Ieşirea Din MATRIX: Ipoteza OZN cu Alex Collier - un om ce are contact cu fiinte din constelația Andromeda

luni, 3 iunie 2019

Ipoteza OZN cu Alex Collier - un om ce are contact cu fiinte din constelația Andromeda

Articolul de astăzi l-am publicat prima dată în 9.06.2014 , însă filmul era incomplet și destul de prost tradus. Astăzi republicăm interviul tradus complet, dintr-o bucată, deoarece credem că merită.


ALEX COLLIER - UFO Contactee with ET Beings from Andromeda Galaxy (1994)

Un interviu realizat de  Rick Keefe in 1994 

Conflictul de pe Pamānt si al oamenilor de pe Pamant intre o alianta ET inter-galactica si o rasa ET reptiliana inter-dimensionala, din Orion si Marte

 Informatiile prezentate  in acest film sunt surprinzator de actuale si totusi atat de vechi. Este incredibil ce stia omul acesta acum 25 de ani (în 1994), intr-o perioada cand nu exista internet, cand accesul la informatie era infinit mai restrans decat este acum. Informatiile pot parea SF-uri chiar si acum. Cu 20 de ani in urma erau nebunie curata.

De remarcat sunt si intrebarile foarte bine documentate si la obiect ale lui Rick Keefe. 

 Iata cateva dintre ideile dezbatute in acest interviu:

"Ni se prezinta informaţii tulburătoare despre Agenda Extraterestra si trecutul planetei noastre. Este prezis 9/11, se vorbeşte despre diverse rase ET, despre adevărul care nu este comunicat de către mass-media, prezenţa extraterestrilor pe Pamant, controlul reptilian al instituţiilor guvernamentale şi americane, Agenda Griilor, a Grupului Orion, a liderilor ET, adevărul despre Luna noastra, bazele de pe Marte, războaiele de pe Lyra, liderilor lumi clonati, extraterestrii care încalcă drepturile noastre umane şi prostia omenească, tratatele semnate cu rase extraterestre malefice, unde ajung copiii dispăruţi, Pământul nostru organism viu, adevărata istorie umană, planurile inalte al existenţei, dimensiuni, creşterea a constiintei noastre, emoţiile umane, apatia noastra, călătoria în timp, potentialul uman,importanţa de a opri războile, de a ne uni ca rasă şi de a opri sistemele de credinta induse de ET pentru a ne controla, aşa cum fac de secole, planul teatral sa ne aduca în eroare, faptul că trebuie să înceapem să ne asumam responsabilitatiile noastre ca rasa şi de ascensiunea noastră la cea de a 4-a densitate sau dimensiune, dilema Pământului, vânzarea rasei noastre la o Elită de către guvernele noastre pentru lăcomia şi tehnologie. SAMD"
SURSA

Un transcript parțial îl găsiți pe blogul Cunoaște și Conștientizează.

 VEDETI FILMUL TRADUS AICI (PlayList)

Mai jos va prezentam transcriptul primei parti pentru a va face o idee despre ideile discutate: 

R: Alex, poti sa incepi sa povestesti ceva despre tine? Ceva din trecutul tau 

A: Bine, trecutul meu este variat, am facut ca alti oameni, multe lucruri diferite. Am lucrat in contabilitate, am avut diferite afaceri comerciale si industriale. Pentru moment ceea ce incerc sa fac este sa termin trei carti si am sa vorbesc in conferinte in sud-ul Californiei si in statele occidentale incercand de a dezvalui informatii pe care am fost de acord sa le comunic īn ceea ce priveste dilema Pamāntului, situatia īn care ne confruntam aici, si īmi cer scuze pentru īntārziere, sunt cu doi ani īn urma, cu acest program ar fi trebuit sa incep cu doi ani in urma, am trait afara din octombrie ’93, este aproape un an si..... Aceasta este ceea ce īncerc sa fac īn prezent, multa energie si atentie le concentrez pentru aceasta.
 
R: Acuma, tu esti in contact cu Andromedani, cine sunt tocmai Andromedani? 

A: Sunt o rasa particulara care exista īn constelatia Andromedei. Sunt doar una dintre miile care exista acolo afara, sunt o rasa particulara cu care am acest contact si cu care eu vorbesc, si aceia dintre ei care au dat si au īmpartasit informatiile cu mine sunt umani. Au pielea care varieaza de la alb la blu deschis, au īnaltimea de la 1,20m pana la 2,40m si sunt umani, īn toate aspectele.
 
