapamondul au legalizat sau decriminalizat, cel puțin posesia de marijuana, ba mai mult poți și cultiva câteva plante. Iată aici o listă cu țările unde este legală (sau decriminalizată) marijuana. In lista nu am vazut Africa de Sud, care si aceasta a legalizat-o de curand.

Se pare că Romania rămâne ca de obicei în fundul lumii, incapabilă să se adapteze realității.

Până și Coreea de Nord a legalizat canabisul .... da, COREEA DE NORD !!!! Unde apropo, 1 Kg de marijuana poate fi cumpărat și cu 6 $ :))) ... Suntem de râsul curcilor ... 

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI:

Link 1 - NETFLIX (prima lună gratuită)

sau

5 comentarii:

  1. S-ar explica de ce sforaiti pe voi, visand la iesirea din Matrix...
    Drogurile te trimit in subconstientul propriu si in cel colectiv. Nicidecum in Matricea Divina, Matricea originară. De unde noi am plecat ca sa exploram omniversurile inferioare. Am ramas captivi in iluzie si incercam sa refacem Matricea Divina aici. Imposibil! Aici este planul controlat de rasa draco!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mamaie, ca stiu cine esti, eu nu promovez marijuana ca metoda de iesire din matrix, dar mamaicile crescute cu propaganda in cap considera marijuana un drog, desi e o planta lasa de cine o fi fost lasata pe acest pamant cu multiple scopuri, fiind poate una dintre cele mai inzestrate plante de pe aceasta planeta, dar mamaie nu stie ... pentru ea e drog ... ca sa mai iesi din bula de idei preconcepute ti-as recomanda cateva documentare de pe acest blog in care sa studiezi stiinta canabisului , insa stiu ca esti plina de ura impotriva acestui blog si bagi strambe de ceva vreme sub anonimat mai nou. Deci sictir!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sau trage un cuiutz si comentează după...😆💚😆

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca puterea dominatoare imi da voie sa fac ceva care a fost atata vreme drastic interzis... suspectez ca e ceva necurat la mijloc

    RăspundețiȘtergere
  5. Subconstientul propriu are si matricea si creatorul.
    Ma uitam zilele trecute la un documentar despre niste triburi vechi, unde, un bastinas spunea despre cateva plante care au efect aproape imediat, societatea moderna in loc sa cresxa plantele ca sunt fara riscuri, a nascocot pilula cu 1000 de alergii si efecte negative.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...