Ieşirea Din MATRIX: EXTRATEREȘTRI PE LUNĂ - Adevărul expus

INIȚIATIVĂ CETĂȚENEASCĂ

Vă invităm să vă alăturați inițiativei noastre în strângerea de semnături pentru candidatul Mișcării Meritocrate, Laurențiu Primo, la alegerile EuroParlamentare din 2019. Formularul de adeziune poate fi descărcat de AICI.

luni, 25 iunie 2018

EXTRATEREȘTRI PE LUNĂ - Adevărul expus


ALIENS ON THE MOON (2014)
The Truth Exposed

În ultima vreme am tot da peste infromații care vin să ne confirme teoria conform căreia, pe Lună ar exista structuri atificiale, iar acest documentar este unul care se dorește a prezenta o parte din doveziile din această direcție. 

Pentru mine cel puțin, ideea că am mers pe Lună folosind tehnologia din anii 60 mi se pare ridicolă. Eu cred că s-a ajuns de mult până la Lună, însă tehnologia prezentată de propagandă fiind absolut ridicolă, dând apă la moară tuturor celor care cred în ideea Pământului plat.

Ce nu știe majoritatea oamenilor este că încă din anii 20 - 30 au existat contacte cu diverse rase ET care au oferit ajutor tehnologic (atât germanilor cât și rușilor și americanilor, posibil și altora) în schimbul a diverse lucruri, lucruri despre care vorbește de exemplu COREY GOODE în dezvăluirile sale. Astfel s-au dezvoltat programe spațiale secrete (PSS) departe de vederea publică, iar oamenii au pornit colonizarea sistemului solar și a altor zone din univers  încă de acum 80 - 90 de ani. 

Poate că abia acum începem să ajungem ca și tehnologie la nivelul tehnologiei secrete a anilor 40 - 50. Toate filmele SF făcute în ultimii 50 - 60 de ani fiind inspirate în mare parte din lucruri și tehnologii existente deja, despre care publicul larg nu a știut nimic. 

Așadar, pe lângă filmul de azi vă invit să studiați și următoarele articole și documentare:

1) COREY GOODE - COMANDAMENTUL DE OPERAȚIUNI LUNARE
2) DAVID ICKE - MATRICEA SATURN - LUNĂ
3) COREY GOODE - CINE A CONSTRUIT LUNA?
4) WILLIAM TOMPKINS - Selectat de ET
5) COREY GOODE - DINCOLO DE LIMITELE SISTEMULUI SOLAR
6) Ancient Aliens S11E11 – Space Station Moon
7) „Who built the Moon” (Cine a construit Luna), de Christopher Knight și Alan Butler
8) „A Little Book of Coincidence In the Solar System” (O cărticică despre coincidențele din sistemul solar), de John Martineau
9) Mituri și misterii egiptene, de Rudolf Steiner"
10) Deplasarea orbitei Lunii de la Saturn la Pământ - Hipnoză regresivă Calogero Grifasi

PLUS - Restul documentarelor din categoria LUNA de pe blogul nostru.VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI
Calitate HD 720p

Server 1


Server 2


Server 3

Server 4

Niciun comentariu:

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...