Ieşirea Din MATRIX: REȚEAUA LUI CHARLOTTE - Rețeaua Miraculoasă - filmul de week-end

INIȚIATIVĂ CETĂȚENEASCĂ

Vă invităm să vă alăturați inițiativei noastre în strângerea de semnături pentru candidatul Mișcării Meritocrate, Laurențiu Primo, la alegerile EuroParlamentare din 2019. Formularul de adeziune poate fi descărcat de AICI.

vineri, 6 aprilie 2018

REȚEAUA LUI CHARLOTTE - Rețeaua Miraculoasă - filmul de week-end


Charlotte's Web (2006)

Continuăm astăzi lista de FILME DE SUFLET cu un film artistic ce conține multe animații pe calculator  si bazat pe un roman de mare succes, "Charlotte’s Web” a lui E.B. White, un film de familie, care ne amintește faptul că atunci când ai suflet și tratezi animalele cu iubire relația cu acestea se schimbă, vorba aceea "ochiul stăpânului îngrașă vita". 

Despre ce este vorba:

"In Charlotte's Web - Rețeaua miraculoasă, un porcușor descoperă că în lume cea mai importantă este prietenia. Când tânăra Fern (Dakota Fanning) îl salvează pe porcușorul Wilbur, când acesta e cât pe ce să fie sacrificat, acesta devine noul locuitor al fermei. Wilbur este plin de viață și copilăros, ceea ce face ca celelalte animale să-l considere naiv, dar pentru Charlotte, un păianjen ce trăiește agățat de tavan, el reprezintă șansa de a-și putea face un prieten. Prietenia lor în plină dezvotare se arată a fi una trainică, atunci când celelalte animale dezvăluie faptul că zilele porcușorului sunt numărate. 

Pare că doar un miracol ar putea salva viața lui Wilbur, dar Charlotte depune orice efort, ajutâdu-l pe Wilbur să facă mai multe mișcări neobișnuite pentru un porcușor cu ajutorul pânzei ei, pentru a-l convinge pe fermier că Wilbur nu este un porc oarecare și că merită să fie salvat. 

Filmul este o adaptare a cărții de succes pentru copii "Miracolul prieteniei", scrisă de E.B. White, una dintre cele mai îndrăgite povești ale tuturor timpurilor, o poveste despre prietenie și sacrificiu. 

Dakota Fanning interpretează în acest film personajul Fern Arable, prima care îl întâlnește pe umilul și minunatul porcușor plin de viață. Julia Roberts este vocea păianjenului Charlotte, care devine cee mai bună prietenă a lui Wilbur și salvatoarea acestuia. Vocile personajelor din "Charlotte's Web" sunt împrumutate de către mai mulți actori, astfel: vocea păianjenului Charlotte este dată de Julia Roberts, Steve Buscemi este vocea diabolicului șobolan al fermei, Templeton; Oprah Winfrey este Gussy, gâșca fermei; Cedric the Entertainer este Golly, gansacul lui Gussy; John Cleese este Samuel, o oaie autoritară; Robert Redford este Ike, un cal alergic la păianjeni; Kathy Bates și Reba McEntire sunt două vaci sarcastice, Bitsy și Betsy; iar Thomas Haden Church și Andre Benjamin sunt două ciori mai proaste, Brooks și Elwyn. 

De la publicarea sa în 1952, "Charlotte's Web", scrisă de mult premiatul autor E.B. White și ilustrată de Garth Williams, s-a vândut în peste 45 de milioane de copii în întreaga lume și a fost tradusă în 23 de limbi. Charlotte's Web, care este publicată de HarperCollins, se alătură cărților de succes ale lui White, Trumpet of the Swan și Stuart Little, ca fiind una dintre cele mai îndrăgite cărți pentru copii ale tuturor timpurilor. 

"Toate cele trei cărți poartă semnătura spiritului inteligent al lui E.B. White", spune producătorul Jordan Kerner. Aceste cărți sunt inspirate pe deplin cu tot ce e mai bun din cultura americană. White este un rege al cuvintelor." SURSA

Notă: Considerăm că este un film foarte potrivit pentru toate vârstele și dedicat în special celor care înfulecă de zor produse animale. Reflectați prieteni, reflectați mai mult la ce băgați în voi ... 

Qui bono? Qui bono cu adevărat de pe urma sângelui sacrificat și a vibrațiilor joase ce însoțesc tot procesul, mai ales de sărbători? Cărui Dumnezeu vă închinați mai mult sau mai puțin conștienți?

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI:
Calitate HD 720p

Server 1


Server 2


Server 3


Server 4

Niciun comentariu:

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...