Charlotte's Web (2006)
Continuăm astăzi lista de FILME DE SUFLET cu un film artistic ce conține multe animații pe calculator si bazat pe un roman de mare succes, "Charlotte’s Web” a lui E.B. White, un film de familie, care ne amintește faptul că atunci când ai suflet și tratezi animalele cu iubire relația cu acestea se schimbă, vorba aceea "ochiul stăpânului îngrașă vita".
"In Charlotte's Web - Rețeaua miraculoasă, un porcușor descoperă că în lume cea mai importantă este prietenia. Când tânăra Fern (Dakota Fanning) îl salvează pe porcușorul Wilbur, când acesta e cât pe ce să fie sacrificat, acesta devine noul locuitor al fermei. Wilbur este plin de viață și copilăros, ceea ce face ca celelalte animale să-l considere naiv, dar pentru Charlotte, un păianjen ce trăiește agățat de tavan, el reprezintă șansa de a-și putea face un prieten. Prietenia lor în plină dezvotare se arată a fi una trainică, atunci când celelalte animale dezvăluie faptul că zilele porcușorului sunt numărate.
Pare că doar un miracol ar putea salva viața lui Wilbur, dar Charlotte depune orice efort, ajutâdu-l pe Wilbur să facă mai multe mișcări neobișnuite pentru un porcușor cu ajutorul pânzei ei, pentru a-l convinge pe fermier că Wilbur nu este un porc oarecare și că merită să fie salvat.
Filmul este o adaptare a cărții de succes pentru copii "Miracolul prieteniei", scrisă de E.B. White, una dintre cele mai îndrăgite povești ale tuturor timpurilor, o poveste despre prietenie și sacrificiu.
Dakota Fanning interpretează în acest film personajul Fern Arable, prima care îl întâlnește pe umilul și minunatul porcușor plin de viață. Julia Roberts este vocea păianjenului Charlotte, care devine cee mai bună prietenă a lui Wilbur și salvatoarea acestuia. Vocile personajelor din "Charlotte's Web" sunt împrumutate de către mai mulți actori, astfel: vocea păianjenului Charlotte este dată de Julia Roberts, Steve Buscemi este vocea diabolicului șobolan al fermei, Templeton; Oprah Winfrey este Gussy, gâșca fermei; Cedric the Entertainer este Golly, gansacul lui Gussy; John Cleese este Samuel, o oaie autoritară; Robert Redford este Ike, un cal alergic la păianjeni; Kathy Bates și Reba McEntire sunt două vaci sarcastice, Bitsy și Betsy; iar Thomas Haden Church și Andre Benjamin sunt două ciori mai proaste, Brooks și Elwyn.
De la publicarea sa în 1952, "Charlotte's Web", scrisă de mult premiatul autor E.B. White și ilustrată de Garth Williams, s-a vândut în peste 45 de milioane de copii în întreaga lume și a fost tradusă în 23 de limbi. Charlotte's Web, care este publicată de HarperCollins, se alătură cărților de succes ale lui White, Trumpet of the Swan și Stuart Little, ca fiind una dintre cele mai îndrăgite cărți pentru copii ale tuturor timpurilor.
"Toate cele trei cărți poartă semnătura spiritului inteligent al lui E.B. White", spune producătorul Jordan Kerner. Aceste cărți sunt inspirate pe deplin cu tot ce e mai bun din cultura americană. White este un rege al cuvintelor." SURSA
Notă: Considerăm că este un film foarte potrivit pentru toate vârstele și dedicat în special celor care înfulecă de zor produse animale. Reflectați prieteni, reflectați mai mult la ce băgați în voi ...
Qui bono? Qui bono cu adevărat de pe urma sângelui sacrificat și a vibrațiilor joase ce însoțesc tot procesul, mai ales de sărbători? Cărui Dumnezeu vă închinați mai mult sau mai puțin conștienți?
VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI:
Calitate HD 720p
Pentru a viziona acest film subtitrat, HD, FĂRĂ RECLAME oferiți-ne o DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul (doar la acest film)
FILMELE SE VĂD
AȘA DOAR LA CERERE!
Cei care au Donat deja până acum, vor
primi accesul la cerere, doar să ne spună/amintească în email
sau pe celelalte canale de Contact. Cei
care donați anunțați-ne prin email (sau celelalte forme de CONTACT)
ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!