Ieşirea Din MATRIX: CAUZA SCHIZOFRENIEI ȘI A PSIHOZELOR - tulburări spirituale - cu Dr. Jerry Marzinsky despre oamenii umbră, posesie, parazitism

APEL UMANITAR

Dragi prieteni și cititori ai blogului, apelăm la voi pentru a-l ajuta cu o donație pe cel mai prolific traducător din media alternativă, pe Marian Matei, proprietarul blogului DEZVĂLUIRI antiiluzii.blogspot.com, (care are la activ peste 550 de documentare și filme traduse + sute de articole de mărimea unor broșuri, la fiecare documentar de pe blogul lui, articole extrem de documentate) deoarece are cataractă la ambii ochi și aproape nu mai vede deloc, iar aceasta avansează rapid, în ciuda metodelor alternative folosite până acum. A sperat până în ultimul moment să scape de operație, însă degeaba. Treaba este destul de urgentă deoarece se poate ajunge la glaucom, iar atunci se instalează orbirea completă care nu prea se mai poate opera.

O operație cu laser, cu schimbare de cristalin și analize, tratament post-operator și tot poate duce la 2000 de Euro/ochi sau mai mult (i s-ar fi spus chiar posibil 9500 lei/ochi, funcție de dioptrii șamd - se negociază ca la tarabă se pare - vedeți o listă de prețuri AICI), deci peste 4000 de Euro/ambii ochi.

Deci orice DONAȚIE este binevenită.


Contul este la ING pe numele Marian Matei și are numărul RO87INGB0000999907410339. Contul la PayPal este pe adresa matt_m_d@yahoo.com (se poate plăti și doar cu cardul, fără să fie necesar un cont PayPal).


În clipa asta s-au strâns 1470 Euro și 11045 Lei de la 87 de donatori (actualizare 5.07.2019) Deci aproape 3800 Euro ... încă 200 de euro și s-a strâns suma!


Mai multe detalii AICI.


ULEIURI CBD - uleiuri miraculoase din canabis

Image and video hosting by TinyPic

luni, 24 iunie 2019

CAUZA SCHIZOFRENIEI ȘI A PSIHOZELOR - tulburări spirituale - cu Dr. Jerry Marzinsky despre oamenii umbră, posesie, parazitismAm vorbit de mai multe ori despre diverse tulburări mentale și despre diversele instituții care ar trebui să ne ajute să rezolvăm aceste probleme mentale. Psihiatrii și instituțiile psihiatrice nu numai că sunt incapabile să facă asta, ba sunt de-a dreptul criminale, malefice, urmărind doar profitul și blocarea investigării adevărului. (vedeți în acest sens PSIHIATRIA - o industrie a morții, VÂNZAREA NEBUNIEI (Marketing of Madness) și  TULBURAREA BIPOLARĂ).

Am vorbit de asemenea de nenumărate ori de posesie și paraziți eterici sau astrali (vezi categoria CORADO MALANGA, CALOGERO GRIFASI de ex) însă astăzi o vom face prin ochii unui psihiatru, care a lucrat în sistemul american timp de 35 de ani, la cele mai prestigioase instituții de profil din SUA și a investigat pe cont propriu aceste misterioase tulburări mentale, ajungând la aceleași concluzii binecunoscute din cele mai vechi timpuri de șamani, vraci și toți cei preocupați de latura invizibilă a vieții, mai nou confirmate prin multiple alte surse mai mult sau mai puțin științifice.

Există 34 de milioane de schizofrenici în lume, însă paraziții invizibili sunt peste tot și ne afectează pe toți, schizofrenicii sunt doar cei care au pierdut complet controlul, sunt veriga slabă care ne arată direct cum sunt oamenii de fapt în interior.

Teoria oficială este că schizofrenia și majoritatea tulburărilor mentale sunt dezechilibre chimice, dar nu au nicio dovadă pentru asta, corelarea dintre medicament și scăderea vocilor este datorată faptului că se liniștește corpul, omul nu mai reacționează la gândurile negative ale paraziților (nu mai generează la fel de mult loosh), iar aceștia nu se mai pot hrăni, dar nu dispar, nu se elimină cauza reală.