R: Ce origine au Alex? 

A: Orice viata umana a avut originea īn Lyra, si atunci cānd Lyra a cazut īn timpul unui razboi mult inainte ca... si ca a explodat una dintre stelele acolo, au migrat din Lyra, in timpul unui razboi, ca sa pastreze rasa si s-au mutat īn diferite parti ale galaxiei noastre. Astfel orice viata umana a avut originea īn Lyra. Datorita ambientului lor, ei sufera din generatie īn generatie respectivele modificari fizice, care depind de suprafata si materiale organice din care sunt formate planetele lor etc... Culorile diferite ale pielii ale diferitelor rase se datoreaza geneticii si priveste energia stelelor la care sunt expusi... deci, practic de aici au venit. 

R: Deci, staua lor de origine este Lyra? 

A: Da, la origine da... 

R: Si steaua aia este inca casa lor? 

A: Nu, nu exista viata pe Lyra. 

R: Atunci unde exista ei acum? 

A: In constelatia Andromedei. 

R: Ok, oriunde in constelatia? 

A: Da 

R: Ok, ar trebuie sa fie foarte prosperi, trebuie sa exista o mare si extinsa civilizatie acolo daca... 

A: Da exista, este o rasa foarte veche (antica). 

R: Ti-au descris cum este civilizatia lor? 

A: Da, au facut-o. 

R: Poti sa intri īn detalii... cateva detalii care te-au fascinat mai mult din civilizatia lor? 

A: Practic sunt, oriunde sunt, un singur guvern planetar. Societatea lor ar fi aproximativ 4700 ani mai avansata decat a noastra, la un nivel spiritual. La un nivel tehnologic sunt cu 50.000 ani inainte, dar exista un echilibru intre tehnologie si spiritualitate, īn alte cuvinte tehnologia care ei o creaza are ca baza necesitatea de a evolua spiritual si nu pentru necesitatea de a se apara si daca se poate sa fie folosita pentru acest scop. 

R: Cand spui avansata spiritual 4700 de ani, cum masori procesul spiritul īn ani? 

A: Eu īn realitate nu stiu, aceasta este ceea ce mi s-a exprimat... in lumea lor timpul nu este folosit, nu exista de fapt ceva din genul, dar folosesc aceste cifre pentru a ne ajuta, le folosesc ca punct de referinta. 

R: Inteleg, ok. Cum numesc lumea lor īn limba lor? 

A: Ei nu vorbesc, acolo tot este un simbol, intreaga rasa este telepatica si vreau sa amintesc, ca exista 28 de rase diferite acolo, nu toate sunt umane, multe sunt dimensionale, plasmice, organice, sunt acolo din īnainte īn comparatie cu aspectului uman al Andromedanilor, sau īn comparatie cu aceia din Lyra care au ajuns acolo. Exista multa viata pe diversele nivele dimensionale, daca am merge īn a 5-a dimensiune am fi oricum fizici, si daca aici, īn a 3-a dimensiune, perspectiva noastra i-ar identifica ca fiinte spirituale. Deci, pe fiecare dintre diferitele dimensiuni exista o abundenta de viata care este diferita de felul īn care noi l-am percepe... pentru ca perceptia noastra este cea care ne ofera a 3-a dimensiune, si a 4-a densitate este foarte diferita, dar am avea oricum o forma fizica īn a 4-a densitate. 

R: Acuma, a 3-a densitate este cea mai joasa sau exista alte mai joase? 

A: Regnul animal si al insectelor, precum si cel al sistemelor planetare, ar fi considerate nivele inferioare dar sa fiu sincer nu am avut o definitie cu privire la acestea, pentru ca nu am intrebat, atentia mea a fost axata pe noi si unde vom merge de aici... deci... 

R: Bine, acuma care este diferenta fondamentala intre a 3-a si a 4-a densitate? 

