Ieşirea Din MATRIX: TIMPUL CELUI DE-AL ȘASELEA SOARE - visându-ne pe noi înșine treziți

miercuri, 29 mai 2019

TIMPUL CELUI DE-AL ȘASELEA SOARE - visându-ne pe noi înșine treziți

TIME OF THE SIXTH SUN (2019)
- dreaming ourselves awake

Timpul celui de-al șaselea soare” este un film documentar inspirațional și înălțător despre schimbarea conștiinței globale și despre mișcarea emergentă pentru a se găsi un nou mod de a umbla mai ușor pe acest Pământ. Strămoșii noștri au înțeles relația noastră simbiotică cu natura și elementele și au prevăzut prăbușirea unei lumi nesustenabile. 

Filmat în America de Nord, Mexic, Peru, S. Africa, India, Egipt, Israel și Australia, acest film este o sinergie a înțelepciunii străvechi de la bătrânii indigeni și intuiții de la pionierii noii conștiințe energetice, care susțin în mod coerent viziunea unei experiențe noi pe Pământ.

Filmul este introdus de Greta Scacchi și relatat de Tobias, o ființă care a trăit multe vieți pe Pământ, fiind canalizată de Geoffrey Hoppe. 

Echipajul nostru a zburat în Colorado și în timp ce Geoffrey se afla într-o stare de transă, i-am cerut lui Tobias să ne spună povestea noastră. El a numit-o "cea mai mare evoluție a conștiinței pe care omenirea a experimentat-o ​​vreodată".

"Sunteți martorii dizolvării sistemelor vechi și a nașterii unei noi conștiințe energetice. Este timpul să vă re-amintiți cine sunteți și de ce sunteți aici, în acest moment al celei mai mari schimbări vreodată "(Tobias)

Puterea acestui film reiese atât din transmisia naratorului, cât și a difuzoarelor, și este interconectată cu ceremonia și călătoria vizuală a filmului "omul", un trubadur muzical modern.

O montare de sunet și vizuale creează o tapiserie sonică, invitând spectatorul într-o experiență intimă și autentică a unei lumi în tranziție. O sărbătoare senzorială care promite să fie la fel de uimitoare în urechi cât și în ochi, în timp ce o coloană sonoră originală împletește cântece sacre, rugăciuni și cântece cu corzile rezonante ale lui Estas Tonne, chitarist virtuoz și trubadur în călătoria sa. O meditație pentru suflet.

NOI PĂSTRĂTORI AI ÎNȚELEPCIUNII  UNESC LUMIILE

O declarație a profeției indiene Cree ...

"Când pământul a fost distrus și animalele sunt pe moarte, un trib de oameni din toate rasele, crezurile și culorile își vor pune credința în fapte, nu în cuvinte, pentru a face din nou terenul verde. Vor fi numiți "Războinici ai curcubeului, protectori ai mediului".

Oamenii din întreaga lume se trezesc cu milioanele, căutând un adevăr care se află dincolo de turbionul politic și de biții calculatoarelor. De la est la vest, mulți răspund chemării de a se trezi, iar acești Războinici ai Curcubeului (și nu e vorba de Mișcare Curcubeu a homosexualilor n.n.) răspândesc acum un mesaj de unitate de pe tot globul, care nu mai sunt dispuși să fie împărțiți de vechea paradigmă a dualității. Polaritățile sunt întinse până la limită, iar vechiul sistem de operare are nevoie de actualizare.”

SURSA și  mai multe informațiihttp://www.timeofthesixthsun.com/

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI:

LINK  1 - pe site-ul oficial 
(este necesara înregistrarea cu emailul)

sau

Pentru a viziona acest film subtitrat oferiți-ne o  DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul (doar la acest film) prin Paypal, Revolut, TransferGo sau transfer bancar - detalii AICI 

Cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne spună/amintească în email 
sau pe celelalte canale de Contact. Cei care donați anunțați-ne prin email (sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.



