Ieşirea Din MATRIX: Dosare desclasificate OZN (2016) : TRIUNGHIURILE NEGRE

luni, 21 mai 2018

Dosare desclasificate OZN (2016) : TRIUNGHIURILE NEGRE


UFOs Declassified (2016) 
- Black Triangles

Acest tip de OZN este unul dintre cele mai populare, deoarece în anii 80 sau 90 au existat numeroase relatări, multe dintre ele chiar în masă, singura întrbare care a rămas este legată nu despre faptul dacă aceste observări OZN sunt reale sau nu, ci cui aparțin aceste OZN-uri. 

Documentarul de astăzi ne aduce multe relatări și dovezi indubitabile legate de existența acestor obiecte zburătoare, dar nu răspunde la întrebarea : de unde vin, ale cui sunt?
Modul acestora de deplasare, silențiozitatea, capacitățile anti-gravitaționale, curbele în unghi drept, accelerările instantanee până la viteze imposibile par să indice faptul că această tehnologie ar fi extraterestră sau non-umană. Însă părerea mea este că sunt creație umană (cel puțin o parte din acestea) și ni se ascund tehnologii.

În sprijinul afirmaților mele vă invit să studiați următoarele articole:

1) Triunghiul Negru – OZN-ul terestru
2) Aeronava TR-3B – secretul bine pazit de doua decenii  (Secretul ,,OZN-urilor" triunghiulare)

Totodată vă invit să studiați următoarea poză:


De asemenea povestea incredibila a lui Michael Christopher Gerloff (pe care o vom publica tradusă cât de curând), un insider care se pare că și el a fost recrutrat într-un program "20 and Back" ca și Corey Goode, ne dă de înțeles același lucru: triunghiurile negre aparțin omenilor (Corey Goode zice că cel puțin o parte din ele ar aparține Flotei Întunecate a PSS).

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI:

Link 1 
(cu subtitrarea pe film)


Link 2 
(cu subtitrarea separată)

Dacă subtitrarea nu se activează automat, ori dați click pe butonul CC și selectați Limba Română sau din meniul de setări (SETTINGS) din dreapta sus de pe imaginea în full screen activați subtitrarea dând Subtitle On.

P.S. Iată și patentul acestui tip de navă: https://patents.google.com/patent/US20060145019
... Deci fix ce bănuiam, e făcut de om.

Niciun comentariu:

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...