Ieşirea Din MATRIX: Termenii și condițiile s-ar putea aplica

miercuri, 13 iunie 2018

Termenii și condițiile s-ar putea aplica


Terms And Conditions May Apply (2013)

Deoarece în ultima perioadă a fost mult tam tam și multă zarvă pe tema invadării spațiului privat de către multiplele entități din spațiul virtual, în special de marile companii gen Facebook, Google și altele, documentarul de astăzi ne explică mai pe larg, despre ce este vorba de fapt, pentru a înțelege cât de adânci sunt imixtiunile și implicațiile încălcării intimității noastre în mediul virtual.

Un documentar care expune ceea ce corporațiile și guvernele învață despre oameni prin utilizarea internetului și a telefonului mobil și ce se poate face în legătură cu acesta ... dacă se poate face ceva.

Realizat în 2013 de Cullen Hoback, în documentar se discută despre limbajul utilizat în acordurile de servicii pentru utilizatori pe World Wide Web și cum furnizorii de servicii online colectează și utilizează informațiile utilizatorilor și clienților.

Filmul critică companii precum Facebook, Google și LinkedIn pentru faptul că au politici de confidențialitate / termeni de servicii formulate confuz și care folosesc un limbaj neprietenos sau nefamiliar utilizatorilor, în documentele lungi (pe care nimeni nu le prea citește sau nu are timp să le citească și chiar de ar face-o le-ar trebui de multe ori și sfaturile unui avocat) și permite companiilor să colecteze informații despre utilizatori și să le furnizeze legal terților. 

Filmul își propune să avertizeze oamenii despre riscul click-urilor pe "Sunt de acord", după ce navighează prin pagini lungi de texte neprimitoare.

În completare vă recomandîm să studiați cu atenție categoria BIG BROTHER, în special filmul SNOWDEN pentru a înțelege mai în profunzime adevăratele mize aflate în joc, dar și filmulețul comic de la final, care este o chintesență a celor discutate în documentarul de astăzi.

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI
Calitate HD 720 p

Server 1


Server 2


Server 3


Server 4BONUS

Niciun comentariu:

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...