Ieşirea Din MATRIX: LA LIMITA MINUNĂRII - Experimente 5G (și alte noutăți din domeniu)

duminică, 30 iunie 2019

LA LIMITA MINUNĂRII - Experimente 5G (și alte noutăți din domeniu)


EDGE OF WONDER
5G Technology Results that will Literally Melt Your Heart (2019)

Lucrurile se precipită și deja există o isterie a instalării 5G-ului, o cursă nebunească, care nu mai ține cont de nimic, se trece peste orice principiu, etică, omenie, respect ... simt miros de disperare cu parfum de tiranie și mâna IA în toată această manevră.

Sclavii umili și ignoranți ai acestei IA,  care se pare că domină deja de ceva vreme creierele multora din cei aflați la conducerea planetei (și nu numai la nivel fizic, ci mai degrabă la nivel etric), se precipită de parcă au un ardei iute undeva să implementeze această tehnologie extrem, dar extrem de costisitoare și periculoasă, de noaptea minții și cu un impact de mediu și biologic infernal, de parcă ar fi pe bune, ultima soluție, ca să mai poată implementa agenda NWO, dar ce nu știu acești „profeți IA” este că-și taie singuri craca de sub picioare și își semnează propria sentință la exterminare.


De curând am văzut că pe lângă Vodafone a ieșit la rampă și Digi-ul cu implementarea 5G, deși acești amărâți nu au semnal nici măcar 3G în multe zone, iar 4G-ul din multe orașe e destul de slăbuț. Deci ei nu au avut bani să facă să meargă 4G-ul cum trebuie, nici măcar 3G, dar acum vor 5G direct ... Deci nu vă miroase a pute? Pe pagina oficială, Digi a oprit comentariile, dar puteți să le trimiteți niște gânduri de bine, pe pagina lor de feisbuci.

În fine, eu cred că personal există încă o luptă în acest moment și toți mai mulți oameni se trezesc și încep să pună presiune pe factorii de decizie. Lucrurile încă nu sunt jucate. Încă mai există timp și depinde și de populație să se opună, fiecare cum poate, implementării acestei tehnologii.

Sistemul de control al matricei reacționează la conștiința colectivă ... puteți schimba cursul lucrurilor, dar opuneți-vă cumva.


Există și semne bune. 

”Printr-o acțiune, categoric, fără precedent, premierul Poloniei, Mateusz Morawiecki, lansează un apel internațional pentru oprirea implementării și dezvoltării controversatei rețele 5G.

Prim ministrul Dăncilă ce face? Ne bagă pe toți într-un gigantic cuptor cu microunde în timp ce încearcă să-și refacă imaginea?

Președintele Iohannis ce face? Transformă românii în șoareci de laborator pentru profitul companiilor de telefonie mobilă?

Tehnologia 5G a fost identificată de peste 2.000 de oameni de știință și 1.400 de medici din întreaga lume, ca fiind o amenințare directă la adresa sănătății umane, precum și animalelor, insectelor și plantelor.”


Ok, acum, despre filmele de azi ... Simpaticii Ben și Rob ne fac o scurtă trecere în revistă despre beneficiile și aspectele îngrijorătoare legate de 5G (mai ales în prima parte), iar în a doua parte, băieții se focalizează pe războiul din SUA și China, la nivel mondial în cursa 5G. Însă cele discutate în partea a doua se pare că deja sunt lucruri vechi, deși sunt foarte noi, deoarece, momentan cel puțin, SUA e în time out legat de conflictul cu Huawei, deoarece Donald Trump a ridicat boicotarea Huawei chiar ieri la summitul G20 din Osaka, Japonia.

Transcripturile celor două părți ale acestor emisiuni, le găsiți pe blogul Cunoaște și Conștientizează, aici și aici. Mulțumim Paul Marian pentru eforturile consecvente în a susține traducerea acestui tip de materiale.

Alte materiale publicate de noi și de alții pe temă:

2) REZONANŢA - Fiinţele de frecvenţă
4) Apocalipsa 5G - Eveniment de Extincție
5) LUAŢI-VĂ ENERGIA ÎNAPOI - Pericolul Contoarelor Inteligente

și nu în ultimul rând, ba poate chiar în primul rând, cea mai completă analiză despre 5G și o petiție contra 5G:

A mai apărut încă o petiție în limba română, contra 5G  https://campaniamea.declic.ro

VEDEȚI CELE DOUĂ PĂRȚI TRADUSE ALE EMISIUNILOR DEDICATE 5G-ului AICI:



Mai jos, un articol preluat din feisbuc:

„Dacă cineva își imaginează că trecerea de la 4G la 5G este același lucru cu etapa de trecere de la 3G la 4G, se înșeală profund.

Riscurile noii tehnologii de mare viteză, prezentată atât de atractiv în reclamele de la TV sau pliantele de marketing ale companiilor de telefonie mobilă, sunt enorme pentru oameni și mediu.