Deci nu, nu este un dezechilibru chimic în creier, nu este nu știu ce genă ... 

Și pe această cale aflăm că există anumite tipare prin care aceste entități găsesc breșe pentru a interfera cu noi, căci altfel nu găsesc vibrația sau rezonanța să se apropie de noi. În primul rând, majoritatea victimelor au un tipar de abuz familial sau traume din copilărie sau alte stresuri foarte accentuate în viața lor. Când în dorința de a trece mai ușor peste aceste stresuri apelezi la alcool sau alte droguri, gen amfetamine, creezi acele breșe aurice, iar aceste entități se atașează rapid. 

În acest film ni se confirmă încă odată faptul că dependența de alcool este generată tot de entități parazite atașate (unul dintre cazurile investigate de Dr. Marzinsky ne spune că este vorba de entități descărnate, posibil umane, foști alcoolici care după moarte au rămas cu dependența și care vor să trăiască prin tine, acea senzație a alcoolului).

Este interesant faptul că mai ales amfetaminele nu numai că-ți provoacă deschiderea aurică, dar te fac să le și vezi, aceste entități întunecate. 

Nu mă mir că psihiatria nu investighează gândurile și sursa gândurilor bolnavilor. Sub pretextul neîncurajării halucinaților pacienților, ei practic își blochează accesul la un adevăr mai profund și nu 
întâmplător. ăsta este un alt semn că la vârful piramidei de control din toate domeniile, există oameni cel puțin parazitați sau chiar astfel de entități. 

Orice practică prin care reușești să nu te mai identifici cu gândurile și să nu mai reacționezi la acestea, să înțelegi că de fapt tu nu ești gândurile și niciun gând nu-ți aparține, căci tu ești cel care le ascultă, este binevenită.

Cu atât mai mult gândurile negative. Gândurile schizofrenicilor sunt mereu negative, sinucigașe. Ni se spune că orice gând negativ despre tine sau alții, iți este pus în cap de aceste entități și vor sa reacționezi la ele și astfel sa te sece energetic, de loosh (după film aflați ce este loosh-ul).

Și sunt foarte perverse aceste entități căci au acces la amintirile tale și vor băga degetul în rană și vor pune sare pe rană dorind să creeze emoții de reacție negativă, apelând la regret, vinovăție și alte emoții de acest gen. 

Ce bune sunt practicile de genul Vipassana sau Metoda Sedona care te ajută să nu te mai identifici cu gândurile și să nu mai reacționezi orbește. Dar nu o să intru în detalii, căci am tot vorbit, iar cine caută găsește, la un click distanță. 

Nu știm dacă aceste entități sunt demonice, aparținând doar acestui spațiu sau or fi entități ET sau IT (intraterestre) sau IA eterice, sau toate combinate, cert este că există și există și metode de contracarare, ridicarea frecvenței, creșterea gradului de conștientizare, de etică și morală, creșterea conștienței de sine și trezire a sufletului fac parte din rețeta succesului.

Bineînțeles și acest medic ajunge la concluzia că și psihiatria nu are nicio motivație să găsească leacuri, cauze, soluții ... ei vor doar să vândă pastile și să facă bani. Atât. Nimic nou ...

Mă opresc aici deoarece știu că mă agit cam degeaba să tot scriu și să mă repet, căci oamenii oricum nu prea citesc articole lungi (dacă e vre-unul care citește aceste rânduri îl rog să-mi dea un coment de confirmare, să știu că nu vorbesc cu pereții).

După film, mai jos veți găsi câteva fragmente din cărțile lui Carlos Castaneda (foarte sugestive pentru articolul de astăzi, un fragment pe care l-am mai publicat și aici) și dintr-una din cărțile lui Robert Monroe, unde se vorbește de loosh.

În film mai sunt pomenite cărțile lui Don Miguel Ruiz (în special Vocea Cunoașterii și ale lui Emanuel Swedenborg, care din fericire sunt traduse și pe la noi.

Vă mai recomandăm să vedeți și documentarul THE OPPONET - Cine-ți folosește mintea? (sau SFIDĂTORUL) și să-l studiați pe ECKHART TOLLE.

