Ieşirea Din MATRIX: SIMȚIȚI-VĂ BOGAȚI - Sănătatea este noua bogăție

APEL UMANITAR

Dragi prieteni și cititori ai blogului, apelăm la voi pentru a-l ajuta cu o donație pe cel mai prolific traducător din media alternativă, pe Marian Matei, proprietarul blogului DEZVĂLUIRI antiiluzii.blogspot.com, (care are la activ peste 550 de documentare și filme traduse + sute de articole de mărimea unor broșuri, la fiecare documentar de pe blogul lui, articole extrem de documentate) deoarece are cataractă la ambii ochi și aproape nu mai vede deloc, iar aceasta avansează rapid, în ciuda metodelor alternative folosite până acum. A sperat până în ultimul moment să scape de operație, însă degeaba. Treaba este destul de urgentă deoarece se poate ajunge la glaucom, iar atunci se instalează orbirea completă care nu prea se mai poate opera.

O operație cu laser, cu schimbare de cristalin și analize, tratament post-operator și tot poate duce la 2000 de Euro/ochi sau mai mult (i s-ar fi spus chiar posibil 9500 lei/ochi, funcție de dioptrii șamd - se negociază ca la tarabă se pare - vedeți o listă de prețuri AICI), deci peste 4000 de Euro/ambii ochi.

Deci orice DONAȚIE este binevenită.


Contul este la ING pe numele Marian Matei și are numărul RO87INGB0000999907410339. Contul la PayPal este pe adresa matt_m_d@yahoo.com (se poate plăti și doar cu cardul, fără să fie necesar un cont PayPal).


În clipa asta s-au strâns 1470 Euro și 11045 Lei de la 87 de donatori (actualizare 5.07.2019) Deci aproape 3800 Euro ... încă 200 de euro și s-a strâns suma!


Mai multe detalii AICI.


ULEIURI CBD - uleiuri miraculoase din canabis

Image and video hosting by TinyPic

miercuri, 22 mai 2019

SIMȚIȚI-VĂ BOGAȚI - Sănătatea este noua bogăție


Feel Rich: Health Is the New Wealth (2017)

Filmul de astăzi  documentează revoluția alimentară sănătoasă în comunitățile urbane din SUA, produsă și relatată de Quincy Jones III și care ni-i prezintă pe antreprenorul și producătorul Russell Simmons și pe artiștii hip-hop The Game, Common, Jermaine Dupri, Fat Joe și Paul Wall.

Documentarul analizează dietele afro-americane, creșterea alimentației sănătoase și influența culturii hip hop asupra acestei generații. Rapperul Fat Joe oferă o perspectivă șocantă asupra crizei de obezitate atunci când vorbește despre pierderea a peste o jumătate de duzină de prieteni în decurs de doi ani, datorită atacurilor de cord, toți  fiind prin jurul vârstei de 35 de ani!

În mod evident, acest lucru a avut un efect enorm asupra lui și a adoptat acum un stil de viață sănătos spunând că este cel mai bun lucru pe care la făcut cu viața sa. Mesajul său către alții este: "Nu sunt special, sunt la fel ca tine, dacă eu pot să o fac, așa puteți și voi!"


Nu este aproape nici o surpriză când vă uitați la alegerile pe care le au multe comunități urbane atunci când vine vorba de mâncare, de ce ați trece prin dificultatea de a găsi și de a mânca alimente sănătoase când există un magazin de fast food pe fiecare colț de stradă?

Iată câteva fapte uimitoare:

10 milioane de copii din SUA suferă de depresie
5 milioane de copii diagnosticați cu ADHD
Sinuciderea este cauza numărul 3 de deces în rândul adolescenților din SUA
15 miliarde dolari costul obezității copilariei pentru economie
150 miliarde dolari costul obezității adulților pentru economie


"Nu vă atașați la nimic care nu are nimic de-a face cu fericirea voastră" - Russell Simmons

Se vorbește despre modul în care un stil de viață sănătos contribuie la succes, dar bogăția nu ar trebui să fie obiectivul final. Se spune că oamenii se sinucid literalmente prin alegerea stilului lor de viață, încercând să obțină bogăție materială , dar bogăția reală este o abordare holistică, care implică o alimentație sănătoasă, un corp sănătos, finanțe sănătoase și o gândire sănătoasă!

Jermaine Dupri recunoaște importanța alimentației sale după nivelurile sale de energie:

"Nu vreau nimic care să mă poată încetini" ... "foamea este adesea mai multă minte decât o foame reală". El spune că, după ce a mâncat o masă mare cu lucrurile nesănătoase obișnuite, are senzația de letargie și oboseală, iar dieta sa sănătoasă îl face să se simtă energizat și proaspăt!


"Culegeți ceea ce semănați" - Quincy Jones

Documentarul se termină prin intervievarea producătorului legendar Quincy Jones (senior), care discută despre istoria indulgențelor sale.

Un doctor i-a spus că va muri dacă va bea și va mânca așa cum făcea atunci. Quincy a luat acest lucru ca un apel uriaș de trezire, renunțând la băut și spune că simte din nou ca la 19 ani și este mai clar și mai creativ decât oricând!

Înainte de sfârșitul creditelor, un memento șocant și deranjant al efectului obezității și problemelor inimii - documentarul aduce un omagiu numarului mare de artiști hip-hop care au murit de-a lungul anilor din cauza bolilor cardiace și de sănătate." Traducerea și adaptarea de AICI

VEDEȚI DOCUMENTARUL TRADUS, AICI:

LINK 1 - Netflix (prima lună gratuită) - Calitate HD

LINK 2

LINK 3 - OK

Niciun comentariu:

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...