Ieşirea Din MATRIX: LA LIMITA MINUNĂRII - Actualizări planetare Ianuarie 2019 - cu David Wilcock

marți, 9 aprilie 2019

LA LIMITA MINUNĂRII - Actualizări planetare Ianuarie 2019 - cu David Wilcock


EDGE OF WONDER - David Wilcock Updates (Ian 2019)

Continuăm astăzi să vă prezentăm cel de-al doilea interviu tradus, din seria EDGE OF WONDER (despre care v-am vorbit când l-am publicat pe Jordan Sather), un canal youtube deosebit de serios și neserios în același timp, în sensul că reușesc să facă haz de necaz și să ne prezinte adevăruri dureroase cu un strop de ironie, pamflet, satiră.

 Lucrurile par să se miște în direcția dorită de cei mulți: au început tribunalele și deschiderea dosarelor sigilate, însă lucrurile sunt momentan încă secrete, invizibile din motive de siguranță. Sunt tribunale militare la Guantanamo ... Se pare că lagărele FEMA pe care cabala le pregătea pentru noi, populația de rând, sunt numai bune pentru noii încarcerați din rândurile cabalei.


Qanon și Kim Dotcom (noua față Wikileaks) ne anunță că anul acesta vor fi revărsări masive de informații, ceva fără precedent în istoria umanității. Disperarea cabalei legată de revărsările de informații legate de cazul PizzaGate a determinat ca orice rostire a acestui termen în mass media sau în cadrul platformelor sociale gen facebook sau Youtube, să fie urmărite și sancționate, dar în primul rând cenzurate. Poliția gândirii în acțiune.

Anchetatorii legăturii Trump - Putin, recunosc că datele împotriva lui Trump au fost fabricate și că nu există nimic adevărat în tot acel caz.

Presa tace mâlc în cazurile imense de pedofilie, trafic de copii și satanism la nivel înalt deja desecretizate. De ce? Pentru că și ei sunt parte din schemă.

„Doar în 2017, condamnările securizate ale Departamentului de Justiție împotriva a mai mult de 500 de inculpați în cazuri de trafic uman, iar FBI a demontat mai mult de 42 de întreprinderi criminale, (asta este o întreagă rețea mare) mai mult de 42 de întreprinderi criminale angajate în trafic sexual cu copii. Departamentul Securității Domestice (HS) a inițiat mai mult de 800 de cazuri de trafic uman, care au rezultat în cel puțin 1.500 arestări și 530 condamnări.”     Deci prieteni, asta este uriaș, noi vorbim despre DOJ, FBI și Securitatea Domestică (HS). 3 agenții diferite, 500 de inculpați în cazuri de trafic uman în DOJ, 42 de întreprinderi de trafic sexual cu copii, prinse de FBI, și 1.500 de arestări sau mai multe, în mai mult de 800 de cazuri de trafic uman, cu HS.

 Alianța pare să miște anumite lucruri și suntem anunțați că a fost capturat unul dinte cei mai importanți sateliți care contribuiau la modificarea vremii. 

Ni se aduc la cunoștință ultimile informații legate de tehnologiile cabalei și IA, lucruri ce par complet SF (în episodul 2 - Armata are terminatori pentru invazia ET). Ni se prezintă pentru prima dată conceptul de Inteligență Electronică vs. Inteligență Artificială. Pete Peterson este tipul care a inventat cipul care intră în acești androizi (terminatori) pe care ei îi au, care este o inteligență electronică și este numită Aquarius (Vărsătorul), este conținut într-o altă piesă de hardware numită „Păstrătorul porții”, iar compania lui se numea Cyberdyne Systems, iar filmul „Terminatorul” în aparență, se baza pe tehnologia lui. Oficial terminatorii se numesc SIMULACRA.

Creatorii sistemelor D Wave adică al calculatoarelor cuantice, chiar afirmă că aceste computere, procesează într-o dimensiune diferită, adică așa de rapid funcționează.

Există un război surd între Statul Profund (cabală) și Alianță ... și cică s-ar vedea luminița de la capătul tunelului. 

Mai multe informații AICI și în interviuri.

VEZI INTERVIUL în 5 PĂRȚI, TRADUS, AICI:

3 comentarii:

  1. Este INCREDIBIL cîte evenimente se întîmplă DINCOLO DE CORTINĂ ! îMI IMAGINEZ CUM SE VOR MANIFESTA OAMENII PRINŞI ÎN mOUS kage CÎND -ODATĂ ŞI-O DATĂ TOT VA TREBUI SĂ PLESNEASCĂ ) informaţiile care acum le citesc...... că sînt manipulări grosolane,alţii nici nu cred că ar fi posibil aşa ceva...dar mai e o mînă de oameni la zi informaţi care pe lîngă faptul că nu vor fi surprinşi, abia aşteaptă să se instaleze în PATUL DE SĂNĂTATE ---REPLICATOR, sau să intre în posesia unui DUPLICATOR ......

    RăspundețiȘtergere
  2. Replicatoarele de materie deja au inceput sa apara iata o companie franceza care a scos asa ceva https://exonews.org/a-real-world-star-trek-replicator-is-now-possible-thanks-to-new-breakthrough/?fbclid=IwAR3kRhJMLnf26NHKLL9FjNfkHMm58-TIVOQ3nnfHmFUljEaJB14yb3qdtts

    RăspundețiȘtergere
  3. De mult sunt controlate nanipulate si folosite, inaltele frecvente. Inteligenta asistata functioneaza de cel putin 50 de ani si nu este conspiratie, aici puteti baga si arhonii.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...