VEDEȚI INTERVIUL TRADUS, AICI:


CE NE SPUN ȘAMANII DESPRE ACEȘTI PARAZIȚI?

„- Avem un prădător care a venit din adâncurile cosmosului şi a preluat controlul vieţilor noastre. Fiinţele umane sunt prizonierii săi. Acest prădător este domnul şi stăpânul nostru. Ne-a făcut docili, neajutoraţi. Dacă protestăm, el ne suprimă protestul. Dacă vrem să acţionăm independent, ne cere să nu facem asta… M-am învârtit în jurul cozii tot timpul, insinuând că ceva ne ţine prizonieri. într-adevăr suntem prizonieri!

Acesta este un fapt energic pentru vrăjitorii din vechiul Mexic… Ei ne domină, deoarece suntem hrana lor şi ne storc fără milă. Aşa cum creştem pui în coteţe, aceşti prădători ne cresc în coteţe umane. De aceea, hrana lor le este mereu disponibilă.

- Nu, nu, nu, nu, răspunse Carlos. Este absurd, don Juan. Ceea ce spui este monstruos. Pur şi simplu nu poate fi adevărat, nici pentru vrăjitori, nici pentru oamenii obişnuiţi sau pentru altcineva.

- De ce nu? întrebă calm don Juan. De ce nu? Deoarece te scoate din minţi? Încă nu ai auzit tot. Vreau să fac apel la mintea ta analitică. Gândeşte-te puţin şi spune-mi cum ai explica tu contradicţiile dintre inteligenţa unui inginer şi prostia sistemelor sale de credinţă sau prostia comportamentului său contradictoriu. Vrăjitorii cred că aceste fiinţe care ne-au acaparat planeta ne-au dat sistemele de credinţă, ideea noastră despre bine şi rău, morala noastră socială. Ei sunt cei care regizează speranţele, aşteptările şi visele noastre de succes sau eşec. Ei ne-au dat invidia, lăcomia şi laşitatea. Tot ei ne-au dat complacerea, rutina şi mania ego-ului.

- Dar cum pot face asta, don Juan? întrebă Carlos, oarecum înfuriat de ceea ce auzea. Ne şoptesc toate astea în timp ce dormim?

– Nu, nu aşa. Asta e o tâmpenie! spuse zâmbind don Juan. Ei sunt infinit mai eficienţi şi mai organizaţi. Pentru a ne menţine supuşi şi slabi, s-au angajat într-o manevră surprinzătoare, ca un bun strateg. O manevră teribilă din punctul de vedere al celor care o suportă. Ne-au dat mintea lor! Mă auzi?

Aceşti prădători ne-au dat mintea lor, care devine mintea noastră. Mintea lor este barocă, este contradictorie, ursuză, plină de teama de a fi descoperit din moment în moment. Ştiu că, deşi nu ai suferit vreodată de foame, există în tine teama de foame, care nu este altceva decât spaima acestor fiinţe că în orice moment manevra lor poate fi descoperită şi li se va refuza hrana. Prin minte, care, în fond, este mintea lor, ei injectează în vieţile fiinţelor umane ceea ce este convenabil pentru ei. Şi astfel îşi creează un grad de siguranţă ca tampon împotriva temerii lor.

[...] Vrăjitorii din vechiul Mexic nu prea se împăcau cu ideea momentului în care (aceşti prădători) îşi făceau apariţia pe Pământ. Ei credeau că omul trebuie să fi fost, la un moment dat, o fiinţă completă cu capacităţi intuitive extraordinare şi conştientă deosebită, care astăzi nu sunt decât însuşiri legendare. în timp toate aceste calităţi au dispărut, iar acum avem de-a face cu o fiinţă sedată. Ceea ce vreau să spun este că împotriva noastră nu avem un simplu duşman. Este foarte inteligent şi organizat, urmând un sistem metodic cu scopul de a ne face neputincioşi. Omul, al cărui destin este să fie o fiinţă magică, nu mai este aşa. Este doar o bucată oarecare de carne. [...] Nu mai sunt vise ale omului, ci vise ale unui animal care este crescut să devină o bucată de carne: banală, convenţională, imbecilă.” - Carlos Castaneda (citat preluat din cartea "Latura activă a infinității - 1998"). Textul complet aici https://magicinsight.wordpress.com

"În cartea sa, Călătorii Îndepărtate, Robert Monroe descrie contactul pe care l-a avut cu o Entitate luminoasă, într-o experiență în afara corpului. Robert Monroe este cel mai important cercetător al fenomenului Decorporalizare…el a înființat și un Institut ce-i poartă numele, Institutul Monroe, investigând științific acest fenomen.

