Ieşirea Din MATRIX: IDIOCRAȚIE - Supremația idioților - filmul de week-end

sâmbătă, 26 mai 2018

IDIOCRAȚIE - Supremația idioților - filmul de week-endIDIOCRACY (2006)

Continuăm astăzi lista de FILME DE SUFLET cu un film care ne arată o posibilă direcție spre care ne îndreptăm ca și societate, dacă vom continua să ne manifestăm ca niște maimuțe cu buletin, ființe instinctuale, gregare, maneliste, analfabete, ca niște ființe sub-animalice, căci animalele, deși nu au intelectul nostru, trăiesc în armonie cu natura.

Despre ce este vorba pe foarte scurt:

"Faceți cunoștință cu Joe Bowers (Luke Wilson). Nu e chiar cea mai ascuțită minte din lume. Dar când un experiment guvernamental referitor la hibernare evoluează greșit, Bowers se trezește în anul 2505 și descoperă o societate atât de prostita de spiritul comercial de masa și programe TV fără conținut, încât devine cel mai inteligent individ de pe planeta.

Acum depinde de un Joe mediocru sa readucă la normal evoluția rasei umane! 

Un film plin de sarcasm usturător și gaguri revoltătoare, " Supremația Nătângilor " va face sa râdeți în hohote, indiferent ca sunteți un geniu sau un idiot absolut!"

Notă: pe tema prostiei am scris în extenso în cadrul articolelor "PROSTIA" și "TRIUMFUL PROSTIEI : Cu cât eşti mai prost, cu atât te crezi mai deştept" așa că nu o să mai insist aici pe această temă, dar vă recomand să le studiați și pe acelea cu atenție. 
Un alt film publicat pe blog care ne arată unde am putea ajunge ca și societate, dacă ne bazăm exclusiv pe Inteligența Artificială și pe roboți, este desenul animat Wall - E
În ciuda absurdului, al umorului de multe ori de foarte prost gust, făcut de proști (așa că nu avem ce să comentăm) filmul ne prezintă o posibilitate pe cât de absurdă și înfricoșătoare, pe atât de reală ... părerea mea.

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI:
Calitate HD 720p

Server 1


Server 2


Server 3


Server 4


Niciun comentariu:

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...