9 comentarii:

  1. Bravo! S-a pus punctul pe I!


    "Când pământul a fost distrus și animalele sunt pe moarte, un trib de oameni din toate rasele, crezurile și culorile își vor pune credința în FAPTE, NU ÎN CUVINTE, pentru a face din nou terenul verde. Vor fi numiți "Războinici ai curcubeului, protectori ai mediului".

    Fapte, nu cuvinte!
    Copiii curcubeu au toata gama de culori ale curcubeului in aură. Sunt aidoma lui Iisus. Iubesc animalele si natura si lucreaza pentru vindecarea planetei. Din păcate, multi adulti au preferat sa vorbeasca in loc sa infaptuiasca, motiv pentru care Mama Natura incepe sa respinga omul pentru ca este distructiv si lacom.
    Era nevoie de atata teorie ca sa intelegeti ceea ce ati fi inteles daca v-ati fi construit curcubeul auric?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am reusit sa vad filmul? Desi am urmat pasii. Spune ca sesiunea pt aprilie-mai 2019 s-a incheiat

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt 3 posibilitati ..daca serverele de la Linkul 2 sau 3 nu ruleaza inseamna ca aveti un antivirus prea agresiv sau un addblocker prea agresiv care le blocheaza deoarece considera paginile popup de reclama care apar ca fiind amenintari si blocheaza. Trebuie sa le faceti un pic mai permisive sau sa instalati unele versiuni mai permisive.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumiri si Felicitari realizatorilor filmului Time of the Sixth Sun! De exceptie!

    Multumiri si Felicitari autorului acestui blog, pentru darul oferit!

    RăspundețiȘtergere
  5. Fiul meu are un catel . Imi place tare mult cum merge pe picioarele din spate. Zilele trecute imi doream tare mult sa il vad mergand asa. In secunda urmatoare s-a ridicat in doua picioare. Ne transmitem gandurile si viata unii altora, asta nu inseamna ca sunt vietile noastre din alte vieti, ci ale celorlalti pe care doar le citim. Nu exista viata dupa moarte, pana si Raymond Moodi a retractat ce a scris spunand ca sunt manifestati neurologice. Si el a gresit, nu sunt manifestari neutologice ci telepatie in imagini si alte forme. Noi o numim intuitie.
    Nu-i asa ca intuiti uneori ce face nevasta, copilu, colegii... Nu este asa ca iesiti din situatii in care n-ati mai fost niciodata? Cum faceti asta, creierul dv nu are infornatia. Omul de stiinta ar spunr ca, creierul combina situatii preexistente pana ajunge la formula ideala, dar nu-i mai usor sa ia formula deja existenta la ceilalti? Oricum informatiile nu stau in creier, creierul doar le citeste de pe astral.
    Traim pe Terra de miliarde de ani si nu ni se permite sa stim ce este astralul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Exista o gramada de oameni care-ti povestesc despre astral in detaliu. Cititi-l sau urmarit-i pe Robert Monroe sau pe William Buhlman.

    Unde a zis Raymond Moody ca totul e manfestare neurologica?

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am mai gasit lincul despre Moody, probabil ca se vinde mai bine fara negare, dar l-am citit,parol.
    Ma refeream la studierea stiintifica a astralului, a aurei, a telepatiei,telekinezie,etc cu aplicatii pentru rezolvarea unor boli, ca militar au fost studiate si aplicate .

    RăspundețiȘtergere
  8. Atata timp cat recunosti posibilitatea telepatiei, telekinezie, a vederii la distanta, accepti oposibilitatea influentarii la distanta de corpul fizic, deci, exista ceva, dincolo de limitele fizice ale creierului, ale corpului fizic, care face ceva , deci este clar ca nu e doar in creier procesul. E logic.

    RăspundețiȘtergere
  9. Majoritatea celor care despica firu-n patru despre astral, sunt teoreticieni. Exista un fragment in biblie unde se spune (cand se va rupe firul de argint si se va sparge vasul dr aur
    .." acelea sunt legaturile noastre cu astralul, tespectiv ceakra de deasupta capului si aura.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...