Monroe a declarat că Entitatea respectivă i-a comunicat că atunci când oamenii mor energia acestora este recoltată și utilizată de anumite Entități-ființă inter-dimensionale, în scopul prelungirii duratei lor de viață. De asemenea, Entitatea i-a transmis și faptul că „Universul creat de aceste ființe este „o grădină” ce le asigură sursa de hrană”.

Potrivit declarației lui Monroe, animalele au fost intenționat aduse pe această planetă, scopul fiind acela de a se hrăni cu plante și alte animale. Murind, victimele eliberează energia vitală a vieții, care este apoi recoltată de „cine trebuie”. Într-o luptă prădător-pradă, ambii combatanți produc și degajă o energie foarte mare. Vărsarea de sânge ce are loc într-o luptă pe viață și pe moarte eliberează această intensă energie vitală, pe care Entitățile luminoase o denumesc Loosh.

De asemenea, Loosh este recoltată și din starea de depresie pe care oamenii și animalele o dezvoltă atunci când suferă de singurătate, precum și din starea emoțională generată în momentul în care un părinte este nevoit să apere viața copilului său. O altă sursă Loosh o reprezintă fenomenul de idolatrie/adulare, specific omului.

Potrivit informațiilor transmise lui Monroe, creatorii noștri, „Recoltatorii cosmici de energie„, au echipat animalele de pradă cu anumite dispozitive fizice (colți și gheare) și le-au dotat cu super-viteză, în scopul de a prelungi agonia prăzii și, drept consecință, a se produce o cantitate și mai mare de Loosh. Cu alte cuvinte, cu cât se produce mai multă suferință se generează o cantitate tot atât de mare a energiei vitale, recoltată apoi de creatorii noștri.

Aceste informații pe care le-a primit Monroe (care i-au indus o stare de depresie ce a durat două săptămâni) corespund informațiilor prezentate în câteva dintre cele mai vechi scrieri ale umanității, descoperite în India: Vedele, Upanișadele și Puranele.

Conform acestor texte, „Universul se (auto)menține prin sacrificiu” (Atharva Veda) și „Toți cei care trăiesc (în această Lume) se autosacrifică. Nu există ființă vie care să nu producă yagya (sacrificiu). Acest corp este (creat) pentru sacrificiu, se naște din sacrificiu, și se transformă prin sacrificiu.” (Garbha Upanishad)

„Moartea (ca Creator) a hotărât să înghită tot ce a creat deoarece ea mănâncă tot…ea înghite întregul Univers, și întregul Univers este hrana ei.” (Mahabharata)

În scrierile lui Carlos Castaneda, găsim și o altă poveste a Divinului devorator de oameni.

În acest caz, este vorba despre conștiința umană: „Vulturul devorează conștiința tuturor creaturilor de pe Pământ care, chiar înainte de moarte, aidoma unui neîntrerupt șirag de licurici, zboară drept în ciocul acestuia pentru a-și întâlni Creatorul…asta reprezintă esența vieții pe care au trăit-o. Vulturul fărâmițează aceste mici flăcări, apoi le consumă…hrana lui este Conștiința Viului. Vulturul, Puterea ce guvernează destinele tuturor lucrurilor vii, reflectă, în mod egal și imediat, toate aceste lucruri vii.” – Darul Vulturului (Carlos Castaneda)23 de comentarii:

Anonim spunea...

Da, am citit! Este interesant. Multumesc.
Si nu, nu sunt "perete"! ;)

Adrian O spunea...

Buna ziua,
Am citit comentariul dvoastra,pana la capat,este un subiect care ma intereseaza de mai mult timp;am citit,vizionat tot ce este tradus din lucrarile lui Malanga,Grifassi si altii.Cred ca sunt multi oameni interesati de subiect dar in aceasi masura este greu de gasit personae deschise la un dialog pe aceasta tema.