A: Diferenta reala este īn gradului de constientizare. In a 4-a densitate poti efectiv si instantaneu sa creezi ceea ce gandesti, oricare ar fi gandurile tale, le manifesti aproape instantaneu, deci exista un grad mai mare de responsabilitate aici. In a 4-a densitate devenim si un fel de minte de grup. In a 4-a densitate suntem toti telepatici, pe scurt, fiecare poate sa citeasca mintea altora, ceea ce īnseamna ca trebuie sa fii adevarat, Nu poti ascunde intentiile secrete pentru ca lumea te vede īnauntru. In a 4-a densitate devenim si clarvazatori, avem capacitatea de a vedea campurile energetice ale altor formelor de viata, ceea ce īnseamna ca, daca ascunzi ceva, se va vedea imediat. Au si spus ca in timpul ce ne mutam in a 4-a densitate sistemele noastre centrale se schimba, inca vor exista polii pozitiv si negativ, Vor exista pana vom ajunge īn a 5-a densitate unde va mai exista o experienta puternica de dualitate īn mediile noastre cotidiane. Ceea ce se īntampla este ca avem un judecator si un juriu, toti clarvazatori, care citesc campurile energetice si stiu cine spune adevarul si cine minte si.. tot este judecat īn functie de aceasta, dupa energie, nu dupa cuvinte. Cand in a 4-a densitate treci langa cineva sau atingi mana cuiva, stii instantaneu tot despre el, Deci nu poate sa existe nici o intentie ascunsa, toata lumea trebuie sa fie cu adevarat ea īnsasi si daca se alege de a se continua sa se joace un rol īn propria agenda ascunsa, acest spatiu il vei avea, dar tu vei stii, sau oameni vor sti. Eu voi stii imediat cu cine stau de vorba. 
R: Exista o economie si care este baza economiei lor? Este un fel de economia spirituala sau.. Am auzit unii care descriu cunostinta altor civilizatii ET care au o economia spirituala unde cantitatea de energia psihica care se topeste in ceva este cea care atribuie valorea. Au exprimat cum functioneaza sistemul lor social? 

A: Ok, stiu putin despre acest subiect. Practic toata lumea primeste exact ceea de care are nevoie sa evolueze. Exista mai multor rase diferite, fiecare rasa are o unicitatea sa proprie. 

... mai multe idei gasiti in film ...





4 comentarii:

  1. Se cheama ca oamenii au spus " hop!" inainte sa sara in 4D. Au crezut ca pot curăța pamantul si opri razboaiele numai prin vizualizari si meditatii. Neexperimentand altruismul, au ramas inchisi in Ego. In planul greu, cel material, inchisoarea sufletelor. Acesta a si fost scopul illuminati: sa tina in continuare sufletele captive, chiar daca planeta ascensioneaza. Ascensioneaza cu cei ce s-au trezit, au inteles necesitatea altruismului ca sa-si elimine implanturile, nemaiputandu-li-se astfel induce idei malefice. Si construindu-si scutul de protectie necesar respingerii atacurilor. Illuminati nu-si vor lasa atat de usor prada din gheare. Dovada in Romania: oamenii se aseaza la cozi si se calcă in picioare ca sa voteze ceea ce li se induce in creier. Ce vor illuminati. Sau alearga dupa moaste, disperati sa se " sfinteasca". Sfintirea vine din interiorul tau, ca o dorinta de a urca spre Dumnezeu. Si vine cu eliminarea implanturilor si trezirea.
    Cine simte ca s-a eliberat, sa se lase atras in sus. In 3D e urgie! Noaptea mintii si a Ego-ului. Sclavie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am tradus primele 30 de minute din interviul lui Alex Collier. Sunt pe pagina mea de facebook, Catarig Zaraza.
    https://www.facebook.com/zaraza.catarig/posts/2685820494766842

    https://www.facebook.com/zaraza.catarig/posts/2696201387062086

    https://www.facebook.com/zaraza.catarig/posts/2724834480865443

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce le-ati mai tradus si dvs? Filmul fusese tradus acum 7 ani deja in prima ora, dar destul de prost, iar noi ne-am straduit sa-l traducem complet si in calitate buna. Nu va inteleg ratiunea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Curios ca toti cei care au zis ca sunt in contact cu extraterestrii sunt in principal americani si li s-a transferat sau au fost invatati numai despre tehnologii de zbor. Despre o banana nestropita, despre un virus o bacterie nimic, despre miliarde de cancerosi care au murit si mor,nimic, ei cum sa cred eu ca fosilele astea exista si nu este vorba despre elite care acopera tehnologii supersofisticate?. Nu vi se pare curios ca manifestarole ET au aparut intro perioada cand zona 51 era secreta? Acum daca au mutat zonele unde se jucau cu fatfuriute cu element 115 nu trebuie sa il mai invoce pe ala mic si verde , OZN, si alte eli-cooptere. Totul a fost si este propaganda. In ultimul timp nici filme cu Ozn-uri n-am mai vazut. Fereastra Overton a functionat din 70 pana prin 89.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...