Nenumărate studii leagă tehnologia 5G de o lungă listă de riscuri asupra sănătății și mediului, printre care se află:

1. Afectarea structurii ADN

2. Leziuni oxidative

3. Întreruperea metabolismului celular

4. Scăderea secreției de melatonină

5. Tulburări de somn

6. Influențarea predicțiilor meteorologice care avertizează și cu privire la eventualele fenomene meteo extreme

7. Poluare electromagnetică

8. Afecțiuni dermatologice

9. Tulburări de vedere

10. Afecțiuni neurologice

11. Depresie & Anxietate

12. Risc cancerigen

13. Migrene constante

14. Amețeli, stări de confuzie și epuizare

Tehnologia 5G nu înseamnă doar 3,5 - 5,5 GHZ ci poate include echipamente care emit până la 24GHZ și chiar mai sus, până la 71GHZ. 

Față de standardul actual de 2,4 GHZ unde avem lungimi de undă de 12 cm, pentru 5G, lungimea de undă digitală scade la câțiva milimetri, chiar spre zecimi și sutimi de milimetru, odată cu creșterea frecvenței – este un raport invers cantitativ. 

Însă, această lungime de undă, se apropie tot mai mult de dimensiunile microscopice ale țesuturilor, celulelor și neuronilor provocând o serie de efecte biologice extrem de grave, în absolut orice organism viu, prin fenomenul de rezonanță.

În acest scurt video este exemplificat efectul pe care frecvența de 2,4 GHZ îl are asupra apei -https://tinyurl.com/yxoutjap

Imaginați-vă care este efectul pe care l-ar avea asupra organismului uman în condițiile în care antenele 5G vor fi montate peste tot, la distanțe mici așa cum este prevăzut, și vor funționa 24 din 24 de ore fără oprire. 

O altă problema majoră este faptul că, odată cu creșterea frecvenței, scade și distanța de propagare. Prin urmare, se impune creșterea puterii de emisie și o densitate mult mai mare de antene/turnuri 5G, acest lucru generând un câmp de radiație mult mai vast și intens decât până acum.

Pentru a vă face o idee completă despre ce anume înseamnă tehnologia 5G și consecințele sale, vă puteți rezerva 1 oră si jumătate pentru a urmări documentarul TRADUS "5G Apocalypse - The Extinction Event" aici - https://dinamicasidiversitate.blogspot.com

Un articol bine documentat cu informații despre cum funcționează și cum ne afectează această tehnologie se găsește aici - https://tinyurl.com/y4qskm5w

Predicţiile meteo ar putea fi serios afectate de introducerea reţelelor de internet mobil 5G la nivel global, atrage atenţia Tony McNally, cercetător din cadrul European Centre for Medium-Range Weather Forecasts in Reading (ECMWF). Mai multe aflați din acest articol - https://tinyurl.com

Citiți descrierea acestei petiții pentru a afla de ce nu ne dorim în România tehnologia 5G, semnați și spuneți cât mai multor oameni despre ea. Cu cât semnează mai mulți oameni, cu atât ea va primi mai multă atenție din partea mass-mediei și a factorilor de decizie - https://tinyurl.com

Cei care susțin și promovează implementarea 5G au ca principal argument (public și de marketing) transferul de date în cantități mari și foarte rapid. Acest lucru nu este necesar sau util pentru nevoile actuale ale abonaților, mai ales, având în vedere riscurile majore asupra sănătății. 4G este suficient.

Multe țări au respins deja această tehnologie. Nici românii nu au nevoie de ceva atât de nociv.

Planurile de implementare a unui proiect-pilot de furnizare a internetului wireless la viteză 5G în Bruxelles au fost oprite din cauza temerilor legate de sănătatea cetățenilor.

„Nu pot încuraja o asemenea tehnologie, dacă standardele de radiații, care trebuie să protejeze cetățeanul, nu sunt respectate, cu sau fără 5G”, a declarat ministrul Mediului, Céline Fremault. „Locuitorii din Bruxelles nu sunt niște cobai, să le pot vinde sănătatea pentru profit. Nu putem lăsa loc nici unei îndoieli”, a adăugat aceasta.

Articol complet I https://tinyurl.com/y47ndkzk

Fiecare share poate ajuta ca informațiile să circule în beneficiul tuturor, întrucât ele nu sunt acoperite de mainstream media și televiziuni. Mai multe share-uri înseamnă mai mulți oameni informați.#STOP5GRomânia #SePoate

Fiecare share poate ajuta ca informațiile să circule în beneficiul tuturor, întrucât ele nu sunt acoperite de mainstream media și televiziuni. Mai multe share-uri înseamnă mai mulți oameni informați. ”
SURSA

BONUS
David Icke ne spune pe foarte scurt, esența pericolului 5G 

Un comentariu:

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...