Anonim spunea...

si ce putem face noi?

Daniela spunea...

Va multumesc pt abordarea unui subiect atat de delicat. Din pacate, daca nu ai sansa sa traiesti langa persoane cu astefel de incercari, nu intelegi real ce se intampla. Am o fiica care sufera de tulburare bipolara si am trecut prin tot felul de experiente. Salvarea reala vine de la Dumnezeu daca ii respecti indicatiile.prin ceea ce ni s-a lasat ca invatatura, numai daca ne lepadam de noi insine scapam de influentele acestor duhuri. Cand ne lepadam de noi si dobandim virtutile crestine, devenim pahare bune de umplut cu Duhul Sfant. Sfintii stiu cel mai bine asta iar experientele lor dau marturie de lupta cu duhurile si procesul de curatare a mintii si sufletului.
Din pacate, multi te considera nebun daca discuti in acest fel despre boala psihica, desi exista marturii solide despre cum oameni posedati sunt eliberati prin exorcizare de aceste entitati. Exista totusi cativa psihiatri care au inceput sa vada adevarul dar nu il pot marturisi cu voce tare din motive lesne de inteles. Mult succes pe mai departe in munca de educare pe care o faceti, Dumnezeu si Adevarul sa va insoteasca pasii!

soso spunea...

Nu, nu mi se pare deloc lung articolul, dimpotriva as fi vrut sa fi detaliat mai mult pe acest subiect ...!!! Va multumesc pentru munca depusa si pentru toate aceste articole si documentare ! Namaste draga fiinta de lumina !

uriel spunea...

Buna seara
Te aud,si am citit tot articolul,pe care il gasesc foarte interesant.
Studiez de mult cartile lui Carlos Castaneda si pe Corrado Malanga,care mi-au confirmat ceea ce am experimentat eu insami.Multumesc!
Uriel

Mihai spunea...

Am citit, deci iti confirm ca nu vorbesti cu peretii, insa se pare ca duci propria-ti lupta, asa ca te intreb: ai reusit sa scapi de toti parazitii care-i ai? cei care te chinuie? se vede ca inca nu...o spun, si stiu de ce.
Ce spune medicul psihiatru pentru mine nu este nimic nou si tipul chiar la fix a nimerit ! daca vei citi cartile mediumului Francisco Xavier descoperi aceleasi lucruri, caci sunt descrise plierile pe corpul uman ale spiritelor parazite dar si motivele pentru care un parazitat rezoneaza cu parazitul, legatura nefiind deloc intamplatoare ci o lectie spirituala speciala de invatare, ambele spirite invatand prin asta sa deznoade mecanisme psihice, tipare construite sau obtinute din diverse experiente.

Anonim spunea...

Nu vorbesti cu peretii!!! Din pacate sunt prea putini ochi care vad, prea putine urechi care stiu sa asculte si prea putine minti dispuse sa gandeasca!!!! Multumiri pentru efortul depus!!!!!!

Teodor Cimpoca spunea...

Salut !

Multumesc din suflet pentru tot ceea ce faci cu blogul.
Am citit tot pentru ca pe mine nu ma descurajeaza textele lungi , ba dimpotriva ma fac mai curios :)

Sanatate, putere de munca si inspiratie !
Teo.

Unknown spunea...

Citesc cu regularitate articolele de pe acest site si apreciez foarte mult toata munca depusa, cu siguranta mai sunt si altii...
Va multumesc din suflet.

FreeYourMind spunea...

wow... e surprinzator..pentru mine era suficient chiar si un singur om sa raspunda ...daca si un singur om ma citeste si ii sunt folositoare aceste informatii, e bine ...misiune indeplinita.

FreeYourMind spunea...

Scuze pentru aprobarea intarziata a comentarilor ... mi-au fost trimise in spam si abia acum le-am descoperit.

FreeYourMind spunea...

@Mihai ... recunosc ca nu stiu ... prin viata care o duc cred ca sunt destul de atent. Mi-am facut o hipnoza care mi-a zis ca nu am niciun fel de parazit. Insa sunt curios cum de altii ma stiu domnule mai bine decat ma stiu eu asa ca m-au urmarit scriind niste randuri? Cum ti-ai dat seama domnule Mihai ca eu inca mai am paraziti?

