Ieşirea Din MATRIX: SECRETELE DIN SPATELE COMUNISMULUI - De ce nu este amintit niciodată holocaustul bolșevic

luni, 23 iulie 2018

SECRETELE DIN SPATELE COMUNISMULUI - De ce nu este amintit niciodată holocaustul bolșevic



THE SECRETS BEHIND COMMUNISM (2013)
Originea etnică a Revoluției Comuniste și cel mai mare Holocaust din istoria omenirii

"Dr. David Duke împărtășește într-un videoclip ilustrat o introducere pentru noua sa carte ce conține resurse academice privind motivațiile etnice din spatele Revoluției bolșevice și a genocidelor în masă comise de sovietici.

Dr. Duke, în "TREZIREA LA REALITATE - Secretul din spatele comunismului", folosește cercetarea lui Raphael Lemkin pentru a expune genocidul bolșevic intenționat împotriva poporului ucrainean care a avut loc în ceea ce astăzi este numit Holodomor.
De asemenea, el expune războiul bolșevic împotriva inteligenței rusești și a nobilimii care a fost și o încercare de a distruge conducerea naturală a poporului rus, pentru a-l face mai slab față de noii lor conducători, o minoritate etnică care adăpostește o animozitate rasistă profundă față de poporul rus, pentru istoria anti-semitică a acestuia.

Duke ne arată că aproape toți istoricii de renume sunt de părere că bolșevicii comuniști au ucis mult mai multe ființe umane decât se presupune că ar fi ucis Hitler, totuși el subliniază faptul că genocidul Terorii Roșii este aproape total ignorat de Hollywood și mass-media.

Această carte reprezintă o resursă masivă pe această temă, care oferă cititorului o adevărată înțelegere a comunismului ca arma etnică, care a ucis și a torturat mai multe ființe umane decât orice alt regim din istorie.

Una dintre cele mai izbitoare părți ale videoclipului este descoperirea din Ynet News, o publicație israeliană, că Ghenrih Iagoda (sau Genrikh Yagoda) a ucis cel puțin 10 milioane de oameni în statul bolșevic. Dr. Duke subliniază faptul că nici una din mii de oameni nu-i cunosc chiar numele, dar a ucis de două ori numărul victimelor decât numărul de morți evrei în Holocaust - potrivit autorității evreiești a Holocaustului, Raul Hilberg, de 5,1 milioane.

El arată de asemenea o relație lungă și strânsă între comunism și sionism și modul în care ambele entități extremiste s-au angajat în strategii represive similare." SURSA 

Cartea poate fi citită și downloadată de AICI.

VEDEȚI FILMUL TRADUS  AICI


Pentru a viziona acest film subtitrat oferiți-ne o  DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul (doar la acest film) prin Paypal, Revolut, TransferGo sau transfer bancar - detalii AICI 

 FILMELE SE VĂD AȘA DOAR LA CERERE! 
(pentru fiecare în parte - detalii AICI )

Cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne spună/amintească în email 

sau pe celelalte canale de Contact. Cei care donați anunțați-ne prin email (sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.



În completare citiți și:

1) Din nou, al dumneavoastră David Duke: „Dumneavoastra stiti cine a deschis portile Constantinopolului nu o data, ci de patru ori navalitorilor turci? Evreii! Si aceasta afirmatie provine din istoria evreilor! Ce se intimpla acum, este o razbunare impotriva Europei; tot asa cum revolutia sovietica a fost o razbunare impotriva rusilor.”

2) Rasă și Realitate - de David Duke

Studiați categoria SIONISM.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...