Ieşirea Din MATRIX: EXTRATEREȘTRI PE LUNĂ - Adevărul expus

luni, 25 iunie 2018

EXTRATEREȘTRI PE LUNĂ - Adevărul expus


ALIENS ON THE MOON (2014)
The Truth Exposed

În ultima vreme am tot da peste informații care vin să ne confirme teoria conform căreia, pe Lună ar exista structuri artificiale, iar acest documentar este unul care se dorește a prezenta o parte din dovezile din această direcție. 

Pentru mine cel puțin, ideea că am mers pe Lună folosind tehnologia din anii 60 mi se pare ridicolă. Eu cred că s-a ajuns de mult până la Lună, însă tehnologia prezentată de propagandă fiind absolut ridicolă, dând apă la moară tuturor celor care cred în ideea Pământului plat.

Ce nu știe majoritatea oamenilor este că încă din anii 20 - 30 au existat contacte cu diverse rase ET care au oferit ajutor tehnologic (atât germanilor cât și rușilor și americanilor, posibil și altora) în schimbul a diverse lucruri, lucruri despre care vorbește de exemplu COREY GOODE în dezvăluirile sale. Astfel s-au dezvoltat programe spațiale secrete (PSS) departe de vederea publică, iar oamenii au pornit colonizarea sistemului solar și a altor zone din univers  încă de acum 80 - 90 de ani. 

Poate că abia acum începem să ajungem ca și tehnologie la nivelul tehnologiei secrete a anilor 40 - 50. Toate filmele SF făcute în ultimii 50 - 60 de ani fiind inspirate în mare parte din lucruri și tehnologii existente deja, despre care publicul larg nu a știut nimic. 

Așadar, pe lângă filmul de azi vă invit să studiați și următoarele articole și documentare:

1) COREY GOODE - COMANDAMENTUL DE OPERAȚIUNI LUNARE
2) DAVID ICKE - MATRICEA SATURN - LUNĂ
3) COREY GOODE - CINE A CONSTRUIT LUNA?
4) WILLIAM TOMPKINS - Selectat de ET
5) COREY GOODE - DINCOLO DE LIMITELE SISTEMULUI SOLAR
6) Ancient Aliens S11E11 – Space Station Moon
7) „Who built the Moon” (Cine a construit Luna), de Christopher Knight și Alan Butler
8) „A Little Book of Coincidence In the Solar System” (O cărticică despre coincidențele din sistemul solar), de John Martineau
9) Mituri și misterii egiptene, de Rudolf Steiner"
10) Deplasarea orbitei Lunii de la Saturn la Pământ - Hipnoză regresivă Calogero Grifasi

PLUS - Restul documentarelor din categoria LUNA de pe blogul nostru.



VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI
Calitate HD 720p

Pentru a viziona acest film subtitrat oferiți-ne o  DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul (doar la acest film) prin Paypal, Revolut, TransferGo sau transfer bancar - detalii AICI 

 FILMELE SE VĂD AȘA DOAR LA CERERE! 
(pentru fiecare în parte - detalii AICI )

Cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne spună/amintească în email 

sau pe celelalte canale de Contact. Cei care donați anunțați-ne prin email (sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.


Un comentariu:

  1. Antena parabolica de mile in diametru pe partea ascunsa a lunii care ne monitorizeaza,centrala nucleara pe luna cand se cunoaste energia libera,cred ca este foarte multa verdeata la aceasta friptura.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...