FreeYourMind spunea...

@ Daniela ... Tulburarea Bipolara pare a fi totusi o alta mancare de peste .. o urgenta spirituala si posibil chiar si simptomele primelor faze ale iluminarii spirituale . Am facut trimitere in articol la cele doua articole dedicate subiectului. Asta ca sa nu incurcam strachinile.

Aici e prima parte http://fymaaa.blogspot.com/2011/11/iluminarea-spirituala-o-boala-psihica.html
Aici e partea a 2-a https://fymaaa.blogspot.com/2012/04/tulbularea-afectiv-bipolara-seria-ii.html

Gheorghe Mariana spunea...

Va multumesc. Articol care te lumineaza, pune pe ganduri si in garda.

Unknown spunea...

Nu vorbest cu peretii !

Unknown spunea...

Este f.interesant ce scrieți,eu îmi imaginam de mult timp așa ceva,posibil ca este legat și de viețile mele anterioare... oricum nu vorbiți la pereți...subiectul e fascinant.... tine ți-o tot așa.

Anonim spunea...

Nu vorbesti cu peretii:)))
Suntem multi pe-aici

Numai bine si
Multumesc

FreeYourMind spunea...

Daca va uitati la articolele postate in ultimii 5 ani, rareori vezi vre-un comentariu, hai doua ... ma bucur ca am reusit sa va scot din apatie, din lipsa de interes sau pasivitate ... Imi doresc ca la tot ce postez sa existe macar un feedback daca nu altceva. În facebook la fel, prea putine like-ri, inter-actiune. Fara feedbackul vostru e ca si cum as fi singur ...se uita sute de oameni la articole, dar nimeni nu prea zice nimic. Like-uri nu, distribuiri nu, comentarii nu, donatii nu ... pai ma duc in padure si ma simt la fel de popular.

medusa spunea...

Postarile dvs sunt redistribuite cu miile

FreeYourMind spunea...

Unde? Sunt curios.

Kali spunea...

Buna ziua si mii de multumiri pentru informatiile oferite prin intermediul acestui blog. Munca ta e importanta, as spune chiar vitala.
Citesc de ani de zile postarile tale si trebuie sa iti marturisesc ca abia acum am ales sa comentez. Asta pentru ca in tot acest timp, am asimilat, am testat, am trecut prin filtrul personal toate informatiile si cumva, incet incet mi-am formulat propria parere despre subiectele expuse de tine. Am experimentat regresia hipnotica, lucrez chiar eu cu acest instrument interesant si pot sa iti spun ca mentalul colectiv(si nu numai) este un loc "interesant", plin cu de toate. Este usor sa accesezi acest mental colectiv, ceea ce e mai greu insa e sa te desprinzi de ceea ce contine el negativ. Pentru ca e impregnat cu tot ceea ce samanii au simtit si vazut (d)in planul eteric. Si da, depinde foarte de mult de calitatea psiho-mentala a celui care acceseaza mentalul colectiv. Daca o face un spirit benefic, informatiile accesate de acesta sunt trecute prin filtrul acesta al beneficitatii. Daca insa acest mental colectiv este accesat de un spirit eminamente negativ atunci acest spirit aduce in planul fizic tot acel material cu care rezoneaza. Si nu numai ca il aduce in planul gandirii il aduce in planul realitatii fizice. Va ajunge sa impregneze viata, realitatea zilnica cu acele idei care vor functiona ca niste virusi. Acesti virusi vor intoxica vietile celor cu care acest spirit va intra in contact. Ca o epidemie. Cred ca tot ceea ce se intampla in vietile noastre reflecta aceste rezonante. Daca ne uitam mai atenti, vom intelege de ce e important sa fim atenti la ceea ce gandim si la ceea ce acceptam la nivel ideatic. Subiectul este vast si interesant,multumesc inca o data pentru ideile reiterate. Voi urmari cu interes maxim tot ceea ce postezi, succes si spor in toate.

FreeYourMind spunea...

Multumesc Kali.

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...